גם השער של גורדנה כזה, מסירה מבריקה ושער של שחקן שטוב בלצאת ממצבי לחץ.zivmay כתב:המהלך לשער הראשון של ארבייטמן, לכאלה שערים אנחנו צריכים לשאוף! כמה שיותר גאלה ואנחנו בכיוון הנכון.
הפינה האופטימית- כי פסימי זה לחלשים - מחזור 12
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה האופטימית- כי פסימי זה לחלשים - מחזור 12
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
השער של גורדנה גם היה מצויין אבל ממש לא אותו מהלך.
דיברתי על 4 מסירות מהירות וכדור עומק חד.
דיברתי על 4 מסירות מהירות וכדור עומק חד.
- דר אדום בנשמה
אני צופה במשחק עכשיו ביוטיוב ובתחילת המשחק היה מהלך כמעט כמו זה של הגול השלישי והמהלך הופסק בגלל טענת נבדל שלא היה ולא נברא, אוגו מסר מסירה מעולה לגורדנה והקוון הרים דגל לנבדל שכאמור לא היה, וכבר בדקה השנייה יכלנו לכבוש שער.
המשולש+ כדור עומק שהקישור שלנו עשה בשער השלישי- בראבו!!!
חן דילמוני בעונה שעברה בישל רק מולנו מה שאופיר מבשל בעונה שלמה.
אפשר להגיד על אופיר הרבה דברים, התקפית הוא בינוני מאוד.
ואיפה הוא היום?bs war כתב:חן דילמוני בעונה שעברה בישל רק מולנו מה שאופיר מבשל בעונה שלמה.
אני סומך על ברק בכר יותר מאשר על כל כותב בפורום שלנו באשר הוא. אם חן דלמוני היה מוערך בקרית שמונה רבע ממה שאתם מעריכים אותו
פינאס עוד היה בנתניה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דלמוני פרץ בעונה שעברה, ולמרות זאת ברק בכר חיפש לצרף את פינאס כבר בינואר שנה שעברה, כשפינאס היה ההחתמה הראשונה של בכר בקיץ האחרון, ככה שיתכן שדלמוני הוא לא השחקן שעושים ממנו כאן...
מצוין, אם מגן מחליף בק"ש נותן יותר מספרים מאופיר מה זה אומר על היכולת ההתקפית שלו?Totti כתב:
ואיפה הוא היום?
אני סומך על ברק בכר יותר מאשר על כל כותב בפורום שלנו באשר הוא. אם חן דלמוני היה מוערך בקרית שמונה רבע ממה שאתם מעריכים אותו
פינאס עוד היה בנתניה
- דר אדום בנשמה
זה גם תלוי איך משחקים איתו, למשל בנבחרת הוא שם שני בישולים בשני המשחקים היחידים שהוא פתח בהם, זה לא הולך ברגל.bs war כתב:
מצוין, אם מגן מחליף בק"ש נותן יותר מספרים מאופיר מה זה אומר על היכולת ההתקפית שלו?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי אותך. אתה בוחר לערוך השוואה רק בין החלק ההתקפי של אופיר לחלק ההתקפי של דלמוני? כי אם זה ככה אז גם שמעון הרוש עולה על אופיר דוידזאדה מבחינת מספרים בחלק ההתקפי. מה זה אומר על משחק ההגנה של הרוש/דלמוני? לא הרבה.bs war כתב:
מצוין, אם מגן מחליף בק"ש נותן יותר מספרים מאופיר מה זה אומר על היכולת ההתקפית שלו?
אין מגן בליגה שמשלב יותר טוב מאופיר הגנה והתקפה. כשאופיר בכושר טוב הוא רמה אחת מעל שאר המגינים בליגה שיודעים או התקפה (דלמוני/טואטחה) או הגנה (בן הרוש) ולא יותר מכך.
אופיר הוא גם מהיר מאוד וגם אתלטי, וגם הסגירה האלכסונית שלו השתפרה בצורה דרסטית בשנתיים האחרונות, וגם הכושר גופני שלו הוא משהו שנדיר לישראל, ככה שמבחינת המכלול של האיכויות אופיר הוא המגן הטוב בארץ.
אז נכון שאופיר פתח את העונה בכושר פחות טוב (כשאסור לשכוח שהוא חוזר מפציעה ארוכה), אבל בשנה שעברה הוא היה נפלא עד לפציעה.
שימו את כל המגינים השמאלים בישראל כשחקנים חופשים בשוק, ואופיר יהיה השם הכי חם והשחקן שכל הקבוצות הארץ (מכבי חיפה, קריית שמונה, מכבי ת"א) ילחמו עליו, בגלל המכלול של התכונות שלו, בגלל הגיל שלו, בגלל שהוא המגן האמיתי היחידי בארץ...
קבוצת הבית הטובה בליגה.
- ForeverRed
עזבו אתכם מתאוריות. כשאופיר בכושר שיא הוא אולי המגן השמאלי הטוב בארץ (אולי), אבל אם לשפוט מלא מעט
משחקים ששיחק העונה, הוא רחוק מלהיות בכושר כזה. כרגע הוא נמצא במגמת שיפור ונקווה שהיא תימשך.
לגבי בן הרוש ודלמוני. ברק בכר ידוע כמאמן שלא נצמד לשמות. דלמוני פתח את העונה עם פציעה, פינאס החליף אותו
והצטיין, ולכן המשיך בצדק לקבל את חולצת ההרכב. בן הרוש שנתפס בעיקר כמגן הגנתי, שיפר מאוד את היכולות
ההתקפיות שלו העונה. גם אמבולה מרעננה עושה רושם של מגן מצוין.
אני חושב שיהיה מופרז להגדיר כרגע את אופיר כמגן הטוב בישראל, אבל את הפוטנציאל להפוך לכזה בהחלט יש לו.
משחקים ששיחק העונה, הוא רחוק מלהיות בכושר כזה. כרגע הוא נמצא במגמת שיפור ונקווה שהיא תימשך.
לגבי בן הרוש ודלמוני. ברק בכר ידוע כמאמן שלא נצמד לשמות. דלמוני פתח את העונה עם פציעה, פינאס החליף אותו
והצטיין, ולכן המשיך בצדק לקבל את חולצת ההרכב. בן הרוש שנתפס בעיקר כמגן הגנתי, שיפר מאוד את היכולות
ההתקפיות שלו העונה. גם אמבולה מרעננה עושה רושם של מגן מצוין.
אני חושב שיהיה מופרז להגדיר כרגע את אופיר כמגן הטוב בישראל, אבל את הפוטנציאל להפוך לכזה בהחלט יש לו.
איך הגיוני ? מכבי עם 100 אחוז..bs war כתב:קבוצת הבית הטובה בליגה.
גם אני זוכר שתהיתי לגבי זה כשאמרו את זה בשער השבת, אני חושב שההסבר שלהם היה בגלל הורדת הנקודות או משהוyakar כתב: איך הגיוני ? מכבי עם 100 אחוז..
צריך להפסיק להקשיב למוטי חביבyakar כתב: איך הגיוני ? מכבי עם 100 אחוז..