+1אדום זקן כתב:קבוצה שלא מצליחה למכור 1000 כרטיסים למשחק עונה, היא קבוצה מיותרת, עם כל האליפות ו2 הגביעים שלה( גביע הטוטו ), ופשוט חיה על זמן שאול.
אין זכות קיום לקבוצה ללא קהל וכדאי שתפנימו את זה כל מעריצי ק"ש למינהם.
קרית שמונה---מכבי ת''א מה דעתך ??
Re: קרית שמונה---מכבי ת''א מה דעתך ??
אז בואו נסגור את כל הליגות בארץ. נעשה ליגה אחת(העל) עם 8-7 קבוצות. גם ככה אין זכות קיום לקבוצות עם 1000-2000 אוהדים
בדיוק,שמעון א כתב:אז בואו נסגור את כל הליגות בארץ. נעשה ליגה אחת(העל) עם 8-7 קבוצות. גם ככה אין זכות קיום לקבוצות עם 1000-2000 אוהדים
כדורגל זה הצגה, ואם לא באים להצגה, אז אין טעם להעלות אותה.
תודה לאל שאתה לא זה שמקבל את ההחלטות בהתאחדות.
או שאתה תמים, או יפה נפש, אתה תחליט.שמעון א כתב:תודה לאל שאתה לא זה שמקבל את ההחלטות בהתאחדות.
כדורגל הוא הצגה שנועד לתת שואו לקהל.
חלומו של כל ילד שמשחק בקבוצת הילדים הוא לעלול לבוגרים ולשמוע את הקהל שלו מריע לו, במקרה של ק"ש חלומו של הילד הוא בעיקר לברוח משם.
זה לא הצופים ולא הנוער העובד, אז בחייאת תפסיק להתייפייף.
אין לך מושג.
כדורגל זה ספורט. ומגיע לכל עיר בארץ שתיהיה לה קבוצה שתייצג את העיר. ספורט צריך להיות תמיד. בכל מקום גם אם יש "רק" 1500 איש שמגיעים לראות משחקים. תמיד ישעוד המון שמתעניינים.
כל עוד יש רדם שלוקח על עצמו את הניהול והמימון של הקבוצה, והוא תורם לקהילה ולעיר. זה אחלה.
מתייפיף? ממש לא. זה אתה שמשחק אותה אלוהים שיכול להחליט למי יש זכות קיום כאילו שמדובר בלא יודע מה.
ספורט אחי. כדורגל.
כדורגל זה ספורט. ומגיע לכל עיר בארץ שתיהיה לה קבוצה שתייצג את העיר. ספורט צריך להיות תמיד. בכל מקום גם אם יש "רק" 1500 איש שמגיעים לראות משחקים. תמיד ישעוד המון שמתעניינים.
כל עוד יש רדם שלוקח על עצמו את הניהול והמימון של הקבוצה, והוא תורם לקהילה ולעיר. זה אחלה.
מתייפיף? ממש לא. זה אתה שמשחק אותה אלוהים שיכול להחליט למי יש זכות קיום כאילו שמדובר בלא יודע מה.
ספורט אחי. כדורגל.
וואו אח שלי אתה מתחיל להישמע כמו הגרסה הגברית של תמר זנדברג.שמעון א כתב:אין לך מושג.
ספורט אחי. כדורגל.
יש לך את מה שאמרת בגרסה קצת יותר צפון תל אביבית??
סבבה שישחקו בליגה א גם שם יש כדורגל וגם שם אפשר לתת לילדים לשחק, זה גם ככה לא משנה.
אין ספק שמגיע להם לשחק כדורגל, אבל לא בליגת העל, מה לעשות?? לא להם ולא למכבי פ"ת ולא לרעננה.
ליגת העל זה שואו ומי שמגיע לשם צריך להיות עם קהל, זו דעתי וגם דעת הרוב בארץ.
לא נראה לי שמתישהו נסכים על משהו. אולי בגלגול הבא.
נ.ב.
היה מצחיק הקטע עם תמר זנדברג. מודה.
נ.ב.
הכל מאהבה, באמת אתה אחד המשתמשים החזקים הכאן בפורום.שמעון א כתב:לא נראה לי שמתישהו נסכים על משהו. אולי בגלגול הבא.
נ.ב.
הגירסה הגברית לתמר זנדברג זה מיכאל זנדברג אח שלהאדום זקן כתב: וואו אח שלי אתה מתחיל להישמע כמו הגרסה הגברית של תמר זנדברג.
יש לך את מה שאמרת בגרסה קצת יותר צפון תל אביבית??
סבבה שישחקו בליגה א גם שם יש כדורגל וגם שם אפשר לתת לילדים לשחק, זה גם ככה לא משנה.
אין ספק שמגיע להם לשחק כדורגל, אבל לא בליגת העל, מה לעשות?? לא להם ולא למכבי פ"ת ולא לרעננה.
ליגת העל זה שואו ומי שמגיע לשם צריך להיות עם קהל, זו דעתי וגם דעת הרוב בארץ.
עוף מוזר בכדורגל שלנו בדיוק כמו אחותו בפוליטקה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי ההפסד שלנו אני בעד מכבי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מבינה מתמטית זה נכון, אבל אם מסתכלים מציאותי עדיף שינצחו היום, להם יש סיכוי יותר גבוה לאבד נקודות בהמשך מאשר מכבי.דר אדום בנשמה כתב:אחריי ההפסד שלנו אני בעד מכבי...
באתר one רשום שהמשחק בספק. המגרש בקרית שמונה מוצף.
+1אדום זקן כתב: מבינה מתמטית זה נכון, אבל אם מסתכלים מציאותי עדיף שינצחו היום, להם יש סיכוי יותר גבוה לאבד נקודות בהמשך מאשר מכבי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קריית שמונה קבוצה פשוט מעולה. מאורגנת ומאומנת. כל הכבוד להם