תסמונת המשחק שאחרי
- OMERREMO33
Re: תסמונת המשחק שאחרי
עם הזילזול בעכו... למרות שהובסה הגיעה למלא מצבים נגד מכבי... ועכשיו בדרך לנצח את הכבשה רעננה...
איך שמכבי משחקת......
חח הסיכוי שלנו לקחת אליפות לא הכי גדול,לא לנו ולא אף קבוצה חח
- The red one
חברים יש אשכול 'ליגת העל' בפורום אופסייד עדף לדון על כל שאר המשחקים שם חבל להספים םה 

- OMERREMO33
משחקת טוב מאוד אבל ממולה גוויה מהלכת...איכס פרווה אשדוד..RoICah כתב:איך שמכבי משחקת......
דר אני יפתור לך את הבעיה.
זה לא הבעיה ברוטציה שאתה מציע אלא דווקא בבעיה שאתה תמיד חייב להיות שונה.
אין בעיה עם מחשבה יצירתית ואני חושב שמליקסון כן יצטרך לפעמים לעלות מהספסל ולעשות שינוי..
יחד עם זאת אנחנו בשלב שאין עדיין יותר מידי דבק בקבוצה ולא הכל מחובר כמו שצריך.. כשכל שחקני ההרכב יתחברו ונגבש לעצמנו שיטת משחק ראויה שחקן כזה או אחר שיחליף שחקן מוביל לא כזה ישפיע על מערך הקבוצה.
עד אז צריך לתת למליקסון להכנס לעניינים כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא מספיק בכושר להכנס מהספסל ולעשות את השינוי המיוחל.
ועוד דבר.. תפסיק לחשוב על התמרמרות הסגל, הם מקבלים סכומי עתק גם בשביל לעלות מהספסל ולתת 100%
זה לא הבעיה ברוטציה שאתה מציע אלא דווקא בבעיה שאתה תמיד חייב להיות שונה.
אין בעיה עם מחשבה יצירתית ואני חושב שמליקסון כן יצטרך לפעמים לעלות מהספסל ולעשות שינוי..
יחד עם זאת אנחנו בשלב שאין עדיין יותר מידי דבק בקבוצה ולא הכל מחובר כמו שצריך.. כשכל שחקני ההרכב יתחברו ונגבש לעצמנו שיטת משחק ראויה שחקן כזה או אחר שיחליף שחקן מוביל לא כזה ישפיע על מערך הקבוצה.
עד אז צריך לתת למליקסון להכנס לעניינים כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא מספיק בכושר להכנס מהספסל ולעשות את השינוי המיוחל.
ועוד דבר.. תפסיק לחשוב על התמרמרות הסגל, הם מקבלים סכומי עתק גם בשביל לעלות מהספסל ולתת 100%
1.מאמן כושרTotti כתב:
דר.
יש לו כמה דיונים קבועים
1. רוטציה
2. מאמן זר
3. גורדנה
היום התור של הרוטציה
2.מאמן זר
3.חלוץ
4.שיהיה אלירן עטר
5.רוטציה
ואלישע, הכי חשוב אלישע D:RedHell כתב:
1.מאמן כושר
2.מאמן זר
3.חלוץ
4.שיהיה אלירן עטר
5.רוטציה
מליקסון לא יגמור יותר מ60 דקות אם יפתח(לא כשיר ל 3 משחקים בשבוע).
נקווה שנהרוג את המשחק בהתחלה כדי שהוא יצא ולא יהיה נזק.
לא הייתי פוסל לתת לו לפתוח על הספסל בכל זאת משחק שלישי בשבוע והוא כבר הרגיש כיווצים בשריר. לא חושב שזה יפגע בכימיה או בשתף של המשחק וכל מה שדיברתם
נקווה שנהרוג את המשחק בהתחלה כדי שהוא יצא ולא יהיה נזק.
לא הייתי פוסל לתת לו לפתוח על הספסל בכל זאת משחק שלישי בשבוע והוא כבר הרגיש כיווצים בשריר. לא חושב שזה יפגע בכימיה או בשתף של המשחק וכל מה שדיברתם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שחייבים לפתוח עם קישור מעובה בשביל לנטרל את העוקץ של סליחי ושל עכו וגם בשביל להשתלט על מרכז השדה אפשר לעלות גם עם ברדה כחלוץ חוד אם אתם כל כך רוצים את המאורים וברדה אבל אראל וגןרדנה חייבים לפתוח כאשר גורדנה משחק כמו זהבי באמצע מעל אוגו ואראל שם הוא ממצא את עצמו לאחרונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
4-2-3-1. אין סיבה שלא יעבוד כמה בפעמים הקודמןת