אז אלישע אשם הוא גם אשם שדובב פצוע עכשיו... אוף לעזאזל עם המאמן הזה!dardasmiley כתב:לא בטוח שהבעיה היא באגידה, הבנאדם חזר מטיסה פחות מ36 שעות לפני המשחק, בטח היה בגט לק מטורף. אני לא חושב שמרבית השחקניפ היו מתפקדים יותר טוב במצב זהה.
אוסטין אג'ידה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אוסטין אג'ידה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
חחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק, כאילו חיכית שמישהו ירים לך להנתחה על זה.דר אדום בנשמה כתב: אז אלישע אשם הוא גם אשם שדובב פצוע עכשיו... אוף לעזאזל עם המאמן הזה!
דר אדום בנשמה כתב: אז אלישע אשם הוא גם אשם שדובב פצוע עכשיו... אוף לעזאזל עם המאמן הזה!
uובגלל לו גם אין את אלירן עטר שיחליף את דובב
- המשוגע האדום
אלירן עטר יחליף את גבאי? נראה לך באמת שהוא היה מסכים לבוא על תקן מחליף שלישי??סניור כתב:
uובגלל לו גם אין את אלירן עטר שיחליף את דובב
אין גט לג מניגריה לישראל.dardasmiley כתב:לא בטוח שהבעיה היא באגידה, הבנאדם חזר מטיסה פחות מ36 שעות לפני המשחק, בטח היה בגט לק מטורף. אני לא חושב שמרבית השחקניפ היו מתפקדים יותר טוב במצב זהה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מתי שכל משחק ההגנה יתייצב, אגידה יתייצב.
יש לנו סגל פשוט מפחיד, לא הייתי משחרר אף שחקן וגם לא מוסיף. אבל הייתי נפרד בכיף מכל הענתיקות בצוות המקצועי.
יש לנו סגל פשוט מפחיד, לא הייתי משחרר אף שחקן וגם לא מוסיף. אבל הייתי נפרד בכיף מכל הענתיקות בצוות המקצועי.
- ForeverRed
לא חושב שיש אוהד אחד שבונה על מרציאנו. בתנאי שהוא שפוי כמובן.אלדר כתב:מי שבונה על מרציאנו שיחשוב שוב...
אחרי משחק הנבחרת דודו דאהן התראיין לאתר בלגי והצהיר שהכדורגל הישראלי התקדם בזכות שוער כמו מרציאנו (?!)
שהוא נותן המון שקט בהגנה ושחקנים סומכים עליו וזה גורם להם לצאת קדימה ולשחק התקפי
הוא עוד העיז ואמר שהוא לא ברמה של קורטואה אבל הוא לא רחוק משם.
וגם שהכדורגל הישראלי בהתקדמות ואומנם אנחנו לא ברמה של בלגיה אבל זה עניין של זמן...
והבלגים אוכלים ואוכלים ולא רואים שובע
עזבו את אג׳ידה, משחק ההגנה שלנו גרוע, למה לעזאזל נותנים ליריבה שטחים ולא לוחצים אותם? ולמה השחקנים שלנו מלווים את שחקני היריבה ולא מתנפלים עליהם כדי להוציא אותם משיווי משקל? זה בדיוק הסיבה שחטפנו את הגול מאיקנדה, וזו הסיבה שכל קבוצה מגיעה מולנו ל-200 הזדמנויות.
כשאין משחק לחץ ונותנים ליריבה שטחים פתאום פתח תקווה ועכו משחקות מולנו כאילו הן מקום ראשון בליגה.
כשאין משחק לחץ ונותנים ליריבה שטחים פתאום פתח תקווה ועכו משחקות מולנו כאילו הן מקום ראשון בליגה.
- ForeverRed
בידיעות הנגב מדברים על הצעה להארכת חוזה שכנראה תוגש בקרוב..
לדעתי מכר אותנו אין מצב ששוער מסדר חומה ועומד באמצע החומה שהיא מסתירה לו זה א ב של שוערות גם בשער הראשון הוא אשם חלקי ,זה שי !

לא הייתי אומר שהוא מכר אותנו, זה יותר קשור לאינטליגנציית המשחק שלו, אבל זה ללא ספק הדבר הכי הזוי שראיתי משוער, מסדר חומה ועומד מאחוריה בלי לראות את הכדור והבועט, מה גם שבפנדל הוא זינק הרבה לפני (יחסית לפנדל) הבעיטה של ורמוט.זה שי ! כתב:לדעתי מכר אותנו אין מצב ששוער מסדר חומה ועומד באמצע החומה שהיא מסתירה לו זה א ב של שוערות גם בשער הראשון הוא אשם חלקי ,זה שי !
בגול הראשון זה נטו חוסר ריכוז,אולי רטלין יעזור במקרה הזה (:
גם נגד בית"ר הוא זינק ממש מוקדם והיה צפוי לאיזה פינה הוא מזנק לפי התנועות שלו
מי שאומר "מכר אותנו" צריך להתבייש.
מותר לשוער להיקלע לימים רעים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא שאני חס וחלילה מצדיק (בשום פנים ואופן!!!) אבל שמעתי הרבה אוהדים שמפקפקים מאוד באוסטין אג'ידה לאחרונה ולאורך 2 העונות האחרונות היו לו הרבה יותר טעויות מ"סתם יום רע".Totti כתב:מי שאומר "מכר אותנו" צריך להתבייש.
,
למי שראה יציע העיתונות בשבת האחרונה, אפי בירנבוים גם פלט את המילה "מכור" ומיד נמני השתיק אותו בצורה אגרסיבית ואמר "אסור לך בשום פנים ואופן להגיד דברים כאלה תזהר מאוד בלשונך" , אבל אפי לא וויתר ואמר אחר כך "צריך לבדוק טוב טוב אותו[את אג'ידה]"
ליאור אסולין, נאווקמה, איקנדה גולים מדונם שלא מכבדים שוער (ובטח שכחתי עוד כמה) כולל הגול של טב״ח בוסרמיל שהיה לאחר הדיפה גרועה מאוד שלו.
צריך לקחת את המכלול שלו:
1. משחק רגל איום ונורא אחד החלשים בליגת העל.
2. קורא את המשחק גרוע, שצריך להאט ממהר, שצריך למהר מאט.
3. משחק גובה טוב
4. טוב ב1 על 1 ושקט בכדורים על הקרקע.
5. ולדעתי הדבר הכי חשוב אצלו-בכל עונה אמור להעלם לחודש וחצי, קבוצה שרצה לאליפויות ותארים לא יכולה לעצמה להחזיק 2 שוערים בכירים (אף בכיר לא יבוא) ולחילופין להתקע עם שוער בינוני שיאבד נקודות יקרות, את זה כבר אג׳ידה עושה לבד.
צריך לקחת את המכלול שלו:
1. משחק רגל איום ונורא אחד החלשים בליגת העל.
2. קורא את המשחק גרוע, שצריך להאט ממהר, שצריך למהר מאט.
3. משחק גובה טוב
4. טוב ב1 על 1 ושקט בכדורים על הקרקע.
5. ולדעתי הדבר הכי חשוב אצלו-בכל עונה אמור להעלם לחודש וחצי, קבוצה שרצה לאליפויות ותארים לא יכולה לעצמה להחזיק 2 שוערים בכירים (אף בכיר לא יבוא) ולחילופין להתקע עם שוער בינוני שיאבד נקודות יקרות, את זה כבר אג׳ידה עושה לבד.