סיכום הנצחון המשוגע ב"נבדל"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yrp

סיכום הנצחון המשוגע ב"נבדל"

שליחה על ידי yrp »

לפעמים אין איך להסביר משחק, אבל ניסינו

https://wp.me/p4tsRw-7yI" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום הנצחון המשוגע ב"נבדל"

שליחה על ידי סניור »

א. לפעמים אין צרוך להסביר:)
ב. הייתי רוצה לדעת אם גם בקרב הצוות שלכם מרגישים שינוי שאני רואה במשחק של הפועל באר שבע. נראה כי הזרים החדשים הם פגיעה מוצלחת, יוצרים קישור חזק ומאפשרים משחק על הקרקע. ששת השערים האחרונים של הקבוצה הגיעו מכדורי עומק/ משחק אגפים וזה עוד לפני הצטרפותו של מאור מליקסון שמוסיף מימד עצום של מסירות עומק ומשחק על הקרקע.
ג. התוספת של ניתוחי הוידאו היא שדרוג עצום. ישר כוח!

סמל אישי של משתמש
yrp

שליחה על ידי yrp »

היי סניור.

תודה.

כן, כמו שכתבתי בפריוויו, שני הקשרים נראים מצויין, אגרסיביים מאוד (בעיקר אוגו) ומחפשים את העומק - גם במסירה וגם בתנועה קדימה. בדיוק מה שהיה חסר. ובאמת גם אתמול וגם מול פ"ת השערים הגיעו ממשחק שוטף, לא ממצבים נייחים או כדור ארוך.
מבחינת השחקנים הבודדים יש שיפור גדול במרכז המגרש, אבל לדעתי עדיין יש הרבה בעיות טקטיות שנחשפו גם אתמול ב90 דקות של שליטה מוחלטת של מכבי והגעה ל12 בעיטות למסגרת די בקלות. אני חושב שמאוד בולטת הנחיתות הטקטית של אלישע לוי מול מעט המאמנים היצירתיים וה"חושבים" שיש בליגה (העונה, אני מתרשם, אלו המאמן של חיפה, פאקו, קורצקי ובכר) וזה חבל כי כרגע לב"שׁ יש סגל נהדר שיכול לשחק כדורגל.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

yrp כתב:

אבל לדעתי עדיין יש הרבה בעיות טקטיות שנחשפו גם אתמול ב90 דקות של שליטה מוחלטת של מכבי והגעה ל12 בעיטות למסגרת די בקלות. אני חושב שמאוד בולטת הנחיתות הטקטית של אלישע לוי מול מעט המאמנים היצירתיים וה"חושבים" שיש בליגה (העונה, אני מתרשם, אלו המאמן של חיפה, פאקו, קורצקי ובכר) וזה חבל כי כרגע לב"שׁ יש סגל נהדר שיכול לשחק כדורגל.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כותרת מטעה! הכותרת מדברת על המשחק של ב"ש, בעוד בפועל הניתוח מתעלם מהפועל ב"ש ועוסק רק במכבי ת"א.
לא מעניין!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yrp כתב:היי סניור.

תודה.

כן, כמו שכתבתי בפריוויו, שני הקשרים נראים מצויין, אגרסיביים מאוד (בעיקר אוגו) ומחפשים את העומק - גם במסירה וגם בתנועה קדימה. בדיוק מה שהיה חסר. ובאמת גם אתמול וגם מול פ"ת השערים הגיעו ממשחק שוטף, לא ממצבים נייחים או כדור ארוך.
מבחינת השחקנים הבודדים יש שיפור גדול במרכז המגרש, אבל לדעתי עדיין יש הרבה בעיות טקטיות שנחשפו גם אתמול ב90 דקות של שליטה מוחלטת של מכבי והגעה ל12 בעיטות למסגרת די בקלות. אני חושב שמאוד בולטת הנחיתות הטקטית של אלישע לוי מול מעט המאמנים היצירתיים וה"חושבים" שיש בליגה (העונה, אני מתרשם, אלו המאמן של חיפה, פאקו, קורצקי ובכר) וזה חבל כי כרגע לב"שׁ יש סגל נהדר שיכול לשחק כדורגל.
סוף סוף קצת רציונל פה בפורום, כי כמו שזה נראה, אנשים פה משוכנעים שאלישע עשה בית ספר לפאקו ובעצם אלישע הוא גאון כדורגל (לא פחות) עם תואר שני באסטרטגיה ודוקטורט בטקטיקה ישומית. וזה לא באמת שמכבי ישבו עלינו 87 דקות ובמזל של פעם ב 4 עונות לא קיבלנו חמישיה, אלא הכול תוכנן בקפידה מראש (בגאונות כמובן) ע"י אלישע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יופי של ניתוח.
מאוד כואב לי שהסגל שיש לנו יבוזבז שלא לצורך.
סגל השחקנים העכשווי, הוא סגל שחקנים ברמה שאני אישית לא זוכר שהיה לנו.
מקווה שנראה ממנו הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב: ובמזל של פעם ב 4 עונות לא קיבלנו חמישיה
להזכירך שה"מזל" הזה קורה כבר 3 עונות רצוף במשחק הראשון נגדם. אולי זה לא רק מזל?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
להזכירך שה"מזל" הזה קורה כבר 3 עונות רצוף במשחק הראשון נגדם. אולי זה לא רק מזל?
להזכירך שאם אלישע היה גאון כדורגל לא היינו מפסידים בצורה הזאת בבלומפילד שוב ושוב

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב: להזכירך שאם אלישע היה גאון כדורגל לא היינו מפסידים בצורה הזאת בבלומפילד שוב ושוב
אלישע לא מושלם וזה ברור. אני חושש מאוד שהנושא הטקטי בכלל לא מעניין אותו.
אבל ואבל גדול - יש לו אחוזי פגיעה גבוהים מאוד עם זרים לפחות בשנתיים האחרונות. הוא גם יודע טוב מאוד להוציא הרבה משחקנים שבמקומות אחרים פחות הצליחו.

באירופה אני ספק אם הוא יכול לאמן נוער. בישראל הוא פשוט מתאים למנטליות הישראלית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי בעונה הבאה צריך להפרד מאלישע, ברור לי שאלישע לא יעזוב אלא אם נפסיד עכשיו 10 משחקים רצוף...
עונה הבאה צריך להתחיל לחקות ממכבי בעניין של כוורת מקצועית, מאמן לא מקובע שיודע לנהל משחק והוא שלם יותר משהו בסגנון של סוזה שלדעתי האישית היה מאמן שלם ובגלל זה הוא הצליח במכבי ועבר לבאזל ומשם השמיים הם הגבול עבורו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לגבי הטור- הוא נכתב ברובו מהזווית של מכבי ולא שווה התייחסות גדולה מבחינתי. אני מניח שהאנשים של פאקו יעשו זאת טוב מאיה ולא כי אני שוביניסט.

לגבי אלישע-
לא טקטיקן גדול, אבל אפשר גם לתת קרדיט כצריך.
גם אתמול ובעוד משחקים רבים, הוא הגיע מוכן ולהגיע מוכן, שלא כמו שהחברה מנבדל ועוד רבים מכם חושבים, זה גם לדעת להכיר בחולשות שלך. החולשות של הפועל באר שבע מול מכבי תל אביב, הן בדיוק המלכודת שפאקו ניסה לטמון- יציאה ללחץ על משחק הצירופים הצהוב וניסיון של באר שבע לפתח משחק מסודר תחת לחץ בחלק המגרש שלה. אם לשיטתכם, טקטיקה היא הרבה חיצים על הלוח ותרגילים מסובכים, אז כדורגל הוא לא הענף עבורכם, הוא הרבה פחות מורכב ממה שאתם מנסים לעשות ממנו.
לפעמים, מספיק לסגור נכון בחלק שלך ולנצל מצבים. לא לפעמים, רוב הזמן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה