מכבי תל אביב פנתה לפלט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מכבי תל אביב פנתה לפלט

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: אני מאוד מחזיק מדעתך והיא בדרך כלל לא רחוקה משלי, אבל להאמין שזה סוס שאפשר לאלף זה מעט נאיבי.
אפשר להאמין שהוא ישתלב, אפשר גם לקחת את הסיכון שאתה מדבר עליו ואין ספק שאלירן זה סיכון , אבל כשהמשקל מקסימום במעלית הוא גבולי מתכתחילה, אל תוסיף מישהו כבד.
אלירן עטר הוכיח שאפשר לאלף אותו,עשו את במכבי בעידן קרוייף,וגם בבני יהודה משם צמח והגיע למכבי.
יש שחקנים עם ים כישרון אבל ראש בעייתי,שמעט יחס אישי יכול להוציא החוצה את הפוטנציאל שלהם בצורה מטורפת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zahipan כתב: ההשקעה בנוער צריכה להיעשות במקביל, השקעה של עוד כמה גרושים בנוער לא אמורה להשפיע על התקציב של הקבוצה הבוגרת.
מסכים. לא הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה הבכירה בדרום, והקבוצת נוער ניראית איך שהיא ניראית, יש מלא ילדים מוכשרים והציד אחריהם לא נכון ולא קורה, אבל זה סיפור אחר ובפני עצמו, לגבי פלט, למרות שאני מאוד אוהב את השחקן אני לא חושב שזה השחקן שאנחנו צריכים, בנוסף שזה אומר לוותר על אחד הזרים שלנו, אני אגדיל ואומר שאם מכבי יקבלו אותו זה ממש לא שחקן שובר שיוויון להביא בינואר במיוחד אם הם יצטרכו לוותר על פריצה (ירוויחו פחות או יותר את אותם מספרים), אנחנו צריכים שחקן שמתאים לשיטה שלנו השנה, שזה אומר משחק מהיר, משחק דרך האגפים, יותר שליטה במרכז המגרש ולא שחקן שכשהוא ייכנס נצטרך לשנות שיטת משחק, יותר מאשמח אם דודו ביטון יגיע הנה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אנחנו צריכים שחקן כמו פריצה, מקצועי ונטול אגו, כזה שיעלה מהספסל ויתן את הגול שיכריע משחקים.
קולאוטי נראה לי הכי מתאים וגם דודו ביטון בא בחשבון.
לגבי פלט, אם זה היה רלוונטי והיה מקום לזר הייתי שמח לראות אותו שוב פה. שחקן שובר שיוויון לדעתי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zahipan כתב: ההשקעה בנוער צריכה להיעשות במקביל, השקעה של עוד כמה גרושים בנוער לא אמורה להשפיע על התקציב של הקבוצה הבוגרת.
גרושים? התבלבלת אחי. השקעה במחלקת הנוער בסטנדרטים שאתה מבקש, זה 35% מתקציב הקבוצה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: אלירן עטר הוכיח שאפשר לאלף אותו,עשו את במכבי בעידן קרוייף,וגם בבני יהודה משם צמח והגיע למכבי.
יש שחקנים עם ים כישרון אבל ראש בעייתי,שמעט יחס אישי יכול להוציא החוצה את הפוטנציאל שלהם בצורה מטורפת.
הכי קל להשתלב ברכבת נוסעת. נראה מה קורה כשהיא קצת חורקת ולא הולך

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: הכי קל להשתלב ברכבת נוסעת. נראה מה קורה כשהיא קצת חורקת ולא הולך
אלירן עטר הביא מספר דו-ספרתי של שערים כמעט בכל עונה בקריירה שלו בארץ. גם במכבי של מדוניאנין ושות', שהייתה סופר חורקת כבר ירדה מהפסים

אלירן עטר חלוץ שמסוגל לייצר מצבים לעצמו ולאחרים. בכושר הנוכחי של ברדה זה בכלל חסר לנו. עם כל הכבוד להפועל חיפה ולנתניה, אני עדיין חושב שיש לנו בעיה לפרוץ הגנות יותר מסודרות כמו של רעננה למשל. עטר זה עוד שחקן שיכול לייצר מצבים. ביטון, כמו גם ארבייטמן, הם לא כאלה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 07 דצמבר 2014, 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ההשקעה במחלקת הנוער, יחסית לקבוצה הבוגרת כמובן, היא מזערית.
לא סתם שרון אביטן הוא מנהל מחלקת הנוער כשמאמן קבוצת הנוער הוא גם עוזר המאמן של הקבוצה הבוגרת.

2. אלירן עטר הוא שחקן ששווה לקחת בשבילו את הסיכון. שחקן שובר שוויון, ולא פחות חשוב שחקן עם רוע, משהו שחסר לנו בלא מעט משחקים.

3. גם פלט הוא שחקן שובר שוויון. 13 שערים משחקן שרק בינואר התאקלם והפך לשחקן הרכב זה מאזן נפלא.
פריצה כשרק הגיע למכבי היה גם הוא שחקן שובר שוויון. אבל עכשיו הוא כבר בן 34, זה כבר חלוץ אחר. הוא עדין מסוגל לכבוש 10 שערים בעונה, אבל זה לא פלט שמסוגל להגיע גם ל20 ו25 שערים בעונה בליגה שלנו (גם עטר מסוגל להגיע למספרים האלה).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אל תספרו לי על האיכויות של עטר. תצחקו, לא נופל "מהמלך" זהבי.
אני רוצה התייחסות ל-2 פרמטרים:

1. הצורך שלו בהתקפה עמוסת הכוכבים שלנו

2. ההשתלבות החברתית שלו בחדר הלבשה בו הוא לא הכינור הראשי בהצגה.

אל תגידו לי "שיחק במכבי עם מדוניאנין ויצחקי".. כי לאיש לא היה ספק מי המנצח על ההצגה, רוצה לראות אותומעם בוזגלו(לא חברים טובים), עם אליה, שלומי, מאור...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:אל תספרו לי על האיכויות של עטר. תצחקו, לא נופל "מהמלך" זהבי.
אני רוצה התייחסות ל-2 פרמטרים:

1. הצורך שלו בהתקפה עמוסת הכוכבים שלנו

2. ההשתלבות החברתית שלו בחדר הלבשה בו הוא לא הכינור הראשי בהצגה.

אל תגידו לי "שיחק במכבי עם מדוניאנין ויצחקי".. כי לאיש לא היה ספק מי המנצח על ההצגה, רוצה לראות אותומעם בוזגלו(לא חברים טובים), עם אליה, שלומי, מאור...
אז אני כן אגיד לך שהוא שיחק שלוש עונות במכבי עם בוזגלו, מדוניאנין, יצחקי, קולאוטי וזהבי. ותמיד נתן תפוקה. בכל קבוצה בכל מצב. גם אם שיחק באגף, גם אם שיחק לבד בחוד וגם אם שיחק לצד מישהו.

ה"בעייתיות" של אלירן עטר זה משהו שהסביבה יצרה. סתם תדמית. העובדות מראות שבארץ הוא השתלב ונתן מספרים בכל קבוצה.
וסתם לרענון הזיכרון, במכבי הוא התחיל כמחליף של יצחקי וקולאוטי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא אמרנו שחסר לנו רוע? שחסר לנו סוג של ערן זהבי שיגמור לנו משחקים? חסר לנו סוג של ערן זהבי שיעשה שער מכלום וגם יעשה שערים מחצי מצב? אז זה בדיוק אלירן עטר.

מישהו מאמין שחלוצים מהדרג הראשון, לא משנה אם פלט, עטר או דודו ביטון, יחזרו לישראל בשביל לחמם את הספסל? שהם יהיו על הספסל וישמחו?
מישהו זוכר בעיית משמעת עם בן בסט לפני שהגיע למכבי? ועדין כשהבין שהוא שחקן ספסל התחילו הפרצופים וההדלפות הקבועות בתקשורת.

שחקן כמו אלירן עטר יכול להיות ההבדל בין אליפות למקום 2-3 העונה. וכן, יש לו אגו. אבל אם אנחנו רוצים לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצה אלופה, אז אנחנו צריכים לדעת להתמודד עם אגו ולדעת להתמודד עם סגל עמוס בשחקנים טובים. כי זה המכלול של קבוצה אלופה.

נ.ב
כשהסיטו את הובאן לעמדת הבלם הוא התלונן שמעמדו בנבחרת רומניה נפגע והפעיל לחץ לחזור לעמדת הקשר האחורי.
כשהסיטו את סוארס לעמדת הקשר הוא התלונן שזאת לא העמדה הטבעית שלו וביקש כל הזמן מאלישע שיחזיר אותו לעמדת הבלם.
כשסוויסה/נאסר/דג'אני/אבו לאבן/גבאי לא קיבלו דקות, כולם התלוננו בפני אלישע, כולם עשו פרצופים בשלב כזה או אחר.
מישהו חושב שאג'ידה היה עובר על סדר היום אם היו מושיבים אותו על הספסל? ובוזגלו? וארבייטמן?

שחקני כדורגל הם אנשים עם המון אגו, החוכמה היא לשלוט באגו הזה ולרתום אותו למאמץ הקבוצתי.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 07 דצמבר 2014, 18:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
אז אני כן אגיד לך שהוא שיחק שלוש עונות במכבי עם בוזגלו, מדוניאנין, יצחקי, קולאוטי וזהבי. ותמיד נתן תפוקה. בכל קבוצה בכל מצב. גם אם שיחק באגף, גם אם שיחק לבד בחוד וגם אם שיחק לצד מישהו.

ה"בעייתיות" של אלירן עטר זה משהו שהסביבה יצרה. סתם תדמית. העובדות מראות שבארץ הוא השתלב ונתן מספרים בכל קבוצה.
וסתם לרענון הזיכרון, במכבי הוא התחיל כמחליף של יצחקי וקולאוטי.
מלבד בוזגלו שציינת, אף אחד מהשמות לא באמת התחרה בו, כולל זהבי.

קולאוטי מטבעו לא מפלצת אגו.

יצחקי נפצע במחזור 2 של עונת הבכורה במכבי

מדוניאנין היה טוב בגביע הטוטו

וזהבי הגיע למכונה משומנת שאלירן הוא הכוכב הכי גדול שלה.

עם בוזגלו, היחיד שחשב שהוא כוכב גדול בעצמו, התרחש הפיצוץ הגדול.

ושוב, אתה לוקח את הדיון לכיוון המספרים של עטר, אין על זה בכלל עוררין, הוא נותן גז בסיבוב לחצי מהכדורגל הישראלי עם רגל קשורה ושק מלט על הגב, כולל עדן "הנסיך" בן בסט, שחזר מצרפת מכוסה בהילת כוכבים, כאילו החליף קטנות עם זלאטן בצמפינוס.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:לא אמרנו שחסר לנו רוע? שחסר לנו סוג של ערן זהבי שיגמור לנו משחקים? חסר לנו סוג של ערן זהבי שיעשה שער מכלום וגם יעשה שערים מחצי מצב? אז זה בדיוק אלירן עטר.

מישהו מאמין שחלוצים מהדרג הראשון, לא משנה אם פלט, עטר או דודו ביטון, יחזרו לישראל בשביל לחמם את הספסל? שהם יהיו על הספסל וישמחו?
מישהו זוכר בעיית משמעת עם בן בסט לפני שהגיע למכבי? ועדין כשהבין שהוא שחקן ספסל התחילו הפרצופים וההדלפות הקבועות בתקשורת.

שחקן כמו אלירן עטר יכול להיות ההבדל בין אליפות למקום 2-3 העונה. וכן, יש לו אגו. אבל אם אנחנו רוצים לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצה אלופה, אז אנחנו צריכים לדעת להתמודד עם אגו ולדעת להתמודד עם סגל עמוס בשחקנים טובים. כי זה המכלול של קבוצה אלופה.

נ.ב
כשהסיטו את הובאן לעמדת הבלם הוא התלונן שמעמדו בנבחרת רומניה נפגע והפעיל לחץ לחזור לעמדת הקשר האחורי.
כשהסיטו את סוארס לעמדת הקשר הוא התלונן שזאת לא העמדה הטבעית שלו וביקש כל הזמן מאלישע שיחזיר אותו לעמדת הבלם.
כשסוויסה/נאסר/דג'אני/אבו לאבן/גבאי לא קיבלו דקות, כולם התלוננו בפני אלישע, כולם עשו פרצופים בשלב כזה או אחר.
מישהו חושב שאג'ידה היה עובר על סדר היום אם היו מושיבים אותו על הספסל? ובוזגלו? וארבייטמן?

שחקני כדורגל הם אנשים עם המון אגו, החוכמה היא לשלוט באגו הזה ולרתום אותו למאמץ הקבוצתי.
אם אתה דיויד בלאט ומציעים לך עכשיו את קובי או דורנט, אתה לוקח?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:
אם אתה דיויד בלאט ומציעים לך עכשיו את קובי או דורנט, אתה לוקח?
קובי גמור מבחינה פיזית ולכן הוא לא פקטור.
דוראנט לעומת זאת הוא שחקן שבלאט היה לוקח בלי לחשוב פעמיים. בדיוק כמו שלמיאמי היה את לברון, דווין וויד וכריס בוש.
בדיוק כמו שברצלונה וריאל מדריד ממשיכות להחתים בכל שנה את הכוכבים הגדולים בעולם, גם אם יש כבר שחקנים מצוינים באותם עמדות.

שחקנים איכותיים יוצרים עומק ותחרות. גם בעכו, גם בבלומפילד וגם בקריית שמונה שילמנו מחיר על העובדה שאין לנו עומק בהתקפה.
אליניב ברדה הוא כבר לא ילד, מאור מליקסון הוא שחקן שמאז ומתמיד היה עם רגלי זכוכית, שלומי ארבייטמן מאז שהגיע נפצע כל משחק שני וגם דובב גבאי הוא שחקן שנפצע לעיתים קרובות.
עם מה זה משאיר אותנו? עם גורדנה שהוא הפתעה נעימה, עם אבו לאבן הבוסר, וכאן בערך זה נגמר.

ואם אני לא טועה, אתה זה שאמרת שחסר לנו רוע. ובכן, לרוע יש מחיר, וזה שחקן עם אגו (אפשר לחשוב שלזהבי אין אגו).
אם עטר עם אגו ייתן לי ניצחונות במשחקים שכרגע אנחנו לא מנצחים ואפילו מפסידים בהם, אז אני מוכן לספוג את האגו של עטר. הראה עטר שחקן סופר מוכשר, ואם הוא יהיה טוב הוא באנקר בהרכב, ככה שכמו בוזגלו (עוד שחקן עם אגו עצום) יתכן שבכלל לא נרגיש את האגו שלו...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: קובי גמור מבחינה פיזית ולכן הוא לא פקטור.
דוראנט לעומת זאת הוא שחקן שבלאט היה לוקח בלי לחשוב פעמיים. בדיוק כמו שלמיאמי היה את לברון, דווין וויד וכריס בוש.
בדיוק כמו שברצלונה וריאל מדריד ממשיכות להחתים בכל שנה את הכוכבים הגדולים בעולם, גם אם יש כבר שחקנים מצוינים באותם עמדות.

שחקנים איכותיים יוצרים עומק ותחרות. גם בעכו, גם בבלומפילד וגם בקריית שמונה שילמנו מחיר על העובדה שאין לנו עומק בהתקפה.
אליניב ברדה הוא כבר לא ילד, מאור מליקסון הוא שחקן שמאז ומתמיד היה עם רגלי זכוכית, שלומי ארבייטמן מאז שהגיע נפצע כל משחק שני וגם דובב גבאי הוא שחקן שנפצע לעיתים קרובות.
עם מה זה משאיר אותנו? עם גורדנה שהוא הפתעה נעימה, עם אבו לאבן הבוסר, וכאן בערך זה נגמר.

ואם אני לא טועה, אתה זה שאמרת שחסר לנו רוע. ובכן, לרוע יש מחיר, וזה שחקן עם אגו (אפשר לחשוב שלזהבי אין אגו).
אם עטר עם אגו ייתן לי ניצחונות במשחקים שכרגע אנחנו לא מנצחים ואפילו מפסידים בהם, אז אני מוכן לספוג את האגו של עטר. הראה עטר שחקן סופר מוכשר, ואם הוא יהיה טוב הוא באנקר בהרכב, ככה שכמו בוזגלו (עוד שחקן עם אגו עצום) יתכן שבכלל לא נרגיש את האגו שלו...
מקבל את הטענות שלך ורק מפני שאין לי קמצוץ של ספק לגבי היכולות המקצועיות של עטר, אני אשמח לראות אותו כאן.

לשמחתי הרבה, אני לא אלישע לוי ולא אצטרך להתמודד איתו. כאוהד? זו עוד סיבה לקנות בשבילה כרטיס למשחק. אם כדורגל זה תיאטרון, אז עטר הוא גילה אלמגור(סלחו לי, לא מכיר יותר מידי מהזאנר)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: קובי גמור מבחינה פיזית ולכן הוא לא פקטור.

ואוסיף ואומר שצעד כזה הוא אמירה חד משמעתית "אנחנו פה ונשאר פה" למכבי ת"א.

שלח תגובה