בליגה הלאומית עוד אימן אותנו מאירי סיני, גיא לוי הביא אותו...dardasmiley כתב:מישל, אני יכול להבין את מה שאתה אומר וגם להתחבר לחלק מהדברים, כמאמן על האחריות היא על אלישע, גם אם בפועל יש מי שתפקידו הוא לדאוג לזה.
אבל, יש פה משהו שלא הרבה מתייחסים אליו בבואנו לנתח את הכושר הגופני, מאירי סיני בקבוצה 5 או 6 שנים ובשנים האלו היינו מבין הקבוצות בעלות הכושר הגרוע בליגה. שחקנים שךנו כבר כמה שנים שופכיפ מנוע בדקה 65. ולא משנה באיזה מחזור מדובר.
תירוצים לזה לא חסר, בתחילת העונה, זו תחילת העונה והכושר עוד נבנה, בסוף העונה, זו סוף העונה וכבר עייפים מכל העונה שעברו. בשורה התחתונה, כמעט בכל משחק ב5 השנים האחרונות לפחות חצי הרכב שלנו צריך מונית כדי לחזור להגנה החל מדקה 65.
ומה היה לפני תקופתו של מאירי סיני? אז זהו, שעברתי קצת אחורה על משחקים שלנו מהלטומית תחת גיא לוי, שם היה מאמן כושר אחר (ברח לי שמו), נראה כאילו הקבוצה בדקה 70 רק עלתה על המגרש. ספרינטים, ריצות, סגירות בהגנה, כאילו היו כולם ילד שעלה מהנוער.
גם אם האחריות במאקרו היא של אלישע, כנכנסים לעובי הקורה, במיקרו, האחריות הראשית לנושא, היא של מאמן הכושר שפשוט לא עושה את מה שמצופה ממנו.
(פציעות)רועי זריהן נכנס במאמן הכושר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: (פציעות)רועי זריהן נכנס במאמן הכושר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קודם כל חייב להגיד שאלישע בתור ראש המערכת המקצועית הוא אחראי ואף אחד לא יכול לחשוד בי שאני נגדו.dardasmiley כתב:מישל, אני יכול להבין את מה שאתה אומר וגם להתחבר לחלק מהדברים, כמאמן על האחריות היא על אלישע, גם אם בפועל יש מי שתפקידו הוא לדאוג לזה.
אבל, יש פה משהו שלא הרבה מתייחסים אליו בבואנו לנתח את הכושר הגופני, מאירי סיני בקבוצה 5 או 6 שנים ובשנים האלו היינו מבין הקבוצות בעלות הכושר הגרוע בליגה. שחקנים שךנו כבר כמה שנים שופכיפ מנוע בדקה 65. ולא משנה באיזה מחזור מדובר.
תירוצים לזה לא חסר, בתחילת העונה, זו תחילת העונה והכושר עוד נבנה, בסוף העונה, זו סוף העונה וכבר עייפים מכל העונה שעברו. בשורה התחתונה, כמעט בכל משחק ב5 השנים האחרונות לפחות חצי הרכב שלנו צריך מונית כדי לחזור להגנה החל מדקה 65.
ומה היה לפני תקופתו של מאירי סיני? אז זהו, שעברתי קצת אחורה על משחקים שלנו מהלטומית תחת גיא לוי, שם היה מאמן כושר אחר (ברח לי שמו), נראה כאילו הקבוצה בדקה 70 רק עלתה על המגרש. ספרינטים, ריצות, סגירות בהגנה, כאילו היו כולם ילד שעלה מהנוער.
גם אם האחריות במאקרו היא של אלישע, כנכנסים לעובי הקורה, במיקרו, האחריות הראשית לנושא, היא של מאמן הכושר שפשוט לא עושה את מה שמצופה ממנו.
אבל.. ופה האבל,מאיר סיני הוא אמון מקצועית על תכנית הכושר והסיי המקצועי בעניין,אז ככה שלהוציא אותו זכאי זה שווה ערך לטפלון.
אלישע מקבל תכנית שמאמן הכושר חתום עליה ואמור להבין הרבה יותר בעניין.
גם אם אלישע רצה לעשות דברים קצת יותר מהר,אחריות מאמן הכושר היה לעמוד על רגליו האחוריות ולהתעקש שזה יקרה בהדרגה,כמו כל בעל מקצוע שאמון על תחום מסויים.
לא מסכים לגבי העבר,לא הייתה לנו בעיה בכושר הגופני,תמיד הייתה בעיה ששחקנים לא חזרו בהדרגה לכושרם,אלה מהר מדי.
הכל מתחיל בפגרת הקיץ,אחריות מאמן הכושר היא לוודא ולפקח ששחקנים פועלים על פי התכנית שנתנו להם,כנל לגבי שחקנים שהגיעו מאוחר יותר.
ראה מקרה סופו במכבי.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
טוב אז נברתי ונברתי בהיסטוריה של אלישע, ועכשיו בראיון הבא תשאלנה השאלות החשובות,
בעונת הקיזוז עקב ניהול שחקנים כושל מכבי חיפה החל מהמחזור ה25 החלה לשחק עם שחקני נוער, לא שאלישע מאמין גדול בשחקני הנוער, אלא בגלל שלא פחות מעשרה שחקנים שרובם הגדול היו שחקני הרכב היו פצועים, אז אלישע טען שזה מזל רע,
האם גם היום לדעתכם זה מזל רע?
וכל הנצה והים נבדקו מול אוהדי חיפה שאישרו זאת.
בעונת הקיזוז עקב ניהול שחקנים כושל מכבי חיפה החל מהמחזור ה25 החלה לשחק עם שחקני נוער, לא שאלישע מאמין גדול בשחקני הנוער, אלא בגלל שלא פחות מעשרה שחקנים שרובם הגדול היו שחקני הרכב היו פצועים, אז אלישע טען שזה מזל רע,
האם גם היום לדעתכם זה מזל רע?
וכל הנצה והים נבדקו מול אוהדי חיפה שאישרו זאת.
אני כבר קראתי על המקרה הזה, אבל לא רציתי לפתוח עוד תיבת פנדורה פה בפורום. פשוט אבסורד וחובבני.
- OMERREMO33
מתנגדי אלישע הפטתים... לפחות תאזנו את השנאה והארס עם (עוד) עובדות (נכונות ומדוייקות יותר)...
עלק, "נבדק מול אוהדי חיפה"... איזה אוהדים?? אלו שהעיפו 3 מאמנים מוצלחים שנתנו להם 7 אליפויות בעשור ,פעמיים צמפיונס, ליגה אירופאית וכו'...
מעניין שמאז הם כלום ושום דבר.. ניסו מאמנים "סמלים" (עטר ובנאדו) ועכשיו גם מאמן זר וכל זה בתקציבים כפולים ומשולשים משלנו. .ונאדה כלום ושום דבר כשלון עונה אחרי עונה...
אלישע מאמן מצויין(יחסית), לצד יתרונות(פגיעה בזרים, חדר הלבשה בריא מאוד) ישנן חסרונות כמובן אבל להציג כאילו הוא האשם זה טיפשות...
ומכבי חיפה של מאז עידן אלישע רק מוכיחה את זה.. (כשלונות,400 שחקני סגל מנודים וממורמרים)
עלק, "נבדק מול אוהדי חיפה"... איזה אוהדים?? אלו שהעיפו 3 מאמנים מוצלחים שנתנו להם 7 אליפויות בעשור ,פעמיים צמפיונס, ליגה אירופאית וכו'...
מעניין שמאז הם כלום ושום דבר.. ניסו מאמנים "סמלים" (עטר ובנאדו) ועכשיו גם מאמן זר וכל זה בתקציבים כפולים ומשולשים משלנו. .ונאדה כלום ושום דבר כשלון עונה אחרי עונה...
אלישע מאמן מצויין(יחסית), לצד יתרונות(פגיעה בזרים, חדר הלבשה בריא מאוד) ישנן חסרונות כמובן אבל להציג כאילו הוא האשם זה טיפשות...
ומכבי חיפה של מאז עידן אלישע רק מוכיחה את זה.. (כשלונות,400 שחקני סגל מנודים וממורמרים)
אין מקרה אחד דומה לאחר. מה גם שחיפה של אלישע שיחקה אז בליגת האלופות ורמת האינטנסיביות שם היתה אחרת לחלוטין.
אני מציע לכולם לתת לקבוצה שקט תעשייתי ולא להתעסק במחאות וקשקושים, על אף שהן מוצדקות, זעזועים לא יקרו באמצע העונה כנראה
אני מציע לכולם לתת לקבוצה שקט תעשייתי ולא להתעסק במחאות וקשקושים, על אף שהן מוצדקות, זעזועים לא יקרו באמצע העונה כנראה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- הסניגור האדום
אני אוהב את אלישע תתפלא... כל עוד לא יגיע מאמן זר אלישע הוא האופציה הכי טובה לנו,OMERREMO33 כתב:מתנגדי אלישע הפטתים... לפחות תאזנו את השנאה והארס עם (עוד) עובדות (נכונות ומדוייקות יותר)...
אין כאן שום פאטטיות רק ציון עובדות עקב בעיה מאוד קשה,
- OMERREMO33
סבבה אז התכוונתי לאחרים... ובקשר לעובדות,כמו שאמרו לפני, יש עוד הרבה דברים סביב/אשמים... כמובן שאני בעד שידרוג רציני ומשמעותי לכל ה "מסביב"..הסניגור האדום כתב:
אני אוהב את אלישע תתפלא... כל עוד לא יגיע מאמן זר אלישע הוא האופציה הכי טובה לנו,
אין כאן שום פאטטיות רק ציון עובדות עקב בעיה מאוד קשה,
אני חושב שגם אלונה יודעת שקיימת בעיתיות בנושא.
וכמו שכבר הספקנו להכיר אותה היא תעשה שינוי.לפני שנתיים אמרו כולם שהיא צריכה חהביא שחקנים מהדרג הראשון אם רוצים להתקדם,אז הביאה את ברדה ובוזגלו.
שנה שעברה היו טענות קשות מאוד לגבי תפקוד ההנהלה,הדוברות והשיווק,וגם בזה היא עשתה סדר,יש שיפור גדול מאוד,במיוחד במערך הדוברות.
אני מאמין ששנה הבאה עם המעבר לאיצטדיון החדש,יהיו גם סטנדרטים חדשים בכל הנוגע למסביב המאמן.
בעצם אני בטוח,עד אז בוא נקווה שזה לא מה שיהרוס לנו את העונה.
וכמו שכבר הספקנו להכיר אותה היא תעשה שינוי.לפני שנתיים אמרו כולם שהיא צריכה חהביא שחקנים מהדרג הראשון אם רוצים להתקדם,אז הביאה את ברדה ובוזגלו.
שנה שעברה היו טענות קשות מאוד לגבי תפקוד ההנהלה,הדוברות והשיווק,וגם בזה היא עשתה סדר,יש שיפור גדול מאוד,במיוחד במערך הדוברות.
אני מאמין ששנה הבאה עם המעבר לאיצטדיון החדש,יהיו גם סטנדרטים חדשים בכל הנוגע למסביב המאמן.
הבעיה היא שאלישע נותן לה הרגשה של הכל בסדר ואין שום דבר לתקן ככה שאני לא רואה מצב שהיא מנחיתה לו על הראש אנשי מקצוע מבלי אישורו.אדום זקן כתב:אני חושב שגם אלונה יודעת שקיימת בעיתיות בנושא.
התחלנו לטחון מים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עזוב אותך,טיפשה היא לא.RedHell כתב:
הבעיה היא שאלישע נותן לה הרגשה של הכל בסדר ואין שום דבר לתקן ככה שאני לא רואה מצב שהיא מנחיתה לו על הראש אנשי מקצוע מבלי אישורו.
הוא יכול להגיד מפה עד מחר,היא רואה מה קורה,ובטח גם מתייעצת עם בעלי מקצוע.
אגב לראייתי,מאמן תפקידו לאמן.
בעלים/מנגר צריך לדאוג לו לכל המעטפת מסביב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה יותר חמורה, לפי מה שאני זוכר קראתי כמה פעמים שהיא זאת שדווקא משאירה את מאירי סיני כי היא אוהבת אותו וכו'...
שבעלת הבית לא מבינה שהיא צריכה לתקן אז שהמאמן יתקן (למרות שאלישע לא מספיק טוב בשביל לתקן או לפחות להביא מאמן כושר נוסף שיהיה המאמן כושר הראשי).
שבעלת הבית לא מבינה שהיא צריכה לתקן אז שהמאמן יתקן (למרות שאלישע לא מספיק טוב בשביל לתקן או לפחות להביא מאמן כושר נוסף שיהיה המאמן כושר הראשי).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- הסניגור האדום
זה האיש תכירו מאירי סיני.
https://www.crazyred.co.il/content.php?cid=11" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.crazyred.co.il/content.php?cid=11" onclick="window.open(this.href);return false;
כמה היינו מבריזים לו משיעורי ספורט
רובוקוף היה הכינוי שלו
רובוקוף היה הכינוי שלו