חנות אוהדים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חנות אוהדים
ורק אני חושב שקודם שכל שנה ימכרו את החולצה העכשוית ולאט לאט גם חולצות מפעם? אל תפתחו ציפיות תנו לזה לרוץ שנה שנתיים ואז נבקש מהמועדון שיעשו דבר כזה ואני אישית אשמח לחולצת הגביע 

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
כל הכבוד. הפועל ב"ש ברןכה הבאה לשנות האלפיים.
צעד מצוין, שממחיש שבמועדון מתחילים לקחת עצמם ואותנו ברצינות.
מעניין האם יש לדובר החדש חלק בזה או שזה ירושה משנה שעברה.
צעד מצוין, שממחיש שבמועדון מתחילים לקחת עצמם ואותנו ברצינות.
מעניין האם יש לדובר החדש חלק בזה או שזה ירושה משנה שעברה.
עד היום לחולצה שקניתי בעונה שעברה אין הדפס. אני מקווה שיהיה לזה סוף סוף סידור.
צעד נכון וחשוב, עכשיו נותר לקוות שהקהל הרחב יגיע ויקנה, ויתן את הסיבה רק לשכלל את החנות מבחינת השירות וההיצע.
חובת ההוכחה עלינו.
צעד נכון וחשוב, עכשיו נותר לקוות שהקהל הרחב יגיע ויקנה, ויתן את הסיבה רק לשכלל את החנות מבחינת השירות וההיצע.
חובת ההוכחה עלינו.
זו נקודה ממש חשובה שרציתי לגעת בה.yossi כתב:עד היום לחולצה שקניתי בעונה שעברה אין הדפס. אני מקווה שיהיה לזה סוף סוף סידור.
חובת ההוכחה עלינו.
הפחד הכי גדול שלי מהנושא הזה הוא שתעמוד חנות, בלי לקוחות, ומנגד נראה את כול דפי הפייסבוק מלאים בתלונות על כמה יקר, כמה לא מתחשב, ואם הייתה חנויות בקניון גדול (בדיחה על חשבון לא באים כי זה וסרמיל) ולא בעיר אז היו קונים.
למה בעלי הקבוצות בישראל לא פותחים חדרי כושר ומסעדות כמו באנגליה כדי להגדיל את ההכנסה שלהם? הרי אוהדי קבוצות כדורגל הם כוח צרכני לא קטן.
ואני אקנה בחנות הזאת דווקא בגלל שהיא שייכת לקבוצה כי האינטרס שלי בתור אוהד זה להגדיל את הכנסת הקבוצה, וזה מוביל אותי לתהייה של למה אלי ואלונה לא פותחים חנויות מסחר נוספות? אני בשמחה הייתי מעדיף ללכת למסעדה ששייכת לאלי ואלונה ברקת מאשר למסעדות אחרות בידיעה שבכך אני עוזר כלכלית לקבוצה שלי כי אם בין כה וכה אני הולך למסעדה, אז למה לא להעדיף את שלהם?
ואני אקנה בחנות הזאת דווקא בגלל שהיא שייכת לקבוצה כי האינטרס שלי בתור אוהד זה להגדיל את הכנסת הקבוצה, וזה מוביל אותי לתהייה של למה אלי ואלונה לא פותחים חנויות מסחר נוספות? אני בשמחה הייתי מעדיף ללכת למסעדה ששייכת לאלי ואלונה ברקת מאשר למסעדות אחרות בידיעה שבכך אני עוזר כלכלית לקבוצה שלי כי אם בין כה וכה אני הולך למסעדה, אז למה לא להעדיף את שלהם?
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 02 אוקטובר 2014, 18:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
חחחחח חוץ מבנושאים על בן ביטון... שהוא גילה בנצרת עליתגיא חניה כתב: איך בכל נושא לא משנה איזה אתה תצליח לדחוף שחסר מאמן כושר , עוזר מאמן, ושאלישע חסר מושג(אגב שכחת לכתוב שחסר בלם 3 איכותי+עטר ואז יהיה לנו סגל טוב שיכולת להתחרות עם מכבי).
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
באותו עניין פחות או יותר, הבנתי שהמועדון עובד על אתר אינטרנט חדש, מישהו יודע איפה זה עומד ?
נכנסתי לאתרים החדשים של כפר סבא וקריית שמונה ונדהמתי איזה הבדלים בין האתר שלנו לבין שלהם, שמיים וארץ.
( קחו דוגמה לאתר של ק"ש https://iturank8.co.il" onclick="window.open(this.href);return false; )
נכנסתי לאתרים החדשים של כפר סבא וקריית שמונה ונדהמתי איזה הבדלים בין האתר שלנו לבין שלהם, שמיים וארץ.
( קחו דוגמה לאתר של ק"ש https://iturank8.co.il" onclick="window.open(this.href);return false; )

אגב.. חייב להעיף תמשפט הזה , באים מאהבה׳ זה לא משפט של מועדון גדול, משפט של גיי
- דר אדום בנשמה
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי ממך עד עכשיו, לא שאני מושלם וגם עליי יורדים פה, אבל מה הקשר בין המשפט לגייז לעזאזל?שלומי12 כתב:אגב.. חייב להעיף תמשפט הזה , באים מאהבה׳ זה לא משפט של מועדון גדול, משפט של גיי
רק גייז באים מאהבה, רק אצל גאים יש אהבה?

על פי המשפט הזה אתה לא אוהב את הקבוצה בכלל אתה אולי סתם אוהד הצלחות או משהו....
"משפט של גיי"..
עד מתי שלומי12
עד מתי שלומי12
לדעתי זה הדבר הכי דחוף שצריכים לסדר , אתר מביך ברמה של אתר בית ספרmaor20094 כתב:באותו עניין פחות או יותר, הבנתי שהמועדון עובד על אתר אינטרנט חדש, מישהו יודע איפה זה עומד ?
ULTRAS BEER SHEVA
- דר אדום בנשמה
מה כל כך מרשים באתרים של ק"ש ושל כפ"ס?
אתרים יפים אבל תאמינו לי שאם אתר האינטרנט היה הבעיה העיקרית שלנו המצב שלנו היה מצוין...
יש עוד דברים לשפר במועדון לפניי האתר, אבל ללא ספק שיפור האתר יהיה בהחלט צעד טוב, לפי מה שהבנתי מתכננים להשיק אתר חדש לקראת הפתיחה של האצטדיון החדש אם כי אני לא בטוח לגביי זה...
אתרים יפים אבל תאמינו לי שאם אתר האינטרנט היה הבעיה העיקרית שלנו המצב שלנו היה מצוין...
יש עוד דברים לשפר במועדון לפניי האתר, אבל ללא ספק שיפור האתר יהיה בהחלט צעד טוב, לפי מה שהבנתי מתכננים להשיק אתר חדש לקראת הפתיחה של האצטדיון החדש אם כי אני לא בטוח לגביי זה...
עם כבר , האתרים של הפועל תל אביב , מכבי חיפה, ומכבי תל אביב באמה גבוהה ביותר..
שלנו העיצוב והמשפטים שם כמו של תיכון כיתה א׳.
כמו של תיכון כיתה א' חחחחח משפט לפנתאון.שלומי12 כתב:עם כבר , האתרים של הפועל תל אביב , מכבי חיפה, ומכבי תל אביב באמה גבוהה ביותר..