אלי ואלונה עולים אתמול ליציע ומתמקמים כסא לידי.
היא מצטלמת עם כל מי שמבקש.
הוא והילדים שולטים במילות השירים וכוססים ציפורניים בלחץ.
היא שומעת על התוצאה של החיפאיות ואומרת "כדאי שנשאר בוסרמיל"
הוא מתקשה להישאר אדיש נוכח ההופעה הדלה על הדשא וממלמל..."אם היינו משחקים כל שבוע מול חיפה למכבי, היינו לוקחים אליפות"
היא מחייכת כשמבקשים את הראש של אלישע. הוא נראה קצת יותר סקפטי לגביו.
התברכנו בבעלים נהדרים. מקווה שנעשה את קפיצת המדרגה המתבקשת גם על הדשא.
אגב, הוא מעורב וחי את המשחק יותר ממנה
הוא והיא
Re: הוא והיא
אין על הזוג הזה
התברכנו בבעלים טובים
מקווה שישארו איתנו עוד הרבה שנים
אהבתי את שם הנושא
התברכנו בבעלים טובים
מקווה שישארו איתנו עוד הרבה שנים
אהבתי את שם הנושא
נכס פשוט נכס, לא מובנת מאליה כל היציבות הכלכלית הזו, לראות איך המון קבוצות מתקשות לשלם שכר לשחקנים ואצלנו הכל מתוקתק כמו שעון.

משפחה אדירה. מדהים איך דווקא האמא הכניסה גם את הילדים וגם את הבעל למועדון.
אין לי מושג על מה מגיע לנו כל הטוב הזה.
משפחת ברקת היקרה תודה על כל יום שאתם איתנו וגורמים לנו לחיות את החלום כל יום מחדש.
משפחת ברקת היקרה תודה על כל יום שאתם איתנו וגורמים לנו לחיות את החלום כל יום מחדש.
הבת שלי הלכה להצטלם עם אלונה לפני המשחק. ישר מסכימה בחיוך ואז מזכירה לנו שטסנו ביחד לקרואטיה ושהיא זוכרת שאנחנו הותקפנו אחרי המחק - פשוט חלום לעומת הזויים כאלה ואחרים בליגה.
הייתי מחליף אותה רק בחנן עדני

אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השתגעת?גדי כתב:הבת שלי הלכה להצטלם עם אלונה לפני המשחק. ישר מסכימה בחיוך ואז מזכירה לנו שטסנו ביחד לקרואטיה ושהיא זוכרת שאנחנו הותקפנו אחרי המחק - פשוט חלום לעומת הזויים כאלה ואחרים בליגה.
חנן עדני, אוי ואבוי, זה אלי ז'ינו משודרג... (כי יש לו עוד איזה כמה קילוגרמים מיותרים...)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחי... הוא צחק...דר אדום בנשמה כתב:השתגעת?
חנן עדני, אוי ואבוי, זה אלי ז'ינו משודרג... (כי יש לו עוד איזה כמה קילוגרמים מיותרים...)