קחו לכם שני מצבים שונים :

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

קחו לכם שני מצבים שונים :

שליחה על ידי עדי פרץ »

ותגידו למה אתם יותר מתחברים.

1 -
הפועל באר-שבע - הפועל בני לוד
דקה 10 - 1-0 בני לוד
דקה 22 - כרטיס אדום לאוקוגו
מהרגע הזה הקהל נכנס לאקסטזה וטירוף ולא מפסיק לעודד, גם כשלא כ"כ הלך.
הקבוצה חוזרת והופכת תתוצאה.

2 -
הפועל באר-שבע - הפועל רמת גן
דקה 0 - הקהל כבר מקלל את גיא לוי וצועק לאסי רחמים ש"דיר באלק והוא עושה טעויות היום".
דקה 17 - קובי חסן כובש. 1-0 רמת גן
מהרגע הזה הקהל מתחיל לקלל ולשרוק בוז כמו משוגעים. מרגישים את הלחץ על המגרש. כלום לא הולך. עד סביבות דקה 55-60 שהקבוצה מתחילה להתעורר.

לאן אתם מתחברים. ולמה אתמול כ-ו-ל-ם! (טוב, למעט איזה 30 איש) נגררו לקללות השטוטיות האלו.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: קחו לכם שני מצבים שונים :

שליחה על ידי אימפריה באדום »

במילה אחת:צבועים..

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

זה ברור עדי.
אבל לך תסביר את זה לשלושת אלפים אוהדים, אבוד מראש.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עדי פרץ כתב:ותגידו למה אתם יותר מתחברים.

1 -
הפועל באר-שבע - הפועל בני לוד
דקה 10 - 1-0 בני לוד
דקה 22 - כרטיס אדום לאוקוגו
מהרגע הזה הקהל נכנס לאקסטזה וטירוף ולא מפסיק לעודד, גם כשלא כ"כ הלך.
הקבוצה חוזרת והופכת תתוצאה.

2 -
הפועל באר-שבע - הפועל רמת גן
דקה 0 - הקהל כבר מקלל את גיא לוי וצועק לאסי רחמים ש"דיר באלק והוא עושה טעויות היום".
דקה 17 - קובי חסן כובש. 1-0 רמת גן
מהרגע הזה הקהל מתחיל לקלל ולשרוק בוז כמו משוגעים. מרגישים את הלחץ על המגרש. כלום לא הולך. עד סביבות דקה 55-60 שהקבוצה מתחילה להתעורר.

לאן אתם מתחברים. ולמה אתמול כ-ו-ל-ם! (טוב, למעט איזה 30 איש) נגררו לקללות השטוטיות האלו.

עדי בדרך כלל אני אוהב שאתה כותב פה אבל מה זאת אומרת למה כולם נגררו כי לכולם נמאס מהגועל נפש הזה
לכולם נמאס לבוא כל שבת ולאכול חרא לכולם נמאס לשמוע את הראיונות ההזויים של המאמן שלנו והמערך המסכן והרכש העלוב שהוא עשה בקיץ והזרים הלא כישורינים שהוא הביא לכאן בשביל לשיים על הספסל
וכל משפט שני שהבחור הזה מוציא מהפה זה בשביל לחמם תאווירה ולא להרגיע
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

אבל שי, סבבה
כולם רוצים לקלל ולהרוג אותו..תעשו את זה אחרי המשחק!
אתם לא מבינים שזה שאתם מקללים את גיא לוי שווה לזה שאתם מקללים כל שחקן אחר. וזה סתם מוריד להם מהביטחון ומהחשק לשחק
ועובדה ! שהקהל במחצית השניה התחיל לעודד טיפה יותר הקבוהצ גם ניסתה לדחוף יותר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עזוב אותך, עדי.
השנאה של שי לגיא לוי גוברת על אהדתו לקבוצה.
ולצערי זה לא רק הוא אלא חלק גדול מהקהל שאוהבים לשנוא את המאמן - אבל לא אוהבים לעודד את הקבוצה, ועוד בתקשורת מכנים אותם "אוהדי הפועל ב"ש", כשבכלל צריך להגדיר אותם כ"שונאי גיא לוי" כי ניראה שכל קשר בין לאהוד ולעודד את הקבוצה לבין אותם אנשים - מיקרי לחלוטין.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
סתיו

שליחה על ידי סתיו »

יש לנו אוהדים שלא לומדים שצריך לעודד את השחקנים ולא לקלל אותם או את המאמן שלהם

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

סתיו כתב:יש לנו אוהדים שלא לומדים שצריך לעודד את השחקנים ולא לקלל אותם או את המאמן שלהם

חחחחחח... איזו הודעה תמימה :מתגלגל מצחוק:

ולשאלתך, מתחבר יותר למצב ה-1. אם כי, ותקן אותי אם אני טועה, נגד רמת גן היו לנו יותר הזדמנויות מאשר המשחק מול לוד. נגד לוד נכנסו שניים. נגד רמת גן - אפס.

סמל אישי של משתמש
אור אבוחצירה האדום

שליחה על ידי אור אבוחצירה האדום »

שי אני לא מבין אותך? אתה אוהד של הפועל?
כי לפי התגובות שלך,לא ניראה לי...
אתה יותר מקלל מאשר מעודד,בעצם אתה כמעט לא מעודד.... :!:

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אתה יודע למה הם התעוררו בדקה ה55? כי חזרנו לעודד!
כי קבוצה קטנה בשער 5 לא התייאשה והרימה ידיים, לא נגררה לקללות, שיכנעה את חיים לחזור לעמדת המנצח שלו על הברזלים ולהנהיג את קבוצת המעודדים. זה תורגם באופן מיידי על הדשא! אבל זה לא היה מספיק, עם כל הכבוד היינו 30-40 מעודדים מול אלפים

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

נכנסים לכאן אולי 200 אנשים בלחץ וזה חלק קטן מהקהל אז כנראה כל מה שנאמר פה לא ישנה לרוב הטיפש.
שריקת פתיחת המשחק בשלישי ואיש כבן 40 שלא נראה לי כל כך אינטיליגנט כדי לדעת להפעיל מחשב מבלי לדבר על להכנס לפורום הפועל ב"ש מתחיל את הקללות במרוקאית שלו ועושה את זה בהנאה כל המשחק ומתישהו גם "הח'ברה" שלו שומעים אותו ומצטרפים אליו ואז זה כבר אבוד!
מה שאני אומר זה שעשינו בידוד קהל איכותי ביציע חדש בתחילת שנות האלפיים, ואז הייתה תקופת עידוד טובה, עכשיו נכנסו כמה וירוסים נוראיים לתוך היציע כך שנשארו רק 20% מעודדים בריאים בשער 5.
אם אתם רוצים להחזיר את רמת העידוד הטובה מפעם חובה להעתיק את הגוש האיכותי למקום רחוק מכל האנשים החולים שהורסים את הקהל מבפנים!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

די, לקללות האלו אין שום הצדקה. אני פונה בעיקר אליך, שי, תענה לי: יכול להיות שגיא לוי טועה. אבל במה יעזרו הקללות?

הקהל שלנו חכם כשהקבוצה מצליחה, אז הוא מעודד. כמו שגיא לוי אמר, ואני מסכים איתו בכל מילה, הקבוצה לא צריכה את העידוד בתקופות הטובות. הקבוצה צריכה את העידוד הזה כשלא הולך, בתקופות הרעות.
כי את מי אתה אוהד, שי? את הפועל ב"ש, נכון? את הקבוצה עצמה, שהייתה ותישאר גם אחרי אלונה, גיא לוי ואסי רחמים. אז יאללה, הגיע הזמן לתמוך בקבוצה, כי עכשיו היא צריכה אותנו. עכשיו היא צריכה אותנו, בתקופה הקשה. היא פחות צריכה אותנו בתקופה הטובה, שנחגוג איתה עלייה לליגת העל (בספק).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא יעודד תקבוצה ששחקנים שלי שמיים עלי ז** ולא יעודד תקבוצה שאני לא רוצה במאמן שמאמן אותנו
לא רוצה !!!!
שהקבוצה מציגה יכולת טובה וכדורגל מהנה ושמח וזה מה שהקהל רוצה ברור שתשמע עידוד גם עם ניהיה בפיגור של שער זה לא שייך !
כרגע יש לקהל בעייה גם עם המאמן אישית וגם מבחינה מקצועית וגם מבחינת השחקנים שחלקם אולי עדין מוכרים אותנו !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:לא יעודד תקבוצה ששחקנים שלי שמיים עלי ז** ולא יעודד תקבוצה שאני לא רוצה במאמן שמאמן אותנו
לא רוצה !!!!
שהקבוצה מציגה יכולת טובה וכדורגל מהנה ושמח וזה מה שהקהל רוצה ברור שתשמע עידוד גם עם ניהיה בפיגור של שער זה לא שייך !
כרגע יש לקהל בעייה גם עם המאמן אישית וגם מבחינה מקצועית וגם מבחינת השחקנים שחלקם אולי עדין מוכרים אותנו !
זה שי !
אז אתה חושב שאם תקלל את גיא לוי ותשרוק בוז לשחקנים זה יעזור במשהו ? בסדר, אל תעודד, אבל למה לקלל? מה ייצא לך מזה?
ומה אתה מצפה, שבסוף המשחק השחקנים יבואו לקהל שקילל אותם ושרק להם בוז כל המשחק וימחאו כפיים? למה אתה מתפלא שהם לא שמים עליך?

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

bs war, עזוב אותו הוא סתם מישהו שמנסה למצוא לעצמו תעסוקה ומחפש צומת-לב (כנראה מתוסכל מחיי היומיום).
לאוהדים כמו שי אין מקום בתרבות הכדורגל המודרני וחשוב שנדחוק את אותו סוג אוהדים אל מחוצה לנו כמו שעשו לחוליגנים באנגליה או שלנצח נשאר ברמת קהל כמו פ"ת ואשדוד ולא נתקדם לעבר הגדולות

שלח תגובה