הפינה האופטימית- כי פסימי זה לחלשים - מחזור 12

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
adomi

Re: הפינה האופטימית- כי פסימי זה לחלשים

שליחה על ידי adomi »

נתי כתב: שכחתי שקרית שמונה חלשה...
:כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום:

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

-שלומי- כתב: אז אוגו משחק כבר שבועיים טוב נגד הקבוצות הכי חלשות בליגה
כפיים
זה בסדר להגיד לפעמים טעינו, לא נתנו לשחקן מספיק זמן
רק להבא צריך להבין שזרים הם גם בני אדם ויש כאלו שנכנסים לעיניינים תוך שניה, ויש כאלו שצריכים קצת זמן לחזור לכושר משחק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפינה האופטימית- כי פסימי זה לחלשים - מחזור 12

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מילה לגביי הובאן: תקשיבו יש לנו יותר מזל משכל לגביו, אם רומאריו פירס היה עובר את הבדיקות אולי לא היה לנו אותו ואולי גם לא את אוגו.
אוגו והובאן פשוט שדרגו אותנו.
ומסכים עם מי שאמר שיש לנו את שני המגנים הטובים בליגה, בן ביטון ודוידזאדה בנוים פחות או יותר אותו הדבר, שניהם צנומים אבל מהירים עושים הגנה טובה ותוקפים טוב.
פשוט מדהים לראות את ההרכב שלנו והסגל, עם שחקן כמו רועי גורדנה חלק מהזמן לא פותח והוא שחקן שעושה דברים טובים מאוד אז זה רק מוכח כמה הסגל שלנו עמוק.
ומליקסון שישחק פשוט בכלל אנחנו נראה לי נראה לי נזכה להמון רגעי נחת הרבה יותר גדולים.
ואם נביא את דודו ביטון ועוד בלם טוב יש לנו את הסגל הטוב בליגה (אלא אם ורמוט המעצבן ינחת במכבי ת"א...)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

-שלומי- כתב: אז אוגו משחק כבר שבועיים טוב נגד הקבוצות הכי חלשות בליגה
כפיים
אם אתה לא שלומי 12, אתה התפתחות שלו, כמו בפוקימון.

צארמנדר---צרמיליון

שלומי 12---שלומי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: אם אתה לא שלומי 12, אתה התפתחות שלו, כמו בפוקימון.

צארמנדר---צרמיליון

שלומי 12---שלומי
שאתה לא יורד עליי ועל מישהו אחר זה מצחיק :lol:
ולגביי אוגו, אני מודה שאמרתי שהוא גל אראל הניגרי אבל 3 המשחקים האחרונים גרמו לי להבין שגל אראל פשוט מדרדר את היכולת של השחקן שלידו, אוגו שחקן טוב שצריך לשחק ליד הובאן.
ובקיץ חייבים להביא קשר אחורי מחליף נורמלי ויותר טוב מאראל, שחקן שברגע שהוא ישחק ייתן משחקים טובים ולא נצטרך לקבל התקפי לב בגללו...

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

דר אדום בנשמה כתב:מילה לגביי הובאן: תקשיבו יש לנו יותר מזל משכל לגביו, אם רומאריו פירס היה עובר את הבדיקות אולי לא היה לנו אותו ואולי גם לא את אוגו.
אוגו והובאן פשוט שדרגו אותנו.
ומסכים עם מי שאמר שיש לנו את שני המגנים הטובים בליגה, בן ביטון ודוידזאדה בנוים פחות או יותר אותו הדבר, שניהם צנומים אבל מהירים עושים הגנה טובה ותוקפים טוב.
פשוט מדהים לראות את ההרכב שלנו והסגל, עם שחקן כמו רועי גורדנה חלק מהזמן לא פותח והוא שחקן שעושה דברים טובים מאוד אז זה רק מוכח כמה הסגל שלנו עמוק.
ומליקסון שישחק פשוט בכלל אנחנו נראה לי נראה לי נזכה להמון רגעי נחת הרבה יותר גדולים.
ואם נביא את דודו ביטון ועוד בלם טוב יש לנו את הסגל הטוב בליגה (אלא אם ורמוט המעצבן ינחת במכבי ת"א...)
שני המגנים הטובים בליגה? אני לא מאמין למישהו פה שהוא באמת חושב שדוידזאדה הוא המגן השמאלי הטוב בארץ , בלי להתאמץ עולים לי 2-3 שמות של טובים ממנו.
כמות איבודי כדור מזעזעים ושלא נדבר על זה שהוא לא יודע להגביה כדור (מגן , אני מזכיר לך) - אם לא היה שחקן בית מזמן היה רואה ספסל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
שני המגנים הטובים בליגה? אני לא מאמין למישהו פה שהוא באמת חושב שדוידזאדה הוא המגן השמאלי הטוב בארץ , בלי להתאמץ עולים לי 2-3 שמות של טובים ממנו.
כמות איבודי כדור מזעזעים ושלא נדבר על זה שהוא לא יודע להגביה כדור (מגן , אני מזכיר לך) - אם לא היה שחקן בית מזמן היה רואה ספסל.
המועמדים לתפקיד הם אמבולה ובן הרוש ולכל אחד חסרונות משלו, בדיוק כמו לאופיר.

בסל הכל, דוידזאדה התייצב, הוא במגמת שיפור מתמדת והכי חשוב, כבר לא חור בהגנה. המשחק ההתקפי עוד ישתפר, זה אלמנט של ביטחון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

doctorslayer כתב:
תן לי שני מגנים טובים ממנו, אופיר חוזר לעצמו בענק ומתחיל להתייצב ולחזור להיות אופיר שכולנו רוצים לראות.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אופיר המגן השמאלי הטוב בארץ לדעתי.
ביטון בדרך להיות הימני הטוב ביותר. שימשיך ככה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

doctorslayer כתב:
טוב אז המגן הישראלי השמאלי הטוב בליגה, אמבולה טוב ממנו אבל חוץ מאמבולה אף מגן לא טוב מאופיר...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

1. הרבה כתבו על הטקס - גם לי היו דמעות בעניים. חלק גדול מההתרגשות היה הקהל המדהים שנעמד על הרגליים ולא הפסיק למחוא כפיים דקות ארוכות.
2. הובאן - פעם הבאה שפיו או סוארס פצועים מצידי שאבו לאבן או אילוז יהיו בלמים.
3. ארביטמן לא שיחק 4.5 משחקים כלומר 6 שערים ב7.5 משחקים.
4. איך שנגמר המשחק קיבלתי אין ספור פניות לגבי טרמפ לסכנין - כרגע יש לי 11 בקשות על 7 מקומות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב: טוב אז המגן הישראלי השמאלי הטוב בליגה, אמבולה טוב ממנו אבל חוץ מאמבולה אף מגן לא טוב מאופיר...
מי זה אמבולה?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: טוב אז המגן הישראלי השמאלי הטוב בליגה, אמבולה טוב ממנו אבל חוץ מאמבולה אף מגן לא טוב מאופיר...
אופיר מתחיל לחזור לעצמו אבל זה עדיין לא אופיר של לפני הפציעה אני מאמין שעם הזמן והביטחון גם זה יגיע כי הוא כבר הוכיח שכדורגל יש לו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

שמעון א כתב: מי זה אמבולה?
המגן השמאלי הזר הזמבי של רעננה.
המגן לדעתי הטוב בליגה, הוא שחקן פיזי מאוד עם כוח פריצה יוצא דופן והוא+נוואקמה אם יגיעו לקבוצת צמרת יכולים להצעיד אותה למעלה (חיפה למשל יכולה להביא אותם, בית"ר גם כן).

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב:המגן השמאלי הזר הזמבי של רעננה.
המגן לדעתי הטוב בליגה, הוא שחקן פיזי מאוד עם כוח פריצה יוצא דופן והוא+נוואקמה אם יגיעו לקבוצת צמרת יכולים להצעיד אותה למעלה (חיפה למשל יכולה להביא אותם, בית"ר גם כן).
3 פנדלים קיבלנו מול רעננה. כולם באשמתו הישירה. מגן חלש מאוד. תראה את התקציר.

שלח תגובה