מאור בוזגלו- צובט לי לשמוע אותך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מאור בוזגלו- צובט לי לשמוע אותך

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 78969.html

ברור לי שחלקכם הגדול לא יסכים איתי, אבל הראיון הזה, שמתווסף לעשרות ראיונות אחרים של השחקן הגדול הזה, מרגיז ומכעיס.

"שומע איך הדברים מתנהלים במכבי וצובט לי שלא הצלחתי במכבי"...בפעמים אחרות הוא "לא פסל שום דבר" ככשאלו אם יחזור למכבי.

חלאס אחי, אתה כבר נמצא עונה שנייה בבית שהפך אותך משחקן בינוני ובעייתי לאחד הכוכבים הכי גדולים בליגה, מספיק עם ההתרפסות הזו בפני מכבי והמעין פניה סמויה..."תנו לי עוד הזדמנות ותראו".

אותי זה מרגיז. מחכה לתשובה חד משמעית "אני בבאר שבע עכשיו, זה הבית שלי, המקום היחיד שאני רוצה לשחק בו בארץ, כל מה שהיה במכבי היסטוריה"
מאור בוזגלו הוא ווינר בכל רמ"ח אבריו, שהוא הגיע למכבי, הוא הגיע על תקן המושיע, על תקן זה שיביא אליפות אחרי 8 שנות בצורת.
בפועל ולא משנה מה הסיבות הוא נכשל, וזה מציק לו מאוד.
רק אדם שהוא וינר בנשמתו יכול לחשוב בצורה כזו.
בכלל אני חושב באופן אישי שאם הוא ימשיך לנפק מספרים כאילו גם השנה, הוא יילך לאירופה שנה הבאה ושום דבר לא יעצור אותו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מאור בוזגלו זה לא אליניב ברדה. הוא לא בשר מבשרנו וגם אנחנו שמנו אותו כשלישי בהיררכיה של אהדת הקהל. ללא קשר הוא אומר בקול רם, מראה על המגרש ובעוד דרכים שהוא מאושר פה.
מצד שני מכבי תל אביב היא הקבוצה הכי מקצוענית בישראל עם הסיכוי להגיע לליגת האלופות. אין מצב שלמאור לא יצבוט בלב שהוא לא זוכה להיות חלק מהקבוצה הזו כי הוא היה שם כבר. אין פה שום סתירה.
אני מרגיש מבורך שהוא משחק עבורנו. בעידן של היום אין כמעט שום משמעות לזה שהוא שיקם את הקריירה שלו בבאר-שבע. הרבה שחקנים היו אומרים תודה ושקשה להם לעזוב אבל הם רוצים להתקדם ראו מקרה מאור מליקסון לפני 4 שנים.

מאור שחקן מרגש שמחזיר אהבה כל רגע שהוא על המגרש ומחוצה לו ואחראי לא מעט לזה שאנחנו קבוצה שמחה שאין בה כמעט לכלוכים ורואים מקילומטרים את הפרגון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

כל שחקן בקבוצה שיקבל הצעה ממכבי של שקל וחצי יותר, חותם שם למחרת

מלבד ברדה ומליקסון

וזה נכון לגבי 99% מהשחקנים בליגה שלנו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: מאור בוזגלו הוא ווינר בכל רמ"ח אבריו, שהוא הגיע למכבי, הוא הגיע על תקן המושיע, על תקן זה שיביא אליפות אחרי 8 שנות בצורת.
בפועל ולא משנה מה הסיבות הוא נכשל, וזה מציק לו מאוד.
רק אדם שהוא וינר בנשמתו יכול לחשוב בצורה כזו.
בכלל אני חושב באופן אישי שאם הוא ימשיך לנפק מספרים כאילו גם השנה, הוא יילך לאירופה שנה הבאה ושום דבר לא יעצור אותו.
אני מאוד אוהב את מאור וחושב שהוא שחקן מעולה, אבל להגיד שהוא ווינר בכל רמ״ח אבריו זה קצת מוגזם בהתחשב בעובדה שהבנאדם מעולם לא הביא תואר, בשום קבוצה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מסכים אחי. ווינר זה אופי ! מה קשור לתארים.

גם אופיר חיים לא זכה בתואר ואני חושב שהוא ווינר מלידה.

אחרי כל מה שמאור עבר, הכישלון במכבי, הבעיות עם האבא, הליכלוכים עם התקשורת.... הצליח לחזור ולהיות השחקן הטוב בארץ לדעת לא מעט אנשים. זה ווינר אחי!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
אני מאוד אוהב את מאור וחושב שהוא שחקן מעולה, אבל להגיד שהוא ווינר בכל רמ״ח אבריו זה קצת מוגזם בהתחשב בעובדה שהבנאדם מעולם לא הביא תואר, בשום קבוצה.
אין קשר.
אז אם כך לתפיסתך, יעקב הלל הוינר הכי גדול שהיה כאן, למה יש לו איזה 15,000 אליפויות.
וביננו מי זוכר אותו?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אין קשר.
אז אם כך לתפיסתך, יעקב הלל הוינר הכי גדול שהיה כאן, למה יש לו איזה 15,000 אליפויות.
וביננו מי זוכר אותו?
זה לא אתה שמטיף כל הזמן למבחן התוצאה?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שמעון א כתב:לא מסכים אחי. ווינר זה אופי ! מה קשור לתארים.

גם אופיר חיים לא זכה בתואר ואני חושב שהוא ווינר מלידה.

אחרי כל מה שמאור עבר, הכישלון במכבי, הבעיות עם האבא, הליכלוכים עם התקשורת.... הצליח לחזור ולהיות השחקן הטוב בארץ לדעת לא מעט אנשים. זה ווינר אחי!
בספורט המקצועני ווינרים נמדדים על התארים שהביאו ולא על מערכת היחסים עם אבא שלהם או דודה שלהם

זה נכון לגבי טל ברודי, מייקל ג׳ורדן, ערן זהבי או מאור בוזגלו

אגב,אם שמת לב, תמיד טוענים שעד שמסי לא יקח מונדיאל, מראדונה תמיד יחשב גדול ממנו(למרות שהם מוקפים שחקנים אחרים,מתמודדים מול שחקנים אחרים וכו׳)

רוצה להחשב ווינר? תביא תואר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

רובכם תזכרו רק את ההופעה האחרונה של מאור נגד מכבי שהייתה טובה. אבל אם נסתכל לרגע על כל יתר ההופעות מולם כשחקן שלנו, היכולת הייתה בינונית ואף מתחת לכך.

משהו בעיסוק הבלתי נגמר שלו במכבי מגביל אותו מאוד במשחקים מולם. הרצון להוכיח, לסגור מעגל.

הוא שיחק במכבי אחרת, אין לי מושג למה הוא ממשיך להתעסק בזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
זה לא אתה שמטיף כל הזמן למבחן התוצאה?
נו... ומה הקשר לזה שיש לו אופי של וינר?
אדם שבא לנצח כל משחק,שאומר שהוא בא לנצח,לא מפחד להצהיר, נכון שחסר לו תואר לגבות את זה אבל הוא וינר בנשמה אין מה לעשות...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:רובכם תזכרו רק את ההופעה האחרונה של מאור נגד מכבי שהייתה טובה. אבל אם נסתכל לרגע על כל יתר ההופעות מולם כשחקן שלנו, היכולת הייתה בינונית ואף מתחת לכך.

משהו בעיסוק הבלתי נגמר שלו במכבי מגביל אותו מאוד במשחקים מולם. הרצון להוכיח, לסגור מעגל.

אבל אפשר להגיד את זה על כל השחקנים שלנו. כולם היו בינוניים ומטה במפגשים מול מכבי ת"א. פשוט הם ביטלו אותנו לחלוטין אז היינו חלשים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:רובכם תזכרו רק את ההופעה האחרונה של מאור נגד מכבי שהייתה טובה. אבל אם נסתכל לרגע על כל יתר ההופעות מולם כשחקן שלנו, היכולת הייתה בינונית ואף מתחת לכך.

תסכים איתי שזו בסך הכול ספקולציה.

שאלו אותו אז הוא ענה. אני כמעט בטוח שאם הוא היה באמת רוצה אז הוא היה במכבי השנה. מיטש היה פותח את הכיס ולנו לא הייתה ברירה אלא לשחרר אותו. אין כמו ההישארות שלו פה והארכת החוזה בכדי להגיד איפה הראש והלב שלו נמצא
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה