הראשון ברשימת הקניות - נוואקמה !
Re: הראשון ברשימת הקניות - נוואקמה !
אוגו חתם לעונה עם אופציה לעוד 4 לא?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנראה שנוותר על אוגו ונביא קשר אחורי ישראלי או משהו או שאולי אג'ידה יעזוב ונביא את אופיר מרציאנו? זה גם רעיון לא רע לדעתי.yanivnew91 כתב:אף אחד לא התייחס לזה אבל אם נאווקמה באמת יגיע אנחנו ניפרד מאחד מהזרים שלנו כאשר כל אחד מהם חתום גם לעונה הבאה וחלקם אף צפונה מהעונה הבאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עכשיו אתה מתחיל להפליג כהרגלך.דר אדום בנשמה כתב:כנראה שנוותר על אוגו ונביא קשר אחורי ישראלי או משהו או שאולי אג'ידה יעזוב ונביא את אופיר מרציאנו? זה גם רעיון לא רע לדעתי.
בוא נעשה סדר בדברים, אף שחקן ישראלי תחת חוזה ובפורמה טובה לא יגיע להפועל באר שבע. כי כלכלית זה פשוט לא הגיוני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
בסדר תמשיך לחשוב ככה ותהיה אוהד של קבוצה קטנה אני אוהד של קבוצה שיכולה להיות גדולה...Totti כתב: עכשיו אתה מתחיל להפליג כהרגלך.
בוא נעשה סדר בדברים, אף שחקן ישראלי תחת חוזה ובפורמה טובה לא יגיע להפועל באר שבע. כי כלכלית זה פשוט לא הגיוני
מה הקשר קטנה או גדולה??דר אדום בנשמה כתב:בסדר תמשיך לחשוב ככה ותהיה אוהד של קבוצה קטנה אני אוהד של קבוצה שיכולה להיות גדולה...
מכבי מחתימה ישראלים תחת חוזה?
לפני ההצלה נגד קפריסין מר ג'קי רצה 1.2 מיליון דולר על הכרטיס של מרציאנו. בדקה ה-89 לפני חודש התעריף זינק ל-2.4.
עוז ראלי 500 אלף יורו.
עופר ורטה 700 אלף יורו.
שיר צדק מיליון דולר.
אחמד עבאד 1.5 מיליון דולר
כשתהיה בעל הבית ותרצה לקנות את הסחורה הזו תחזור להטיף כאן. עד אז תהיה רגוע והגיוני.
- דר אדום בנשמה
אתה זה שמטיף כאן לא אני...Totti כתב: מה הקשר קטנה או גדולה??
מכבי מחתימה ישראלים תחת חוזה?
לפני ההצלה נגד קפריסין מר ג'קי רצה 1.2 מיליון דולר על הכרטיס של מרציאנו. בדקה ה-89 לפני חודש התעריף זינק ל-2.4.
עוז ראלי 500 אלף יורו.
עופר ורטה 700 אלף יורו.
שיר צדק מיליון דולר.
אחמד עבאד 1.5 מיליון דולר
כשתהיה בעל הבית ותרצה לקנות את הסחורה הזו תחזור להטיף כאן. עד אז תהיה רגוע והגיוני.
אני בסך הכל חושב שאנחנו צריכים לקנות את אופיר מרציאנו, מדובר בשוער מוכשר, שוער העתיד של נבחרת ישראל...
אבל דחיל רבאק, למה שלא תנסה פעם אחת להתאים את השיח לרוח המועדון, לצרכים האמיתיים שלו. הכי קל לשבת ולזרוק כשם לחלוץ פוטנציאלי "זלאטן איברהימוביץ- גבוה, טכני וסקורר" אבל מה עם יתר הפרמטרים??דר אדום בנשמה כתב:אתה זה שמטיף כאן לא אני...
אני בסך הכל חושב שאנחנו צריכים לקנות את אופיר מרציאנו, מדובר בשוער מוכשר, שוער העתיד של נבחרת ישראל...
אין בעיה עם דעתך שמרציאנו שוער העתיד ו יכול להיות אחלה מקצועית, הוא לא טוב מאגידה בעניי, אבל אני מוכן לקבל שאתה חושב אחרת.
יש בעיה עם העובדה שהמדיניות של אלונה היא לא לרכוש שחקנים תחת חוזה בסכומים לא הגיוניים והיא לא לבד, גם במכבי נוהגים באותו האופן.
אז היא מוכנה לפתוח את הארנק כדי להביא את עומר דמארי, שחקן על ברמת הליגה שלנו ומתברר שגם באוסטריה. אבל לא נגררת לחמדנות של ג'קי, איזי, דמיו וחבריהם, שמדביקים לכל מי שהופיע 4 פעמים בליגת העל תג מחיר אסטרונומי.
אז חלאס, תיישר את התגובות שלך עם המציאות ותפסיק להיות תלוש, על גבול המגוחך
איף, איך אתה לא מתעייף מלענות לו? זה כמו דו שיח עם חירשים.Totti כתב: אבל דחיל רבאק, למה שלא תנסה פעם אחת להתאים את השיח לרוח המועדון, לצרכים האמיתיים שלו. הכי קל לשבת ולזרוק כשם לחלוץ פוטנציאלי "זלאטן איברהימוביץ- גבוה, טכני וסקורר" אבל מה עם יתר הפרמטרים??
אין בעיה עם דעתך שמרציאנו שוער העתיד ו יכול להיות אחלה מקצועית, הוא לא טוב מאגידה בעניי, אבל אני מוכן לקבל שאתה חושב אחרת.
יש בעיה עם העובדה שהמדיניות של אלונה היא לא לרכוש שחקנים תחת חוזה בסכומים לא הגיוניים והיא לא לבד, גם במכבי נוהגים באותו האופן.
אז היא מוכנה לפתוח את הארנק כדי להביא את עומר דמארי, שחקן על ברמת הליגה שלנו ומתברר שגם באוסטריה. אבל לא נגררת לחמדנות של ג'קי, איזי, דמיו וחבריהם, שמדביקים לכל מי שהופיע 4 פעמים בליגת העל תג מחיר אסטרונומי.
אני עוד מאמין בפוטנציאל שלו להיות יום אחד משתמש הגיוני וחיובי.אדום זקן כתב: איף, איך אתה לא מתעייף מלענות לו? זה כמו דו שיח עם חירשים.
הוא צעיר, פרוספקט
- דר אדום בנשמה
סליחה ליישר קו?Totti כתב: אבל דחיל רבאק, למה שלא תנסה פעם אחת להתאים את השיח לרוח המועדון, לצרכים האמיתיים שלו. הכי קל לשבת ולזרוק כשם לחלוץ פוטנציאלי "זלאטן איברהימוביץ- גבוה, טכני וסקורר" אבל מה עם יתר הפרמטרים??
שאלונה רצתה לקנות את עומר דמארי בסכומים מופרחים על אמת זה היה הגיוני?
שאלונה שילמה על סוארס זה היה הגיוני?
שאלונה רצתה לעשות עסקה עם נסאר לאשדוד ועם עופר ורטה אלינו זה היה בסדר נכון?
אבל שהיא אולי תנסה ללכת על אופיר מרציאנו, זה מה שיהרוס את המדיניות שלה נכון?
נתת 3 דוגמאות שכל קשר ביניהן מקרי בהחלט ופרי דמיונך.דר אדום בנשמה כתב:סליחה ליישר קו?
שאלונה רצתה לקנות את עומר דמארי בסכומים מופרחים על אמת זה היה הגיוני?
שאלונה שילמה על סוארס זה היה הגיוני?
שאלונה רצתה לעשות עסקה עם נסאר לאשדוד ועם עופר ורטה אלינו זה היה בסדר נכון?
אבל שהיא אולי תנסה ללכת על אופיר מרציאנו, זה מה שיהרוס את המדיניות שלה נכון?
דמארי- בדיוק כמו שכתבתי בהודעה שלי(כי ידעתי שזה מה שתצעק) הוא שחקן יחיד ומיוחד שבעל הבית היה מוכן להשתגע בשבילו.
סוארס- היתה צעירה וחסרת ניסיון ועבדו עלייה- בהמשך זה התברר כשיחוק.
ורטה- אמרת בעצמך, טרייד.
אני מנסה להתייחס אלייך כילד בוגר והגיוני, אל תייאש אותי
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 10 נובמבר 2014, 17:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חשבו על זה.yanivnew91 כתב:אף אחד לא התייחס לזה אבל אם נאווקמה באמת יגיע אנחנו ניפרד מאחד מהזרים שלנו כאשר כל אחד מהם חתום גם לעונה הבאה וחלקם אף צפונה מהעונה הבאה.
הוגו יושאל לקבוצה בארץ או בחו"ל, תאמין לי יהיו הרבה קופצים, בטח בארץ.
וזה מאמן שרואה שחקן במשחק של גביע הטוטו ומחתים אותו ל4 שנים ... המאמן הזה כישלון הוא לא רוצה להגיד שהוא נפל עם אוגו הזה אז ממשיך לפתוח איתו כל משחק
אמן שנוואקמה יבוא שחקן ענק מחזיק את רעננה לבד!
הרבה אפשר להגיד על אלישע ואמרנו, שחקנים וזרים בפרט הוא יודע לבחור-שלומי- כתב:וזה מאמן שרואה שחקן במשחק של גביע הטוטו ומחתים אותו ל4 שנים ... המאמן הזה כישלון הוא לא רוצה להגיד שהוא נפל עם אוגו הזה אז ממשיך לפתוח איתו כל משחק
- ForeverRed
ממה שזכור לי החוזה עם אוגו נחתם לעונה אחת עם אופציה להארכה.
ואם בחוזים עסקינן, דובר כבר על גבאי ועל נסאר אבל מה עם אג'ידה? הבחור מסיים חוזה בסיום העונה ואני לא
רואה מחליף ראוי וראלי באופק.
ואם בחוזים עסקינן, דובר כבר על גבאי ועל נסאר אבל מה עם אג'ידה? הבחור מסיים חוזה בסיום העונה ואני לא
רואה מחליף ראוי וראלי באופק.