מאמן זר - לא מה שחשבתם...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שי האדום

מאמן זר - לא מה שחשבתם...

שליחה על ידי שי האדום »

נכון שמוקדם לחרוץ גורלות אבל גם הפעם כמו בעבר חיפה מוכיחה שמאמן זר זה רק טייטל, זה היה בעבר עם לואיס פרננדס, גרגורי באשדוד,הארגנטינאי בבית"ר.
בשביל להצליח לאורך זמן לא מספיק להביא מאמן עם שם עולמי, צריך להעמיד שדרה ניהולית ומקצועית תוצרת חוץ, כזו שתנקה את כל היסודות הרקובים של הכדורגל הישראלי, כזו שתשפיע על אורך חיים של השחקנים, על הכושר, על המנטאליות...ולבסוף על איכות הכדורגל.
אי אפשר להתעלם מהתקציב של מכבי, שבסופו של דבר משחק תפקיד מאוד מרכזי בכל הקשור למעמדו בכדורגל הישראלי..
קרית שמונה בונה משהו יפה באמצעות תלכיד איכותי שמחפה על היסודות הרקובים, חיפה לא מצליחה להיפטר מהריקבון ולכן אני חושב שרק צוות זר שמתחיל מהקודקוד ועד לאחרון עוזרי המאמן (ולא שמעון ביטון - מבלי לפגוע חלילה) זה מה שיהפוך את הקערה על פיה.
רן בן שמעון הוא עוד הוכחה הוכחה שגם מאמן ישראלי יצירתי לאו דווקא יספיק, ראיה לכך ההצלחה שלו בקרית שמונה לעומת הכישלונות בהפועל מכבי ועכשיו אולי גם בפ"ת.
אז יקומו אנשים ויגידו ששחר עם חיפה עשה אליפויות על ימין ועל שמאל בלי שום מאמן זר, להם אני אגיד שהזמנים ישתנו ופעם עם תקציב של 35 מיליון היית לוקח אליפות ביי פר, היום זה מספיק למקומות 2-4 במקרה הטוב.
הזמנים השתנו וגם ב"ש השתנתה לא מעט, כדי לרוץ עד הסוף צריך לעשות שינוי גם במישור הזה.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין...
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מאמן זר - לא מה שחשבתם...

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מסכים אבל לא כל כך, אנחנו לא חייבים שכולם יהיו מחו"ל מספיק שכל הצוות המקצועי יהיה אירופאי, אני סומך על ברדה שהוא יהיה מנג'ר טוב שיגיע הזמן...
צריך למצוא צוות זר איכותי כזה עם ידע מבחוץ, כמו שאוסקר גארסיה הגיע עם הצוות שלו לכל מקום למצוא צוות שלם של עזור מאמן+מאמן כושר+מאמן שוערים (אם כי בתפקיד הזה לא הייתי ממהר להחליף) בנוסף להשאיר את מאירי סיני כמאמן כושר נוסף , והכי חשוב להביא כל מכשור שמאמן הכושר הזר ירצה, ושהמאמן כושר הזה יהיה בטופ של הטופ, למצוא כאלו שאימנו בברצלונה או משהו כזה או שמאמנים בברצלונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

סטויוביץ אינו מייצג

מאמן צעיר שאימן את הנבחרת הצעירה של סרביה

לא אימן קבוצה של בוגרים

דווקא מכבי ת''א הביאה מאמנים זרים מנוסים כל ה 3 מנוסים ובוגרים

גרסייה סוזה ופאקו

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

חברים אין הוקוס פוקוס , מאמן זר זה יפה וטוב ומקווה מאוד שכל הצוות שלנו בעונה הבאה יהיה זר , אבל צריך שחקנים !
מכבי חיפה לא שדרגה את ההגנה הגרועה שלה מעונה שעברה , התקפה טובה יש לה , אבל אם קבוצת כדורגל רוצה להיות בצמרת היא חייבת הגנה חזקה , ולחיפה אין .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שימי כתב:סטויוביץ אינו מייצג

מאמן צעיר שאימן את הנבחרת הצעירה של סרביה

לא אימן קבוצה של בוגרים

דווקא מכבי ת''א הביאה מאמנים זרים מנוסים כל ה 3 מנוסים ובוגרים

גרסייה סוזה ופאקו
נו באמת, אם אתה לא יודע למה לרשום שטויות.
אחד המאמנים היותר מוערכים בסרביה, לקח אליפות עם פרטיזן ואליפות שניה עד שאברם הגיע באמצע.
לפעמים לא הולך מה לעשות.... זה רק מוכיח לכם שאין גראנטי לכלום.
ואם כבר לא מנוסים אז לא פאקו ןלא גרסיה לא אימנו קבוצה בוגרת, וסוזה לא היה בגיוק סיפור הצלחה לפני שהגיע.
במכבי המערכת היא שמביאה תארים ולא תלות במאמן כזה או אחר.
דווקא סטנוייביץ בא לפה עם הוכחות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא מאמין שיש מישהו שיודע יותר טוב על הכדורגלן והכדורגל הישראלי יותר ממי שחי בביצה הזו.
עם התקציב של מכבי גם מאמנים ישראליים יכלו להצליח.
יש מאמנים ישראליים מצויינים, שלא נופלים מהפיגורות הזרות שהגיעו הנה.
ברדה מבחינתי הוא מנהל מקצועי אירופאי לכל דבר. הייתי מביא הנה מאמן ישראלי רענן ורעב, אפילו מהמר על אנררייטד אחד(קורצקי סטייל). מצמיד לו צוות רחב ואיכותי שמורכב מאנשים שמכירים את המועדון(אופיר חיים?) כשמאמני כושר זה בהחלט דבר שאפשר לייבא מחו"ל. אבל צוות זר לחלוטין ? מעדיף שלא וגם סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה.
אלישע לא הגיע לחיפה עם רזומה עשיר ולקח אליפויות, אף אחד לא נולד עם תארים.

שמות? לא יודע לשלוף.
אבל יש כמה מוכשרים שעוד לא פרצו, גם אם לא בהכרח הצליחו במקום אחד.
אלי כהן, בנאדו, אבוקסיס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:לא מאמין שיש מישהו שיודע יותר טוב על הכדורגלן והכדורגל הישראלי יותר ממי שחי בביצה הזו.
ברדה מבחינתי הוא מנהל מקצועי אירופאי לכל דבר. הייתי מביא הנה מאמן ישראלי רענן ורעב, אפילו מהמר על אנררייטד אחד(קורצקי סטייל). מצמיד לו צוות רחב ואיכותי שמורכב מאנשים שמכירים את המועדון(אופיר חיים?) כשמאמני כושר זה בהחלט דבר שאפשר לייבא מחו"ל. אבל צוות זר לחלוטין ? מעדיף שלא וגם סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה.

שמות? לא יודע לשלוף.
אלי כהן, בנאדו
לא מסכים, ואני אסביר לך למה.
הכל כאן חובבני החל מרמת מאמני הילדים עד לאימון הבוגרים וכלה בניהול.
הכל כאן מלא אבל מלא באינטרסים.
אין רצון ללמוד ולהתפתח, אלה להגיד כל היום כמה אנחנו תותחים וכמה הם לא יודעים.
הכי קל כאן זה לרדת על מאמן זר, למה? הוא לא יודע את השפה, אין לו מקורבים שייגנו עליו ויודעים שהוא לא יגיב כי הוא קצת אינטליגנט.
פרימו מגן על יובל, שרף מגן על טביב ומאמניו, אופירה מגנה על ברקוביץ וכו וכו, כולם משחקים אותה רודפי צדק אבל מלאים באינטרסים.
ועד שיש איזה מאמן שהוא נוף נדיר, מקיפים אותו בבינוניות ומאלצים אותו להיות בינוני.
דווקא כניסה של זרים יכולה לעשות רק טוב לכדורגל הישראלי, אבל אך ורק כאילו שאפשר ללמוד מהם, ואז אתה תראה איזה דור של מאמנים מוכשרים יגדל כאן.
אבל כל עוד מאמנים כמו קשטן, רוני לוי, אלי כהן ואלי כהן השריף שהמקצוענות היא שמם השני יושבים בחוץ ומעדיפים עליהם חבורת ילדים, שאין לי שום דבר נגדם, אבל ברור לי שהמינוי שלהם הוא לא מקצועי, לא יהיה כאן שום שינוי.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב:לא מאמין שיש מישהו שיודע יותר טוב על הכדורגלן והכדורגל הישראלי יותר ממי שחי בביצה הזו.

שמות? לא יודע לשלוף.
אלי כהן, בנאדו, אבוקסיס
שניידר קנה את מכבי תל אביב ב2007, ומאז הוא (ואח"כ גולדהאר) העמידו תקציב עצום בכל שנה.
לא צריך להזכיר מה עשו עם זה מוטי איוניר, אבי נמני, רן בן שמעון, ניר לוין וחבריהם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ידידאל, מכבי של 2007 נתקלה בביתר ירושלים של ארקדי וחיפה של שחר. מכבי של גולדהאר מצאה וקום די גדול אחרי אליפות של קרית שמונה(בהנחה שאנחנו נותנים לו עונת חסד ללמוד את השטח). לא הייתי פוסל משום כך את המאמן הישראלי.

אני לא נגד מאמנים זרים, אני רק חושב שההליכה העיוורת אחריהם מעט מטעה ומשקרת. ברור לי שיש לנו הרבה מה ללמוד ואנחנו מדינה קטנה עם כדורגל בינוני, אבל התפיסה הזו ״שרק מאמן זר יכול...״ היא ממש לא נכונה.
בהפועל באר שבע יש שקט תעשייתי ובעלים נוחים ומשלמים, שים כאן איש מקצוע כמו ברדה ומאמן צעיר, שאפתן ויצירתי ותקבל גרסה ישראלית למה שיש במכבי. זה שמדברים שם ספרדית לא אומר שהם ברצלונה.

לא תופס מקרויף יותר מברקוביץ למשל, תן לו את הכסף של מכבי והוא מעמיד את אותם הישגים. וברדה מבחינתי, לפחות ברמת המועדון שלנו, מסוגל להצליח גם בלי זרים על הקווים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:ידידאל, מכבי של 2007 נתקלה בביתר ירושלים של ארקדי וחיפה של שחר. מכבי של גולדהאר מצאה וקום די גדול אחרי אליפות של קרית שמונה(בהנחה שאנחנו נותנים לו עונת חסד ללמוד את השטח). לא הייתי פוסל משום כך את המאמן הישראלי.

אני לא נגד מאמנים זרים, אני רק חושב שההליכה העיוורת אחריהם מעט מטעה ומשקרת. ברור לי שיש לנו הרבה מה ללמוד ואנחנו מדינה קטנה עם כדורגל בינוני, אבל התפיסה הזו ״שרק מאמן זר יכול...״ היא ממש לא נכונה.
בהפועל באר שבע יש שקט תעשייתי ובעלים נוחים ומשלמים, שים כאן איש מקצוע כמו ברדה ומאמן צעיר, שאפתן ויצירתי ותקבל גרסה ישראלית למה שיש במכבי.
גולדהאר הגיע ב2009/10 ושפך מיליונים כולל 110 מיליון שקל על גלאקטיקוס כושל ב10/11 ובאותה עונה עגומה שק״ש לקחה(11/12) סיימו 7. התפנית האמיתית באה כשג׳ורדי ואוסקר הגיעו עונה אחרי בתקופת פוסט גוטמן בהפועל וחיפה מלאת המלחמות

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: גולדהאר הגיע ב2009/10 ושפך מיליונים כולל 110 מיליון שקל על גלאקטיקוס כושל ב10/11 ובאותה עונה עגומה שק״ש לקחה(11/12) סיימו 7. התפנית האמיתית באה כשג׳ורדי ואוסקר הגיעו עונה אחרי בתקופת פוסט גוטמן בהפועל וחיפה מלאת המלחמות
תחילת ההודעה דיברה על שיינדר וכן, התפנית הגיעה עם גורדי וזה בהחלט סיפור הצלחה. אבל למה שלא תספרו כמה כשלונות היו?

אוסי ארדילס
טון קאנן
דושן אורייאן(מאמן נבחרת צכיה ביורו 96)
לואיס פרננדס
גון גרגורי
ועוד...

המספרים לא מדברים בעד

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: תחילת ההודעה דיברה על שיינדר וכן, התפנית הגיעה עם גורדי וזה בהחלט סיפור הצלחה. אבל למה שלא תספרו כמה כשלונות היו?

אוסי ארדילס
טון קאנן
דושן אורייאן(מאמן נבחרת צכיה ביורו 96)
לואיס פרננדס
גון גרגורי
ועוד...

המספרים לא מדברים בעד
ההבדל בין הרשימה המכובדת שכתבת למקרה הספציפי הזה הוא שפה יש מנג׳ר שמתווה דרך ועובד עם צוות שלם, עם שקט תעשייתי. פה אתה מדבר על מאמנים שבאו לבד או עם עוד בנאדם שניים אבל כל המערכת נשארה. ההבדלים עצומים.
בקשר לתחילת ההודעה שלך אתה מוזמן ללכת גם לויקיפדיה ולכתבות עבר ולהיווכח שתאריך הרכישה הוא אוגוסט 2009

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גורדי הוא קונספט חדש בארץ. אין לי ספק שברדה, בניון וברקו גם יכולים. אין צורך להפוך אותו לחצי אל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:גורדי הוא קונספט חדש בארץ. אין לי ספק שברדה, בניון וברקו גם יכולים. אין צורך להפוך אותו לחצי אל
נכון, לא בהכרח חייבים זר. אבל אם כבר ישראלי אז אחד כמו אלו שהזכרת שטעמו אירופה במשך כמה וכמה שנים ויודעים את ההבדלים ומה צריך להיעשות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

להשוות את ברקוביץ' וג'ורדי... חחחחחחחח

שלח תגובה