תקדים היסטורי.
תקדים היסטורי.
קבוצות יוכלו להעביר משחקים מימי שבת לימי חול
ספורט 5
ספורט 5
Re: תקדים היסטורי.
https://one.co.il/Article/241598.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ONE הם אתר הבית של הפועל וברקו אז לא חושב שזה יקרה. בטח שוב פעם ספורט 5 יצאו עם כותרת מפוצצת בלי שום דבר מאחור
ONE הם אתר הבית של הפועל וברקו אז לא חושב שזה יקרה. בטח שוב פעם ספורט 5 יצאו עם כותרת מפוצצת בלי שום דבר מאחור
אני נוטה להאמין לספורט 5 מאשר לone.
מצד אחד לא נוח לשחק בימי חול כי יש עבודה...
מצד שני סוף סוף יהיה אפשר להנות מהשבתות עם האישה והילדה בלי מתח ועצבים
מצד שני סוף סוף יהיה אפשר להנות מהשבתות עם האישה והילדה בלי מתח ועצבים
אופירה אסייג דיברה כרגע על הנושא,
סיכוי שרוב הקבוצות יסכימו.
11 קבוצות אישרו
סיכוי שרוב הקבוצות יסכימו.
11 קבוצות אישרו
אני אישית מעדיף משחקים בשבת. גם בצהריים(בעונות פחות חמות).
- The red one
אוי ואבוי גרוע ביותר פשוט גרוע עוד שלב בדרך להפיכת המדינה הזאת לכפייה דתית אחת גדולה (לא שכרגע חסר)
עריכה: הא מדובר רק על הפועל תל אביב בדומה למה שיש כרגע על בית״ר (לא שזה טוב) כי לפי הכותרת משתמע שמדובר על כל קבוצות הליגה ..
עריכה: הא מדובר רק על הפועל תל אביב בדומה למה שיש כרגע על בית״ר (לא שזה טוב) כי לפי הכותרת משתמע שמדובר על כל קבוצות הליגה ..
זו בכלל לא כפייה... הפועל ביקשו להעביר את המשחקים בעצמם.אדום בלב בנשמהההה כתב:אוי ואבוי גרוע ביותר פשוט גרוע עוד שלב בדרך להפיכת המדינה הזאת לכפייה דתית אחת גדולה (לא שכרגע חסר)
כל קבוצה שתרצה תוכל לשנות את יום המשחק. חייב לקבל את אישור צרלטון
נשמע כמו ספין משובח באחלה טיימינג של רמון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:אוי ואבוי גרוע ביותר פשוט גרוע עוד שלב בדרך להפיכת המדינה הזאת לכפייה דתית אחת גדולה (לא שכרגע חסר)
תסלח לי, אבל המצב הקיים כעת הוא כפייה חילונית פראקסלנס!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
למה כששומרים על הקיים לטובת העמדה הדתית מדובר ב"סטטוס קוו" ושמריה שלו לטובת החילונים תהיה "כפיה חילונית"?אורי אדום בנשמה כתב:
תסלח לי, אבל המצב הקיים כעת הוא כפייה חילונית פראקסלנס!
אנחנו חיים במדינה שמיום ליום הופכת דתית יותר, ובעקבות כך מטילה עוד ועוד מגבלות על חופש הבחירה, התנועה והעיסוק של אזרחיה ובכך מתרחקת יותר מהמעבר בכול יום שעובר. בילוי בשבת בכדורגל הוא אחד הדברים האחרונים שנשארו כשם שהיו בעבר. אסור לפגוע גם בזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא רוצה לפגוע ברגשות של אנשים דתיים אבל יש גבול לכל תעלול, הדת היהודית היא הסיבה שהמדינה הוקמה אבל לא יכול להיות שהמדינה שנועדה להיות דמוקרטית בנוסף ליהודית תקצין ותהיה מדינה דתית, הדבר היפה ביותר בקום המדינה היה שכולם חיו פה בשלום, עכשיו אתם הדתיים רוצים לקחת את העבודה בשבת לאלתר ושאף אחד לא יעבוד, אתם רוצים שלא יהיה כדורגל בשבת, מה השלב הבא?
סטטוס קוו = המצב הקיים, בגלל הדת אין אוטובוסים בשבת מה שיש בכל מדינה מערבית מודרנית, אני שאין לי רישיון לא יכול לסוע בשבת וצריך ללכת ברגל לאן שאני רוצה או לבזבז כסף על מונית.
ואז אתם באים ורוצים לקחת גם משחקי כדורגל לימי חול?
אומנם הייתי מעדיף שמשחקים היו בימי חול בגלל התחבורה, אבל העניין הוא שחיילים, ילדים, סטודנטים וכו' יפגעו מזה בסופו של דבר...
אז חבר'ה בואו נפסיק לשנות את הסטטוס קוו, כדורגל ימשיך להיות בשבת ובסופו של דבר כולם גם ככה נהנים כי חלק מהמשחקים יוצאים אחריי יציאת שבת או בתפר, וחלק בראשון ובשני.
סטטוס קוו = המצב הקיים, בגלל הדת אין אוטובוסים בשבת מה שיש בכל מדינה מערבית מודרנית, אני שאין לי רישיון לא יכול לסוע בשבת וצריך ללכת ברגל לאן שאני רוצה או לבזבז כסף על מונית.
ואז אתם באים ורוצים לקחת גם משחקי כדורגל לימי חול?
אומנם הייתי מעדיף שמשחקים היו בימי חול בגלל התחבורה, אבל העניין הוא שחיילים, ילדים, סטודנטים וכו' יפגעו מזה בסופו של דבר...
אז חבר'ה בואו נפסיק לשנות את הסטטוס קוו, כדורגל ימשיך להיות בשבת ובסופו של דבר כולם גם ככה נהנים כי חלק מהמשחקים יוצאים אחריי יציאת שבת או בתפר, וחלק בראשון ובשני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה לא שהדתיים מגיעים בכמויות אדירות בימי חול כן? ראינו כמה הגיעו למשחק האחרון וראינו כמה הגיעו למשחקים הגדולים. ההבדל היה 200 איש בשער 7
- The red one
וואי אורי האשכול הזה כבר שקע היית חייב לפתוח את הפצע הזה מחדש חח ?