מכבי תל אביב פנתה לפלט
Re: מכבי תל אביב פנתה לפלט
לדעתי אנחנו לא צריכים בכלל חלוץ.
חייבים בלם נוסף כי אקסלינג עוזב בינואר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה רוצה להגיד לי שאתה בונה על גבאי ואבולאבן שיתנו לך אקסטרות מהספסל?שמעון א כתב:לדעתי אנחנו לא צריכים בכלל חלוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
חייב להגיד משהו ואני בטוח במיליון אחוזTotti כתב:
לא לא, לא אמרתי לרגע שאני נשאר עם אבו לאבן. אם אני אלישע, הוא מתאמן כבר היום ברמת השרון או כפר סבא.
אני מחתים חלוץ, אפילו חלוץ טוב ומוכח, אבל לא אלירן עטר, נקודה. הוא יחרב לך את חדר ההלבשה. כל משחק על הספסל זה ועדת חקירה ממשלתית ואם אני אמא של אלישע, אני שומר על התיק שלי טוב טוב כי אלירן ----- זקנות
חדר הלבשה שנמצא בו מנהיג כמו אליניב ברדה,אף שחקן לא יכול לחרב
ברדה הוא המנהיג של הנבחרת ומגבש בין כולם...צריך יותר מזה?
על גבאי כן.דר אדום בנשמה כתב: אתה רוצה להגיד לי שאתה בונה על גבאי ואבולאבן שיתנו לך אקסטרות מהספסל?
כן.דר אדום בנשמה כתב: אתה רוצה להגיד לי שאתה בונה על גבאי ואבולאבן שיתנו לך אקסטרות מהספסל?
- דר אדום בנשמה
אז זהו שמילא גבאי כחלוץ רביעי אבל למה לא להביא חלוץ 3 שייתן פייט אמיתי לארבייטמן ולברדה.הפועלעולה כתב: על גבאי כן.
כרגע ברדה חלש סטטיסטית, אבולאבן לא מצליח לכבוש אצלנו שום שער, וגבאי בנוי על מספר מועט של משחקים.
מה שנשאר לנו זה רק ארבייטמן שנותן שערים, זה מסוכן לקבוצה שרוצה להיות בצמרת, לכן חייבים חלוץ מוכח יחד עם החלוצים הקיימים...
פלט חלוץ טוב.
אבל אני אישית מעדיף את התנועה המהירה והניידות של ארבייטמן. ולדעתי הוא מסיים מהלכים ביעילות יותר גבוהה. לא צריך להחזיר שחקן שבחר ללכת.
אם כבר חלוץ, דודו ביטון מאוד מזכיר את ארבייטמן במשחק שלו ויכול להעשיר לנו את הרוטציה בהרבה מפלט.
אבל אני אישית מעדיף את התנועה המהירה והניידות של ארבייטמן. ולדעתי הוא מסיים מהלכים ביעילות יותר גבוהה. לא צריך להחזיר שחקן שבחר ללכת.
אם כבר חלוץ, דודו ביטון מאוד מזכיר את ארבייטמן במשחק שלו ויכול להעשיר לנו את הרוטציה בהרבה מפלט.
תן לי לחדש לך משהו, גם על מנהיגים גדולים כמו שרון קראו תיגר.המשוגע האדום כתב:
חייב להגיד משהו ואני בטוח במיליון אחוז
חדר הלבשה שנמצא בו מנהיג כמו אליניב ברדה,אף שחקן לא יכול לחרב
ברדה הוא המנהיג של הנבחרת ומגבש בין כולם...צריך יותר מזה?
כרגע, הכל עובד יופי. יש לנו חבורה של ילדים טובים אחד אחד, עם תספורות מגניבות וקעקועים ומלך כל יכול.
אם תוסיף לחבורה הזו ערס מהשכונה, שהוא שחקן כדורגל בחסד האומנם, משהו עלול להיסדק.
ואגב ערסים, אני עד היום טוען שלא היתה נבחרת של ערסים כמו ששיחקה כאן בימי קלינגר.
ערן לוי, ליאור אסולין, דוד רביבו...גלאקטיקוס של ערסים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
Totti כתב:
תן לי לחדש לך משהו, גם על מנהיגים גדולים כמו שרון קראו תיגר.
כרגע, הכל עובד יופי. יש לנו חבורה של ילדים טובים אחד אחד, עם תספורות מגניבות וקעקועים ומלך כל יכול.
אם תוסיף לחבורה הזו ערס מהשכונה, שהוא שחקן כדורגל בחסד האומנם, משהו עלול להיסדק.
ואגב ערסים, אני עד היום טוען שלא היתה נבחרת של ערסים כמו ששיחקה כאן בימי קלינגר.

אבל לדעתי אלירן עטר הוא לא כזה ערס

כל מה שאתה אומר בפן המקצועי הוא נכון.Totti כתב:
תן לי לחדש לך משהו, גם על מנהיגים גדולים כמו שרון קראו תיגר.
אבל בוא תחשוב רגע כמה צעדים קדימה.
אני חושב שאין עוררין על הכשרון של עטר נכון?
אני חושב שבמצב שאנחנו נמצאים היום אין לחץ היסטרי שהוא ייכנס לכושר משחק במיידי,אלה לאט ובהדרגה נכון?
אז אם אתה מסכים איתי,תסתכל קצת קדימה,לאלירן עטר ברור מאוד שהוא יצטרך לעבוד קשה בשביל להיכנס להרכב.
אל תסתכל עליו לטווח הקצר אלה לארוך.וזה במידה שהפועל ב"ש תקנה אותו ולא תשאיל.
אז אם הוא מגיע לטווח הארוך שווה מאןד להשקיע בו,על אחת כמה שאתה לא יודע מה יקרה עם בוזגלו בשנה הבאה.
ולגבי החדר הלבשה,אני חושב שגם אלישע וגם אלונה הוכיחו שכאן זה לא יקרה.
ברגע שאלירן עטר יעבור לגור בב"ש הוא יפנה את הראש להתעסק בכדורגל ויקרה לו מה שקרה לכל מי שאמרנו בעבר שיש לו בעיות אגו כולל בוזגלו! הוא פשוט יתאהב בעיר ובמקום וייתן 100%.
אלירן עטר הוא שחקן שצריך יחס ותשומת לב ורק במקום כמו ב"ש או ק"ש הוא יקבל את זה.
זה סיכון אני לא אומר שלא,אבל סיכון ששווה לקחת.
גם אני בעד דודו ביטון
נראה לי פחות צרות בחדר הלבשה
נראה לי פחות צרות בחדר הלבשה
אני מאוד מחזיק מדעתך והיא בדרך כלל לא רחוקה משלי, אבל להאמין שזה סוס שאפשר לאלף זה מעט נאיבי.אדום זקן כתב: כל מה שאתה אומר בפן המקצועי הוא נכון.
אבל בוא תחשוב רגע כמה צעדים קדימה.
אני חושב שאין עוררין על הכשרון של עטר נכון?
אני חושב שבמצב שאנחנו נמצאים היום אין לחץ היסטרי שהוא ייכנס לכושר משחק במיידי,אלה לאט ובהדרגה נכון?
אז אם אתה מסכים איתי,תסתכל קצת קדימה,לאלירן עטר ברור מאוד שהוא יצטרך לעבוד קשה בשביל להיכנס להרכב.
אל תסתכל עליו לטווח הקצר אלה לארוך.וזה במידה שהפועל ב"ש תקנה אותו ולא תשאיל.
אז אם הוא מגיע לטווח הארוך שווה מאןד להשקיע בו,על אחת כמה שאתה לא יודע מה יקרה עם בוזגלו בשנה הבאה.
ולגבי החדר הלבשה,אני חושב שגם אלישע וגם אלונה הוכיחו שכאן זה לא יקרה.
ברגע שאלירן עטר יעבור לגור בב"ש הוא יפנה את הראש להתעסק בכדורגל ויקרה לו מה שקרה לכל מי שאמרנו בעבר שיש לו בעיות אגו כולל בוזגלו! הוא פשוט יתאהב בעיר ובמקום וייתן 100%.
אלירן עטר הוא שחקן שצריך יחס ותשומת לב ורק במקום כמו ב"ש או ק"ש הוא יקבל את זה.
זה סיכון אני לא אומר שלא,אבל סיכון ששווה לקחת.
אפשר להאמין שהוא ישתלב, אפשר גם לקחת את הסיכון שאתה מדבר עליו ואין ספק שאלירן זה סיכון , אבל כשהמשקל מקסימום במעלית הוא גבולי מתכתחילה, אל תוסיף מישהו כבד.
פלט מחמיצן לא קטן, לא תודה.
על גבאי אני סומך שיעלה מהספסל וישדרג אותנו, אבו לאבן קיבל הזדמנויות והוכיח שהוא לא ראוי לשבת על הספסל שלנו.
אם אנחנו מתכוונים להשתדרג בחלוץ, לדעתי צריך לחפש חלוץ צעיר ורעב שמשחק טוב באחת מהקבוצות הקטנות, רק חבל שרוב השחקנים האלו שייכים למכבי.
אנחנו חייבים להשקיע הרבה יותר בנוער, אלונה מפסידה הרבה כסף ברכישת שחקנים, אם אין מספיק ילדים מוכשרים בנגב שיביאו ילדים מוכשרים ממרכז הארץ ויגדלו אותם כאן.
כמה זמן אלונה כאן? 7 שנים? אם היא הייתה משקיעה יותר בנוער היינו כבר קוצרים את הפירות.
אהה.. ועוד שאלה קטנה: נוואקמה הוא חלוץ?
על גבאי אני סומך שיעלה מהספסל וישדרג אותנו, אבו לאבן קיבל הזדמנויות והוכיח שהוא לא ראוי לשבת על הספסל שלנו.
אם אנחנו מתכוונים להשתדרג בחלוץ, לדעתי צריך לחפש חלוץ צעיר ורעב שמשחק טוב באחת מהקבוצות הקטנות, רק חבל שרוב השחקנים האלו שייכים למכבי.
אנחנו חייבים להשקיע הרבה יותר בנוער, אלונה מפסידה הרבה כסף ברכישת שחקנים, אם אין מספיק ילדים מוכשרים בנגב שיביאו ילדים מוכשרים ממרכז הארץ ויגדלו אותם כאן.
כמה זמן אלונה כאן? 7 שנים? אם היא הייתה משקיעה יותר בנוער היינו כבר קוצרים את הפירות.
אהה.. ועוד שאלה קטנה: נוואקמה הוא חלוץ?
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 07 דצמבר 2014, 16:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
מכבי חיפה משקיעה תמידית הנוער ועדיין מביאה 10 רכש בעונה.אל תבנה על סבלנות בקבוצות צמרת, פה רוצים תוצאות כאן ועכשיוzahipan כתב:פלט מחמיצן לא קטן, לא תודה.
ההשקעה בנוער צריכה להיעשות במקביל, השקעה של עוד כמה גרושים בנוער לא אמורה להשפיע על התקציב של הקבוצה הבוגרת.Totti כתב: מכבי חיפה משקיעה תמידית הנוער ועדיין מביאה 10 רכש בעונה.אל תבנה על סבלנות בקבוצות צמרת, פה רוצים תוצאות כאן ועכשיו