המהומות מזווית הדין

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dor69

המהומות מזווית הדין

שליחה על ידי dor69 »

עכשיו מעניין אותי להתייחס לדבר מבחינת הדין:
תמיד יהיה משהו להגיד אחרי החלטות. השופט החליט לפעול לפי מה שחוקת המשחק מחייבת אותו כי לפי ראות עיניו זהבי היה חלק מהקטטה (מה שהתברר בדיעבד ודרך המצלמות כטעות כבר יש על זה קונצנזוס רחב אבל לפי הנחת היסוד שלו זה מוצדק ולא היה לו הרבה זמן לחשוב), מה שאומר שבמקרה זה השופט, למרות הטעות, בחוץ ופחות אשם.
יש פה ארבעה אשמים במקרה:
1. הכי פחות אשם אבל עדיין הוא ערן זהבי. מקללים אותך, מאיימים עליך לא מאתמול ואתה ממשיך לחמם? לא לעניין בכלל. אותו ערן זהבי היה גם זה שדקות ארוכות לא ירד מהמגרש למרות הוראה ברורה מהשופט והחריף מצב קיים באמצעות פרובוקציה נוספת.
2. אוהד הפועל- ערס טיפש שיטופל בחומרה בבית משפט אזרחי, פחות קשור לבית הדין המשמעתי של ההתאחדות
3. שוטרים ומאבטחים- הון עתק מוציאים על אבטחה במשחקים האלה והפעם 600 אנשים שאמורים לשמור על הסדר ולא מסוגלים לעצור פעמיים פריצה לדשא וכל כך הרבה זמן להגיב
4. אוהדי ואנשי מכבי- פיצצתם את המשחק בעצמכם למרות שכביכול ״נגררתם״ ואתם הקורבן.

בנוסף, אני לא רואה סיבה להעניש את הפועל כמו שיש להעניש את מכבי.
מבחינת הפועל תל אביב הסעיף היחידי שיכולים (ובצדק) לטעון נגדה היא יידוי החפצים משער 5 לעבר כל בעלי התפקידים הלא אדומים במגרש ובעקבות מקרי עבר עם השער הזה הם יחטפו בגדול
זהבי ייענש על אי הירידה מהמגרש
מכבי תיענש על פיצוץ מהשחק בעקבות התפרעות אוהדיה (כי בכל זאת זה היה הטריגר הסופי)

אשמח אם תיתנו את דעתכם כאן ותתקנו אותי אם ישנה טעות (ושוב, אלו לא פני הצדק אלא מה שהחוק אומר)

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: המהומות מזווית הדין

שליחה על ידי yossi »

מי שפיצץ את המשחק הוא השופט שלא סיים את האירוע מיד אחרי תקיפת זהבי.
משלא עשה זאת, הוא התיר כל רסן ופיצוץ מסיבה אחרת היה רק עניין של זמן.
זה הטריגר שאתה מחפש.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אם כבר אז כבר.....
הייתי מכניס את האבוקות (מכבי) , ותהייה קשורה/לא קשורה, סבבה נגדנו משחק אליפות ישבו בערך בכל יציע אפשרי והועברו אחר כבוד מתוך המגרש לשער שלהם ... למה לעזאזל מבטיחים ומזהירים להוציא כל אוהד שיושב ביציע השני ובסוף אתה מקבל "חציצה" ועוד איזה 300 אוהדים צמודים לשער 11.... זאת לא סכנה? ראינו כמה המאבטחים פה מוכשרים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:מי שפיצץ את המשחק הוא השופט שלא סיים את האירוע מיד אחרי תקיפת זהבי.
משלא עשה זאת, הוא התיר כל רסן ופיצוץ מסיבה אחרת היה רק עניין של זמן.
זה הטריגר שאתה מחפש.
עזוב את השופט עכשיו, מבחינה טכנית אוהדי מכבי פיצצו. תסכים איתי שזה לא ניתן לויכוח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

OMERREMO33 כתב:אם כבר אז כבר.....
הייתי מכניס את האבוקות (מכבי) , ותהייה קשורה/לא קשורה, סבבה נגדנו משחק אליפות ישבו בערך בכל יציע אפשרי והועברו אחר כבוד מתוך המגרש לשער שלהם ... למה לעזאזל מבטיחים ומזהירים להוציא כל אוהד שיושב ביציע השני ובסוף אתה מקבל "חציצה" ועוד איזה 300 אוהדים צמודים לשער 11.... זאת לא סכנה? ראינו כמה המאבטחים פה מוכשרים...
לגבי האבוקות נכון שכחתי פשוט. לגבי העניין השני גם אני מסכים איתך

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

50,000 דולר קנס.4 רדיוס, שער 5 סגור ל3 משחקים,6 נקודות להפועל תא,3 למכבי, זאת תהיה ההחלטה.
אחרי ערעור נשאר עם 20,000 ועוד רדיוס אחד אולי.
זאת המציאות, זאת מערכת המשפט, ואילו שתי הקבוצות המקושרות ביותר בכדורגל הישראלי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום זקן כתב:50,000 דולר קנס.4 רדיוס, שער 5 סגור ל3 משחקים,6 נקודות להפועל תא,3 למכבי, זאת תהיה ההחלטה.
אחרי ערעור נשאר עם 20,000 ועוד רדיוס אחד אולי.
זאת המציאות, זאת מערכת המשפט, ואילו שתי הקבוצות המקושרות ביותר בכדורגל הישראלי.
מסכים (לצערי)

שלח תגובה