דווקא הפנאל אתמול היה יוצא דופן בתרבותו.
גור שלף, מישהו לא מוכר, מודי בר און ועוד מישהו שאני לא זוכר.
אחרי הביזיון בתוכנית הקודמת עם שלמה והבעלים של הפועל כפר סבא כנראה נתנו לסבאלה חופש.
בנוסף, צרפו אליו את אפי בירינבוים הצרחן ואי אפשר להבין מילה מהדיון
הפינה הפסימית
Re: הפינה הפסימית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה יציע העיתונות או חדשות הספורט? שאני אוכל לחפש לראות את זה עכשיו באתר שלהם
- The red one
עוד דבר פסימי - מה יהיה עם ההגברה במגרש הזה? כאילו, שני משחקים הם מצליחים לעשות שכל האצטדיון יישמע את הכרוז, משחק זה נעלם להם, ואז שוב 2 משחקים מצליחים לתקן, ושוב פעם נעלם להם?
מה הקטע? אתם רואים שזה עובד, אז למה לשנות?
מה הקטע? אתם רואים שזה עובד, אז למה לשנות?
אני אוהב את בוני ואת שגיא כהן. הכי נחמדים שם.
נעים לי לשמוע אותם.
נעים לי לשמוע אותם.
שלומי ארבייטמן ולא בגלל היכולת המקצועית...
הבחור פשוט לא יודע להתראיין, בקטע מביך.
היום ברדיו ללא הפסקה גיבב כל כך הרבה שטויות.
אגב, באותה התוכנית גיא לוי "התפוצץ" בדרכו שלו על אחד המגישים(לירן שכנר)..."הלו הלו, תרגיע את עצמך"
https://103fm.maariv.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב, באותה התוכנית גיא לוי "התפוצץ" בדרכו שלו על אחד המגישים(לירן שכנר)..."הלו הלו, תרגיע את עצמך"
https://103fm.maariv.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אפרופו התפוצצות הזכרת לי!!Totti כתב:שלומי ארבייטמן ולא בגלל היכולת המקצועית...
אגב, באותה התוכנית גיא לוי "התפוצץ" בדרכו שלו על אחד המגישים..."הלו הלו, תרגיע את עצמך"
מה זה היה הקטע הזה בין ברדה לאג'ידה אחרי ה0-2 !? ראיתם איך ברדה התפוצץ עליו? מה זה לא האמנתי שזה אליניב! למישהו יש מושג? האם דיברו על זה בטלוויזיה?
זה היה אחרי חור של פאיו, אג'ידה התעצבן והוא צרח על ההגנה וברדה הגן עליהם, כנראה לא רצה שהוא יוריד להם את הביטחון, ובצדק.אדום בלב בנשמהההה כתב: אפרופו התפוצצות הזכרת לי!!
מה זה היה הקטע הזה בין ברדה לאג'ידה אחרי ה0-2 !? ראיתם איך ברדה התפוצץ עליו? מה זה לא האמנתי שזה אליניב! למישהו יש מושג? האם דיברו על זה בטלוויזיה?
טוטי - עם השאלות שלהם גם אני הייתי מתפוצץ... כמה שאין להם כבוד. בחייאת, טיפה תרבות דיון, טיפה כבוד למרואיין. וזה לא רק ארבייטמן, זה כל הראיונות. פשוט חבורה של זבאלה שיושבים ומלכלכים על כולם.
- The red one
זה היה נראה כאילו ברדה לקח את זה ממש אישית ולא כאילו הוא מגן על ההגנה..אם הוא רק ניסה להרגיע ולהגן אז הוא עשה את זה ממש לא נכון, וברדה אחד שכן יודע להרגיע ולהגן כמו שצריך.
לדעתי האישית אתה טועה וז הלא מה שקרה שם, אלא אם כן שמעת בטלוויזיה או משהו ..
לדעתי האישית אתה טועה וז הלא מה שקרה שם, אלא אם כן שמעת בטלוויזיה או משהו ..
ברדה התעצבן על אג׳ידה בגלל השחרור האיטי של הכדור שהוביל ללחץ של חיפה בשטח שלנו וחטפו לנו כדור.. ואז אגידה יצא על ההגנה. וברדה הזכיר לו מי האשם האמיתי.
קראתי באחד מכלי התקשורת לא זוכר איפה
קראתי באחד מכלי התקשורת לא זוכר איפה
- dardasmiley
אני חושב שזה גם חלק מהתסכול של ברדה על הפנדל.
בכל מקרה מישהו רשם שהם התחבקו בסוף המשחק והכל סבבה
בכל מקרה מישהו רשם שהם התחבקו בסוף המשחק והכל סבבה