הפינה האופטימית מחזור 3

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: הפינה האופטימית מחזור 3

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: מכבי ת"א קבוצה יותר טובה נקודה.
אבל לבוא ולהגיד שאין שום התקדמות זה חוסר הבנה.
וכן אני אדבר איתך על מה שהיה פה לפני שנתיים ושלוש, כי הקבוצה הזאת מפתחת אופי שזה לא פחות חשוב ממשחק צירופים ולחץ.
כמה פעמים בהיסטוריה של בש אתה זוכר שהיא שיחקה יפה והפסידה בסוף?
רק אני זוכר איזה 10 משחקים.
נו ומה יצא מזה בסוף? הם יצאו עם הנקודות ואנחנו עם המחמאות.
צאו מהסרט, זה לא פלייסייטשן כאן, זו המציאות, ובמציאות צריך להבקיע גולים, וצריך לנצח לא משנה איך כדי לצבור בטחון בהמשך העונה המתישה הזאת.
לנצח את מכבי תא ולהבקיע 3 שערים נגדה, זה לא דבר של מה בכך.
בהתחשב בעובדה שהם לא ספגו שער עד עכשיו.
אז אני יודע שזה סקסי להגיד שאלישע חרא של מאמן, והצוות של מכבי הוא אחד הטובים בעולם, והם משחקים טיקי טקה, עם הצטרפות של שחקנים קדימה ותנועות לעומק וערן זהבי וכו וכו.
בשורה התחתונה ניצחת!
וזה כבר נהיה אפקט פסיכולוגי, אתה יוצר הרתעה,3 שנים הם באים לכאן וחוטפים שלישיות.
והפעם בניגוד לפעמיים הקודמות, הם לא זילזלו בך, ולכן הניצחון הזה הוא סופר יקר, ויבחן בציר הזמן, האם יעשה טוב לקבוצה או לאו.
בול!! אני אוסיף ואגיד שהאליפות לא תוכרע רק במשחקים הגדולים אלא בעיקר בקטנים ושם זה יספיק. אם נדע לקחת נקודות איפה שהפסדנו אותם בעונה שעברה אנחנו נסיים עם הצלחת ביד, באחריות! בבלומפילד המטרה היא לא להפסיד וגם אם נפסיד זה יתאזן עם המשחקים הביתיים שאחד מהם כבר לקחנו.
השנה זאת השנה שלנו, אנחנו כקהל צריכים להיות הערך המוסף והמפלצתי של הקבוצה. תבואו בהמוניכם!! ואיך אומרים במועדון? השנה באים מאהבה 3>

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

תמיד אמרתי שאם ב"ש רוצה לשאוף לקחת אליפות, היא לא צריכה היא חייבת מגן ימני ברמה גבוהה, אחד התפקידים הכי חשובים כיום במערך הקבוצות בכדורגל, אם בן ביטון ימישך ביכולתו וישמור על יציבות יש לנו על מה לדבר, אפרופו מגנים, דוידזאדה חייב להתעשת על עצמו, עושה רושם שאבד לו הביטחון העצמי עם יכולתת הגנתית זוועה.

למרות שנהגתי לבקר לא פעם את ברדה, לא אמרתי שהוא לא מנהיג, היתה לי תחושה (הימרתי עליו במצ'אפ נגד טב"ח) שהוא יחזיר לנו בריבית על החחמצות באירופה מול ספליט, ברדה הוא הדי נאטלה של הפועל באר שבע!

אוגו וחובאן מוסיף לנו המון המון פיזיות במרכז המגרש, מאוגו כמעט אי אפשר להוציא כדור במאבק פיזי ושחקני מכבי מאוד התקשו איתו, חובאן שחקו פשוט ברמה אחת מעל כולם, נגיעות אירופאיות שכולם מלאכת מחשבת, הוא היה כמעט בכל מקום, רץ, מחלץ כדורים כמו קשר אחורי, ומבשל כמו פליימיקר, נאבק על כדור בשיניים מול שחקנים מכבי, הרזומה שלו פשוט לא מטעה, זה שחקן הרכב בנבחרת רומניה זה אומר הכל.

כמעט שחכתי את גורדנה, שנתן משחק יוצא מן הכלל!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: מכבי ת"א קבוצה יותר טובה נקודה.
אבל לבוא ולהגיד שאין שום התקדמות זה חוסר הבנה.
וכן אני אדבר איתך על מה שהיה פה לפני שנתיים ושלוש, כי הקבוצה הזאת מפתחת אופי שזה לא פחות חשוב ממשחק צירופים ולחץ.
כמה פעמים בהיסטוריה של בש אתה זוכר שהיא שיחקה יפה והפסידה בסוף?
רק אני זוכר איזה 10 משחקים.
נו ומה יצא מזה בסוף? הם יצאו עם הנקודות ואנחנו עם המחמאות.
צאו מהסרט, זה לא פלייסייטשן כאן, זו המציאות, ובמציאות צריך להבקיע גולים, וצריך לנצח לא משנה איך כדי לצבור בטחון בהמשך העונה המתישה הזאת.
לנצח את מכבי תא ולהבקיע 3 שערים נגדה, זה לא דבר של מה בכך.
בהתחשב בעובדה שהם לא ספגו שער עד עכשיו.
אז אני יודע שזה סקסי להגיד שאלישע חרא של מאמן, והצוות של מכבי הוא אחד הטובים בעולם, והם משחקים טיקי טקה, עם הצטרפות של שחקנים קדימה ותנועות לעומק וערן זהבי וכו וכו.
בשורה התחתונה ניצחת!
וזה כבר נהיה אפקט פסיכולוגי, אתה יוצר הרתעה,3 שנים הם באים לכאן וחוטפים שלישיות.
והפעם בניגוד לפעמיים הקודמות, הם לא זילזלו בך, ולכן הניצחון הזה הוא סופר יקר, ויבחן בציר הזמן, האם יעשה טוב לקבוצה או לאו.
מת על הדעות שלך לפעמים.
אלישע מאמן של תאכלס!

שליטה מה שליטה תנו לי אליפות מצידי שגם אגידה יכבוש כל דקה 90 בקרן...
הפועל ת״א שנה שעברה שיחקה יפה ונשארה עם הז** ביד.

רוצה אליפות! ולא מעניין אותי השאר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ns75 כתב:
תגיד, לא קוראים לזה בונקר במקרה?

ובכלל, מה זה שונה ממה שהיה עד היום, עדיין לא הבנתי איפה הגאוניות פה

דיברנו פה הרבה על התקדמות שצריכה להיות השנה, מבחינתי התקדמות צריכה לבוא לידי ביטוי ברמת המשחק שלנו, לצערי אני לא רואה שום התקדמות כרגע, למרות שהסגל הרבה יותר איכותי משנה שעברה

הייתי הרבה יותר מאושר אם התוצאה הייתה הפוכה ואנחנו היינו נראים כמו מכבי במשחק הזה

ובכלל, בעיניי קבוצה שרוצה להיקרא "גדולה" ו "טוענת לכתר" לא יכולה להגיע למצב של 30-70 בהחזקת כדור ליריב במגרש הביתי שלה, ולא יתכן מצב של משהו כמו 30-5 באיומים על השער מולנו, בפאקינג וסרמיל!

אלישע הוא לא קורצקי ואנחנו לא רעננה, ואסור לנו לפתח אופי של קבוצה קטנה.

בבית אנחנו חייבים להיות דומיננטיים מול כל קבוצה בארץ,גם אם קוראים לה מכבי ת"א, אחרת איפה הקפיצת מדרגה פה?

אז ניצחנו, ושמחנו וזה אחלה, אבל מבחינתי, זה עדיין רחוק מאיך שאנחנו אמורים להיראות

מקווה שכשמאור יחזור, והזרים החדשים יתחברו טוב יותר, רמת המשחק תשתפר דרמטית ואז נוכל להגיד שאנחנו קבוצת צמרת לגיטימית, כרגע זה לא המצב.

ואל תזיינו לי את השכל על מה היה לפני שנתיים או 4 שנים או 8 שנים, יש פה בעלים ששמה ים כסף על אחד הסגלים היותר איכותיים שהיו פה בליגה, וכן יש ציפייה שהקבוצה תשחק בהתאם.
מי שמדבר ככה כנראה לא מבין את המשחק הזה שנקרא כדורגל.
כל עוד אתה לא ברצלונה/באיירן מינכן יש קבוצות יותר טובות ממך, וכשאתה בא מול אחת כזו אתה צריך להתאים עצמך אליהם ולגלות את המינוסים שלהם בעזרת הפלוסים שלך. מול מכבי, ואני מדגיש מול מכבי, אתה לא יכול לנסות לשלוט באמצע פשוט כי האמצע שלהם יותר טוב ויותר מאומן. תשלוט באמצע ותקבל החזקת כדור ושלושה שערים ברשת. זה מה שאתה רוצה? אני לא!
קצת עפת עם הססמאות, מוכן להפסיד ולהראות כמוהם, אנחנו צריכים לשלוט במשחק וכו'... שם המשחק הוא לנטרל את היריב שלך, עשינו את זה בצורה מוצלחת פעם אחת יותר מהם. אני מציע שתחזור למציאות, אם אתם מצפים מקבוצה אחרת להראות נגד מכבי כמו מכבי אתם טועים ונכונות לכם אכזבות. אם היינו משחקים מול רעננה, אולי הייתי מוכן לקבל את הטענות שלך. נגד מכבי זה לא יותר משטויות במיץ.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

משחק שיכנס להיסטוריה ולפנתאון ובעוד שנים שנראה זה יהיה בלי הצמד ארבל/נוימן ...תענוג.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

OMERREMO33 כתב:משחק שיכנס להיסטוריה ולפנתאון ובעוד שנים שנראה זה יהיה בלי הצמד ארבל/נוימן ...תענוג.
ההתלהבות של שפיגלר בגול האחרון היא חידוש מרענן. יורם ארבל שידר את שתי השערים הכי דרמטיים בשנים האחרונות חוץ מהשער הזה (זהבי בדרבי ולוגסי) וזה היה כל כך מגעיל

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

חוץ מהבאתם של הובאן ואוגו, אין שום שיפור בקבוצה.
זה שהובאן הוא שחקן ברמה עולמית, ויודע איפה לעמוד לבד ומתי לצאת ללחוץ זה ממש לא בזכות המאמן.
קיבלנו סוג של שיפור בהתקפות המעבר רק בגלל אוגו והובאן. אבל אם אחד מהם יחסר, אל תצפו לנצחונות מרשימים, במיוחד מול הגדולות.
קבוצה טובה, צריכה לשחק בצורה מסודרת בכל מערך שתעלה ( ע"ע קריית שמונה, הפועל תל אביב בתקופת גוטמן).
שקבוצה לא יציבה במשחק שלה, אז פעם ב- יהיו נצחונות במזל כזה או אחר מול קבוצה כמו מכבי.
אבל האמת כואבת להרבה מאוד אנשים, לא היינו רחוקים מלחטוף תבוסה של החיים אתמול. כל הזמן דיברו על זהבי, ולא הייתה התקפה אחת שהוא לא היה חופשי.
טל בן חיים ומיכה מופקרים באגף בלי שום לחץ, אף אחד לא שומר קרוב באף מקום על המגרש ( חוץ משני הצדיקים סוארז והובאן).
זה היה נראה שהובאן רץ אתמול מכל הקבוצה ביחד.
אמנם נצחון דרמטי ומגרש, ושמחתי כמו כל האהדים, אבל שצריכים לדבר מקצועית- אנחנו לא קשורים לרמות האלה. ועדיך שלא נתחיל לטפח ציפיות למשחק הבא מולם בחוץ, כי זו תהיה בול אותה הופעה כמו שנה שעברה.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

zivmay כתב:חוץ מהבאתם של הובאן ואוגו, אין שום שיפור בקבוצה.
זה שהובאן הוא שחקן ברמה עולמית, ויודע איפה לעמוד לבד ומתי לצאת ללחוץ זה ממש לא בזכות המאמן.
קיבלנו סוג של שיפור בהתקפות המעבר רק בגלל אוגו והובאן. אבל אם אחד מהם יחסר, אל תצפו לנצחונות מרשימים, במיוחד מול הגדולות.
קבוצה טובה, צריכה לשחק בצורה מסודרת בכל מערך שתעלה ( ע"ע קריית שמונה, הפועל תל אביב בתקופת גוטמן).
שקבוצה לא יציבה במשחק שלה, אז פעם ב- יהיו נצחונות במזל כזה או אחר מול קבוצה כמו מכבי.
אבל האמת כואבת להרבה מאוד אנשים, לא היינו רחוקים מלחטוף תבוסה של החיים אתמול. כל הזמן דיברו על זהבי, ולא הייתה התקפה אחת שהוא לא היה חופשי.
טל בן חיים ומיכה מופקרים באגף בלי שום לחץ, אף אחד לא שומר קרוב באף מקום על המגרש ( חוץ משני הצדיקים סוארז והובאן).
אמנם נצחון דרמטי ומגרש, ושמחתי כמו כל האהדים, אבל שצריכים לדבר מקצועית- אנחנו לא קשורים לרמות האלה. ועדיך שלא נתחיל לטפח ציפיות למשחק הבא מולם בחוץ, כי זו תהיה בול אותה הופעה כמו שנה שעברה.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:חוץ מהבאתם של הובאן ואוגו, אין שום שיפור בקבוצה.
אז סבבה בינתיים תן לנו להנות מהרגע ל3 שבועות הקרובים ותפסיק לדכא אותנו.
בזמן הזה קח איתך את זה שהסכים איתך,תבנו שיטה,הרכב,תבחרו מאמן,צוות מקצועי,הנהלה חדשה ותציגו לנו הכל בעוד שבועיים שתתאמנו קצת בפיפא 15,עד אז תנו להנות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גבר תן להתבטא חופשי, בפורום תמצא דעות גם שלא באות טוב לך בעין.
אז חלאס כבר עם הזלזול הזה, אח שלי הקטן מתבטא ביותר בגרות ממך, די כבר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:גבר תן להתבטא חופשי, בפורום תמצא דעות גם שלא באות טוב לך בעין.
אז חלאס כבר עם הזלזול הזה, אח שלי הקטן מתבטא ביותר בגרות ממך, די כבר.
זה שאתה כל כך שונא את אלישע פשוט מעוור אותך.
לשמוע דעות אף פעם אין לי בעיה,אבל לשמוע שטויות זה כבר מעבר לבינתי.
מה זה הקשקושים האילו "הובאן שחקן ברמה עולמית,ואם לא הוא כל הקבוצה פח".אתה שומע את עצמך?? גם ביקורת צריכה להיות עיניינית ורצינית,ויש גם זמן לעשות אותה ולא בצורה ילדותית,חסרת הבנה שאין בה שום הגיון.
פתאום הפכת את הובאן ליא יא טורה??
אגב עפ"י מה שאתה אומר,אז שנה שעברה הייתה שנה חלומית,כי בלי הובאן הבאנו מקום שני.
אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותך.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יחסית לליגה? בטח שהוא ברמה עולמית.
פתח תקווה כמעט נצחו אותנו ( יחד עם ארבייטמן ומליקסון),ביתר שחטו אותנו במשך שני משחקים, עם אותו הרכב שחוק משנה שעברה, אותו הרכב שבקושי ניצח במשך 17 משחקים רשמיים להזכירך ( אם נצמד לעובדות), וזה מקרי שפתאום יש נוכחות ( התקפית ואינטסיבית) באמצע? פתאום יש "שיטה"( איך שאנשים אוהבים לכנות את זה)?
ושוב אתה לא קורא נכון את המצב, אני ממש לא שונא את אלישע ( הבנאדם), מקצועית הוא לא הרמה שאנו שואפים אליה, כקבוצה עם תקציב גדול, שבדרך לעבור למתקנים ברמה גבוהה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dardasmiley כתב:
כל עוד אתה לא ברצלונה/באיירן מינכן יש קבוצות יותר טובות ממך, וכשאתה בא מול אחת כזו אתה צריך להתאים עצמך אליהם ולגלות את המינוסים שלהם בעזרת הפלוסים שלך. מול מכבי, ואני מדגיש מול מכבי, אתה לא יכול לנסות לשלוט באמצע פשוט כי האמצע שלהם יותר טוב ויותר מאומן. תשלוט באמצע ותקבל החזקת כדור ושלושה שערים ברשת. זה מה שאתה רוצה? אני לא!
קצת עפת עם הססמאות, מוכן להפסיד ולהראות כמוהם, אנחנו צריכים לשלוט במשחק וכו'... שם המשחק הוא לנטרל את היריב שלך, עשינו את זה בצורה מוצלחת פעם אחת יותר מהם. אני מציע שתחזור למציאות, אם אתם מצפים מקבוצה אחרת להראות נגד מכבי כמו מכבי אתם טועים ונכונות לכם אכזבות. אם היינו משחקים מול רעננה, אולי הייתי מוכן לקבל את הטענות שלך. נגד מכבי זה לא יותר משטויות במיץ.
קצת עפת עם הססמאות, מוכן להפסיד ולהראות כמוהם, אנחנו צריכים לשלוט במשחק וכו'... שם המשחק הוא לנטרל את היריב שלך, עשינו את זה בצורה מוצלחת פעם אחת יותר מהם. אני מציע שתחזור למציאות, אם אתם מצפים מקבוצה אחרת להראות נגד מכבי כמו מכבי אתם טועים ונכונות לכם אכזבות. אם היינו משחקים מול רעננה, אולי הייתי מוכן לקבל את הטענות שלך. נגד מכבי זה לא יותר משטויות במיץ.[/quote]

אני כנראה לא מבין את המשחק הזה שנקרא כדורגל כמו כבודו, ולכן אשמח אם תחכים אותי:

1."האמצע שלהם יותר מאומן" –למה האמצע שלהם יותר מאומן? זו גזירה משמים? ירושה שעוברת מאבות לבנים? גנים נדירים שזמינים רק באזור המרכז? אין שום סיבה בעולם, שום סיבה, שהאמצע שלהם יהיה "יותר מאומן" וזה התירוץ הכי מטופש ששמעתי השנה, ותאמין לי שמעתי תירוצים מטופשים.

2.תסכים איתי שהסגלים של הקבוצות (במיוחד לגבי ה 11 שפתחו) די זהים או אולי נוטים קלות לטובת מכבי, אז איך יכול להיות שהפער במשחק הקבוצתי הוא כל כך גדול?

3." שם המשחק הוא לנטרל את היריב שלך" – אתה באמת מרגיש שניטרלנו את מכבי? הם ישבו עלינו כל המשחק, באו מהאגפים, מהאמצע, מלמעלה מלמטה, היחיד שניטרל משהו היה אג'ידה (או המשקוף שלנו או בן בסט שאם היה טיפה יותר חד היה תופר לנו שלישיה)

4.במשחקים נגד בית"ר או הפועל פ"ת או באירופה או בגביע הטוטו ראית שליטה של הקבוצה? לא היית מצפה שנניח מול קבוצה כמו הפועל פ"ת, אנחנו נראה כמו מכבי, או שאתה חושב שגם זה גדול עלינו?

אני לא מפזר סיסמאות לאוויר, אני רוצה שלא רק נדבר על להתקדם, אלא באמת נתקדם, לא רואה שום הבדל בין ה 3:2 הזה ל 3:2 שנה שעברה ,ויסלח לי כבודו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כשמפסידים- זה אלישע
כשמנצחים- זה חובאן

תנו קצת קרדיט, מכבי זו קבוצה שמפסידה 3-4 פעמים בעונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אתם זוכרים את העונה שאלישע הגיע, לפני שנתיים?
אתם מוזמנים לחזור אחורה לדיבורים בפורום אז. איך כולם התלהבו שאנחנו שולטים במשחק, סיימנו כל משחק עם החזקת כדור של 60-65%. וכמעט ירדנו ליגה.

אז זהו, שזאת לא השיטת משחק היחידה. אפשר לרדת על אלישע, ואפשר כבר להבין, אחרי עונה ו3 מחזורים, שזאת שיטת המשחק שהוא מכוון אליה. משחק מעבר מהיר עם רביעייה התקפית, וויתור על שליטה בכדור. ככה זה היה כמעט כל העונה שעברה (למעט סכנין, רמה"ש ואולי עוד איזה משחק-שניים). לא שלטנו בהחזקת בכדור כמעט באף משחק והגענו לצמרת הליגה.

יש בזה סיכון מול יריבות ברמה של מכבי שמגיעות להרבה מצבים, אבל להזכירכם שכבר שנה שלישית שאנחנו מנצחים אותם בבית ככה - זה לא רק מזל.

שלח תגובה