נקבע עונשן של מכבי והפועל
נקבע עונשן של מכבי והפועל
2 נקודות הופחתו לכל אחת, שערים 4-5 ו10-11 נסגרו ל4 משחקים. בנוסף, הדרבי נקבע על 0-0 ללא נקודות
Re: נקבע עונשן של מכבי והפועל
הייתי מחכה עם החגיגות כי כמו תמיד הערעור של מכבי ימתיק את העונש, מקווה שרק יורידו להם את הנושא של סגירת שער 10-11 כי זה באמת הזוי ולא קשור.
הופחתו למכבי תל אביב שתי נקודות
מקווה שזה יעזור לנו להמשך
דווקא כל העונשים מוצדקים על הביזיון הזה מלבד הורדות הנק', מבחינתי זה לא ספורטיבי כאשר האוהדים אשמים להוריד נק' למועדון. כל עונש קולקטיבי לאוהדים דווקא כאן מוצדק.
חבל, אבל מה נעשה....מקווה שהאליפות תוכרע על הדשא!
חבל, אבל מה נעשה....מקווה שהאליפות תוכרע על הדשא!
Re: הופחתו למכבי תל אביב שתי נקודות
יש דיון כאן: viewtopic.php?f=6&p=150468#p150468" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה מעציב אותי לדעת שאתם אשכרה שמחים מזה שהורידו להם נקודות. זה לא ספורטיבי בעליל, היה עדיף שלא יורידו להם נקודות בכלל!
וזה מעציב אותי לדעת שאתם אשכרה שמחים מזה שהורידו להם נקודות. זה לא ספורטיבי בעליל, היה עדיף שלא יורידו להם נקודות בכלל!
במשפט הם נשפטו גם על זה שגורמים או שחקנים מהמועדונים היו אחראים לבלאגן (ג'ורדי, זהבי, יצחקי, ברקו).
לא כל כך הבנתי למה היציעים של מכבי צריכים להיסגר כשזה היה משחק חוץ, אבל נניח.
לא כל כך הבנתי למה היציעים של מכבי צריכים להיסגר כשזה היה משחק חוץ, אבל נניח.
עם כל הכבוד אוהדי מכבי פוצצו את המשחק וגרמו למאבטח להתעלף, שלא לדבר ששחקנים ואנשים מהצוות המקצועי של מכבי קראו לאוהדים לרדת למגרש, זה היה יכול להסתיים באסון. לא אכפת לי איזה עונש הם קיבלו העיקר שהם נענשו כי מגיע להם להיענש, הם היו צריכים לפוצץ מיד את המשחק ולרדת לחדר ההלבשה או לנשוך את השפתיים, אסור היה להם לחמם את האווירה.
ובקשר להפועל ת״א: העונש שהם קיבלו הוא הזוי ביותר, לא יכול להיות שהם לא קיבלו עונש חמור ממכבי. אמן שתרד ליגה הקבוצה הבזויה הזאת!
ובקשר להפועל ת״א: העונש שהם קיבלו הוא הזוי ביותר, לא יכול להיות שהם לא קיבלו עונש חמור ממכבי. אמן שתרד ליגה הקבוצה הבזויה הזאת!
עונש מסריח.
מקווה שיבטלו אותו.
ד"א לחלקכם שלא הבינו מה פשר השלט שהורם בשער 5 "חופש לאולטראס" זו בדיוק הסיבה, איך שערים 11-10 של מכבי נסגרו ל4 משחקים במשחק חוץ? רוב הסיכויים שהיו שם אוהדים מכל השערים אבל בעקבות החלטה פופוליסטית החליטו שכל יושבי השער הם האחראים כי הם שער של הארגון.
מקווה שיבטלו אותו.
ד"א לחלקכם שלא הבינו מה פשר השלט שהורם בשער 5 "חופש לאולטראס" זו בדיוק הסיבה, איך שערים 11-10 של מכבי נסגרו ל4 משחקים במשחק חוץ? רוב הסיכויים שהיו שם אוהדים מכל השערים אבל בעקבות החלטה פופוליסטית החליטו שכל יושבי השער הם האחראים כי הם שער של הארגון.
[align=left]Say what?[/align]RedHell כתב:עונש מסריח.
מקווה שיבטלו אותו.
יש מצב שירדו להם שלוש נקודות?
הרי הדרבי נגמר ללא ניקוד
הרי הדרבי נגמר ללא ניקוד
למכבי ת'אכלס ירדו חמש נקודות, גם לקחו מהם 3 נקודות על ניצחון בדרבי (קיבלו 0 נקודות ) וגם הורדו להם שתי נקודות בנוסף, עונש כבדazb852 כתב:יש מצב שירדו להם שלוש נקודות?
הרי הדרבי נגמר ללא ניקוד
הטבלה כעת

אתם צריכים להבין שאם המצב היה יוצא מכלל שליטה אנשים היו נפצעים או גרוע מכך. אין לאף שחקן זכות להגיד לאוהדים לרדת למגרש ולכן העונש מוצדק. הצוות המקצועי של מכבי היה צריך להגיד לשחקנים לרדת לחדר ההלבשה אחרי שזהבי קיבל אדום מהשופט האדיוט הזה, כי זה היה ברור שהמשחק הזה יפוצץ, זאת הטעות שלהם.
אני רק מקווה שפואד החמור הזה לא יגיע שוב למגרשים ויקבל עונש כבד כי הוא הרס לעשרות אלפי אנשים ערב שלם, וכך גם כל אוהד אחר שיעשה בלאגן בעתיד.
אני רק מקווה שפואד החמור הזה לא יגיע שוב למגרשים ויקבל עונש כבד כי הוא הרס לעשרות אלפי אנשים ערב שלם, וכך גם כל אוהד אחר שיעשה בלאגן בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 11 נובמבר 2014, 16:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- dardasmiley
לא קראתי את ההחלטה עדיין, אבל אני חושב שההחלטה על השערים היא בהתאם לקבוצה. כלומר כשהפועל מארחת שער חמש שהוא שער האולטראס שלהם סגור. כשמכבי מארחת שערים 10-11 הם שיסגרו כי בהם יושבים האולטראס שלהם.RedHell כתב:עונש מסריח.
מקווה שיבטלו אותו.
זה דווקא הגיוני, משער חמש ירד האוהד של הפוכל, משערים 10-11 ירדו האוהדים של מכבי....
במשחק הזה היו בשערים 11-10 מכלל האוהדים, ז"א יכלו לשבת שם מ8,2,7 וכן הלאה מכאן שגם אותו אוהדים שפרצו יכלו לבואו מאותם שערים ולאו דווקא מ10-11.dardasmiley כתב:
לא קראתי את ההחלטה עדיין, אבל אני חושב שההחלטה על השערים היא בהתאם לקבוצה. כלומר כשהפועל מארחת שער חמש שהוא שער האולטראס שלהם סגור. כשמכבי מארחת שערים 10-11 הם שיסגרו כי בהם יושבים האולטראס שלהם.
זה דווקא הגיוני, משער חמש ירד האוהד של הפוכל, משערים 10-11 ירדו האוהדים של מכבי....
קחו דוגמה אנחנו נגד מכבי בחוץ, מישהו פורץ. למגרש אז מה יעשו אצלנו ייסגרו את שער 5? אם בעל מנוי לשם בכלל לא היה במשחק על מה בדיוק הוא נענש?
הפכו את כלל הארגונים לפורעי חוק כשבעצם רובם זה האוהדים הכי טובים ואלה שנותנים את האווירה במגרש.