חשבתי להכניס את זה לפינה הפסימית אבל זה סתם יבלע שם:
היום היו אוהדים בשער שלוש שפשוט הלכו הבית בתחילת תוספת הזמן.
והרבה מהם.
יש לי 2 מילים: אל תבואו. ממש נהיינו מכבי סל שהולכים מוקדם. זה מגוחך באיצטדיון במרכז העיר. עמדתי בפקקים (לקח לי 40 דק' להגיע ללהבים) ונחשו מה? שרדתי.
המשחק נגמר יחסית מוקדם אז אפילו את התירוץ של "מאוחר לילדים" אין.
חוצמזה: רוצה איצטדיון חדש.
מילה על הקהל
מילה על הקהל
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
Re: מילה על הקהל
אחי, זה ככה מאז המשחק נגד מכבי (שעזבו בדקה 80!!! איזה כיף שהם פספסו את מה שקרה שמה). זה גועל נפש ודיברתי על זה הרבה אבל אין לי כוח כבר לבזבז אנרגיה על אנשים שלא שווים את זה.
זה קרה גם בשער חמש היום, הזויי לגמריי.
יכול להיות שזהו אנחנו כבר שבעים?!?
יכול להיות שזהו אנחנו כבר שבעים?!?
חחח שבעים ממה? מהדאבל לעניים בעונה שעברה? משנה אחת טובה אחרי יותר עשור משל השפלות?
למה אנשים יוצאים מוקדם, לא רוצים להיתקע בפקקים,חנו רחוק,הורים עם ילדים קטנים שלא רוצים להידחס ביציאה, מניח את דעתך? הם יכולים לבוא למשחק הבא?
וחוץ מזה הקהל שלנו היה היום עשר ! (כמו בכל המשחקים העונה)
יש לנו קהל וארגון איכותיים.
לעניות דעתי התבלבלו אתמול עם כל נושא המחאה.
מוצדק או לא כל העניין (לדעתי המחאה הייתה לא נכונה כי היא הייתה מוטה לזהבי האדם כאשר היא הייתה צריכה להיות כללית להגן על כל השחקנים) אי אפשר להוציא הודעה רשמית אלימה ומתלהמת.
שלט גם עם הוא קטן: "יהי זכרו ברוך" זה כבר הגזמה על גבול דבר איום.
מקווה שנסיק מסקנות.
לעניות דעתי התבלבלו אתמול עם כל נושא המחאה.
מוצדק או לא כל העניין (לדעתי המחאה הייתה לא נכונה כי היא הייתה מוטה לזהבי האדם כאשר היא הייתה צריכה להיות כללית להגן על כל השחקנים) אי אפשר להוציא הודעה רשמית אלימה ומתלהמת.
שלט גם עם הוא קטן: "יהי זכרו ברוך" זה כבר הגזמה על גבול דבר איום.
מקווה שנסיק מסקנות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
** אחותי.הפועלעולה כתב:אחי, זה ככה מאז המשחק נגד מכבי (שעזבו בדקה 80!!! איזה כיף שהם פספסו את מה שקרה שמה). זה גועל נפש ודיברתי על זה הרבה אבל אין לי כוח כבר לבזבז אנרגיה על אנשים שלא שווים את זה.
לא הייתי מול מכבי ת"א אבל מול חיפה כולם נשארו עד הסוף.
אני באמת מנסה להבין מה אתה רוצה להגיד. אין באמת מקרה שבו זה לגיטימי, הייתי הילדה שבאה עם אבא שלה למשחקים וחיכית בסבלנות עד שרוב האנשים ייצאו בדיוק כדי לא להידחף. הרבה יותר מסביר.משתמש חדש כתב:למה אנשים יוצאים מוקדם, לא רוצים להיתקע בפקקים,חנו רחוק,הורים עם ילדים קטנים שלא רוצים להידחס ביציאה, מניח את דעתך? הם יכולים לבוא למשחק הבא?
תוספת: שכחתי לציין שכבר הרבה זמן אני לא זוכרת תצוגת עידוד כל כך לא טובה שלנו. חסרת אנרגיות בצורה שאני לא ממש יודעת להסביר. בטוח לא בעונה הקודמת או הנוכחית.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל