מאמן זר - לא מה שחשבתם...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מאמן זר - לא מה שחשבתם...

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הבעיה היא לא שאלישע מאמן גרוע, הוא דווקא מאמן טוב אבל הוא מקובע, הקיבעון הזה גרם לו להכשל בעונה האחרונה שלו בחיפה, הקיבעון הזה גרם לו להפסיד את הגביע ואולי את האליפות בעונה שעברה והעונה הקיבעון הזה עולה לנו בפציעות של שחקנים.
אם אלישע לא היה מקובע הוא היה פתוח להבאת מאמן כושר נוסף ברמה נורמלית ולא רק מאירי סיני, אם אלישע לא היה מקובע הוא היה מעלה הרכב לפי המשחק ולא רק את ההרכב הכי טוב שלנו על הנייר.
אם אלישע היה פחות מקובע גורדנה היה עולה ישר על ההתחלה כקשר מתחת לחלוץ ולא כקשר אגף שמאל...

אבל הבעיה אלישע מקובע, אם הוא לא היה מקובע הוא היה המאמן הישראלי הכי טוב ואולי המאמן הכי טוב בליגה, כן, כן למרות שאני חושב שאלישע לא צריך להיות פה בעונה הבאה וגם העונה היה עדיף שהוא היה עוזב, הוא מאמן טוב אבל הקיבעון שלו לא יוביל אותנו לשום מקום ובגלל זה צריך לחפש מאמן גם אם ישראלי שיש לו יכולת להעמיד קבוצה טקטית, לא להיות מקובע וכו', מאמן אחד לפחות לדעתי שעונה להגדרה הזאת זה ברק בכר אבל אי אפשר לדעת איך הוא יהיה מחוץ לקריית שמונה ואיזי שירצקי לא יוותר עליו והוא בטח לא ירצה לעזוב.

מנחם קורצקי כמה שהיללנו אותו סך הכל הוא חוזר על עצמו, מצליח מול קבוצות גדולות, נכשל מול קבוצות שסוגרות הוא לא המאמן המתאים בשבילנו, אנחנו צריכים מאמן שינצח בכל משחק או ירצה לנצח ויוכל לנצח עם הקבוצה בכל משחק במיוחד מול הקבוצות הקטנות יותר בליגה.
שלא תטעו גם לאלישע יש בעיה כזאת, אבל אצל אלישע זה פחות משמעותי מה שהביא לו אליפות עם מכבי חיפה ומלחמה על האליפות איתנו.
אנחנו איבדנו את האליפות בגלל הקיבעון שלו שגרם לשחקנים בהרכב השני לעלות ממורמרים ולא לספק את הסחורה, ובגלל שהוא הביא את הובר ולא שחקן יותר התקפי ממנו, לא היינו חייבים קשר כמו ורמוט אבל הובאן סטייל היה בנמצא, שחקן לא רע הוצא לנו שגם יכל לשחק כבלם, אני לא זוכר את השם שלו אבל הוא עשה עליי רושם נהדר, בניגוד להובר שמההתחלה הבנתי שהוא יהיה אפור.

מה שאנחנו צריכים זה מאמן עם יכולת טקטית גבוהה שנושם כדורגל ואין לו קיבעון, מצידי שיהיה מדובר במאמן ישראלי העיקר שימצאו אחד כזה ושאליניב יהיה המנג'ר מעליו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב:הבעיה היא לא שאלישע מאמן גרוע, הוא דווקא מאמן טוב אבל הוא מקובע, הקיבעון הזה גרם לו להכשל בעונה האחרונה שלו בחיפה, הקיבעון הזה גרם לו להפסיד את הגביע ואולי את האליפות בעונה שעברה והעונה הקיבעון הזה עולה לנו בפציעות של שחקנים.
אם אלישע לא היה מקובע הוא היה פתוח להבאת מאמן כושר נוסף ברמה נורמלית ולא רק מאירי סיני, אם אלישע לא היה מקובע הוא היה מעלה הרכב לפי המשחק ולא רק את ההרכב הכי טוב שלנו על הנייר.
אם אלישע היה פחות מקובע גורדנה היה עולה ישר על ההתחלה כקשר מתחת לחלוץ ולא כקשר אגף שמאל...

אבל הבעיה אלישע מקובע, אם הוא לא היה מקובע הוא היה המאמן הישראלי הכי טוב ואולי המאמן הכי טוב בליגה, כן, כן למרות שאני חושב שאלישע לא צריך להיות פה בעונה הבאה וגם העונה היה עדיף שהוא היה עוזב, הוא מאמן טוב אבל הקיבעון שלו לא יוביל אותנו לשום מקום ובגלל זה צריך לחפש מאמן גם אם ישראלי שיש לו יכולת להעמיד קבוצה טקטית, לא להיות מקובע וכו', מאמן אחד לפחות לדעתי שעונה להגדרה הזאת זה ברק בכר אבל אי אפשר לדעת איך הוא יהיה מחוץ לקריית שמונה ואיזי שירצקי לא יוותר עליו והוא בטח לא ירצה לעזוב.

מנחם קורצקי כמה שהיללנו אותו סך הכל הוא חוזר על עצמו, מצליח מול קבוצות גדולות, נכשל מול קבוצות שסוגרות הוא לא המאמן המתאים בשבילנו, אנחנו צריכים מאמן שינצח בכל משחק או ירצה לנצח ויוכל לנצח עם הקבוצה בכל משחק במיוחד מול הקבוצות הקטנות יותר בליגה.
שלא תטעו גם לאלישע יש בעיה כזאת, אבל אצל אלישע זה פחות משמעותי מה שהביא לו אליפות עם מכבי חיפה ומלחמה על האליפות איתנו.
אנחנו איבדנו את האליפות בגלל הקיבעון שלו שגרם לשחקנים בהרכב השני לעלות ממורמרים ולא לספק את הסחורה, ובגלל שהוא הביא את הובר ולא שחקן יותר התקפי ממנו, לא היינו חייבים קשר כמו ורמוט אבל הובאן סטייל היה בנמצא, שחקן לא רע הוצא לנו שגם יכל לשחק כבלם, אני לא זוכר את השם שלו אבל הוא עשה עליי רושם נהדר, בניגוד להובר שמההתחלה הבנתי שהוא יהיה אפור.

מה שאנחנו צריכים זה מאמן עם יכולת טקטית גבוהה שנושם כדורגל ואין לו קיבעון, מצידי שיהיה מדובר במאמן ישראלי העיקר שימצאו אחד כזה ושאליניב יהיה המנג'ר מעליו...
למה הקיבעון הזה לא גרם לו להפסיד שתי אליפויות ב-2008/2009 וב-2010/2011 אז?
הוא נכשל בחיפה כי כל הכוכבים שלו עזבו ומי שהחליפו אותם היו דלה ימפולסקי, מוחמד גדיר ועוד המון שחקנים חלשים.
בנוגע לשאר הדברים שרשמת, שוב פעם, בכר יכול להיות רב"ש 2 בקלות. אולי הוא טקטיקן טוב (שזאת תכונה חשובה, אך ממש לא לא מתכון בטוח להצלחה), אבל אף אחד לא יודע איך הוא יהיה כששירצקי לא ימצא לו טאלנטים מהליגה ג' במחוז צפון וינהל את הרכש.

ואיזה מאמן כזה יש בארץ (שהוא לא אלישע), שאגב יסכים שאליניב ברדה, בן אדם עם אפס ניסיון בתפקיד של מנג'ר יהיה מעליו? אני לא רוצה כאן סמרטוטים מתרפסים כמו יוסי מזרחי.

בכל מקרהאני גם מסכים איתך לגבי זה שאלישע צריך טיפה יותר לגוון בהרכב כי יש השנה ספסל מצויין וחבל על שחקנים כמו דור מלול שבכלל לא משחקים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפועלעולה כתב: למה הקיבעון הזה לא גרם לו להפסיד שתי אליפויות ב-2008/2009 וב-2010/2011 אז?
הוא נכשל בחיפה כי כל הכוכבים שלו עזבו ומי שהחליפו אותם היו דלה ימפולסקי, מוחמד גדיר ועוד המון שחקנים חלשים.
בנוגע לשאר הדברים שרשמת, שוב פעם, בכר יכול להיות רב"ש 2 בקלות. אולי הוא טקטיקן טוב (שזאת תכונה חשובה, אך ממש לא לא מתכון בטוח להצלחה), אבל אף אחד לא יודע איך הוא יהיה כששירצקי לא ימצא לו טאלנטים מהליגה ג' במחוז צפון וינהל את הרכש.

ואיזה מאמן כזה יש בארץ (שהוא לא אלישע), שאגב יסכים שאליניב ברדה, בן אדם עם אפס ניסיון בתפקיד של מנג'ר יהיה מעליו? אני לא רוצה כאן סמרטוטים מתרפסים כמו יוסי מזרחי.

בכל מקרהאני גם מסכים איתך לגבי זה שאלישע צריך טיפה יותר לגוון בהרכב כי יש השנה ספסל מצויין וחבל על שחקנים כמו דור מלול שבכלל לא משחקים.
הוא הצליח כי מולו עמד אלי גוטמן שהוא אומנם טקטיקן לא קטן אבל גם מאמן מקובע, והפועל תל אביב של אלי גוטמן הייתה עם סגל מאוד לא רחב.
ורמת המאמנים בארץ הייתה פחות או יותר ברמה של אלישע, מאז שנכנסו לליגה מאמנים צעירים ומוכשרים (קורצקי, חיים שאבו, ברק בכר וכו') ומאמנים זרים מעולים שהביאה מכבי אלישע כבר לא מצליח כמו שהוא הצליח בחיפה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:הוא הצליח כי מולו עמד אלי גוטמן שהוא אומנם טקטיקן לא קטן אבל גם מאמן מקובע, והפועל תל אביב של אלי גוטמן הייתה עם סגל מאוד לא רחב.
ורמת המאמנים בארץ הייתה פחות או יותר ברמה של אלישע, מאז שנכנסו לליגה מאמנים צעירים ומוכשרים (קורצקי, חיים שאבו, ברק בכר וכו') ומאמנים זרים מעולים שהביאה מכבי אלישע כבר לא מצליח כמו שהוא הצליח בחיפה.
חיים שאבו? באמת אחי?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: חיים שאבו? באמת אחי?
ראית מה הוא עשה ברמת השרון? כמעט והצליח להשאיר קבוצה מפורקת בליגה...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

בחרת דוגמא לא טובה. הוא יכול לצחצח לאלישע את הנעליים במקרה הטוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:הבעיה היא לא שאלישע מאמן גרוע, הוא דווקא מאמן טוב אבל הוא מקובע, הקיבעון הזה גרם לו להכשל בעונה האחרונה שלו בחיפה, הקיבעון הזה גרם לו להפסיד את הגביע ואולי את האליפות בעונה שעברה והעונה הקיבעון הזה עולה לנו בפציעות של שחקנים.

אתה כל כך מקובע על כך שאלישע מקובע, שאתה משייך כל דבר דבר לקיבעון שלו.
אז מי כאן באמת המקובע? :מיצמוץ: :מסמיק: :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אתה כל כך מקובע על כך שאלישע מקובע, שאתה משייך כל דבר דבר לקיבעון שלו.
אז מי כאן באמת המקובע? :מיצמוץ: :מסמיק: :מיצמוץ:
אני לפניי שנה הייתי ממגניו של אלישע והעונה התפכחתי לגביו ואני זה שמקובע? אלישע לא משנה טקטיקה מאז ותבדוק את המשחקים ששיחקנו לפניי שנתיים עם 3 קשרים אחוריים הוא שיחק עם גזל כמעט תמיד כקשר בצד ימין כלומר כל הזמן 4-4-2, הוא משחק עם אותו הרכב וכמעט לא עושה שינוים ואז שהספסל צריך לתת את התחת הם ממורמרים מדיי בשביל זה, אהא וכן כמובן מה שקרה עם גבאי הדוגמא הקלאסית, אבל היי אני זה שמקובע נכון? התפכחתי לגביו בסוף העונה שעברה ובתחילת העןנה הנוכחית, אותו קיבעון של אלישע אגב זאת גם הסיבה שאין שינוי משמעותי בצוות המקצועי ובגלל זה אנחנו תקועים עם מאמן כושר שהוא מורה לספורט במקום לשנות מה שלא ממש הלך לקןדמיו בתפקיד.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לטעמי, מאמן כמו בכר, נמצא בכיוון הישיר להיות כמו סוזה מאמנים אירופאים אחרים.
ונראה שהוא בין הראשונים שהשלים עם החדשנות של השנים האחרונות בכדורגל. הערובה לכך, היא גרף ההשתפרות היציב של שחקנים בנמצאים תחתיו, מחזק מאוד את מה שטל בן חיים אמר, באחת התגובות שהביאו פה קודם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אני לפניי שנה הייתי ממגניו של אלישע והעונה התפכחתי לגביו ואני זה שמקובע? אלישע לא משנה טקטיקה מאז ותבדוק את המשחקים ששיחקנו לפניי שנתיים עם 3 קשרים אחוריים הוא שיחק עם גזל כמעט תמיד כקשר בצד ימין כלומר כל הזמן 4-4-2, הוא משחק עם אותו הרכב וכמעט לא עושה שינוים ואז שהספסל צריך לתת את התחת הם ממורמרים מדיי בשביל זה, אהא וכן כמובן מה שקרה עם גבאי הדוגמא הקלאסית, אבל היי אני זה שמקובע נכון? התפכחתי לגביו בסוף העונה שעברה ובתחילת העןנה הנוכחית, אותו קיבעון של אלישע אגב זאת גם הסיבה שאין שינוי משמעותי בצוות המקצועי ובגלל זה אנחנו תקועים עם מאמן כושר שהוא מורה לספורט במקום לשנות מה שלא ממש הלך לקןדמיו בתפקיד.
אתה לפעמים לא חושב שנהיית קצת מאוס?
אלף נושאים ביום על אותו דבר, ושום דבר אבל שום דבר לא מגובה במבחן המציאות.
מקובע או לא מקובע שורה תחתונה אתה רץ כבר שנתיים בצמרת.
כדורים חופשיים, פנדלים,4-4-2,8-4-5, שום דבר לא ייקח מהמאמן הזה את העובדה שהוא עד כה הכי מצליח שהיה פה ב30 שנים האחרונות.
אני באמת מת בשבילו וכמובן בשבילנו שיביא לנו תואר ויסתום לך את הפה.
אתה יכול לקשקש מפה עד לפלנד על זה שיש לו סגל חזק שלא היה כאן, אבל העבר כבר הוכיח שכסף הוא דבר חשוב, אבל לא מעט קבוצות בהיסטוריה נכשלו עם הכסף!!
תפסיק כבר לבלבל לנו תמוח עם המקובע שמקובע.
וכל אילו כאן שמהללים את ברק בכר המוריניו של הכדורגל הישראלי, אנחנו נבחן אותו שייצא מהבועה של קריית שמונה.
כי כמו שרב"ש אכל קש וכמו שקורצקי מתגלה גם בבית"ר כמאמן של קבוצות קטנות בלבד,כי שיטת המשחק שלו היא משעממת על גבול המרדימה, הוא ייבחן אך ורק שייצא מהכוך של ק"ש.
ויאללה מספיק כבר עם השנאה הזאת לבן אדם.תבחנו אותו בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: אתה לפעמים לא חושב שנהיית קצת מאוס?
כדורים חופשיים, פנדלים,4-4-2,8-4-5, שום דבר לא ייקח מהמאמן הזה את העובדה שהוא עד כה הכי מצליח שהיה פה ב30 שנים האחרונות.
אתה יכול לקשקש מפה עד לפלנד על זה שיש לו סגל חזק שלא היה כאן, אבל העבר כבר הוכיח שכסף הוא דבר חשוב, אבל לא מעט קבוצות בהיסטוריה נכשלו עם הכסף!!
וכל אילו כאן שמהללים את ברק בכר המוריניו של הכדורגל הישראלי, אנחנו נבחן אותו שייצא מהבועה של קריית שמונה.
כי כמו שרב"ש אכל קש וכמו שקורצקי מתגלה גם בבית"ר כמאמן של קבוצות קטנות בלבד,כי שיטת המשחק שלו היא משעממת על גבול המרדימה, הוא ייבחן אך ורק שייצא מהכוך של ק"ש.
ברשותך, אני אתייחס רק לחלק המקצועי של מה שרשמת.
מסכים עם זה שברק בכר צריך להוכיח עתמו גם מחוץ לקרית שמונה, אבל לדעתי, קבוצה כמו הפועל ב"ש היא המקום הכי טוב לבחון את זה. קבוצה עם לחץ, שאיפות גדולות ובעלת בית מדהימה, אבל לא נמצאת מתחת לפרוזקטור התל אביבי שיחגוג לו על הדם בכל תוצאת תיקו.
תחשוב על תרחיש שבו הוא הולך בעונה הבאה למכבי חיפה ולוקח איתם תואר, לא תרגיש החמצה? לא בגלל שאנחנו זיהינו את זה קודם, אלא בגלל שאנחנו יכולים בקלות להיות אלו שיקלטו אותו ביום שאחרי הקריה. . .

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: אתה לפעמים לא חושב שנהיית קצת מאוס?
חחח מה שמצחיק אותי אצל דר שכל תגובה הוא רושם "לאחרונה התפכחתי".

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
מסכים עם זה שברק בכר צריך להוכיח עתמו גם מחוץ לקרית שמונה, אבל לדעתי, קבוצה כמו הפועל ב"ש היא המקום הכי טוב לבחון את זה. קבוצה עם לחץ, שאיפות גדולות ובעלת בית מדהימה, אבל לא נמצאת מתחת לפרוזקטור התל אביבי שיחגוג לו על הדם בכל תוצאת תיקו.
תחשוב על תרחיש שבו הוא הולך בעונה הבאה למכבי חיפה ולוקח איתם תואר, לא תרגיש החמצה? לא בגלל שאנחנו זיהינו את זה קודם, אלא בגלל שאנחנו יכולים בקלות להיות אלו שיקלטו אותו ביום שאחרי הקריה. . .
נניח ואתה צודק, עדיין יש בעיה אחת מרכזית - ברק בכר לא עומד לעזוב את קרית שמונה בשנים הקרובות,
אלא אם יוביל לכישלון מקצועי שיחייב את עזיבתו ובמקרה כזה כבר לא בטוח כמה המועמדות שלו לקבוצות הגדולות
תהיה רלוונטית. האופציות שלנו היו ונותרו אלישע לוי או מאמן זר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
אותו דבר אפשר גם להגיד על שחקנים שיכולת להביא ולא הבאת.
חלקם הצליחו וחלקם לא, זה לא מדע מדוייק.
שלא תבין לא נכון, יש לי הערכה עצומה לברק בכר, מעבר לפן המקצועי, אני חושב שכאדם הוא מתאים כמו כפפה ליד, ויכול להיות שמתישהו הוא באמת יהיה מאמן הפועל ב"ש, אבל קשה לי להאמין, לדעתי מכאן ייצא ישירות לאירופה, קפריסין או משהו דומה, שרצקי לא ייתן אותו לשום קבוצה אחרת.
מה שאני אומר, זה מספיק לסהסתכל כל היום על הדשא של השכן, מה גם שהדשא שלך לא פחות ירוק משלהם.
כל מאמן שמצליח במקום אחר, יש קושרים לט כתרים ואומרים שהוא צריך להגיע לב"ש.
אתה יודע על כמה כאילו אמרו בדיוק אותו דבר והם נכשלו כאן?
ממוטי איווניר ועד ניר קלינגר ואלי כהן.
כולם אימנו כאן ונכשלו.
אז יכול להיות שאלישע לא הכי "טקטי" בעולם, אבל יש לו מעלות אחרות שמכסות על כך ומתאימות בול לרוח הבאר שבעית, לא סתם הוא מקבל הרבה מאוד כבוד.
צריך גם לדעת להעריך את מה שיש ולא כל היום לבלבל תמוח עם שטויות שהם במקרה הטוב רבע אמיתות.
ושוב, דברים טובים קורים לאט, ואנשים כמונו שהיו כאן בתקופות הרעות ביותר יודעים להעריך את מה שקורה היום בקבוצה.
אגב ולגבי מאמן זר, הכי גדול שהיה כאן, זה סוזה כל השאר כולל הישראלים יכולים בגג לצחצח לו את הנעליים.
הסיכוי שאחד כזה יגיע שוב דיי שואף לאפס.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עייף מלשמוע את אותו הדבר שנתיים.
"אלישע מקובע.."

"אני פעם הייתי ממגיניו של אלישע"

"בכר.."

"קורצקי"

יאללה, לך תשן על האף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]