אוסטין אג'ידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: אוסטין אג'ידה

שליחה על ידי גיא חניה »

שאגידה הציל גול של 400% דקה אחרונה מול מכבי אני לא זוכר שפתחתם עליו ג'ורה, נפל למשחק לא טוב והוא היה אחרי טיסה ארוכה מאוד, לא דואג ממנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא שאני חס וחלילה מצדיק (בשום פנים ואופן!!!) אבל שמעתי הרבה אוהדים שמפקפקים מאוד באוסטין אג'ידה לאחרונה ולאורך 2 העונות האחרונות היו לו הרבה יותר טעויות מ"סתם יום רע".
,
למי שראה יציע העיתונות בשבת האחרונה, אפי בירנבוים גם פלט את המילה "מכור" ומיד נמני השתיק אותו בצורה אגרסיבית ואמר "אסור לך בשום פנים ואופן להגיד דברים כאלה תזהר מאוד בלשונך" , אבל אפי לא וויתר ואמר אחר כך "צריך לבדוק טוב טוב אותו[את אג'ידה]"
גם דני עמוס עושה טעויות מביכות, למה אף אחד לא אומר שהוא מוכר? בארץ נטפלים לזרים בקלות. זה גועל נפש מה שאפי אמר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אוסטין כן צריך לשפר את משחק הרגל שלו, הוצאת הכדור שלו ואת הריכוז שלו לפרקים אבל, וזה אבל גדול, הוא אחד השוערים הטובים בליגה והרבה לפני ש״מטפלים״ בו צריך לטפל במשחק ההגנה ובמשחק הקבוצתי שלנו. ברגע שנשחק נכון עם הכלים שעומדים לרשותנו היריב פחות יגיע לרחבה שלנו אם בכלל

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גיא חניה כתב:שאגידה הציל גול של 400% דקה אחרונה מול מכבי אני לא זוכר שפתחתם עליו ג'ורה, נפל למשחק לא טוב והוא היה אחרי טיסה ארוכה מאוד, לא דואג ממנו.
בתור אחד שפתח את הנושא לא זוכר שפתחתי "ג'ורה". להפך הדגשתי כמה אני אוהב אותו ואת כל נקודות הזכות. ראיתי לנכון לציין שהשנה יש נסיגה והיא לא רק המשחק נגד הפועל תל אביב. הנקודה שלי שיש לנו עוד שוער שלדעתי אג'ידה צריך להרוויח את מקומו במגרש ולא על סמך עונה שעברה.
אני מודאג מחוסר השקט שיש השנה בהגנה.

יאללה, יוצאים למשחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

פתחתי את הנושא הזה לפני שבועיים.
מאז זרמו קצת מים בנחל באר שבע. שלושת המשחקים האחרונים רואים לאיזה שוער התגעגענו.
שורה תחתונה באר-שבע ספגה 11 שערים ב12 משחקים כאשר 4 שערים היו בפנדלים. אם יש משהו שמצריך שיפור ספציפי זה נושא הפנדלים כי להבדיל משנה שעברה שאג'ידה לקח שלושה פנדלים אז השנה הוא חטף כבר חמישה כולל ספליט כאשר בארבעה בליגה זרקו אותו תמיד לפינה השנייה.
כמו כן הייתי רגוע יותר אם הוא היה פחות בטוח כאשר בועטים לו מרחוק. שני שערים היו תוצאה של טעות בקריאת הכדור.

שורה תחתונה - באנקר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאג'ידה יש את החסרונות שלו, אבל לא הייתי מחליף אותו נכון לעכשיו עם שום שוער אחר בארץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה