זה מה שאתה לא מבין. אתה רוצה אליפות? רוצה הרתעה? 12 נקודות זה ממש לא חזירותדר אדום בנשמה כתב:לא צריך להיות עד כדיי כך חזירים, 10 יותר מבסדר, אבל מינימום 10, 12 יהיה פנטסטי.
אגב 12 עד למשחק מול מכבי.
מבחינתי עד למשחק מול מכבי פתח תקווה לפחות 13-18 נקודות....
לו"ז עד סוף ינואר
Re: לו"ז עד סוף ינואר
- The red one
שימו בל שבניגוד למה שפירסמתי בהודעה הראשית, המנהלת פירסמה את המשחקים שאמורים להיות משדורים ובמחזורים 17 ו18 בשני משחקי הבית ב18:30 כרגע אנחנו לא אמורים להיות משודרים אבל בהודעה שהם פירסמו כתוב שישודרו רק 2 משחקים (לא כולל המרכזי) במחזורים אלה, אז סבירות גבוהה שהשעות של המשחקים האלה ישתנו עד שיגיע מועד המשחק כך שכן נשודר והשעה תשתנה בהתאם לצרכים של צ'רלטון.
צאו מנקודת הנחה שמכבי ת״א תשיג 12.
פחות מזה לא בא בחשבון מבחינתנו
פחות מזה לא בא בחשבון מבחינתנו
פחות שידורים=יותר קהלאדום בלב בנשמהההה כתב:שימו בל שבניגוד למה שפירסמתי בהודעה הראשית, המנהלת פירסמה את המשחקים שאמורים להיות משדורים ובמחזורים 17 ו18 בשני משחקי הבית ב18:30 כרגע אנחנו לא אמורים להיות משודרים אבל בהודעה שהם פירסמו כתוב שישודרו רק 2 משחקים (לא כולל המרכזי) במחזורים אלה, אז סבירות גבוהה שהשעות של המשחקים האלה ישתנו עד שיגיע מועד המשחק כך שכן נשודר והשעה תשתנה בהתאם לצרכים של צ'רלטון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא באופן כזה משפיע, וזה מוכח .Totti כתב: פחות שידורים=יותר קהל
סליחה טעות שלי , פיספסתי את המשחק מול הפועל חיפה .Totti כתב: באמת? זה קצב צבירת נקודות של מרכז טבלה.
הפועל חיפה בית
סכנין חוץ
ביתר בחוץ
הפועל פתח תקווה בבית
כמו שדר אמר, לא פחות מ-10 נקודות.
חובה 10 מ-12 השאר זה בונוס.
זו הייתה כוונתי.

אני מת להבין איך בדימיון שלכם כשאתם מסתכלים על משחק לגופו אתם לא תהיו מוכנים לאבד מול בית״ר/ פ״ת/ הפ׳ חיפה/ סכנין אבל בסדרה אתם אומרים ש10 זה טוב ומעל בונוס.שי האדום כתב:
סליחה טעות שלי , פיספסתי את המשחק מול הפועל חיפה .
חובה 10 מ-12 השאר זה בונוס.
זו הייתה כוונתי.
אי אפשר להתכחש לעובדה שיש משחקים שניצחון הוא בגדר חובה ויש משחקים שתיקו בהחלט מספק, המשחק מול ביתר הוא כזה..dor69 כתב: אני מת להבין איך בדימיון שלכם כשאתם מסתכלים על משחק לגופו אתם לא תהיו מוכנים לאבד מול בית״ר/ פ״ת/ הפ׳ חיפה/ סכנין אבל בסדרה אתם אומרים ש10 זה טוב ומעל בונוס.

מבחינתי המשחק היחידי שתיקו בו יספק אותי הוא מכבי בבלומפילד וגם אז ממש לא לשחק בשביל תיקו אלא ע״מ לנצח.שי האדום כתב:
אי אפשר להתכחש לעובדה שיש משחקים שניצחון הוא בגדר חובה ויש משחקים שתיקו בהחלט מספק, המשחק מול ביתר הוא כזה..
לדעתי יש הבדל ברור בין תיקו היא תוצאה אפשרית שם כי זה משחק קשה לבין תיקו בטדי ירצה אותי
יהיה מצב שיקדימו את בית"ר?
אתה לא טועה דור, אבל אנחנו חייבים לקחת בחשבון שיהיו תקלות בדרך.dor69 כתב: מבחינתי המשחק היחידי שתיקו בו יספק אותי הוא מכבי בבלומפילד וגם אז ממש לא לשחק בשביל תיקו אלא ע״מ לנצח.
לדעתי יש הבדל ברור בין תיקו היא תוצאה אפשרית שם כי זה משחק קשה לבין תיקו בטדי ירצה אותי
תקלה בעכו לא מתקבלת, אבל בטדי אפשר להשלים איתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמו שכבר אמרתי, לקחת בחשבון שזה משחק קשה ותקלה תיתכן זה לגיטימי אבל להצהיר מראש ש10 מ12 זה מרצה זה משהו אחר לגמריTotti כתב: אתה לא טועה דור, אבל אנחנו חייבים לקחת בחשבון שיהיו תקלות בדרך.
תקלה בעכו לא מתקבלת, אבל בטדי אפשר להשלים איתה
- The red one
קשה מאוד להאמין. המשחק הזה עוד שבועיים ובדר"כ משחקים מרכזיים מזיזים בהפרשים יותר גדולים. כמו כן, אין משחק מרכזי יותר ראוי לשדר מאשר את המשחק הזה. בסיבוב הראשון שידרו את חיפה-סכנין נטו בגלל חניכת סמי עופר.-שלומי- כתב:יהיה מצב שיקדימו את בית"ר?
כוס אמא של מכבי ת"א וסליחה מראש על הקללה.
עד שאנחנו כ"כ טובים צוברים נקודות בקצב מטורף עומדת מולנו מפלצת שאפילו עושה יותר מזה, כמה נאחסים.
עד שאנחנו כ"כ טובים צוברים נקודות בקצב מטורף עומדת מולנו מפלצת שאפילו עושה יותר מזה, כמה נאחסים.