שער 5 עשיתם ניתוח ???

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: שער 5 עשיתם ניתוח ???

שליחה על ידי מוטי »

זה שי ! כתב:משה אתה צודק בכל מילה וזה מה שאני אומר שנה שלמה רק שיש פה כמה אנשים שחושבים איך לא להיראות כמו בתקופת זינו שזה הכי פחות מעניין כרגע
מה שהכי מעניין זה שהקבוצה תשייג ניצחונות תשחק כדורגל שמח ותראה לקהל האוהדים שלה שיש על מי לסמוך .. אבל לא עם גיא לוי כי גיא לוי לא יכול לעשות את זה
מי שנכשל צריך ללכת הביתה !
זה שי !
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

עודדנו,שרנו,דחפנו...זה לא קשור.
אנחנו לא מזוכיסטים...אנחנו לא נקבל זיין כל משחק ונמשיך לעודד...זה לשקר לעצמנו.
אני עודדתי רוב המשחק וגם קיללתי את גיא לוי אז אני צבוע?
אני רוצה לטובת הקבוצה שלי.
גיא לוי לא מועיל בכלום לקבוצה שלי והוא אפילו הורס לה...
דרך אגב "גיא לוי לך הבייתה נמאס לנו ממך" זה לא קללה,זה הדרך להגיד לו שהוא נכשל ושהגיע הזמן ללכת.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

משה אתה הרי יודע שכל מאמן שיבוא לפה אחרי מקס' 5 משחקים יקבל
את אותו יחס - זה הקהל שלנו והוא לא ישתנה.
צריך לתת למאמן לסיים את העונה, גם אני חולק עליו אבל אני מאמין שהוא רוצה
בטובת הקבוצה והוא יעשה את הכל על מנת שהיא תצליח.

עם לופא חברים יקרים אנחנו לא יכולים להגיע לרמות הגבוהות בליגת העל - הוא לא מתאים.
הוא אדם נחמד מאוד אבל בלי עמוד שדרה ובלי הבנה בכדורגל ואת זה לא אני אמרתי
אלא שחקנים שהתאמנו תחתיו והיו גם כוכבים אצלו ולא כאלה שרצו לעשות לו דווקא.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיא שחר כתב:עודדנו,שרנו,דחפנו...זה לא קשור.
אנחנו לא מזוכיסטים...אנחנו לא נקבל זיין כל משחק ונמשיך לעודד...זה לשקר לעצמנו.
אני עודדתי רוב המשחק וגם קיללתי את גיא לוי אז אני צבוע?
אני רוצה לטובת הקבוצה שלי.
גיא לוי לא מועיל בכלום לקבוצה שלי והוא אפילו הורס לה...
דרך אגב "גיא לוי לך הבייתה נמאס לנו ממך" זה לא קללה,זה הדרך להגיד לו שהוא נכשל ושהגיע הזמן ללכת.
אבל תבין- הוא לא יילך ! אלונה לא תפטר אותו, וגם לא תיתן לו ללכת ! אז למה סתם להוציא את הנשמה על קללות אם אפשר במקום זה לעודד? הרי הקללות לא יעזרו. גיא לוי נשאר כאן, נקודה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Eran1 כתב:עם לופא חברים יקרים אנחנו לא יכולים להגיע לרמות הגבוהות בליגת העל - הוא לא מתאים.
הוא אדם נחמד מאוד אבל בלי עמוד שדרה ובלי הבנה בכדורגל ואת זה לא אני אמרתי
אלא שחקנים שהתאמנו תחתיו והיו גם כוכבים אצלו ולא כאלה שרצו לעשות לו דווקא.
עם לופא לפחות עלית ליגה מהמקום הראשון והצגת כדורגל יפה וסחוף נתת למכבי שלוש בראש וגם ניצחת את חיפה שהיתה אז בליגת האלופות 2-0 לא פחדת מאף קבוצה ועלית במטרה לנצח !
קודם כל שגיא לוי יגיע לרמה הגבוה של הליגה הלאומית אחרי זה תשווה אותו ללופא
לופא מאמן בלי עמוד שידרה כי היה לך בעל בית בלי עמוד שידרה כלכלי שמכר כל מה שזז לופא רצה בטובת המועדון הוא לא רצה למכור תשחקנים אבל זה מה שהיה צריך שיקרה כי עם לא בכלל ההינו מתרסקים כלכלית
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב:
עם לופא לפחות עלית ליגה מהמקום הראשון והצגת כדורגל יפה וסחוף נתת למכבי שלוש בראש וגם ניצחת את חיפה שהיתה אז בליגת האלופות 2-0 לא פחדת מאף קבוצה ועלית במטרה לנצח !
קודם כל שגיא לוי יגיע לרמה הגבוה של הליגה הלאומית אחרי זה תשווה אותו ללופא
לופא מאמן בלי עמוד שידרה כי היה לך בעל בית בלי עמוד שידרה כלכלי שמכר כל מה שזז לופא רצה בטובת המועדון הוא לא רצה למכור תשחקנים אבל זה מה שהיה צריך שיקרה כי עם לא בכלל ההינו מתרסקים כלכלית
זה שי !
שוב אני אאלץ לרענן את זכרונך-
עדיין עם לופא הצלחת לעלות רק במחזור האחרון של העונה וגם זה לא היה בטוח אם היו שחקנים הגונים בבית"ר ב"ש ובהפועל רמת גן של אז. שלא להזכיר את זה שההתאחדות החליטה שבית"ר ב"ש (שסיימה את הסיבוב השני במקום הראשון) תשחק יותר משחקי חוץ מאשר הפועל ב"ש וקריית גת.
אני עדיין בעמדה שהכל יכול לקרות עד הדקה האחרונה של העונה בליגה המשוגעת הזאת - אז אתה ושאר "מביני העניין" (שפעם השיטה מפריעה להם ופעם זה האישיות של המאמן - הכל לפי מצב הרוח) תאלצו לסבול בשקט בבית \ במגרש ולהמתין עד שהעונה הזאת תסתיים, בדיוק כמו שחיכיתם עד שהעונה ההיא תסתיים.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לופא לקח אותך מהמקום ה10 או 8 והביא אותך למקום הראשון אז תפסיק לבלבל במוח דבר ראשון
דבר שני אז היה שתי עולות ולא חמש עולות אז מין הסתם שהמותחן ישאר עד דקות הסיום
גם לומר מילים טובות על לופא קשה לך להגיד ורואים את זה פתאום זה השחקנים של ביתר ב"ש נכון שנתנו תמשחק להפועל ופתאום זה הפועל רמת גן !!
נכון אחי אתה צודק בגלל זה ביתר ב"ש ניצחו במחזור האחרון 2-1 את הכוח !! עם הם היו כל כך רוצים שהפועל יעלו הם היו מפסידים
את התצוגות שנתת באותה עונה אף אחד לא ישכח 3-0 בוינטר בחוץ 3-0 בבית על הכוח 3-1 על כפר סבא 3-1 על בית שאן בחוץ !3-0 בדרבי על ביתר
אבל לך הכי קל לבוא ולהגיד נתנו לנו נכון כל הליגה נתנה להפועל ב"ש לרמוס אותה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עקבתי מהצד אחרי סיומה של אותה עונה.
לא אמרתי שלופא לא עשה ניסים ונפלאות באותה עונה אבל אני רק אומר שעדיין קרו כמה דברים שניראים קצת לא הגיוניים אבל היה נוח לכולם (כולל להתאחדות) להתעלם מהם ושיכול להיות שקצת הגינות ספורטיבית מצד אחד הצדדים (שחקנים מסוימים בבית"ר ב"ש, הפועל ר"ג וההתאחדות) והיית עכשיו סופר את העונה העשירית שלך בליגה השניה בישראל.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אההה ולעשות חמש עולות בשביל שב"ש יעלו זה בסדר זה הכי שקוף שזה בגגלנו והכי שקוף שרוצים שנעלה ליגה ובכל זאת אנחנו הפסד מאי עלית ליגה עכשיו תגיד לי שזה גם לא כישלון
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אם היית עוקב אחרי ההודעות שלי מתחילת העונה - היית מגלה שאמרתי שאני אישית מאוד הייתי רוצה שהעליה שלנו השנה לא תיהיה עם כוכבית ובלי טובות של ההתאחדות.
מצד שני אמרתי כבר שסיכומים עושים בסוף ואמנם אנחנו נמצאים 3 נקודות מלרדת למקום שממנו הולכים למבחנים אבל לא שוכח שנישארו עוד 14 משחקים (קצת פחות מחצי עונה!!!!) ו42 נקודות בקופה(!!!) כשבינינו לבין המקום השני מפרידות 4 נקודות בלבד (!!!!).
כל מה שאני בא לומר לך שצריך קצת פרופורציות כי אם אתה מנצח 2 משחקים רצופים (לא משנה כרגע שהקבוצה ניראית לא טוב ולא משנה כרגע איך תנצח את 2 המשחקים האלו) אתה יכול לעלות חזרה למקום השני.
אתם גם שוכח שהשנה לא הפסדנו בחוץ ואני מאוד מקווה שלא נישבור את המסורת הזאת דווקא המשחק הכל כך חשוב הזה מול נצרת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אתם רבים והחברה הבאר שבעים(החברה של סתיו) מוכרים את המשחקים, הם עובדים שני מישורים האחד רואים על המגרש (ראה ההכשלה של אלול וזינוק הנרפה של אסי) ומצד שני מתסיסים את חסרי המוח מחוץ ליציע כנגד הקבוצה בכדי שילהיטו את היצרים במגרש ויפגעו בקבוצה.
עד הכל הולך כמתוכנן החברה במגרש מספקים את הסחורה והחברה ביציע כל כך מוסתים ומגיעים מלאי שנאה שהם לא רואים כמה גרוע משחקים שחקני ההגנה ומוציאים את כל הרעל נגד המאמן.

גיא לוי טועה שהוא לא מוציא את חבורת הזבל ונותן לה להרוס לו ולנו, אני פשוט לא מבין למה לא להושיב את אסי אלול קידר ואילוז ולמצוא תחליף (חבל חלון העברות כבר נסגר) האם מישהו מבחוץ מאיים על גיא לוי?? כי אחרת אני לא רואה מצב שמאמן סופג אש בגלל 4 שחקנים ולא מוכן להושיב אותם על הספסל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

תשמע גוני על אסי אני לא יתפלא השחקן הזה בשנתו האחרונה אולי רוצה לעשות עוד כמה גובות על חשבון הגב של הפועל ב"ש

זה שי !
תמונה

שלח תגובה