Totti כתב:אני לא מצליח לקבוע חד משמעית מה הבעיה שלנו מול הקבוצות הקטנות.
לעיתים אני סבור שסגנון המשחק שהן מכתיבות מוציא אותנו מאיזון ובפעמים אחרות זלזול ויהירות.
על כל פנים, אליפות לוקחים ברעננה ועכו לא פחות מבבלומפילד וסמי עופר ואני מקווה שכבר בשבת נחזור לתלם עם 3 נקודות.
גם תיקו של מכבי וקרית שמונה היום ועל אחת כמה וכמה הפסדים, יתקבלו בברכה.
לעצור במעט את הריצה המשוגעת שלהן וגם לשמור אץ הליגה פתוחה וצמודה לכולן
הבעיה שאנחנו לא מצליחים להכתיב את הקצב, בין אם זה נגד הגדולות (והרבה יותר קל לנו להיגרר אחרי הקצב שלהן) ובין אם הקטנות שגוררות אותנו לקצב של אנטי כדורגל.
ברגע שאתה נגרר ולא מכתיב את הקצב, אתה תיפול יותר מאשר מכבי וק"ש שמכתיבות את הקצב בכל משחק.
izguy83 כתב:
הבעיה שאנחנו לא מצליחים להכתיב את הקצב, בין אם זה נגד הגדולות (והרבה יותר קל לנו להיגרר אחרי הקצב שלהן) ובין אם הקטנות שגוררות אותנו לקצב של אנטי כדורגל.
ברגע שאתה נגרר ולא מכתיב את הקצב, אתה תיפול יותר מאשר מכבי וק"ש שמכתיבות את הקצב בכל משחק.
מסכים שאנחנו נגררים ולא מכתיבים קצב, אני רואה את זה בעיקר בשחקני האמצע כלומר בגורדנה ובאוגו, דבר שני זה שאנחנו לא מפעילים מספיק את המגנים שלנו, יש לנו שני שחקני כנף בין הטובים בארץ ואנחנו לא מפעילים מספיק את השיתוף פעולה בינהם לבין המכינים, זה דבר שחייבים לעבוד עליו באימונים, במשחק נגד עכו השתגעתי מכמות הפעמים שניסינו ללא הצלחה ללכת דרך האמצע, הרבה פעמים כי פשוט לא הייתה הצטרפות נכונה של המגנים, כשאנחנו כן עושים את זה אז אנחנו מגיעים להזדמנויות בקלות ועושים מזה גם שערים
דר אדום בנשמה כתב:שבן ביטון ודוידזאדה מקבלים כדור באזורים מסוכנים רק טוב יוצא לנו מזה הבעיה שאין מספיק תרגילים שימשכו אותם לאזורים הללו ויצליחו לבודד אותם...
גם התרגיל הישן של העקיפה יעבוד הרבה אם נחזור עליו תמיד