לאן הגענו 2!
לאן הגענו 2!
https://www.one.co.il/Article/132265.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מאבטחים באימוני הקבוצה???
תגידו אנשים פה השתגעו?
כאילו לפני חודש לא הייתה פה מלחמה (אמיתית) וכולנו הסכמנו שכדורגל זה דבר חשוב אבל לא חשוב כמו החיים עצמם...
זה דבר חמור מאוד ולא משנה מי המאמן ומה הוא עשה או לא עשה...
החוליגנים של באר שבע יורים לכולנו כדור ברגל כי מה יגיד לעצמו המועמד הבא למשרת המאמן כשהוא יקרא את הדברים האלה???
תגידו אנשים פה השתגעו?
כאילו לפני חודש לא הייתה פה מלחמה (אמיתית) וכולנו הסכמנו שכדורגל זה דבר חשוב אבל לא חשוב כמו החיים עצמם...
החוליגנים של באר שבע יורים לכולנו כדור ברגל כי מה יגיד לעצמו המועמד הבא למשרת המאמן כשהוא יקרא את הדברים האלה???
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: לאן הגענו 2!
בשביל שהמצב הזה יגמר צריך::
1.שנתחיל לשחק כדורגל טוב ומהנה ונצבור נקודות.
2.שגיא לוי יתפטר.
אני מעדיף את 1 ובטוח שגם אתם ובשביל שזה יקרה צריך לתת ל2(גיא לוי) לעבוד בשקט
2.שגיא לוי יתפטר.
אני מעדיף את 1 ובטוח שגם אתם ובשביל שזה יקרה צריך לתת ל2(גיא לוי) לעבוד בשקט
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אך ורק גיא לוי מביא אותנו למצב הזה ומביא לעיתונאים כתבות מסוג זה
זה כזה שקוף שזה משהו אוהד ביציע שצועק לו אני יזיין אותם הוא מזמין משטרה לאימון פשוט נמאס מהבנאדם הזה שמנסה עכשיו לצייר את הקהל של ב"ש כדבר הכי מגעיל שקיים ביקום
זה שי !
זה כזה שקוף שזה משהו אוהד ביציע שצועק לו אני יזיין אותם הוא מזמין משטרה לאימון פשוט נמאס מהבנאדם הזה שמנסה עכשיו לצייר את הקהל של ב"ש כדבר הכי מגעיל שקיים ביקום
זה שי !

- אימפריה באדום
אתמול אמרו במועדון ספורט שגיא לוי מאמן מצויין והוא יביאי את הפועל באר שבע לרמות הכי גבוהות ואת זה אמרו פרשנים שמבינים קצת יותר מאיתנו אז זה שי!יש אנשים שחושבים שגיא הוא מאמן מצויין ועם עובדות לא מתווכחים!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
עזוב את גיא עכשיו, שי.
אומרת לך עדי ("אדומה דרומית" - שלהזכירך עדיין יש לה טענות מקצועיות כנגד גיא לוי) שהיא רואה כצלמת את ההתנהגות של חלק מהאנשים מהדשא ולא כמונו מהיציע. ולא רק היא. כנס לאתר של הקאמלס ותיראה כמה אנשים שם מביעים גועל מההתנהגות של אותו "קומץ" שמאחל מחלות שונות באיברים שונים לבנאדם כאילו הוא איסמעיל הנייה.
זה פשוט מצב בילתי ניסבל וזה לא קשור לכדורגל!
אתה רוצה- תשרוק לו בוז או תצעק לו שיתפטר או תלך להפגין לייד הבית שלו או לייד המועדון... אבל לרדת לרמה כזאת?? גועל נפש.
ועוד יותר גועל נפש שיש אנשים שמצדיקים את ההתנהגות הזאת (חלק מהם כותבים גם פה).
אומרת לך עדי ("אדומה דרומית" - שלהזכירך עדיין יש לה טענות מקצועיות כנגד גיא לוי) שהיא רואה כצלמת את ההתנהגות של חלק מהאנשים מהדשא ולא כמונו מהיציע. ולא רק היא. כנס לאתר של הקאמלס ותיראה כמה אנשים שם מביעים גועל מההתנהגות של אותו "קומץ" שמאחל מחלות שונות באיברים שונים לבנאדם כאילו הוא איסמעיל הנייה.
זה פשוט מצב בילתי ניסבל וזה לא קשור לכדורגל!
אתה רוצה- תשרוק לו בוז או תצעק לו שיתפטר או תלך להפגין לייד הבית שלו או לייד המועדון... אבל לרדת לרמה כזאת?? גועל נפש.
ועוד יותר גועל נפש שיש אנשים שמצדיקים את ההתנהגות הזאת (חלק מהם כותבים גם פה).
הבעיה היא שזה התחיל עוד לפני שהעונה בכלל התחילה... חבל שאנשי המועדון לא טיפלו בזה אז כשזה היה עוד על אש קטנה.אימפריה באדום כתב:בשביל שהמצב הזה יגמר צריך::
הפועל אני כבר משתגע
עובדות איזה עובדות בדיוק
ירידת ליגה עם הפועל חיפה וצפרירים חולון מתי הבחור הזה לקח תואר ??? או עשה משהו בכדורגל הישראלי
הביא את ישראל לאליפות אירופה עד גיל 21 אז מה זה בפוקס אחרי לחץ ענק של צרפת והכדורים שרקו ליד השער הישראלי
ושהגיע לאליפות אירופה מה עשה שם בדיוק 3 משחקים 3 הפסדים ואפילו לא שער זכות אחד
אולי מראה על הבלוף הגדול
גיא לוי אולי מאמן טוב כך אומרים הפרשנים שאתה מקשיב להם אבל הוא לא טוב להפועל ב"ש ורואים את זה כל שבוע
זה שי !
ירידת ליגה עם הפועל חיפה וצפרירים חולון מתי הבחור הזה לקח תואר ??? או עשה משהו בכדורגל הישראלי
הביא את ישראל לאליפות אירופה עד גיל 21 אז מה זה בפוקס אחרי לחץ ענק של צרפת והכדורים שרקו ליד השער הישראלי
אולי מראה על הבלוף הגדול
גיא לוי אולי מאמן טוב כך אומרים הפרשנים שאתה מקשיב להם אבל הוא לא טוב להפועל ב"ש ורואים את זה כל שבוע
זה שי !

- אימפריה באדום
גביע הטוטו זה לא תואר 600 אלף שקל זה לא כסף זה כן..
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 16 פברואר 2009, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
ושכחתי שהפועל באר שבע הגדולה לקחה תארים כל שני וחמישי... אז ברור שצריך להביא לפה אוטוריטת כדורגל כמו מוריניו.זה שי ! כתב:עובדות איזה עובדות בדיוק
זה שי !
שכחתם שיש לנו דור שלם שגדל במגרשים של הליגה השנייה בישראל עוד כשגיא לוי היה שחקן בהפועל פ"ת.
אתם לא רוצים להכיר בעובדה שהפועל באר שבע היא אמנם קבוצה חשובה אבל בינונית בכל קנה מידה של כדורגל ישראלי ולא מאמן כזה או אחר הביא אותה להיות כזאת אלא ההתנהלות השכונתית שהייתה פה ושאתם מתעקשים להמשיך לקיים אותה אפילו שכבר החלפנו בעלים!
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
לא הוא עושה את זה, אנחנו עושים את זה. כן אנחנו! הבבונים שחושבים שהם בתקופת האבן ואנחנו שנותנים להם.זה שי ! כתב:אך ורק גיא לוי מביא אותנו למצב הזה ומביא לעיתונאים כתבות מסוג זה
זה שי !
אתה באמת חושב שבגלל שאוהד צעק דבר כזה מהיציע המועדון שכר שירותי אבטחה? לא נראה לי שאפילו אתה מאמין לזה.
אין ספק שהוא עשה ועושה הרבה טעויות עם הקהל (מחיאות הכפיים בשבת שהיו מיותרות ועוד כמה הצהרות) אבל הוא מודע לזה שיש אוהדים שפויים ואותם הוא כן מעריך.
אני מציעה לך ללכת לאימון ולפגוש ת'בן אדם, דבר איתו כמה דקות אחר כך נדבר.
אני הייתי יותר גרועה כמעט כמוך ביחס לגיא לוי, אחרי שפוגשים בן אדם פנים מול פנים, מנסים קצת להבין מה הקטע שלו, התמונה טיפה מתבהרת ומה גם שקשה לקלל אדם שפגשת אישית (אצל בני אנוש בכל אופן).
יש לי הרגשה שהוא ישמח לפגוש אותך שי!
עכשיו אתה יכול להמשיך בקוו הנוכחי, להתנהג כילד ולהגיד "למה שאני ארצה להפגש איתו בכלל ובלה בלה בלה" או שאתה יכול ללכת לפגוש אותו ולספר לו על שבליבך. יעזור יעזור, לא יעזור, לא הפסדת כלום. נכון?
אני בטוח שכשאני ישאל אותו א הוא יענה ד כי ראיתי כבר ראיונות שלו והספיק לי
לא יצא לי כלום מלהיפגש איתו
זה שי !
לא יצא לי כלום מלהיפגש איתו
זה שי !

אין פשוט עם מי לדבר!
מאיזה צד אין עם מי לדבר ?ג'וני כתב:אין פשוט עם מי לדבר!

[align=center]
GIFSoup[/align]

- אוהד הפועל
8red כתב:https://www.one.co.il/Article/132265.html
תגידו אנשים פה השתגעו?
אתה ביזיוןןןןן של אוהדדדדדדדדדדד
לך גם אתה הביתה
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
- אימפריה באדום
אתה צוחק או מה?אוהד הפועל כתב:
אתה ביזיוןןןןן של אוהדדדדדדדדדדד
לך גם אתה הביתה