נושא הסטטיסטיקות הרשמי 2014/2015
Re: נושא הסטטיסטיקות הרשמי 2014/2015
טוב אז ישבתי על זה כמה שעות וכולם מוזמנים להיכנס דרך הקישור:
https://www.crazyred.co.il/gamestats" onclick="window.open(this.href);return false;
מי שרציני ומעוניין לעדכן על בסיס שבועי(כל מחזור ליתר דיוק) שיפנה אליי בה"פ ויקבל פרטי התחברות לאיזור לוח הבקרה ע"מ שיוכל לעדכן תמיד.
לא צריך יותר מאדם או שניים רק שיהיו רציניים ועקביים, חברי הפורום יוכלו בנושא זה לעזור לעדכן ודרך הקישור להיכנס למערכת ולהתעדכן.
אני חושב שדרך המערכת יהיה נח יותר לכולם.
מי שרוצה לתת רעיונות לשיפור/להוסיף ע"מ לשפר תמיד את המערכת גם כן מוזמן לעשות זאת.
https://www.crazyred.co.il/gamestats" onclick="window.open(this.href);return false;
מי שרציני ומעוניין לעדכן על בסיס שבועי(כל מחזור ליתר דיוק) שיפנה אליי בה"פ ויקבל פרטי התחברות לאיזור לוח הבקרה ע"מ שיוכל לעדכן תמיד.
לא צריך יותר מאדם או שניים רק שיהיו רציניים ועקביים, חברי הפורום יוכלו בנושא זה לעזור לעדכן ודרך הקישור להיכנס למערכת ולהתעדכן.
אני חושב שדרך המערכת יהיה נח יותר לכולם.
מי שרוצה לתת רעיונות לשיפור/להוסיף ע"מ לשפר תמיד את המערכת גם כן מוזמן לעשות זאת.
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 06 דצמבר 2014, 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
עבירות שהובילו... וטעויות שהובילו... לדעתי מיותר.
שערים. בישולים. צהובים. אדומים. פתח בהרכב. נכנס מחליף. דקות משחק. זה מה שצריך להיות(לדעתי).
סחתיין על ההשקעה.
שערים. בישולים. צהובים. אדומים. פתח בהרכב. נכנס מחליף. דקות משחק. זה מה שצריך להיות(לדעתי).
סחתיין על ההשקעה.
קודם כל סחטיין על העבודה, רעיון מעולה וגם נראה טוב
הערה אחת, לא יודע אם זה רק אצלי אבל יש מצב שבעוד מישהו לא רואה את הטבלה בצורה טובה בפלאפון? כאילו חסרות לי עמודות מהטבלה המקורית
הערה אחת, לא יודע אם זה רק אצלי אבל יש מצב שבעוד מישהו לא רואה את הטבלה בצורה טובה בפלאפון? כאילו חסרות לי עמודות מהטבלה המקורית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אני לא מצליח לראות דרך הפלאפון :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
טבלה מעולה! כל הכבוד.
אצלי מהטלפון רואים פיקס. פשוט צריך לגלול את הטבלה ימינה ואז כל העמודות נגלות.
אגב, למי שלא מכיר יש את האתר דריבליסט
(https://Www.dribblist.com" onclick="window.open(this.href);return false;)
שעושה עבדוה נהדרת בתחום הסטטיסטיקה, כולל מספר דקות ששיחק, וגם בחתך קבוצתי. שווה עיון.
התחום של חילוצי/איבודי כדור, זה תחום נתונים שלדעתי חובה להוסיף אצלנו. זה משפר משמעותית את הבנת התרומה למשחק של שחקן מסויים. קחו לדוגמא את אוגו, נתקלתי איפשהו בנתון של 13 חילוצים כדור ממוצעים במשחק (הכי גבוה בליגה!) למרות שהייתי בטוח שהוא מאבד יותר ממה שהוא חוטף, טעיתי. זה נותן פרספקטיבה שניה על התרומה של השחקן.
שעושה עבדוה נהדרת בתחום הסטטיסטיקה, כולל מספר דקות ששיחק, וגם בחתך קבוצתי. שווה עיון.
התחום של חילוצי/איבודי כדור, זה תחום נתונים שלדעתי חובה להוסיף אצלנו. זה משפר משמעותית את הבנת התרומה למשחק של שחקן מסויים. קחו לדוגמא את אוגו, נתקלתי איפשהו בנתון של 13 חילוצים כדור ממוצעים במשחק (הכי גבוה בליגה!) למרות שהייתי בטוח שהוא מאבד יותר ממה שהוא חוטף, טעיתי. זה נותן פרספקטיבה שניה על התרומה של השחקן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אז ככה. תודה לכולם על הפרגון. בתכלס - לא עשיתי כלום מיוחד 
לעומת זאת - תודה גדולה ל-ONmyOWN על שני דברים, על הדף המושקע שהכנת והמהירות שבה הרמת את הכפפה.
נמשיך בפרטי על-מנת להחליט איך בדיוק להתממשק לדף האיכותי הזה.
אז תודה ונקווה לעדכן את העמודות החיוביות עוד הערב

לעומת זאת - תודה גדולה ל-ONmyOWN על שני דברים, על הדף המושקע שהכנת והמהירות שבה הרמת את הכפפה.

אפשרי להוסיף כל פרמטר לטבלה מה שיותר חשוב זה מישהו שיהיה עקבי ומדויק ויעדכן על בסיס כל מחזור.dardasmiley כתב:טבלה מעולה! כל הכבוד.
יש לי כמה רעיונות ובשיתוף אביאל נשפר מה שצריך ואוסיף עוד אפשרויות בעתיד הקרוב מאוד כך שתהיה לנו כאן מערכת סקאוט משלנו

שלחתי לך פרטית - נמשיך לדבר משם ואשמח לעזור בכל דבר בנושא ע"מ שתהא לנו פינת סקאוט משלנואביאל כתב:אז ככה. תודה לכולם על הפרגון. בתכלס - לא עשיתי כלום מיוחד

עריכה: נכון לשעה זו ערכתי את הטבלה וכל הנתונים מעודכנים.
- ForeverRed
רק דיברת והנה פרסום של אורי קופר מהשעות האחרונות:dardasmiley כתב: התחום של חילוצי/איבודי כדור, זה תחום נתונים שלדעתי חובה להוסיף אצלנו. זה משפר משמעותית את הבנת התרומה למשחק של שחקן מסויים. קחו לדוגמא את אוגו, נתקלתי איפשהו בנתון של 13 חילוצים כדור ממוצעים במשחק (הכי גבוה בליגה!) למרות שהייתי בטוח שהוא מאבד יותר ממה שהוא חוטף, טעיתי. זה נותן פרספקטיבה שניה על התרומה של השחקן.
"בהמשך לפוסט הקודם, הנה מובילי הליגה במספר תאקלים מוצלחים בממוצע למשחק לאחר עשרה מחזורים:
1. ג'אבר עטאא (מכבי חיפה) 3.8
2. עודד אלקיים (קרית שמונה) 3.8
3. חאתם עבד אל חמיד (אשדוד) 3.6
4. לוקאס סאשה (הפועל ת"א) 3.4
5. מירקו אורמוש (הפועל פ"ת) 3.4
6. עאהד עזאם (קרית שמונה) 3.3
7. קלאודמיר (בית"ר ירושלים) 3.2
8. ג'ון אושינאווה (אשדוד) 3.2
9. בן ביטון (הפועל ב"ש) 3.1
10. שי אבוטבול (הפועל ת"א) 3.0".
להוסיף פרמטרים זה לא בעיה כמו שאמרתי...
הבעיה היא שצריך מישהו שבאמת יוכל על בסיס כל מחזור לעדכן את כל הטבלה לכל השחקנים ששיחקו ו ל ה ז י ן נתונים מדוייקים...
הבעיה היא שצריך מישהו שבאמת יוכל על בסיס כל מחזור לעדכן את כל הטבלה לכל השחקנים ששיחקו ו ל ה ז י ן נתונים מדוייקים...
מי רוצה לעדכן במערכת החדשה שלנו את הנתונים של המחזור האחרון?
מי שירצה שיצור איתי קשר בה"פ שיקבל גישה...
מי שירצה שיצור איתי קשר בה"פ שיקבל גישה...
לא ראיצי אם הוספתם אבל לא יזיק לציין:
ביטון שער, אוגו בישול ופאיו גרם לפנדל (למרות שדווקא לדעתי האשמים במתפרצת ההיא הם אופיר וסוארס והכדור ניתז ליד של פאיו בלי יכולת להימנע)
ביטון שער, אוגו בישול ופאיו גרם לפנדל (למרות שדווקא לדעתי האשמים במתפרצת ההיא הם אופיר וסוארס והכדור ניתז ליד של פאיו בלי יכולת להימנע)
טוב אז יש לנו את זה תודות לאביאל שהעביר את המערכת שלי או יותר נכון כבר של כולנו לאחסון הקרייזי רד, אני בעתיד יוסיף עוד המון דברים נחמדים ואשמח אם תציעו רעיונות.
הכתובת gamestats" onclick="window.open(this.href);return false;
שובל יעדכן בקרוב את 2 המחזורים האחרונים

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
התודות הן לך שהרמת את הכפפה ואת המערכת המעולה הזאת.ONmyOWN כתב:טוב אז יש לנו את זה תודות לאביאל שהעביר את המערכת שלי או יותר נכון כבר של כולנו לאחסון הקרייזי רד, אני בעתיד יוסיף עוד המון דברים נחמדים ואשמח אם תציעו רעיונות.
עכשיו נמתין קצת ששובל יתאפס על הדברים והוא יעדכן את הנתונים.
שבוע מצויין ושאפו לכל העוסקים במלאכה!
קודם כל שאפו גדול לאביאל המנהל שעזר לONMYOWN המלך להעביר ולקדם את נושא הסטטיסטיקות שפתחתי בשנה שעברה לפינה קבועה במועדון, אני לא יודע כ"כ איפה זה מופיע כרגע אך עדכנתי למחזור 12
*סוארז האשם בשער מול קש, איבוד טיפשי שנבע מיציאתו קדימה
*בוזגלו מטורף, אחראי ל14 שערים ב12 מחזורים
*ארביטמן בכושר כיבוש של חלוץ 9 אמיתי, ושימשיך כך
*אפשר לראות את העוגנים של הקבוצה והיציבות שנובעת מאלישע, מעל 10 משחקים לסוארז ביטון דוידזאדה ופאיו שחוזר מפציעה, אוגו וחובאן גם מעל 10 משחקים, בוז'י בהתקפה היחידי ש"יציב" בנוסף לארביטמן שמתחמם עם 7 משחקים שפתח.
ברדה מאכזב, ומבחינתי מליקסון עושה הכל חוץ מלהופיע בסטטיסטיקה-זה עוד יבוא יקוסם(יאלה איזה ראבונה דפקת היום אני לא אשכח)
גורדנה האס מהספסל, עם 4 שערים ו 2 בישולים מ8 משחקים שפתח ו4 שנכנס כמחליף-מפתיע!
לילה טוב ותודה לכולם.
*סוארז האשם בשער מול קש, איבוד טיפשי שנבע מיציאתו קדימה
*בוזגלו מטורף, אחראי ל14 שערים ב12 מחזורים
*ארביטמן בכושר כיבוש של חלוץ 9 אמיתי, ושימשיך כך
*אפשר לראות את העוגנים של הקבוצה והיציבות שנובעת מאלישע, מעל 10 משחקים לסוארז ביטון דוידזאדה ופאיו שחוזר מפציעה, אוגו וחובאן גם מעל 10 משחקים, בוז'י בהתקפה היחידי ש"יציב" בנוסף לארביטמן שמתחמם עם 7 משחקים שפתח.
ברדה מאכזב, ומבחינתי מליקסון עושה הכל חוץ מלהופיע בסטטיסטיקה-זה עוד יבוא יקוסם(יאלה איזה ראבונה דפקת היום אני לא אשכח)
גורדנה האס מהספסל, עם 4 שערים ו 2 בישולים מ8 משחקים שפתח ו4 שנכנס כמחליף-מפתיע!
לילה טוב ותודה לכולם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שובל תוסיף בבקשה שער לבן ביטון