לקראת משחק העונה הראשון ב"נבדל"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: לקראת משחק העונה הראשון ב"נבדל"

שליחה על ידי גדי »

גיא חניה כתב:זאת טעות ביטון פותח(8 שנים שאילוז טאבו בהרכב אז כבר רושמים אותו אוטומטית). ואחלה ניתוח!
מקווה מאוד.

חייבים ביטון עם גורדנה באותו אגף.

אם עוברים עשר דקות בלי גול בשבילי זה כאילו אנחנו הבקענו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

E26

שליחה על ידי E26 »

גדי כתב:
מקווה מאוד.

חייבים ביטון עם גורדנה באותו אגף.

אם עוברים עשר דקות בלי גול בשבילי זה כאילו אנחנו הבקענו
ואם זה יהיה 11 או 14 חחחחח?
צריכים לעבור חצי שעה ראשונה בשלום ולהיכנס למשחק בשיניים ואם אפשר אז גם להכתיב את קצב המשחק אבל לצערי זה לא יהיה כי אפילו אלישע לא בונה על זה אלא על משחק מעבר מהיר, כדורים למעלה, נפילות וצלילות. כי זה אלישע.

לצערי משחק יפה מהצד שלנו לא נראה, הרבה צלילות של בוזגלו וברדה ונייחים, כדורים ארוכים של אג'ידה, זה מה שאלישע עבד עליו כל השבוע בדוק.

זאת במקום לעבוד על מערך שיפתיע את מכבי ושיטת משחק קצת שונה, משהו מחוץ לקופסא/פיטרייה של אלישע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ONmyOWN כתב:
ואם זה יהיה 11 או 14 חחחחח?
צריכים לעבור חצי שעה ראשונה בשלום ולהיכנס למשחק בשיניים ואם אפשר אז גם להכתיב את קצב המשחק אבל לצערי זה לא יהיה כי אפילו אלישע לא בונה על זה אלא על משחק מעבר מהיר, כדורים למעלה, נפילות וצלילות. כי זה אלישע.

לצערי משחק יפה מהצד שלנו לא נראה, הרבה צלילות של בוזגלו וברדה ונייחים, כדורים ארוכים של אג'ידה, זה מה שאלישע עבד עליו כל השבוע בדוק.

זאת במקום לעבוד על מערך שיפתיע את מכבי ושיטת משחק קצת שונה, משהו מחוץ לקופסא/פיטרייה של אלישע.
:lol: משהו מחוץ לקופסא/פטרייה של אלישע חחח, הרגת אותי, אגב אין לו כבר פטרייה יותר, היא דיי נעלמה לו מאז שהוא החל לאמן את מכבי חיפה ואחר כך אותנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

במשחק הזה הייתי שולח את ברדה לאגף הימני בוזגלו בשמאל כי הוא כמעט ולא עוזר בהגנה ומשחק עם הוגו וגורדנה לפניי חובאן כאשר דובב הוא החלוץ שפיץ.

המשחק הזה הוא יותר מבוקר הגנתית ובעל אמצע קצת יותר קשוח כשברדה יכול לעזור הגנתית בעבודה על טבח.

E26

שליחה על ידי E26 »

RedHell כתב:במשחק הזה הייתי שולח את ברדה לאגף הימני בוזגלו בשמאל כי הוא כמעט ולא עוזר בהגנה ומשחק עם הוגו וגורדנה לפניי חובאן כאשר דובב הוא החלוץ שפיץ.

המשחק הזה הוא יותר מבוקר הגנתית ובעל אמצע קצת יותר קשוח כשברדה יכול לעזור הגנתית בעבודה על טבח.
+1

רק שאני לא יודע עד כמה גבאי יכול לשחק עם הגב על הבלמים של מכבי ולכן יכול להיות מצב שזה מה שאמרת רק שגבאי מתלחף עם ברדה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ONmyOWN כתב: +1

רק שאני לא יודע עד כמה גבאי יכול לשחק עם הגב על הבלמים של מכבי ולכן יכול להיות מצב שזה מה שאמרת רק שגבאי מתלחף עם ברדה.
לא חושב שבמצב כזה הוא יהיה חייב לשחק עם הגב כי המשחק ברובו אם שחקני הקישור שלנו יהיו אחראיים יתנהל באמצע מבחינת 2 הקבוצות וכאן נוכל להשתמש במהירות המתפרצת של דובב והיציאה המהירה שלו מהמקום...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ואני תוהה, למה שאנחנו לא ניתן את הראשון?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תאמינו לי שמצידי לתת את הראשון בדקה 95 משער מאופסייד מול מקקי כל דבר שקשור לניצחון ולא לספוג יתקבל בברכה כולל בונקר עצבני...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה