מכבי תל אביב פנתה לפלט
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מכבי תל אביב פנתה לפלט
אגב למרות שחפרתי על אלירן עטר מהקיץ עד עכשיו אני חושב שדודו ביטון הוא בדיוק השחקן שאנחנו צריכים, הסיבה שלא חפרתי עליו כמו שחפרתי על אלירן עטר היה בגלל שלא ידעתי שיש לנו סיכוי להביא אותו בינואר ולכן אם יש סיכוי צריכים לעשות הכל בשביל להביא את דודו ביטון ואם לא גם אלירן עטר מעולה, אבל דודו ביטון בדיוק השחקן שחסר לנו, שחקן שיכול לשבת על הספסל כי אין לו אגו וגם ארבייטמן יכול לעלות מהספסל, בדיוק כאלה שחקנים אנחנו צריכים ולכן אני מסכים עם טוטי, אבל שוב פעם אם זה לא דודו ביטון אלירן עטר יהיה נהדר עבורנו...
ולגביי דודו ביטון לא רק האגו משחק תפקיד אלא העובדה שהוא 9 וחסר לנו 9 נורמלי נוסף, ראיתם מה קרה שברדה שיחק בודד בחוד...
ולגביי דודו ביטון לא רק האגו משחק תפקיד אלא העובדה שהוא 9 וחסר לנו 9 נורמלי נוסף, ראיתם מה קרה שברדה שיחק בודד בחוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
את האמת שאם נכנסים לסוגיית חדר ההלבשה אין מומחה גדול מאלישע לוי ככה שאני רגוע. וכנראה שאתם לא תאהבו לשמוע אבל בקצב הנוכחי אם עטר מגיע בינואר זה הנסיך שיכיר את הספסל מקרוב
לדעתי פלט בין ה6 7 החלוצים הזרים הכי טובים שהיו בארץ יהיה מבאס עם הוא יחתום במכבי ,זה שי !

אלירן עטר אם הוא מגיע , הוא מגיע בשביל ההרכב.
את מי הוא יחליף ? את ארביטמן? נראה לכם שאלישע יעביר את ברדה לספסל באופן קבוע? אולי את בוזגלו או מליקסון?
אנחנו צריכים חלוץ מחליף. נקודה.
את מי הוא יחליף ? את ארביטמן? נראה לכם שאלישע יעביר את ברדה לספסל באופן קבוע? אולי את בוזגלו או מליקסון?
אם אנחנו מתיימרים לקחת אליפות ולרוץ בצמרת בשנים הקרובות.אז כן,כולם יילחמו על המקום שלהם בהרכב,גם אם קוראים להם עטר,בוזגלו,ברדה,ארבייטמן.yakar כתב:אלירן עטר אם הוא מגיע , הוא מגיע בשביל ההרכב.
להביא חלוץ דרג ב לקבוצה שרוצה להוות בשנים הקרובות ובעונה הזאת בפרט יריבה למכבי זה לא רציני.
אנחנו זה לא ק"ש,אצלנו יש לחץ,קהל ודרישה לתוצאות וכדורגל יפה,עם שחקנים איכותיים שמוכרים עוד כמה אלפי מנויים.
כל קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות צריכה חיזוק ראוי מהספסל.
בהפועל תא זה היה בן שהר,שכטר ותמוז.
במכבי זה בן בסט,יצחקי,פריצה ובדש.
אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר,אבל שוב,אם אנחנו מתיימרים להיות האלטרנטיבה למכבי,עטר זה בהחלט הצהרת כוונות וסיכון ששוה לקחת.
עטר?רק עם חוזה ארוך טווח.
בשום פנים ואופן לא להביא אותו לחצי עונה.
כנ"ל לגבי דודו ביטון.
בשום פנים ואופן לא להביא אותו לחצי עונה.
כנ"ל לגבי דודו ביטון.
מאיפה הביטחון שלדודו ביטון אין אגו?!זה שחקן שאמר בקיץ שהוא מעדיף לא לחזור לארץ ולהמשיך באירופה כאילו הוא איזה כוכב אז אם הוא יגיע לארץ סביר להניח שהוא בראש שלו בטוח שחקן הרכב.. אלירן עטר הגיוני מאוד שהוא מפוצץ באגו אבל דווקא הוא לא בכושר משחק ולכן לדעתי הגיוני גם מבחינתו שיכנס באזור הדקה ה60 במשחקים הראשונים שלו עד שיכנס לכושר ואחרי שיכנס לכושר אם יוכיח שמקומו בהרכב אז שיהיה בהרכב בין אם במקום ארבייטמן או ברדה מי שמגיע שיהיה בהרכב זה תחרות בריאה! תאמינו לי שאם ניקח אליפות אף אחד מהם לא יתלונן, בנוסף עטר יכול גם לשחק קיצוני מה שביטון לא
- dardasmiley
בגדול בכדורגל אתה צודק, דה פקטו מה שיקרה כל עוד על הקוים יש מאמן ישראלי, זה, שיהיה הרכב קבוע ומחליף ראשון קבוע. בלי קשר למשחק או לכושר השחקנים. עטר ישחק, ומי שיעשה לאלישע הכי פחות צרות מהספסל ישב בספסל ויעלה דקה 50. שלא תבין אני לא נגד להרים מהספסל קליבר, אני כן נגד להפוך את זה להרגל בלי קשר למתפתח על כר הדשא.אדום זקן כתב: אם אנחנו מתיימרים לקחת אליפות ולרוץ בצמרת בשנים הקרובות.אז כן,כולם יילחמו על המקום שלהם בהרכב,גם אם קוראים להם עטר,בוזגלו,ברדה,ארבייטמן.
להביא חלוץ דרג ב לקבוצה שרוצה להוות בשנים הקרובות ובעונה הזאת בפרט יריבה למכבי זה לא רציני.
אנחנו זה לא ק"ש,אצלנו יש לחץ,קהל ודרישה לתוצאות וכדורגל יפה,עם שחקנים איכותיים שמוכרים עוד כמה אלפי מנויים.
כל קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות צריכה חיזוק ראוי מהספסל.
בהפועל תא זה היה בן שהר,שכטר ותמוז.
במכבי זה בן בסט,יצחקי,פריצה ובדש.
אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר,אבל שוב,אם אנחנו מתיימרים להיות האלטרנטיבה למכבי,עטר זה בהחלט הצהרת כוונות וסיכון ששוה לקחת.
אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאם באר שבע באמת צריכה חילוף בשביל לשנות משחק זה ברביעייה ההתקפית ומכאן שהקליבר הוא האופצייה הכבדה ביותר שיש לך (בייחוד אם זה עטר שיכול לשחק בכנפיים וגם כחלוץ). עם איך שאני מכיר את אלישע הבאים בהיררכיה בסדר יורד הם: דובב, גורדנה, מלול, נאסר, אראל וכו׳...dardasmiley כתב:
בגדול בכדורגל אתה צודק, דה פקטו מה שיקרה כל עוד על הקוים יש מאמן ישראלי, זה, שיהיה הרכב קבוע ומחליף ראשון קבוע. בלי קשר למשחק או לכושר השחקנים. עטר ישחק, ומי שיעשה לאלישע הכי פחות צרות מהספסל ישב בספסל ויעלה דקה 50. שלא תבין אני לא נגד להרים מהספסל קליבר, אני כן נגד להפוך את זה להרגל בלי קשר למתפתח על כר הדשא.
מן הסתם שהשניים הראשונים הם אלו שיקבלו יותר דקות משאר הספסל שגם יצליח ללקט דקות (פציעות.. איך לא?).
כל עוד זה מקצועי, מה שסביר להניח שכן, זה 1000% מוצדק
- ForeverRed
אני חושב שכולם צודקים.
הראש אומר לא, הבטן אומרת כן.
מצד אחד שדרוג מקצועי, מצד שני סיכון לא קטן להפר את האיזון הקבוצתי הן במגרש והן בחדר ההלבשה.
קשה לי מאוד לנקוט עמדה חד משמעית בנושא הספציפי הזה ולכן אחכה ליום שיהפוך להיות יותר מעוד שמועה ברשת.
מצד אחד שדרוג מקצועי, מצד שני סיכון לא קטן להפר את האיזון הקבוצתי הן במגרש והן בחדר ההלבשה.
קשה לי מאוד לנקוט עמדה חד משמעית בנושא הספציפי הזה ולכן אחכה ליום שיהפוך להיות יותר מעוד שמועה ברשת.
קבל לייק על אחת התגובות היותר בוגרות וראויות שנכתבו כאן.ForeverRed כתב:אני חושב שכולם צודקים.
טחנו על גבי שלושה עמודים את מה שאמרת ב4 שורות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא קראתי את הכל אבל דיי מבין את הלך הדברים...
סתם שאלה לחברים שכאן, באמת מישהו פה מאמין שאלירן יעזוב את הספסל הנוח בריימס כדיי לחמם את הספסל של "קבוצת הפאר" הפועל ב"ש?
מה עובר עליכם אנשים? אם אלירן מגיע זה רק להרכב וכרגע לא רואה איפה הוא נחוץ לנו.
הוא שחקן ענק לגמריי אבל אני עם טוטי בעיניין, לא רואה איפה הוא משתלב בתמונת ההרכב.
סתם שאלה לחברים שכאן, באמת מישהו פה מאמין שאלירן יעזוב את הספסל הנוח בריימס כדיי לחמם את הספסל של "קבוצת הפאר" הפועל ב"ש?
מה עובר עליכם אנשים? אם אלירן מגיע זה רק להרכב וכרגע לא רואה איפה הוא נחוץ לנו.
הוא שחקן ענק לגמריי אבל אני עם טוטי בעיניין, לא רואה איפה הוא משתלב בתמונת ההרכב.
ספורט 5 מדווח על פלט למכבי חיפה
היה ברור. תתרגלו, פלט יהיה מועמד מעכשיו לכל קבוצה ישראלית שתחשוב בגדולtaltal כתב:ספורט 5 מדווח על פלט למכבי חיפה
אגב, שלשום הוא עלה לשחק בדקה ה-88 בהפסד של זולטאם לקלאב ברוז' ורפאלוב

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פלט לא יתאים למכבי חיפה,במכבי תא הוא פוטנציאל ל10 גולים עד סוף העונה