אני מסכים איתך לחלוטיין. ואם תכנס לטופיק שפתחתי "בלמים יש מאין" תבין שהכעס שלי עצום. עד עכשיו אני עצבני ואני אקח איתי את המשחק הזה עוד הרבה מאוד זמן. אני גם חושב שיש שחקנים שמעדיפים לא לעלות ליגה כי הם יודעים שהם לא ימשיכו איתנו לליגת העל והם פוחדים על המשכורות היפות שהם מרוויחים כאן ועל המעמד שלהם בקבוצה גדולה עם קהל.גל סרוסי כתב:משה האמן לי שאני יודע שהקבוצה צריכה דחיפה עכשו, אבל אני מצטער אני לא מקבל את ההפסד אתמול כמובן מאליו.
אולי הבעיה מתחילה אצלנו האוהדים שאנחנו ממשיכים עם אותו קו של השחקנים, לא נורא יש ליגה ויש את הפועל ר"ג משחק סופר חשוב, אני לא מסכים עם העובדה הזאת אנחנו יכולים עם הסגל הזה לעשות דברים יפים מאוד בגביע.
אני בטוח שהשחקנים רוצים לנצח בכל משחק, אני בטוח שמגיעים לדקה 90 ביתרון הרצון לניצחון גובר, אבל תסלח לי לא ראיתי משהו מיוחד כדי לשמור על היתרון הזה, לא ראיתי גליצ'ים, לא ראיתי ביזבוזי זמן של שחקנים, לא ראיתי הקרבה כה גדולה שאני מצפה מהם במשחק גביע.
הביקורת שלי היא מאוד קשה, בטח על גיא לוי, אלול, קידר, זרקו, פדידה ואחרים.
ועדיין, אין לנו זמן לשקוע בכעס או באכזבה, כי למרות שההדחה בגביע כואבת מאוד, אם חס ושלום לא נעלה ליגה, לא תהיה זאת אכזבה אלא יהיה מדובר במפלה שאני לא בטוח שהקבוצה תצליח לצאת ממנה. ולכן אנחנו צריכים להמשיך הלאה ולהתעסק ביום שלישי, כי המשחק מאוד קרוב ואנחנו חיבים להרים עצמנו מנטלית כדי להגיע ולתמוך בקבוצה במשחק החשוב מול רמת גן.