הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי

שליחה על ידי גדי »

Guevara כתב:איך זה הגיוני ? אם לוקחים בחשבון 5000 מנויים + 3000 אוהדי מכבי, מה שנותר לנו למכור זה 3500 כרטיסים. אם את הכמות הזו לא הצלחנו למכור הגיע הזמן להתפכח חברים. 40 שנה במדבר כנראה שעשו את שלהם בסופו של דבר.
כאחד שתומך כמעט תמיד בהנהלה אני חייב להודות שמעבר לקהל שלא תומך בקבוצה אי אפשר להתעלם מהתנהלות המועדון. אני לא רוצה שוב להתחיל למנות את כל צעדי השיווק הבסיסיים שלא ננקטו אשר בקלות היו יכולים להביא את הקהל החסר.
מעבר לכך אני לא מאמין ששער 7 יינתן למכבי ולו רק בגלל שלא בטוח בכלל שיבוא קהל של מכבי מעבר לשער 9 ו8. אין שום סיבה שקהל די מפונק יגיע באמצע שבוע לבאר שבע ועוד לווסרמיל. 3000 אוהדים צהובים זה הרבה מאוד למחזור 3.

לא ישנתי טוב בלילה מהמתח ואני חותך מהעבודה מוקדם ונוסע לווסרמיל. בסופו של יום מה שחשוב זו התוצאה.

יאללה הפועל :דגל:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הדבר היחידי שיש לי בעיה עם המועדון בנוסף לפאן השיוויקי שכמעט ולא קיים זה המחירים של שער 3, שימו מחיר של 60 שקל כרטיס מבוגר ו20 שקל לילדים נשים וכו' זה המחיר הנורמלי שצריך להיות בשער 3...
לא ייתכן שימכרו לשער 3 במחיר של 80 שקל...
אבל גם אצלנו יש בעיות האוהדים שלנו ואני ביניהם (חוץ מהעונה הזאת שהחלטתי לקנות מנוי) לא מסוגלים לראות יותר את וסרמיל ובצדק, אני מאמין שבאצטדיון החדש הקהל שלנו יילך ויגדל ובמקביל אני מקווה שהקבוצה תמשיך להיות בצמרת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

טוב, כדי לסגור את העניין הזה רק אגיד שנתפסנו במערומינו, והאמת יצאה לאור על אגדת האוהדים של בש, הלוואי וזה ישתפר שיגיע האיצטדיון החדש.
עכשיו לעיניינו, היום כמאמר הקלישאה, צריך לעלות בטירוף, כל ניסיון לבצע ניסויים כאילו ואחרים כמו למשל:לחץ גבוה, הנעת כדור וכו, ייתקל בקבוצה שיודעת להתמודד עם זה יפה מאוד ואף מענישה.
הוכח עד כה שמכבי מתקשה שסוגרים אותה,ויוצאים מהר מאוד להתקפת מעבר.
צריך היום הרבה סבלנות, שלא תצפו לאיזו הנעת כדור ושליטה בכדור, זה לא ייקרה.
האמצע מאוד חשוב לתכנית משחק שכזאת, והרבה יהיה תלוי באיך אוגו והובאן יצליחו לסגור את הקישור של מכבי ולהוציא מהר להתקפות, הנעת כדור מהירה, בדיוק כמו במחצית השנייה נגד פת.
ומעבר לזה פשוט לשבור אותם על ההתחלה, אחרת זה לא יילך.

E26

שליחה על ידי E26 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אכן. סביר להניח שהאצטדיון החדש יעשה לקהל מה שסמי עופר עשה לקהל של חיפה, כמובן במספרים מתאימים לנו .. השאלה היא האם סמי עופר יביא את אותה כמות גם עוד שנה ..
הכל תלוי איך מכבי חיפה תסיים את העונה.
לדוגמא השנה יקחו אליפות אז יש להם מוקדמות צ'מפיונס ועם אצטדיון חדש, אני מאמין ששוב עוד עונה עם עשרות אלפי מנויים.
אם העונה תיגמר ככישלון(מבחינתם אין אליפות/גביע/התמודדות על האליפות) אז עונה הבאה כל משחק 10 אלף אוהדים שזה הרבה אבל מעט לסמי עופר ואז לא תהיה לכל ה10 אלף השפעה באצטדיון של 30 אלף.

E26

שליחה על ידי E26 »

אדום זקן כתב:טוב, כדי לסגור את העניין הזה רק אגיד שנתפסנו במערומינו, והאמת יצאה לאור על אגדת האוהדים של בש, הלוואי וזה ישתפר שיגיע האיצטדיון החדש.
עכשיו לעיניינו, היום כמאמר הקלישאה, צריך לעלות בטירוף, כל ניסיון לבצע ניסויים כאילו ואחרים כמו למשל:לחץ גבוה, הנעת כדור וכו, ייתקל בקבוצה שיודעת להתמודד עם זה יפה מאוד ואף מענישה.
הוכח עד כה שמכבי מתקשה שסוגרים אותה,ויוצאים מהר מאוד להתקפת מעבר.
צריך היום הרבה סבלנות, שלא תצפו לאיזו הנעת כדור ושליטה בכדור, זה לא ייקרה.
האמצע מאוד חשוב לתכנית משחק שכזאת, והרבה יהיה תלוי באיך אוגו והובאן יצליחו לסגור את הקישור של מכבי ולהוציא מהר להתקפות, הנעת כדור מהירה, בדיוק כמו במחצית השנייה נגד פת.
ומעבר לזה פשוט לשבור אותם על ההתחלה, אחרת זה לא יילך.
כמו כל מפגש בשנה שעברה איתם.
אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את קפיצת המדרגה המנטלית אחרי עונה שעברה ולהגיד לא עוד.
גם אם נפסיד זה חלק מתהליך, אבל אצלנו בבית ואחרי עונה שעברה, אנחנו צריכים להתחיל להיות הדומיננטים בבית להיות אגרסיבים מהדקה הראשונה ולהכתיב את הקצב.
אבל אני לא יודע עד כמה זה יהיה כך, כי יש לנו את אלישע על הקווים שהוא מקובע ומשום מה גם מנטליות חרא נגד הצהבת שתמיד בדקה 10 מקבלים גול וזה הורס את כל התכנונים.
מה שאומר שצריך טון מזל היום ....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ONmyOWN כתב:
כמו כל מפגש בשנה שעברה איתם.
אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את קפיצת המדרגה המנטלית אחרי עונה שעברה ולהגיד לא עוד.
גם אם נפסיד זה חלק מתהליך, אבל אצלנו בבית ואחרי עונה שעברה, אנחנו צריכים להתחיל להיות הדומיננטים בבית להיות אגרסיבים מהדקה הראשונה ולהכתיב את הקצב.
אבל אני לא יודע עד כמה זה יהיה כך, כי יש לנו את אלישע על הקווים שהוא מקובע ומשום מה גם מנטליות חרא נגד הצהבת שתמיד בדקה 10 מקבלים גול וזה הורס את כל התכנונים.
מה שאומר שצריך טון מזל היום ....
לא מאמין בדבר הזה מזל, מזל הולך עם הטובים.
וגם אני מאוד מסכים עם המנטליות המחורבנת שלנו, למרות שעם אלישע ניצחנו פעמיים את מכבי, אבל זה לא היה זה, גם אני מצפה סוף סוף ליום שבו נראה את בש בבית שלה מול מכבי,"מסבירה" לה באופן שאינו משתמע לשתי פנים, מי כאן בעל הבית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דווקא במשחק הזה, שהוא המשחק היחיד בליגה שאליו נבוא כאנדרדוגים מובהקים בבית שלנו, חשוב לפתוח בטירוף. הובאן את אוגו את גורדנה צריכים ב-10 דקות הראשונות להבהיר לשחקני מכבי שזה או הנקודות או הרגליים. כניסות ברוטליות (במסווה של תיקולים לגיטימיים), הצקות לשחקנים, טראש טוק, הכל הולך כדי להוציא את זהבי וחבריו מאיזון.
הפתיחה פה היא קריטית, כי בניגוד לשאר המשחקים שלנו בליגה, דווקא פה ככל שהדקות ינקפו, מכבי תהיה זו שתלחץ ולא אנחנו. הם יבואו לתת גול ברבע שעה הראשונה. אסור לנו לאפשר מצב כזה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הכי פשוט שיש, עזרה למגן בצד ימין שטב"ח אמור לשחק עליו וכבר השגנו המון!

אם טבח לא יהיה במשחק בעיניי יישאר רק שחקן אחד מסוכן למכבי ואותו כולנו מכירים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

התקדמות משמעותית במכירה לשער 3. הייתי בשפע לא מזמן עם שני חברים כדי שיקנו לשער 3 ובדיוק היה שם המנהל. כששאלתי אותו על 7 הוא אמר לי כנראה אדום

סמל אישי של משתמש
AG123
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG123 »

שער 7 הוא רשמית אדום!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אז דנו ודשנו בנושא הזה כאן בערך 4-5 עמודים במצטבר, 'אדום זקן' טען לכל אורך הדרך שהקהל של באר שבע הוא קהל שמתעורר ביום האחרון והנה הגיעה ההוכחה, גם שער 3 מלא (נדיר מאוד שזה קורה) ושער 7, שלבטח יימכרו אליו 200 כרטיסים (אם יותר מאוד מאוד אופתע) גם אדום.

וזה בלי שיווק, בלי בלאגן ועם וסרמיל .. אז זה רק מראה מה יהיה במצב כזה של משחק עונה באצטדיון החדש, סביר להניח SOLD OUT כבר ביומיים הראשונים ..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז דנו ודשנו בנושא הזה כאן בערך 4-5 עמודים במצטבר, 'אדום זקן' טען לכל אורך הדרך שהקהל של באר שבע הוא קהל שמתעורר ביום האחרון והנה הגיעה ההוכחה, גם שער 3 מלא (נדיר מאוד שזה קורה) ושער 7, שלבטח יימכרו אליו 200 כרטיסים (אם יותר מאוד מאוד אופתע) גם אדום.

וזה בלי שיווק, בלי בלאגן ועם וסרמיל .. אז זה רק מראה מה יהיה במצב כזה של משחק עונה באצטדיון החדש, סביר להניח SOLD OUT כבר ביומיים הראשונים ..
לא הבנתי איך הדברים קשורים.
שער 7 אמנם הוקצה לאוהדים שלנו, אבל טרם נקנו אליו כרטיסים (אולי בודדים). ההוכחה לדבריו של אדום
זקן תתקבל ברגע שהוא יתמלא.
משחק עונה באצטדיון החדש יהיה SOLD OUT? אני רק רוצה להזכיר לך שכמות "שיא" של אוהדים אדומים
עומדת לאכלס את אצטדיון וסרמיל הערב. כמות "שיא" של 8000 אוהדים. באצטדיון החדש יהיו 16 אלף מקומות.
הדרך עוד ארוכה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תסובבו את זה כמה שתרצו, כרגע יש לנו 6-7 אלף אוהדים, אבל פוטנציאלית אנחנו סביב ה-15+.
כאשר ניצור מסורת של הצלחות ותארים, בנוסף למתקן נורמלי ושחקני בית שיקחו חלק קבוע בסגל, המספרים יתקרבו אל הפוטנציאל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

ForeverRed כתב: לא הבנתי איך הדברים קשורים.
שער 7 אמנם הוקצה לאוהדים שלנו, אבל טרם נקנו אליו כרטיסים (אולי בודדים). ההוכחה לדבריו של אדום
זקן תתקבל ברגע שהוא יתמלא.
משחק עונה באצטדיון החדש יהיה SOLD OUT? אני רק רוצה להזכיר לך שכמות "שיא" של אוהדים אדומים
עומדת לאכלס את אצטדיון וסרמיל הערב. כמות "שיא" של 8000 אוהדים. באצטדיון החדש יהיו 16 אלף מקומות.
הדרך עוד ארוכה.
רק לצורך הדיון, ולאחר שדנו בזה בפירוט בדיון על האצטדיון החדש,
לאחר כל ההקצאות למיניהן(כרטיסים לקבוצה אורחת, VIP, נכים, שידור והפרדה של משטרה) יהיו בערך 12,800 כרטיסים למכירה לאוהדי ב"ש במשחקים שבהן הקבוצה האורחת תמכור את כל ה1600 כרטיסים שלה.
אז זה לא בדיוק 16 אלף, אלא 13 אלף, וכן זה יהיה SOLD OUT מול מכבי ת"א עונה הבאה תוך כמה ימים ללא שום ספק
נערך לאחרונה על ידי nir767676 ב 29 ספטמבר 2014, 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי יש לנו 30-40 אלף אוהדים במדינה ורובם רדומים או גרים רחוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה