לגזור ולשמור. אגב אוסיף ואומר, קריית שמונה של השנה מזכירה מאוד מאוד את באר שבע של שנה שעברה, הגנה ברזל, משחקים יותר טוב שנכנסים לפיגור, ורוב השערים שלהם ממצבים נייחים(דוד מנגה זה הבוזגלו שלהם)אדום זקן כתב: אותו דבר אפשר גם להגיד על שחקנים שיכולת להביא ולא הבאת.
חלקם הצליחו וחלקם לא, זה לא מדע מדוייק.
שלא תבין לא נכון, יש לי הערכה עצומה לברק בכר, מעבר לפן המקצועי, אני חושב שכאדם הוא מתאים כמו כפפה ליד, ויכול להיות שמתישהו הוא באמת יהיה מאמן הפועל ב"ש, אבל קשה לי להאמין, לדעתי מכאן ייצא ישירות לאירופה, קפריסין או משהו דומה, שרצקי לא ייתן אותו לשום קבוצה אחרת.
מה שאני אומר, זה מספיק לסהסתכל כל היום על הדשא של השכן, מה גם שהדשא שלך לא פחות ירוק משלהם.
כל מאמן שמצליח במקום אחר, יש קושרים לט כתרים ואומרים שהוא צריך להגיע לב"ש.
אתה יודע על כמה כאילו אמרו בדיוק אותו דבר והם נכשלו כאן?
ממוטי איווניר ועד ניר קלינגר ואלי כהן.
כולם אימנו כאן ונכשלו.
אז יכול להיות שאלישע לא הכי "טקטי" בעולם, אבל יש לו מעלות אחרות שמכסות על כך ומתאימות בול לרוח הבאר שבעית, לא סתם הוא מקבל הרבה מאוד כבוד.
צריך גם לדעת להעריך את מה שיש ולא כל היום לבלבל תמוח עם שטויות שהם במקרה הטוב רבע אמיתות.
ושוב, דברים טובים קורים לאט, ואנשים כמונו שהיו כאן בתקופות הרעות ביותר יודעים להעריך את מה שקורה היום בקבוצה.
אגב ולגבי מאמן זר, הכי גדול שהיה כאן, זה סוזה כל השאר כולל הישראלים יכולים בגג לצחצח לו את הנעליים.
הסיכוי שאחד כזה יגיע שוב דיי שואף לאפס.
מאמן זר - לא מה שחשבתם...
Re: מאמן זר - לא מה שחשבתם...
Re: מאמן זר - לא מה שחשבתם..
ההבדל הוא שק״ש עד עכשיו נראית מצויין אבל אני מסייג את זה בכך שהם פתחו עם רצף קל ועכשיו מתחילה להם הסדרה הקשהגיא חניה כתב: לגזור ולשמור. אגב אוסיף ואומר, קריית שמונה של השנה מזכירה מאוד מאוד את באר שבע של שנה שעברה, הגנה ברזל, משחקים יותר טוב שנכנסים לפיגור, ורוב השערים שלהם ממצבים נייחים(דוד מנגה זה הבוזגלו שלהם)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלף נושאיםם ביום אהא? בוא תגזים, תעשה לי טובה, אלישע פה רק כי עונה שעברה הצלחנו בהצון מזל לא ביכולת גדולה, אלישע לא עושה רוטציות וגורם למרמור של שחקנים, אלישע מסמן שחקנים שהוא לא רוצה להשתמש בהם והולך עם זה עד הסוף, הוא תקוע עם אותו מערך כבר שנתיים ועד שהוא שינה מערך שנותן לנו תכלס הוא ממשיך במערך הידן והטוב דל 4-4-2 נאו 4-2-4, הדוגמא הכי טובה לקיבעון שלו מהמשחק האחרון שהוא מכניס את דובב במקןם את נסאר ובכך גורם לדובב להפצע, ואחר כך עוד אומר שהוא לא היה צריך לעשות את זה!אדום זקן כתב: אתה לפעמים לא חושב שנהיית קצת מאוס?
אלף נושאים ביום על אותו דבר, ושום דבר אבל שום דבר לא מגובה במבחן המציאות.
מקובע או לא מקובע שורה תחתונה אתה רץ כבר שנתיים בצמרת.
כדורים חופשיים, פנדלים,4-4-2,8-4-5, שום דבר לא ייקח מהמאמן הזה את העובדה שהוא עד כה הכי מצליח שהיה פה ב30 שנים האחרונות.
אני באמת מת בשבילו וכמובן בשבילנו שיביא לנו תואר ויסתום לך את הפה.
אתה יכול לקשקש מפה עד לפלנד על זה שיש לו סגל חזק שלא היה כאן, אבל העבר כבר הוכיח שכסף הוא דבר חשוב, אבל לא מעט קבוצות בהיסטוריה נכשלו עם הכסף!!
תפסיק כבר לבלבל לנו תמוח עם המקובע שמקובע.
וכל אילו כאן שמהללים את ברק בכר המוריניו של הכדורגל הישראלי, אנחנו נבחן אותו שייצא מהבועה של קריית שמונה.
כי כמו שרב"ש אכל קש וכמו שקורצקי מתגלה גם בבית"ר כמאמן של קבוצות קטנות בלבד,כי שיטת המשחק שלו היא משעממת על גבול המרדימה, הוא ייבחן אך ורק שייצא מהכוך של ק"ש.
ויאללה מספיק כבר עם השנאה הזאת לבן אדם.תבחנו אותו בסוף העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אדום בנשמה כתב: אלף נושאיםם ביום אהא? בוא תגזים, תעשה לי טובה, אלישע פה רק כי עונה שעברה הצלחנו בהצון מזל לא ביכולת גדולה, אלישע לא עושה רוטציות וגורם למרמור של שחקנים, אלישע מסמן שחקנים שהוא לא רוצה להשתמש בהם והולך עם זה עד הסוף, הוא תקוע עם אותו מערך כבר שנתיים ועד שהוא שינה מערך שנותן לנו תכלס הוא ממשיך במערך הידן והטוב דל 4-4-2 נאו 4-2-4, הדוגמא הכי טובה לקיבעון שלו מהמשחק האחרון שהוא מכניס את דובב במקןם את נסאר ובכך גורם לדובב להפצע, ואחר כך עוד אומר שהוא לא היה צריך לעשות את זה!

- ForeverRed
די עם החארטה הזאת. כמה משחקים של קרית שמונה ראית העונה? לא פעם ולא פעמיים הם הציגו יכולת חלשהdor69 כתב: ההבדל הוא שק״ש עד עכשיו נראית מצויין אבל אני מסייג את זה בכך שהם פתחו עם רצף קל ועכשיו מתחילה להם הסדרה הקשה
והצליחו לקחת את 3 הנקודות. רק לחשוב מה היה קורה פה אם היינו מנצחים את הפועל פ"ת במשחק בית בזכות
מצבים נייחים. קרית שמונה קבוצה מצוינת, אבל לא צריך להפוך אותה ברצלונה.
מה הקשר בין הכניסה של דובב לקיבעון?דר אדום בנשמה כתב: אלף נושאיםם ביום אהא? בוא תגזים, תעשה לי טובה, אלישע פה רק כי עונה שעברה הצלחנו בהצון מזל לא ביכולת גדולה, אלישע לא עושה רוטציות וגורם למרמור של שחקנים, אלישע מסמן שחקנים שהוא לא רוצה להשתמש בהם והולך עם זה עד הסוף, הוא תקוע עם אותו מערך כבר שנתיים ועד שהוא שינה מערך שנותן לנו תכלס הוא ממשיך במערך הידן והטוב דל 4-4-2 נאו 4-2-4, הדוגמא הכי טובה לקיבעון שלו מהמשחק האחרון שהוא מכניס את דובב במקןם את נסאר ובכך גורם לדובב להפצע, ואחר כך עוד אומר שהוא לא היה צריך לעשות את זה!
יש מצב שסבלת מקיבעון בעברך שאתה מרבה להתשתמש במילה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני מת על "הגורם מרמור לשחקנים" ו"מסמן שחקנים ומייבש אותם". מישהו מאלו שמשתמשים בזה נמצא באימונים יודע מה קורה שם? אולי אותו שחקן מסומן נראה באימונים כמו הצרות שלנו ולכן לא מקבל דקות?
באמת אבל באמת שאין לך מושג,כל מה שכתבת עכשיו רלוונטי לכל המאמנים בעולם.דר אדום בנשמה כתב: אלף נושאיםם ביום אהא? בוא תגזים, תעשה לי טובה, אלישע פה רק כי עונה שעברה הצלחנו בהצון מזל לא ביכולת גדולה, אלישע לא עושה רוטציות וגורם למרמור של שחקנים, אלישע מסמן שחקנים שהוא לא רוצה להשתמש בהם והולך עם זה עד הסוף, הוא תקוע עם אותו מערך כבר שנתיים ועד שהוא שינה מערך שנותן לנו תכלס הוא ממשיך במערך הידן והטוב דל 4-4-2 נאו 4-2-4, הדוגמא הכי טובה לקיבעון שלו מהמשחק האחרון שהוא מכניס את דובב במקןם את נסאר ובכך גורם לדובב להפצע, ואחר כך עוד אומר שהוא לא היה צריך לעשות את זה!
כולם דבקים בשיטה שלהם,לכולם יש את השחקנים הפייבורטיים וכולם גם עושים טעויות מדי פעם.
ההבדל בין הצלחה לכישלון הוא מי בסוף מביא את התוצאות.
ואל תלך כזה רחוק יש לך דוגמא קלאסית למאמן מקובע שיטה במכבי חיפה ומאמן שממרמר שחקנים במכבי ת"א,פשוט מאוד אחד מצליח והשני לא,זה כל ההבדל.
אבל אתה יותר מדי מקובע על אלישע שמקובע על השיטה שמקובע על השחקנים,שכבר קיבעת לנו את השכל עם השטויות שלך והדברים חסרי השחר והתכלית שאפילו אתה בעצמך לא מבין מה אתה אומר,אבל אתה כל כך מקובע שזה כבר לא משנה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז אם ככה תאמר לי למה הוא לא משתמש בנסאר? למה הוא לא משתמש בשחקנים אחרים, למה הוא נשאר כל הזמן עם אותו הרכב?סניור כתב:אני מת על "הגורם מרמור לשחקנים" ו"מסמן שחקנים ומייבש אותם". מישהו מאלו שמשתמשים בזה נמצא באימונים יודע מה קורה שם? אולי אותו שחקן מסומן נראה באימונים כמו הצרות שלנו ולכן לא מקבל דקות?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני אסביר לך מי האוהדים הללו. קוראים להם אוהדי "טרנדים".סניור כתב:אני מת על "הגורם מרמור לשחקנים" ו"מסמן שחקנים ומייבש אותם". מישהו מאלו שמשתמשים בזה נמצא באימונים יודע מה קורה שם? אולי אותו שחקן מסומן נראה באימונים כמו הצרות שלנו ולכן לא מקבל דקות?
הם לא באמת אוהדים את הקבוצה, הם אוהדים של אופנות וטרנדים מקומיים, בינלאומיים וברי חלוף.
השיח הציבורי הספורטיבי מדבר על רוטציה? הם רצים לכתוב כאן על רוטציה. פתאום זה מרכז העולם. 50 שנה שיחקנו כדורגל עם המונח "הרכב מנצח לא מחליפים", פורטוגלי אחד הוציא אותנו "מהקיבעון". אף אחד מהם לא מספיק חכם להבין שהפורטוגלי שיחק בשלושה מפעלים ואצלנו על כל 2 מחזורים, פגרה של חודש וחצי.
שיח ציבורי אחר מדבר על מנהל ספורטיבי. הם רצים עם זה לכאן. 200 שנה יש מנהלים ספורטיבים בעולם ואצלנו בעל המאה הוא בעל הדעה. עכשיו, ביום בהיר, "אי אפשר לקחת אליפות בלי מנהל ספורטיבי".
שיח נוסף מדבר על מאמן כושר, במקרה הוא ספרדי. אז רצים לכאן לפורום ורושמים "חייבים מאמן כושר ספרדי". את הכושר הגופני המציאו בספרד הרי. בכל אולימפיאדה יש לספרדים 30 מדליות זהב באתלטיקה. היה כאן גיא עזורי, האיש דוקטורנט בפיזאולוגיה מאוניברסיטה נחשבת בארה"ב, אבל הוא דובר עברית שפת אם, אז הוא לא מספיק טוב. וכן, מאיר סיני חלש.
ככה הדברים כאן מתנהלים. יש שיח ציבורי ודעה רווחת ולפיו נושבת הרוח. אם במכבי, שהיא מעצבת דעת קהל ומודל למקצוענות ישחקו מחר 1-8-1, אנחנו נהיה חייבים להתאים את עצמנו אליהם.
אתה ליצן רפואי לפחות? או שאתה עושה ימי הולדת בגינות ובבתי ספר?דר אדום בנשמה כתב: אז אם ככה תאמר לי למה הוא לא משתמש בנסאר? למה הוא לא משתמש בשחקנים אחרים, למה הוא נשאר כל הזמן עם אותו הרכב?
תגיד לי בבקשה באילו משחקים, מלבד חיפה ועכו, עלינו עם אותו ההרכב. ולא משנה הסיבה.
ואחר כך לך תכין שיעורי בית בתושב"ע
Totti כתב:
אני אסביר לך מי האוהדים הללו. קוראים להם אוהדי "טרנדים".
הם לא באמת אוהדים את הקבוצה, הם אוהדים של אופנות וטרנדים מקומיים, בינלאומיים וברי חלוף.
השיח הציבורי הספורטיבי מדבר על רוטציה? הם רצים לכתוב כאן על רוטציה. פתאום זה מרכז העולם. 50 שנה שיחקנו כדורגל עם המונח "הרכב מנצח לא מחליפים", פורטוגלי אחד הוציא אותנו "מהקיבעון". אף אחד מהם לא מספיק חכם להבין שהפורטוגלי שיחק בשלושה מפעלים ואצלנו על כל 2 מחזורים, פגרה של חודש וחצי.
שיח ציבורי אחר מדבר על מנהל ספורטיבי. הם רצים עם זה לכאן. 200 שנה יש מנהלים ספורטיבים בעולם ואצלנו בעל המאה הוא בעל הדעה. עכשיו, ביום בהיר, "אי אפשר לקחת אליפות בלי מנהל ספורטיבי".
שיח נוסף מדבר על מאמן כושר, במקרה הוא ספרדי. אז רצים לכאן לפורום ורושמים "חייבים מאמן כושר ספרדי". את הכושר הגופני המציאו בספרד הרי. בכל אולימפיאדה יש לספרדים 30 מדליות זהב באתלטיקה. היה כאן גיא עזורי, האיש דוקטורנט בפיזאולוגיה מאוניברסיטה נחשבת בארה"ב, אבל הוא דובר עברית שפת אם, אז הוא לא מספיק טוב. וכן, מאיר סיני חלש.
ככה הדברים כאן מתנהלים. יש שיח ציבורי ודעה רווחת ולפיו נושבת הרוח. אם במכבי, שהיא מעצבת דעת קהל ומודל למקצוענות ישחקו מחר 1-8-1, אנחנו נהיה חייבים להתאים את עצמנו אליהם.
+1
אשכרה בול! ותוסיף את עניין הקיבעון.Totti כתב:
יותר מדי שעות יציע העיתונות יש להם.
אשכרה אחריי שראיתי את התקציר אמרתי אותו דבר, הם הכניסו 2 ממצבים נייחים אבל ישר אומרים שהם שוטפים את המגרש ומשחקים נהדר.ForeverRed כתב: די עם החארטה הזאת. כמה משחקים של קרית שמונה ראית העונה? לא פעם ולא פעמיים הם הציגו יכולת חלשה
והצליחו לקחת את 3 הנקודות. רק לחשוב מה היה קורה פה אם היינו מנצחים את הפועל פ"ת במשחק בית בזכות
מצבים נייחים. קרית שמונה קבוצה מצוינת, אבל לא צריך להפוך אותה ברצלונה.
יש לנו נטייה לחפש את הרע במה שיש לנו במקום את הטוב וגם אם ממש תנסו לעצום את העיניים יש הרבה טוב.
עם כמה שרובנו קוטלים את אלישע עדיין במבחן התוצאה הוא יחסית עומד, סה"כ אנחנו לא איזה כישלון קולוסאלי או יותר נכון לא כישלון בכלל אלא הצלחה יחסית אז בואו נהנה מהעונה הזו וכשהיא תסתיים נוכל להפיק לגבייה לקחים, כרגע לא מובן כל הטחינת מים לגביי אלישע הרי ברור לכולנו הוא המאמן עד סוף העונה.
- ForeverRed
אחד הטובים שלךTotti כתב: