Sir Alex Ferguson כתב:
שישאר חד? רק ארבעה ימים לפני הוא שיחק 63 דקות מול קריית שמונה...
ולא היה בדיוק חד שם .. כולנו רואים שברדה לא בכושר משחק לאחרונה , אלישע כנראה חשב שמשחק כזה ב4-0 יוכל להחזיר את ברדה לפורמה , יש הגיון בזה.
למרות שלדעתי היה עדיף לתת לו להתאושש מהפציעה עוד , אבל זכותו של אלישע להחליט.
אם הכוונה הייתה שברדה יהיה חד ע״י הבקעת שער זה כמובן היה הגיוני ונכון. אין אחד ביציע שלא פילל לשער שלו או של מליקסון.
אך הכוונה היא אחרת. עצם הנוכחות על הדשא היא זו שמביאה את עניין החדות, זה גם מתקשר לכך שאחרי משחק הנבחרת שברדה ובוזגלו לא שיחקו ואיבדנו נקודות, אלישע דיבר על כך שעקב אי השתתפותם הם חזרו פחות חדים.
יש כאן קו מחשבה מסוים.
היום ראיתי את השידור החוזר ואייל לחמן דיבר על כך שבמידה והשחקן כשיר, נכון לשתף אותו למספר דקות מועט על
מנת להישאר בקצב של הקבוצה. אני יכול להסכים עם זה, למרות שגם אני העדפתי לראות את דור מלול מקבל דקות.
לכל המאוכזבים מהיכולת של אבו לאבן, לא צריך לשפוט שחקן לפי החמצה אחת. אף אחד לא יכול לחשוד בי באמונת יתר
ביכולות המקצועיות שלו, אבל מלבד ההחמצה הגדולה הוא היה בסך הכל בסדר. כנ"ל לגבי ברדה שאמנם לא התעלה,
אך גם לא היה רע. בטח אם לוקחים בחשבון את הירידה הטבעית באיכות המשחק הקבוצתי במחצית השנייה לאחר 3 משחקים בשבוע.
שימו לב לתגובתו של ססאר ארזו, בלמה המצוין של בית"ר ירושלים שכבר ראה דבר או שניים בקריירה, לאחר שנשאל
מיהו החלוץ שהכי קשה היה לו לשחק מולו בישראל?
"אני אוהב את אליניב ברדה. שיחקתי נגדו גם בבלגיה והכי קשה לשמור עליו. הוא מלא בניסיון וחוכמת משחק, מעבר
לכישרון. בישראל הוא הכי מסוכן. גם זהבי כזה - אבל לא שיחקתי מולו".
נכון שאליה בתקופה פחות טובה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. במקום לאבד סבלנות ולהיות כפויי טובה ולקטול,
תעודדו ותחדירו בו ביטחון. יש לו עוד הרבה מה לתת!
ForeverRed כתב:שימו לב לתגובתו של ססאר ארזו, בלמה המצוין של בית"ר ירושלים שכבר ראה דבר או שניים בקריירה, לאחר שנשאל
"אני אוהב את אליניב ברדה. שיחקתי נגדו גם בבלגיה והכי קשה לשמור עליו. הוא מלא בניסיון וחוכמת משחק, מעבר
נכון שאליה בתקופה פחות טובה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. במקום לאבד סבלנות ולהיות כפויי טובה ולקטול,
ForeverRed כתב:שימו לב לתגובתו של ססאר ארזו, בלמה המצוין של בית"ר ירושלים שכבר ראה דבר או שניים בקריירה, לאחר שנשאל
גם שיר צדק אמר שעל ברדה וזהבי הכי קשה לשמור אולי כל האוהדים האנטי ברדה יבינו שיש דברים שהם מעבר לגולים ובישולים. אותו דבר מליקסון שחקן כמוהו גורם לשחקן כמו בוזגלו לפרוח יותר כי הוא מוריד ממנו לחץ ולפחות שומר חזק אחד פחות
הוא גם אמר שביתר ברמה של סארגוסה
ועכשיו ברצינות, זה נכון שברדה בתקופה קצת פחות טובה אבל כל העבודה שהוא עושה אם זה במגרש ואם מחוצה לו זה דבר שאין שני לא בקבוצה, ובמקרה שלו מספרים באמת לא משקפים את בתרומה האמיתית שלו לקבוצה. דבר אחד אוסיף שברגע שברדה יפסיק עם העוד חצי נגיעה המיותרת הזאת שיש לו בכדור בחודש חודשיים האחרונים גם המספריים יחזרו