ה "אני מאשים" שלי
- אדומה דרומית
ה "אני מאשים" שלי
אני מאשימה את גיא לוי שהעלה הרכב התקפי שהקהל כה רצה והפקיר את ההגנה
אני מאשימה את גיא לוי שלא פתח עם מליקסון ונתן לו לנוח לקראת הליגה
אני מאשימה את גיא לוי שלא ניצח אתמול כי כבר יש לו גביע אחד לעטים, לא צריך שניים.
אני מאשימה את לאנדרו סימיוני שהעיז להיפצע בגמר הטוטו ולא היה שם אתמול על הדשא כדי להבקיע
אני מאשימה את אופיר חיים שהבקיע רק גול אחד
אני מאשימה את הקהל שהעז לעודד את אותה חבורה שחצי שעה לאחר מכן כונתה על ידם "אפסים"
אני מאשימה את ערוץ 5 שלא שידר בלייב את המשחק ולא סיפק בכך תירוץ להפסד בטוענה ל 'קארמה רעה'
אני מאשימה את רמת גן שלא הצליחה להבקיע קודם וסחבה אותנו סתם להארכה מבזה
אני מאשימה את דנדי שהעז לשבור את הרגל בשלומיאליות והפקיר את חבריו על הדשא
אני מאשימה את אלונה שלא סיפקה למאמן עוד כמה שחקנים בפגרה כדי שיהיו עוד שמות לקלל מהיציע
אני מאשימה את השוטרים על שהגנו על המאמן ומנעו מחבורה של בבובים לתקוף אותו ולהוציא את תסכולם
אני מאשימה את המאמן שיצא פחדן על שביקש ליווי משטרתי עד לרכב
אני מאשימה את אלונה על שהיא מנסה לשמור על שפיות מערכתית ולא מחליפה מאמן אחרי כל הפסד
אני מאשימה את ראש העיר שלא רוצה לבנות לנו איצטדיון ובגללו אנחנו נראים ככה (גן חיות שיצא משליטה)
אני מאשימה את ווסרמיל שבגלל שהוא כזה עתיק הקבוצה לא מצליחה לנצח בו והוא כבר לא 'המבצר'
אני מאשימה את ההורים של האוהדים הצעירים שמרשים להם ללכת למשחקים וללמוד מגוון פנינים ממיטב החיות בגן.
אני מאשימה את המלחמה שהרסה לנו את המומנטום
אני מאשימה את אסי שבחוצפתו רוצה לסיים עונה וקריירה בקבוצה בה גדל
אני מאשימה את השחקנים שעשו דווקא לקהל שהגיע בהמוניו והחליטו להפסיד כי לא בא להם מאבקי גביע
אני מאשימה את השחקנים על שפחדו לצאת מהאיצטדיון לאור להקת הבבונים שחיכו להם ובטח סתם רצו לדבר, פשוט מוגי לב
אני מאשימה את מליקסון שלא עשה סללומים וכבש אתמול
אני מאשימה את מזג האוויר החמים שהכביד על השחקנים
אני מאשימה את יובל נעים, שוקי נגר וערן השמן שבגללם הפסדנו אתמול
אני מאשימה את וויצמן מהכח שנתן משחק אתמול, ששאב כוחות מהקללות של אוהדי באר שבע במקום להתקפל ולברוח לאמא
אני מאשימה את התקשורת הארצית והמקומית על שנים של קיפוח שהובילו להפסד אתמול
אני מאשימה את מילות השיר "איתך עד המוות", "את אצלי תמיד בלב..", "..גם אם זה כואב" המטעות שיוצרות אשליה שהקהל הבארשבעי נאמן לקבוצתו גם ברגעים פחות משמחים.
אני מאשימה את עצמי על התמימות, על שהייתי גאה בקהל שלנו שבא בהמוניו לכל מקום ולא פעם עלה כמותית על קהל המארחת
אני מאשימה את עצמי על שחייתי באשליות וחשבתי שאנחנו לא קהל של ניצחונות
אני מאשימה את אלי זינו על המירמור והתיסכול שבגללו הצטבר 10 שנים ולא נרגע גם אחרי שנתיים בעידן החדש
אני מאשימה את אלונה שבחוצפתה לא נכנעת לתכתיבי הקהל
אני מאשימה את אלונה שלא באה להודות לקהל הנפלא שלה כמו פעם, אז מה אם הקהל מקלל כל יצור הולך על 2?
אני מאשימה את אלונה ששוקלת לברוח מגן החיות הזה כל עוד נפשה בה
אני מאשימה את היקום ואת אנגליה על הדבר הזה שנקרא כדורגל!
בושה וחרפה מה שהיה אתמול, התביישתי להיות אוהדת.
נכון, לוי טעה כשהתגרה בקהל ומחא לו כפיים בשריקת הסיום על רקע הקללות אבל בחייאת רבאק אנשים! הטינופת ששמעתי שיצאה לאנשים מהפה אתמול... עזבו את המאמן, אני מודאגת יותר מהתבזות הקהל כלפי השחקנים, זה היה הרבה יותר קשה לעיכול, הרבה יותר מרתיח לראות איך אותם אוהדים ששרו כמעט 90 איתך עד המוות וכאלה פתאום צורחים דברים שאני מעדיפה שלא לתת להם במה כאן. תוך כדי משחק, איך הם אמורים להמשיך לרוץ ולהתרכז על הדשא עם כל הג'ורה הזו שטסה לעברם?
להגיע למצב שיורקים על המאמן, שהוא צריך כמה יסמני"קים שילוו אותו לרכב, שהשחקנים יצאו מושפלים, ולא בגלל הכח, בגלל הקהל שלהם שמבזה אותם ואת הסמל שעל החולצה שלהם עם ההתנהגות שלו.
"מגיע לנו מאמן אחר"
"מגיע לנו איצטדיון חדיש"
רק לבוא בדרישות לאחרים. לא מגיע לנו שום דבר, לא ככה. אפילו ליגה לא מגיע לנו לעלות עם כזו התנהגות. בדק בית דחוף.
יאללה תתלהמו ותגידו שאני יפת נפש...
אני מאשימה את גיא לוי שלא פתח עם מליקסון ונתן לו לנוח לקראת הליגה
אני מאשימה את גיא לוי שלא ניצח אתמול כי כבר יש לו גביע אחד לעטים, לא צריך שניים.
אני מאשימה את לאנדרו סימיוני שהעיז להיפצע בגמר הטוטו ולא היה שם אתמול על הדשא כדי להבקיע
אני מאשימה את אופיר חיים שהבקיע רק גול אחד
אני מאשימה את הקהל שהעז לעודד את אותה חבורה שחצי שעה לאחר מכן כונתה על ידם "אפסים"
אני מאשימה את ערוץ 5 שלא שידר בלייב את המשחק ולא סיפק בכך תירוץ להפסד בטוענה ל 'קארמה רעה'
אני מאשימה את רמת גן שלא הצליחה להבקיע קודם וסחבה אותנו סתם להארכה מבזה
אני מאשימה את דנדי שהעז לשבור את הרגל בשלומיאליות והפקיר את חבריו על הדשא
אני מאשימה את אלונה שלא סיפקה למאמן עוד כמה שחקנים בפגרה כדי שיהיו עוד שמות לקלל מהיציע
אני מאשימה את השוטרים על שהגנו על המאמן ומנעו מחבורה של בבובים לתקוף אותו ולהוציא את תסכולם
אני מאשימה את המאמן שיצא פחדן על שביקש ליווי משטרתי עד לרכב
אני מאשימה את אלונה על שהיא מנסה לשמור על שפיות מערכתית ולא מחליפה מאמן אחרי כל הפסד
אני מאשימה את ראש העיר שלא רוצה לבנות לנו איצטדיון ובגללו אנחנו נראים ככה (גן חיות שיצא משליטה)
אני מאשימה את ווסרמיל שבגלל שהוא כזה עתיק הקבוצה לא מצליחה לנצח בו והוא כבר לא 'המבצר'
אני מאשימה את ההורים של האוהדים הצעירים שמרשים להם ללכת למשחקים וללמוד מגוון פנינים ממיטב החיות בגן.
אני מאשימה את המלחמה שהרסה לנו את המומנטום
אני מאשימה את אסי שבחוצפתו רוצה לסיים עונה וקריירה בקבוצה בה גדל
אני מאשימה את השחקנים שעשו דווקא לקהל שהגיע בהמוניו והחליטו להפסיד כי לא בא להם מאבקי גביע
אני מאשימה את השחקנים על שפחדו לצאת מהאיצטדיון לאור להקת הבבונים שחיכו להם ובטח סתם רצו לדבר, פשוט מוגי לב
אני מאשימה את מליקסון שלא עשה סללומים וכבש אתמול
אני מאשימה את מזג האוויר החמים שהכביד על השחקנים
אני מאשימה את יובל נעים, שוקי נגר וערן השמן שבגללם הפסדנו אתמול
אני מאשימה את וויצמן מהכח שנתן משחק אתמול, ששאב כוחות מהקללות של אוהדי באר שבע במקום להתקפל ולברוח לאמא
אני מאשימה את התקשורת הארצית והמקומית על שנים של קיפוח שהובילו להפסד אתמול
אני מאשימה את מילות השיר "איתך עד המוות", "את אצלי תמיד בלב..", "..גם אם זה כואב" המטעות שיוצרות אשליה שהקהל הבארשבעי נאמן לקבוצתו גם ברגעים פחות משמחים.
אני מאשימה את עצמי על התמימות, על שהייתי גאה בקהל שלנו שבא בהמוניו לכל מקום ולא פעם עלה כמותית על קהל המארחת
אני מאשימה את עצמי על שחייתי באשליות וחשבתי שאנחנו לא קהל של ניצחונות
אני מאשימה את אלי זינו על המירמור והתיסכול שבגללו הצטבר 10 שנים ולא נרגע גם אחרי שנתיים בעידן החדש
אני מאשימה את אלונה שבחוצפתה לא נכנעת לתכתיבי הקהל
אני מאשימה את אלונה שלא באה להודות לקהל הנפלא שלה כמו פעם, אז מה אם הקהל מקלל כל יצור הולך על 2?
אני מאשימה את אלונה ששוקלת לברוח מגן החיות הזה כל עוד נפשה בה
אני מאשימה את היקום ואת אנגליה על הדבר הזה שנקרא כדורגל!
בושה וחרפה מה שהיה אתמול, התביישתי להיות אוהדת.
נכון, לוי טעה כשהתגרה בקהל ומחא לו כפיים בשריקת הסיום על רקע הקללות אבל בחייאת רבאק אנשים! הטינופת ששמעתי שיצאה לאנשים מהפה אתמול... עזבו את המאמן, אני מודאגת יותר מהתבזות הקהל כלפי השחקנים, זה היה הרבה יותר קשה לעיכול, הרבה יותר מרתיח לראות איך אותם אוהדים ששרו כמעט 90 איתך עד המוות וכאלה פתאום צורחים דברים שאני מעדיפה שלא לתת להם במה כאן. תוך כדי משחק, איך הם אמורים להמשיך לרוץ ולהתרכז על הדשא עם כל הג'ורה הזו שטסה לעברם?
להגיע למצב שיורקים על המאמן, שהוא צריך כמה יסמני"קים שילוו אותו לרכב, שהשחקנים יצאו מושפלים, ולא בגלל הכח, בגלל הקהל שלהם שמבזה אותם ואת הסמל שעל החולצה שלהם עם ההתנהגות שלו.
"מגיע לנו מאמן אחר"
"מגיע לנו איצטדיון חדיש"
רק לבוא בדרישות לאחרים. לא מגיע לנו שום דבר, לא ככה. אפילו ליגה לא מגיע לנו לעלות עם כזו התנהגות. בדק בית דחוף.
יאללה תתלהמו ותגידו שאני יפת נפש...
Re: ה "אני מאשים" שלי
אהבתי.
מצד אחד.
מצד שני.
כ"כ מסכים איתך וכ"כ מתבאס לפעמים על הקהל הזה, שלפעמים גם יכול להיות הכי מדהים בעולם.
מצד אחד.
מצד שני.
כ"כ מסכים איתך וכ"כ מתבאס לפעמים על הקהל הזה, שלפעמים גם יכול להיות הכי מדהים בעולם.
- אדומה דרומית
אין ספק, אבל קהל צריך לדעת להתנהג גם בהפסדים. לכבד את עצמו ואת השחקנים שלובשים את הסמל אותו הוא מעריץ
אין מה להכביר במילים, עדי.
ההתבהמות של חלק מהקהל היא משהו שצריך לעשות לו טיפול שורש דחוף.
זה כבר הופך להיות גועל נפש אחד גדול ומכתים את מי שמעודד או לפחות לא מקלל.
מצד שני, למה אנחנו, הרוב, שמתנהג בצורה נורמטיבית וסבירה פחות או יותר, צריכים להענש בגלל הטינופות האלו?
עדי, את יכולה להיות חלק מהמלחמה בצורת ההתנהגות הזאת. יש לך מצלמה (ברוב הפעמים גם מצלמת וידאו) ואת יכולה לצלם את אותם אנשים. אח"כ יש כמה אפשרויות מה לעשות עם זה (החל מלהעביר את זה לטיפול של המועדון וכלה בפירסום התמונות של אותם אוהדים בהשוואות לא מחמיאות לתמונות של בבונים למשל, באתרים השונים)
ההתבהמות של חלק מהקהל היא משהו שצריך לעשות לו טיפול שורש דחוף.
זה כבר הופך להיות גועל נפש אחד גדול ומכתים את מי שמעודד או לפחות לא מקלל.
מצד שני, למה אנחנו, הרוב, שמתנהג בצורה נורמטיבית וסבירה פחות או יותר, צריכים להענש בגלל הטינופות האלו?
עדי, את יכולה להיות חלק מהמלחמה בצורת ההתנהגות הזאת. יש לך מצלמה (ברוב הפעמים גם מצלמת וידאו) ואת יכולה לצלם את אותם אנשים. אח"כ יש כמה אפשרויות מה לעשות עם זה (החל מלהעביר את זה לטיפול של המועדון וכלה בפירסום התמונות של אותם אוהדים בהשוואות לא מחמיאות לתמונות של בבונים למשל, באתרים השונים)
הפועל אני כבר משתגע
- אוהד הפועל
גיא לוי לך הביתההההההההההההההההההה
נימאס לנווווווווו
נימאס לנווווווווו
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
- אדומה דרומית
ולי נמאס מהברבריות הזו, אנשי המערות היו יותר מתורבתים מחלק מהאוהדים.
ניר, אין מה להתאמץ לפרסם תמונות של אותם אוהדים כי הרבה מהם כלל לא נכנסים לכאן זה א'
ב' אם זה יעזור לטיפול משטרתי או של המועדון, אין לי בעיה, אני אשמח לעזור במאבק הזה שהורס כל חלקה טובה במועדון הזה.
לא מקובל עליי שיתנהגו ככה כלפי השחקנים שלנו, שבאמת ניסו, מה לעשות שלא תמיד הולך.
היום בעיתון נכתב שהמועדון שכר שירותי אבטחה לגיא לוי בזמן אימונים, נו לאן הגענו? אנשים איבדו את הצפון. המאמן הוא לא הבעיה המרכזית, הוא רק חלק ממנה, אנחנו הבעיה, המועדון הבעיה. כל מאמן אחר היה "זוכה" ליחס דומה, גם לופא (שעדיין זוכר את מטר הביצים), ההבדל היחיד שלראשונה המועדון לא נכנע לתכתיבי האוהדים וטוב שכך.
אלונה תתעוררי ותני את הטון, יש לך הכוח לטפל בטינופת שהולכת וגדלה ביציעים ומבריחה המון אוהדים שפויים שלא רוצים להיות חלק מהמחזות האלו.
או שתיכנעי לדרישת הקהל ותעיפי את גיא או שתעמדי מאחוריו ומאחורי השחקנים עם 2 רגליים אחוריות ותדרשי מהקהל לכבד את החלטתך ותוקיעי את אותם בבונים שהורסים לכולנו.
ככה זה לא יכול להמשך.
במקום להצמיד לו מאבטחים תטפלי בזה, תאמיני, את יכולה.
ניר, אין מה להתאמץ לפרסם תמונות של אותם אוהדים כי הרבה מהם כלל לא נכנסים לכאן זה א'
ב' אם זה יעזור לטיפול משטרתי או של המועדון, אין לי בעיה, אני אשמח לעזור במאבק הזה שהורס כל חלקה טובה במועדון הזה.
לא מקובל עליי שיתנהגו ככה כלפי השחקנים שלנו, שבאמת ניסו, מה לעשות שלא תמיד הולך.
היום בעיתון נכתב שהמועדון שכר שירותי אבטחה לגיא לוי בזמן אימונים, נו לאן הגענו? אנשים איבדו את הצפון. המאמן הוא לא הבעיה המרכזית, הוא רק חלק ממנה, אנחנו הבעיה, המועדון הבעיה. כל מאמן אחר היה "זוכה" ליחס דומה, גם לופא (שעדיין זוכר את מטר הביצים), ההבדל היחיד שלראשונה המועדון לא נכנע לתכתיבי האוהדים וטוב שכך.
אלונה תתעוררי ותני את הטון, יש לך הכוח לטפל בטינופת שהולכת וגדלה ביציעים ומבריחה המון אוהדים שפויים שלא רוצים להיות חלק מהמחזות האלו.
או שתיכנעי לדרישת הקהל ותעיפי את גיא או שתעמדי מאחוריו ומאחורי השחקנים עם 2 רגליים אחוריות ותדרשי מהקהל לכבד את החלטתך ותוקיעי את אותם בבונים שהורסים לכולנו.
ככה זה לא יכול להמשך.
לכי תראי טניס ועל תשגעי אותנו טוב !!אדומה דרומית כתב:ולי נמאס מהברבריות הזו, אנשי המערות היו יותר מתורבתים מחלק מהאוהדים.
ככה זה לא יכול להמשך.
שם אין קללות שם אין נאצמות שם לא מפצחים גרעינים ושם לא באיים בטענות
ביי יום טוב
זה שי !

ולנו נימאס מהתגובות האלה של ילד בן 5.אוהד הפועל כתב:גיא לוי לך הביתההההההההההההההההההה
נימאס לנווווווווו
הפועל אני כבר משתגע
אחח יש לי חשק לקחת אותך פעם אחת לאנגליה (אפילו למשחקים של קבוצה בליגה החובבנית שם) רק כדי שתיראה מה זה תרבות כדורגל (ותרבות בכלל).זה שי ! כתב:
לכי תראי טניס ועל תשגעי אותנו טוב !!
שם אין קללות שם אין נאצמות שם לא מפצחים גרעינים ושם לא באיים בטענות
ביי יום טוב
זה שי !
אפילו האולטראס של יובנטוס ומילאן התנהגו שם כמו שצריך ולא הבעירו ולו אבוקה אחת.
רק פה תרבות הכדורגל עדיין מפגרת.
אז נכון שהונמכו הגדרות בין היציע למגרש אבל עדיין אנשים מתנהגים כאילו שהם שימפנזות בכלוב.
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צריך לרדת מגיא לוי ולתת לו לעבוד בשקט!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
לא אוהבת טניס שי
ובגלל אנשים מקובעים נהרסת חווית הכדורגל והמועדון שנקרא "הפועל באר שבע" לעולם לא יתרומם לגבהים שהוא יכול וצריך.
למה נראה לך הגיוני לקלל את השחקנים שלובשים את הסמל שאותו אתה מתיימר לאהוב? איך בדיוק זה תורם במשהו? קדוסי יבקיע בזכות קללות לעברו? קידר יפסיק לעשות שטויות ויקבל ביטחון בזכות הקללות והאיומים לעברו?
למה אתה אוהב את הקבוצה בכלל? למה אתה בא למשחקים? בשביל לקלל את השחקנים? את המאמן? את היריבה?
אולי אני צריכה ללכת לראות טניס, לאן אתה ודומיך צריכים ללכת אני מעדיפה שלא להגיד
ובגלל אנשים מקובעים נהרסת חווית הכדורגל והמועדון שנקרא "הפועל באר שבע" לעולם לא יתרומם לגבהים שהוא יכול וצריך.
למה נראה לך הגיוני לקלל את השחקנים שלובשים את הסמל שאותו אתה מתיימר לאהוב? איך בדיוק זה תורם במשהו? קדוסי יבקיע בזכות קללות לעברו? קידר יפסיק לעשות שטויות ויקבל ביטחון בזכות הקללות והאיומים לעברו?
למה אתה אוהב את הקבוצה בכלל? למה אתה בא למשחקים? בשביל לקלל את השחקנים? את המאמן? את היריבה?
אולי אני צריכה ללכת לראות טניס, לאן אתה ודומיך צריכים ללכת אני מעדיפה שלא להגיד
שיתחילו לרוץ ולהתנהג כמו מקצוענים אף אחד לא יקלל אותם תאמיני לי
ברגע שהם לא מתיחסים בעצמם ברצינות למקצוע שלהם אף אחד לא יתיחס אליהם ברצינות !
במקום לקחת אותם לאווזי ולתת להם מתנות שיתחילו לרוץ הבלרינות שעל הדשא מרוויחים סכומים שאני לא מבין למה?
זה שי !
במקום לקחת אותם לאווזי ולתת להם מתנות שיתחילו לרוץ הבלרינות שעל הדשא מרוויחים סכומים שאני לא מבין למה?
זה שי !

- אור אבוחצירה האדום
עדי את צודקת,שי במקום לעודד את הקבוצה שלך ולדחוף אותה קדימה גם בהפסדים
אתה מקלל אותה,אתה חושב שאם תקלל זה יעזור, הם ישחקו יותר טוב,לא זה רק
יכביד אליהם.
אתה מקלל אותה,אתה חושב שאם תקלל זה יעזור, הם ישחקו יותר טוב,לא זה רק
יכביד אליהם.
אתה תמיד בסדר!!
לא משנה מה אתה לא אשם!!
כששיחקו "הגנתי" לא היה טוב עברו לשחק "התקפי" גם לא טוב.
ראה מראש שאלול לא בלם שתו לו את הדם.
עזוב כבר נשבר הז** מהשטויות שלכם. כלום לא טוב לכם וכלום גם לא מגיע לכם
אלי ז'ינו בוא לפה!!
לא משנה מה אתה לא אשם!!
כששיחקו "הגנתי" לא היה טוב עברו לשחק "התקפי" גם לא טוב.
ראה מראש שאלול לא בלם שתו לו את הדם.
עזוב כבר נשבר הז** מהשטויות שלכם. כלום לא טוב לכם וכלום גם לא מגיע לכם
אלי ז'ינו בוא לפה!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אין לי כוח לחפש בפורום אבל אתה אמרת והצהרת שאם ישחקו התקפי (2 חלוצים) תפסיק לקלל את גיא לויזה שי ! כתב:שיתחילו לרוץ ולהתנהג כמו מקצוענים אף אחד לא יקלל אותם תאמיני לי
זה שי !
וכולנו פה אמרנו לך שאין לזה קשר, ואתה וחבריך תמצאו סיבה אחרת לקלל אותו.
בקיצור אני כבר מיואש מכל אותם מקללים ומקווה שמתישהוישבר להם והם לא יבואו יותר לראות כדורגל...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים