הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015

שליחה על ידי yakar »

מה אתם רוצים ממנו?
כולנו היינו רוצים לראות את בוזגלו מעורב יותר במשחק , ןהוא עשה את זה בעונה שעברה בחלק מהמשחקים.

אין ויכוח שלמרות הכל המספרים שלו מצויינים בינתיים , אבל רוצים לראות ממנו יותר מעורבות במשחק.
נראה שהוא מתחיל לחזור לעצמו. מגמת השתפרות ממשחק למשחק.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

מה אתם רוצים גם מבוזגלו? קודם ברדה עכשיו בוזגלו
בוזגלו לא היה רע אתמול ואפילו טוב

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

מה שלא אהבתי במשחק:
1. הקבוצה שיחקה בהילוך איטי וזה היה מאוד מעצבן, אם השחקנים יתחילו לרוץ וישחקו יותר מהר הקבוצה תגיע להרבה יותר מצבים.
2. השחקנים לא לחצו את הפועל פ"ת בחלק המגרש שלהם+השחקנים לא הפריעו לשחקני פ"ת להקדם לעבר השער של אג'ידה, במקום זאת הם ליוו אותם ולא לחצו אותם מספיק ולכן שחקני פ"ת הגיעו להמון מצבים, וגם בגלל שלא לחצנו אותם מספיק לא יכולנו לחטוף להם כדורים ולצאת להתקפות מתפרצות.
3. השחקנים הסתפקו ב-3-0 ולא התאמצו להבקיע שערים נוספים והתחילו לשחק בהילוך איטי אפילו יותר, זה יכול לפגוע בנו בהמשך הדרך, וזאת אחת הסיבות שספגנו גול.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

zahipan כתב:מה שלא אהבתי במשחק:
1. הקבוצה שיחקה בהילוך איטי וזה היה מאוד מעצבן, אם השחקנים יתחילו לרוץ וישחקו יותר מהר הקבוצה תגיע להרבה יותר מצבים.
2. השחקנים לא לחצו את הפועל פ"ת בחלק המגרש שלהם+השחקנים לא הפריעו לשחקני פ"ת להקדם לעבר השער של אג'ידה, במקום זאת הם ליוו אותם ולא לחצו אותם מספיק ולכן שחקני פ"ת הגיעו להמון מצבים, וגם בגלל שלא לחצנו אותם מספיק לא יכולנו לחטוף להם כדורים ולצאת להתקפות מתפרצות.
3. השחקנים הסתפקו ב-3-0 ולא התאמצו להבקיע שערים נוספים והתחילו לשחק בהילוך איטי אפילו יותר, זה יכול לפגוע בנו בהמשך הדרך, וזאת אחת הסיבות שספגנו גול.
על איזה המון מצבים בדיוק מדובר? אני ספרתי ארבעה שלהם כולל הגול: הנגיחה למשקוף, הבעיטה שפגעה בסוארז והלכה לקורה (שאם היא לא פוגעת בו אגידה לוקח), הגול שנפסל והגול בגרבאג' טיים. מה ציפיתם? שקבוצות לא יצליחו לתקוף אותנו? שלא יגיעו אלינו לשער? מה אנחנו משחקים נגד 11 קונוסים? כל קבוצה בפעולה בודדת של שחקן יכולה לתקוף כל קבוצה. רובין קאזאן ניצחה 2-1 את ברצלונה הגדולה בקאמפ נואו! זה היופי של הכדורגל.
ספגנו גול בדקה 90 כשהניצחון כבר בכיס, השחקנים שומרים על הרגליים וראו שרובם כבר עם הראש במכבי, מנסים לא להפצע.
לא חייבים לעשות פיל מכל עכבר.
הניצחון הזה לא היה הכי יפה אבל הוא היה הכרחי, השחקנים באו, עשו מה שצריך ולקחו את הנקודות. לנקודת הזמן הספציפית בה היינו זה מספיק!!!
חוץ מזה שלא היה רחוק מלהגמר שם 6-1.

E26

שליחה על ידי E26 »

אג'ידה - יציבות !!! אחלה אג'ידה.
סוארז - אין מילים שוב פעם!
בן ביטון - יכול להציג משחק טוב יותר בהתאם לדקות שאלישע יתן לו, יש עתיד. כבונוס: הרמה מצויינת שהסתיימה בגול.
אוגו - שוב לא משחק ענק שלו אבל מסתמן כנכס באמצע בגלל המימד הפיזי שלו, משחק בנגיעה(אם כי עדיין לא מדויק), בעיטה חזקה מאוד!
חובאן - אם זה המשחק הראשון שלו, הרווחנו אחלה של שחקן! מס' 1 היה במגרש.
גורדנה - גול ראשון אצלינו. מגיע לו להצטרף לפינה הזו. סה"כ היה בסדר ואני בטוח שהיכולת שלו תעלה. יש פוטנציאל.
בוזי - אפשר לומר שהוא לא מורגש, שהוא נעלם ולא יודע מה, 2 בישולים והגבהה על הראש של גבאי שפגעה במשקוף, מבחינתי שימשיך ככה כל העונה עם בישול כל משחק! מאסטר שף!
גבאי - לא מחסידו, אבל שמגיע לפרגן אז מגיע, מתחילת המשחק ידעתי שהוא יתן גול והוא נתן 2. רק שימשיך ככה!

קהל - כ2000 אוהדים, אולי יותר, זה לא משנה. כמות סופר מכובדת! שאפו לכל מי שהגיע!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ONmyOWN כתב:אג'ידה - יציבות !!! אחלה אג'ידה.
סוארז - אין מילים שוב פעם!
בן ביטון - יכול להציג משחק טוב יותר בהתאם לדקות שאלישע יתן לו, יש עתיד. כבונוס: הרמה מצויינת שהסתיימה בגול.
אוגו - שוב לא משחק ענק שלו אבל מסתמן כנכס באמצע בגלל המימד הפיזי שלו, משחק בנגיעה(אם כי עדיין לא מדויק), בעיטה חזקה מאוד!
חובאן - אם זה המשחק הראשון שלו, הרווחנו אחלה של שחקן! מס' 1 היה במגרש.
גורדנה - גול ראשון אצלינו. מגיע לו להצטרף לפינה הזו. סה"כ היה בסדר ואני בטוח שהיכולת שלו תעלה. יש פוטנציאל.
בוזי - אפשר לומר שהוא לא מורגש, שהוא נעלם ולא יודע מה, 2 בישולים והגבהה על הראש של גבאי שפגעה במשקוף, מבחינתי שימשיך ככה כל העונה עם בישול כל משחק! מאסטר שף!
גבאי - לא מחסידו, אבל שמגיע לפרגן אז מגיע, מתחילת המשחק ידעתי שהוא יתן גול והוא נתן 2. רק שימשיך ככה!

קהל - כ2000 אוהדים, אולי יותר, זה לא משנה. כמות סופר מכובדת! שאפו לכל מי שהגיע!
מה אתה מזהם את הפינה הפסימית עם האופטימיות הזאת שלך?! :)

E26

שליחה על ידי E26 »

CrazyRed7 כתב: מה אתה מזהם את הפינה הפסימית עם האופטימיות הזאת שלך?! :)
אופס, התבלבלתי! חחחחחח

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

CrazyRed7 כתב:יש לי 4 נקודות פסימיות ולא מדובר בשחקן כזה או אחר:
- קצב המשחק :: מול היריבה וההגנה שעמדה מולנו היום, עם קצב נורמלי היינו מסיימים עם הרבה יותר שערים.
- לחץ על היריבה :: אם לא נגד קבוצת הנוער המחזוקת של פ"ת אנחנו לא לוחצים ונותנים להם להתקדם ולתקוף בחופשיות, מה נעשה נגד מכבי חיפה ות"א?
- צורת המשחק :: לא קונה את שלושת השערים(שבמפתיע, אף אחד מהם לא במצב נייח). אנחנו לא משחקים כדורגל שאתה מצפה מתקציב וסגל שכזה. הכל מקרי ומגיע מיכולת אישית. היום יכולת אישית בלטה בזכות איכות שחקני ההגנה של פ"ת.
- הגנה :: חוץ מסוארז כולם בכושר לא טוב בלשון המעטה. המגנים מזייפים ופאיוביץ' די בינוני. מקווה שהנושא הזה ישתפר כבר מול מכבי ת"א אחרת יהיה לא נעים.
בדרך כלל אני קורא הכול ואז, במידה ויש לי מה לומר, מגיב. הפעם לא יכולתי להתאפק וישר אחרי התגובה השנייה רצתי להגיב.
יש משהו שמטריף אותי וזו המנטרה של "הכול יכולת אישית". מה זה אומר? למה זה רע? האם זה שלדובב גבאי יש יכולת אישית לתת מסירה טובה לבוזגלו, שלו יש יכולת אישית לחדור לרחבה ולתת כדור רוחב חד לגורדנה שגם לו יש יכולת אישית גבוהה שמאפשרת לו לדחוף את הכדור לרשת תחת לחץ של ההגנה אומר שמדובר בשער לא טוב? האם זה שלגבאי הייתה יכולת אישית מעולה לראות את ביטון באגף, ולו הייתה יכולת אישית מעולה לא פחות להגביה כדור מדויק ישר לראש של דובב שניצל את היכולת האישית שלו להתמקם ברחבה ולנגוח מדויק לרשת הופך את השער ללא חוקי? האם היכולת האישית של בוזגלו למסור כדורי עומק לדובב גבאי בעל היכולת האישית לעבור את השוער ולהבקיע גורמת לשער להיות רק חצי??
הכול הרי יכולת אישית של שחקנים. אתמול רונאלדו הבקיע בזכות היכלת האישית שלו לקפוץ יותר גבוה מהמגן. ובמהלך השבוע ריאל הביסה את באזל בזכות היכולת האישית של גארת בייל להשתלט על כדור עומק ולהקפץ מעל השוער.
למה יכול אישית אחת היא טובה ויכולת אישית אחרת היא בושה לכדורגל?
מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי.
נערך לאחרונה על ידי סניור ב 21 ספטמבר 2014, 23:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ועוד משהו שכמעט גרם לי ליפול מהכיסא, אבל אין לי כוח לצטט.
בוזגלו חלבי?!
אם המשקוף של גבאי הולך 3.12 סנטימטר למטה ואם ברדה נותן לקאלה קטנה לפינה במקום להפציץ לו את הבטן בוזגלו מסיים אתמול עם 4 בישולים! וזה בלי לספור את ההצלה של קאלה מהפצצה של אוגו, עלינו כבר ל-5 בישולים פוטנציאלים במשחק.
מה קשר צריך לתת לכם יותר כדי שתבינו שהוא ענק?!
זה לא שהוא לא הוסיף כמה דריבלים על הקו, מאבק על כדורי גובה (כשהוא, להזכירכם, בגובה של ילד בן 14) וגם לחץ באגף שלו. אני כבר לא יודע אם זה עיוורון, כפיות טובה או יצר הרס עצמי בלתי נשלט. תהיו בריאים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

izguy83 כתב:מצטער מראש שהוספתי עוד אחת, כמעט פי 2 הודעות בפינה הפסימית מאשר בפינה האופטימית אחרי ניצחון 3:1 בחוץ.
העצוב הוא, שאני לא באמת מצליח להבין מה ירצה את האנשים כאן. 6:0 בכל משחק בית ו-4:0 בחוץ?
ברמה האישית רוב השחקנים נראו טוב+. היו טובים יותר וטובים פחות, אבל אף אחד לא היה רע.
ברמה הקבוצתית היו דברים לשפר, אך המגמה חיובית.
ניצחנו, כבשו שלושה שערים ולא היינו רחוקים מלתת עוד 3.
הנעת הכדור השתפרה מאוד ככל שהבטחון גדל והתוצאה שיחקה לטובתנו... הכיוון הוא אוםטימי וחיובי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

סניור כתב:ועוד משהו שכמעט גרם לי ליפול מהכיסא, אבל אין לי כוח לצטט.
בוזגלו חלבי?!
אם המשקוף של גבאי הולך 3.12 סנטימטר למטה ואם ברדה נותן לקאלה קטנה לפינה במקום להפציץ לו את הבטן בוזגלו מסיים אתמול עם 4 בישולים! וזה בלי לספור את ההצלה של קאלה מהפצצה של אוגו, עלינו כבר ל-5 בישולים פוטנציאלים במשחק.
מה קשר צריך לתת לכם יותר כדי שתבינו שהוא ענק?!
זה לא שהוא לא הוסיף כמה דריבלים על הקו, מאבק על כדורי גובה (כשהוא, להזכירכם, בגובה של ילד בן 14) וגם לחץ באגף שלו. אני כבר לא יודע אם זה עיוורון, כפיות טובה או יצר הרס עצמי בלתי נשלט. תהיו בריאים.
Like
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סניור כתב:
בדרך כלל אני קורא הכול ואז, במידה ויש לי מה לומר, מגיב. הפעם לא יכולתי להתאפק וישר אחרי התגובה השנייה רצתי להגיב.
יש משהו שמטריף אותי וזו המנטרה של "הכול יכולת אישית". מה זה אומר? למה זה רע? האם זה שלדובב גבאי יש יכולת אישית לתת מסירה טובה לבוזגלו, שלו יש יכולת אישית לחדור לרחבה ולתת כדור רוחב חד לגורדנה שגם לו יש יכולת אישית גבוהה שמאפשרת לו לדחוף את הכדור לרשת תחת לחץ של ההגנה אומר שמדובר בשער לא טוב? האם זה שלגבאי הייתה יכולת אישית מעולה לראות את ביטון באגף, ולו הייתה יכולת אישית מעולה לא פחות להגביה כדור מדויק ישר לראש של דובב שניצל את היכולת האישית שלו להתמקם ברחבה ולנגוח מדויק לרשת הופך את השער ללא חוקי? האם היכולת האישית של בוזגלו למסור כדורי עומק לדובב גבאי בעל היכולת האישית לעבור את השוער ולהבקיע גורמת לשער להיות רק חצי??
הכול הרי יכולת אישית של שחקנים. אתמול רונאלדו הבקיע בזכות היכלת האישית שלו לקפוץ יותר גבוה מהמגן. ובמהלך השבוע ריאל הביסה את באזל בזכות היכולת האישית של גארת בייל להשתלט על כדור עומק ולהקפץ מעל השוער.
למה יכול אישית אחת היא טובה ויכולת אישית אחרת היא בושה לכדורגל?
מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי.
אוי תעשה לי טובה. אתה סתם קטנוני. אתה יודע בדיוק מה ההבדל בין יכולת אישית ליכולת קבוצתית.
אתה ואתם יכולים לטמון את הראש בחול כמה שבא לכם, אני לא שופט את הקבוצה לפי ניצחון או הפסד כמוכם ואני מסתכל אך ורק על יכולת הקבוצה.
ככה לא נראית קבוצה של כ50 מיליון שקל.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אני לא חושב שאני מתקטנן. אני חושב שבאתי לראות נקודה מסוימת והשתמשתי בהקצנה כדי להסביר אותה. אי אפשר כול הזמן להתלונן על זה שהכול יכול אישית. בלי יכולת אישית מה יהיה? שום שיטה לא תעבוד אם לשחקנים לא תהיה יכולת אישית לממש אותה.
השיטה של הכדורים הארוכים התבססה על היכולת של פלט להגיע אליהם ולהוריד אותם לאגף, כדוגמא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נו באמת, לברזילאים יש שחקנים עם יכולת אישית פנטסטית אבל הם עידין הובסו 7-1..
הגרמנים הם הדוגמא לקבוצה הם יכולת אישית שממשים את היכולת האישית עם יכולת קבוצתית מהמשובחות שיש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה