אני חושב שאם אלישע ימשיך עם הקו של שחקן מתחת לחלוץ (בתקווה שזה יהיה ברדה) אנחנו נהיה בסדר. אתה יכול להיות בטוח שחיפה תזיע .zahipan כתב:
ומה יקרה לדעתך אם נשחק ככה מול מכבי חיפה?
הפינה הפסימית למחזור 5
Re: הפינה הפסימית למחזור 5
- dardasmiley
השיטה שלנו היא שיטה של קבוצה קטנה, שדווקא מול קבוצות גדולות עושה להם חיים קשים. אנחנו מחכים בחצי שלנו ליריב ומענישים במתפרצות.
כשזה 0-0 מול קבוצה שטוב לה תיקו (כמו היום) זה לא עובד. כשאנחנו מובילים מול קבוצה כזו זה עובד יופי. כשאנחנו מול קבוצה גדולה שרוצה לנצח זה אמור להיות קל יותר.
בעצם כל השיטה שלנן מבוססת על זה שהיריב ירצה מאוד ךנצח אותנו ויתקוף בחמת זעם (ע"ע מכבי) אבל זה לא כדורגל שהאוהדים שלנו יהנו ממנו. כל עוד תהיינה תוצאות טובות ישמר סוג מסוים של שקט, כשנתחיל חלילה להפסיד אז זה יתפוצץ...
כשזה 0-0 מול קבוצה שטוב לה תיקו (כמו היום) זה לא עובד. כשאנחנו מובילים מול קבוצה כזו זה עובד יופי. כשאנחנו מול קבוצה גדולה שרוצה לנצח זה אמור להיות קל יותר.
בעצם כל השיטה שלנן מבוססת על זה שהיריב ירצה מאוד ךנצח אותנו ויתקוף בחמת זעם (ע"ע מכבי) אבל זה לא כדורגל שהאוהדים שלנו יהנו ממנו. כל עוד תהיינה תוצאות טובות ישמר סוג מסוים של שקט, כשנתחיל חלילה להפסיד אז זה יתפוצץ...
- המשוגע האדום
פציעות בפעם המיליון
נמאס כבר לדבר על זה נמאס! מה הולך בקבוצה הזאת
מקווה שהפציעה של דובב לא רצינית.עם אסקלינג עוד אפשר להסתדר,אבל דובב חשוב במערך לדעתי
יש עדכון על דובב?
נמאס כבר לדבר על זה נמאס! מה הולך בקבוצה הזאת
מקווה שהפציעה של דובב לא רצינית.עם אסקלינג עוד אפשר להסתדר,אבל דובב חשוב במערך לדעתי
יש עדכון על דובב?
ניצחנו 4-0 אבל אנחנו חלשים בצורה הזויה
איזה משחק גרוע
איזה משחק גרוע
אגב: בסופר קלאסיקו שמשודר עכשיו רואים את ברצלונה שולטת במשחק ומחזיקה הרבה בכדור כמו שהיא יודעת אך בלי לעשות הרבה וריאל מדריד לוחצת עליהם חזק ובכל חטיפת כדור הם יוצאים מהר קדימה למתפרצות והם הרבה הרבה יותר מסוכנים.
הסגנון משחק שלנו הוא כמו שריאל מדריד משחקת עכשיו, אבל ההבדל הוא שריאל מדריד יודעת להניע כדור מצויין, הם משחקים הרבה יותר מהר, והם הרבה יותר אגרסיבים בהגנה. אנחנו נראים רע כי אנחנו משחקים לאט ואנחנו לא מספיק אגרסיבים. ב-5 דקות של הבליץ ראינו כמה מוצלחת השיטה הזו כאשר אנחנו משחקים אגרסיבי ומהר, וכמה יפה המשחק שלנו יכול להיראות אם רק נשחק ככה במשך כל המשחק ולא רק 5 דקות.
הסגנון משחק שלנו הוא כמו שריאל מדריד משחקת עכשיו, אבל ההבדל הוא שריאל מדריד יודעת להניע כדור מצויין, הם משחקים הרבה יותר מהר, והם הרבה יותר אגרסיבים בהגנה. אנחנו נראים רע כי אנחנו משחקים לאט ואנחנו לא מספיק אגרסיבים. ב-5 דקות של הבליץ ראינו כמה מוצלחת השיטה הזו כאשר אנחנו משחקים אגרסיבי ומהר, וכמה יפה המשחק שלנו יכול להיראות אם רק נשחק ככה במשך כל המשחק ולא רק 5 דקות.
אין לנו שום הנעת כדור מחצית ראשונה לפי מה שאני ראיתי לפחות הם החזיקו הרבה יותר בכדור ושלטו..zahipan כתב:אגב: בסופר קלאסיקו שמשודר עכשיו רואים את ברצלונה שולטת במשחק ומחזיקה הרבה בכדור כמו שהיא יודעת אך בלי לעשות הרבה וריאל מדריד לוחצת עליהם חזק ובכל חטיפת כדור הם יוצאים מהר קדימה למתפרצות והם הרבה הרבה יותר מסוכנים.
כל כדור עד שמניעים אותו שעה עד שמשחררים כדור
לא יודע מה יהיה באמת שלא יודע אני מקווה שכולם מבינים כמה אלישע מאמן חלש.
משחק אחרי משחק זה בולט יותר,חבל שניצחנו 4-0 זה תוצאה משקרת
להשוות אותנו לריאל זה חזק אחי.zahipan כתב:אגב: בסופר קלאסיקו שמשודר עכשיו רואים את ברצלונה שולטת במשחק ומחזיקה הרבה בכדור כמו שהיא יודעת אך בלי לעשות הרבה וריאל מדריד לוחצת עליהם חזק ובכל חטיפת כדור הם יוצאים מהר קדימה למתפרצות והם הרבה הרבה יותר מסוכנים.
אסקלינג נפצע מהתיקול, מה הקשר למאמן כושר? גבאי לא שמתי לב ממה נפצע כי לא ראיתי באותן דקות. גם במכבי ת"א יש איזה 6 פצועים כרגע, אמרתם שאצלם דברים כאלו לא יקרו נכון? די כבר.
השוואתי רק את הסגנון שריאל שיחקה בו כדוגמא של ״איך צריך לשחק את הסגנון הזה״ וגם איך לעשות את זה יפה.אדום זקן כתב: להשוות אותנו לריאל זה חזק אחי.
- The red one
גבאי עשה סיבוב ותפס את הרגל. לי, בלי שום שמץ של ידיעה באיזשהוא משהו שקשור לרפואה, נראה כמו מתיחה. שפת הגוף שלו שידרה הרבה תסכול ועצב, אגב, לכן קצת משמח אותי לשמוע שעדיין אין עדכון עליו. בדר"כ בפציעות לא פשוטות ישר מעדכנים.הפועלעולה כתב:אסקלינג נפצע מהתיקול, מה הקשר למאמן כושר? גבאי לא שמתי לב ממה נפצע כי לא ראיתי באותן דקות. גם במכבי ת"א יש איזה 6 פצועים כרגע, אמרתם שאצלם דברים כאלו לא יקרו נכון? די כבר.
ואגב עם ההשוואה הטיפשית לריאל - אין לי בעיה שמול מכבי חיפה ומכבי ת"א נתגונן קצת נותקוף כמו שעשינו בוסרמיל. אבל ריאל מדריד נגד אלמריה תשחק כמו ששיחקנו היום? ונגד אלצ'ה? לא נראה לי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא אוהב להתמרמר, על הכל אפשר להתווכח אבל שתי נקודות חשובות -
1. לא יכול להיות שאין בועט פנדלים קבוע לפני המשחק, בטח אחרי שבוע שעבר. הויכוחים האלה לפני הבעיטה מבישים.
2. אין שום הגיון, אבל שום הגיון (!!) בלסכן את הנסיך במשחק כזה כשהוא גמור. במיוחד כשמדובר בדיוק בדקות שצריכים לקבל נאסר\אבו-לבן כדי להשאיר אותם חמים ולא להירקב בקצה הספסל.
1. לא יכול להיות שאין בועט פנדלים קבוע לפני המשחק, בטח אחרי שבוע שעבר. הויכוחים האלה לפני הבעיטה מבישים.
2. אין שום הגיון, אבל שום הגיון (!!) בלסכן את הנסיך במשחק כזה כשהוא גמור. במיוחד כשמדובר בדיוק בדקות שצריכים לקבל נאסר\אבו-לבן כדי להשאיר אותם חמים ולא להירקב בקצה הספסל.
- The red one
לגבי הפנדל - אני הבנתי שמליקסון נקבע להיות הבועט, אבל הוא וויתר על הבעיטה כי הוא הרגיש לא טוב ואז אוגו קפץ על הכדור אבל אלישע נתן את הפנדל לגבאי.RedRock כתב:לא אוהב להתמרמר, על הכל אפשר להתווכח אבל שתי נקודות חשובות -
לגבי הסעיף השני - צודק לגמריי. לדעתי זה היה המשחק שחרץ את גורלו של סיראז' נאסר בקבוצה. לא הייתה שום סיבה בעולם להכניס את ברדה במצב של 0-3 לנו בדקה 60.
לתחושתי, אלישע סימן אותו,לא יודע למה.אדום בלב בנשמהההה כתב: לגבי הפנדל - אני הבנתי שמליקסון נקבע להיות הבועט, אבל הוא וויתר על הבעיטה כי הוא הרגיש לא טוב ואז אוגו קפץ על הכדור אבל אלישע נתן את הפנדל לגבאי.
לגבי הסעיף השני - צודק לגמריי. לדעתי זה היה המשחק שחרץ את גורלו של סיראז' נאסר בקבוצה. לא הייתה שום סיבה בעולם להכניס את ברדה במצב של 0-3 לנו בדקה 60.
ונכון, זה היה לא חכם להכניס את ברדה.
לדעתי ברדה רצה להיכנס בכל מצב
כמו שבוע שעבר, אני חושב שהוא היה בתוכניות להיכנס, אבל החילוף המאולץ מנע את זה. גם בידיעות ב"ש אמרו שנאסר היה אמור להיות המחליף השלישי אבל אופיר ביקש לצאת..אדום זקן כתב: לתחושתי, אלישע סימן אותו,לא יודע למה.
ונכון, זה היה לא חכם להכניס את ברדה.