אני פשוט מת שהוא יגיע לפה,RedHell כתב:
חחחחחחחחחחח איך איך אתה עושה זה?!?! איך כל פעם אתה מצליח לדחוף את אלירן עטר חחחחחח

אני פשוט מת שהוא יגיע לפה,RedHell כתב:
חחחחחחחחחחח איך איך אתה עושה זה?!?! איך כל פעם אתה מצליח לדחוף את אלירן עטר חחחחחח
כך או אחרת יוצא ש- בן והבה>אסקלינגTotti כתב:
מוזר שטרם אמרו לך שהגודל לא קובע...
מאיפה הסקת המסקנות הללו?dor69 כתב: כך או אחרת יוצא ש- בן והבה>אסקלינג
משחק וחצי? והבה שיחק אצלנו לפי 2 או 3 עונות חצי עונה ואם אני זוכר נכון גם ספגנו ממש מעט שערים בזמן שהיה בהרכב ..דר אדום בנשמה כתב: מאיפה הסקת המסקנות הללו?
איך אתה יודע שבן והבה טוב ממנו?
ואל תגיד לי ממשחק וחצי שמשחק אחד היה אימון וגם אל תגיד לי בבקשה בגלל שאסקלינג שיחק לפניי שנה בליגה הלאומית.
רוצה לדבר על עובדות?אדום בלב בנשמהההה כתב: משחק וחצי? והבה שיחק אצלנו לפי 2 או 3 עונות חצי עונה ואם אני זוכר נכון גם ספגנו ממש מעט שערים בזמן שהיה בהרכב ..
אי אפשר לתהעלם מעובדות שלוהבה עבר בשתי קבוצות ליגת העל ואסקלינג קפץ כיתה מליגה א' לליגת העל ... הוא לא היה בלאומית אפילו ..
וואו. אם לא הייתי יודע את העובדות הייתי בטוח שמדברים פה על איזה סוארז\גרסיה צעיר.דר אדום בנשמה כתב: אסקלינג שיחק בליגה האיטלקית השנייה, היה בנבחרות הצעירות של שבדיה ורק בגלל שהוא פרש לחצי שנה הוא לא המשיך לשחק באירופה, ואז הציעו לו לחזור לשחק ולהגיע לארץ לכפר סבא והשאר היסטוריה.
מאיפה אני מסיק את זה? אולי מהעובדה שרוצים אותו במקום אסקלינג, קצת יותר ממינורידר אדום בנשמה כתב: מאיפה הסקת המסקנות הללו?
איך אתה יודע שבן והבה טוב ממנו?
ואל תגיד לי ממשחק וחצי שמשחק אחד היה אימון וגם אל תגיד לי בבקשה בגלל שאסקלינג שיחק לפניי שנה בליגה הלאומית.
יפה שאתה מציג עובדות לא נכונות.דר אדום בנשמה כתב:רוצה לדבר על עובדות?
עונה שעברה אותו בן והבה שאתה מעלל אותו (לא שהוא כזה גרוע אבל לטעון שהוא טוב יותר מבלם שבקושי ראיתם משחק?) ירד עם בני יהודה ליגה תוך כדיי שההגנה היא החלקה הבעייתי שלהם...
אסקלינג שיחק בליגה האיטלקית השנייה, היה בנבחרות הצעירות של שבדיה ורק בגלל שהוא פרש לחצי שנה הוא לא המשיך לשחק באירופה, ואז הציעו לו לחזור לשחק ולהגיע לארץ לכפר סבא והשאר היסטוריה.
הקביעה הזאת שבלם אחד טוב מהאחר בלי שאתם באמת ראיתם את שניהם משחקים יותר משנה זאת קביעה כל כך שגויה.
מילא נניח לקבוע שסוארס בלם טוב יותר מפאיוביץ' זאת תהיה קביעה נכונה, אבל שבן והבה טוב מאסקלינג?
חצי עונה שבה הוא שיחק פה לא ממש נותנת זכות להכריז שהוא טוב יותר מאסקלינג.
מה לא ברור? הרי ברור לך ולי ולכולם שרעננה לא ישלמו מה שביקשו מבאר-שבע כנ״ל עם שחקנים אחריםאדום זקן כתב:אני ממש לא מבין מה אתם רוצים מאיזיקוביץ.
הבן אדם איש עסקים, מה מעניינת אותו ב"ש, חיפה, תל אביב?? הוא רוצה להרוויח כסף.
השחקנים שחותמים אצלו על חוזים, יודעים את זה מצויין, ומקבלים גם את התנאים הטובים ביותר לכדורגלן בגילם.
הוא מנהל עסק, ומי שרוצה צריך לשלם.
אני לגמרי מבין אותו ולא בא אליו בתלונות לרגע.אדום זקן כתב:אני ממש לא מבין מה אתם רוצים מאיזיקוביץ.
הבן אדם איש עסקים, מה מעניינת אותו ב"ש, חיפה, תל אביב?? הוא רוצה להרוויח כסף.
השחקנים שחותמים אצלו על חוזים, יודעים את זה מצויין, ומקבלים גם את התנאים הטובים ביותר לכדורגלן בגילם.
הוא מנהל עסק, ומי שרוצה צריך לשלם.
נו סבבה.אז next.sumsum כתב: מה לא ברור? הרי ברור לך ולי ולכולם שרעננה לא ישלמו מה שביקשו מבאר-שבע כנ״ל עם שחקנים אחרים
אז הוא מנסה לסחוט את אלונה, פראיירים היינו ואולי לפעמים אנחנו עדיין.
לפחות את הסחטן הזה בלמו, רוצים גם שיקדמו להם שחקנים וגם לסחוט?
תודה, ושלום, ראיתי לאן בן ווהבה ״התקדם״ מאז שהיה אצלנו