התקציר מהאתר הרישמי
התקציר מהאתר הרישמי
https://www.youtube.com/watch?v=ENzJysh ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
1) אנחנו כאלה פראיירים.
2) הגיע לנו פנדל ברור מהיד של אלי לוי.
3) האיש שעשה את ההבדל במשחק - אסי דומב. מישהו אמר חלון העברות?
4) מהזווית הזאת זה ברור - יניב אלול צריך לעבור ועדת חקירה בנוגע לעבירה הלא ברורה הזאת, זה נראה רע מאוד לבעוט לשחקן באגן (לא בכדור בכלל) במצב כזה.
1) אנחנו כאלה פראיירים.
4) מהזווית הזאת זה ברור - יניב אלול צריך לעבור ועדת חקירה בנוגע לעבירה הלא ברורה הזאת, זה נראה רע מאוד לבעוט לשחקן באגן (לא בכדור בכלל) במצב כזה.
Re: התקציר מהאתר הרישמי
לגביי הסעיף הרביעי, אני חושב שהגול הוא גול של אסי, הכדור ממש היה בידיים שלו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מה קשור אסי? עזוב את הבעיטה עצמה, אתה לא מחדש פה משהו.
אבל אם לא משחקים קונג פו או קראטה על סף הרחבה - אין פאול - אין בעיטה חופשית - אין גול.
4 נקודות שלא נותר לי אלא להסכים עם כל אחת ואחת מהן, ידידאל. מעצבן.
אבל אם לא משחקים קונג פו או קראטה על סף הרחבה - אין פאול - אין בעיטה חופשית - אין גול.
4 נקודות שלא נותר לי אלא להסכים עם כל אחת ואחת מהן, ידידאל. מעצבן.
ושוב תראו איך התחיל הגול של ר"ג, אביתר אילוז מאבד כדור סתמי.
דווקא מכל חוליית ההגנה פדלון מציג יכולת סבירה.
דווקא מכל חוליית ההגנה פדלון מציג יכולת סבירה.

הגיע לנו לפחות שני פנדלים, אם לא שלושה. שתי הנפילות של כבדה נראו כמו עבירות ברורות, במיוחד במחצית הראשונה, הבלם הזה של ר"ג ממש תפס אותו ולא נתן לו לזוז.
סך הכל נראה שהיינו יותר טובים והגיע לנו לנצח. הגענו ליותר מצבים ואני חושב שקופחנו לא מעט. אבל זה עדיין לא תירוץ- אין תוצאות. שום דבר לא ינחם אותי כל עוד אין ניצחון.
סך הכל נראה שהיינו יותר טובים והגיע לנו לנצח. הגענו ליותר מצבים ואני חושב שקופחנו לא מעט. אבל זה עדיין לא תירוץ- אין תוצאות. שום דבר לא ינחם אותי כל עוד אין ניצחון.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אלול תתלונן!
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 19 פברואר 2009, 22:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אם נהיה ריאלים, אף אחת מהנפילות ברחבה, פעמיים של כבדה ושל בונפלד, לא היו פנדל, למעט אולי הנגיעת יד. שיש שופטים שישפטו את זה ככדור ירוי. כי היד נשארה למטה.
ואימפריה באדום, כדי שתמחוק את זה. אתה סתם מוציא פה דיבה על בנאדם, כל עוד אין לך הוכחות
ואימפריה באדום, כדי שתמחוק את זה. אתה סתם מוציא פה דיבה על בנאדם, כל עוד אין לך הוכחות
במחצית הראשונה, כבדה מקפיץ מעל שחקן ונכנס לרחבה, אותו שחקן של ר"ג ממש תופס אותו בחולצה ולא נותן לו להתקדם. אם זה לא פנדל, אז מה כן?עדי פרץ כתב:אם נהיה ריאלים, אף אחת מהנפילות ברחבה, פעמיים של כבדה ושל בונפלד, לא היו פנדל, למעט אולי הנגיעת יד. שיש שופטים שישפטו את זה ככדור ירוי. כי היד נשארה למטה.
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
מהבחינה המשפטית יניב אלול יכול לתבוע אותו... זה יהיה משעשע.
מסכים עם כל מילה של ידידאל.
מסכים עם כל מילה של ידידאל.
רוצים אצטדיון חדש!
גיא לוי תבדוק טוב טוב מה קורה אצלך בבית מה קורה לחברה של סתיו (אסי אלול בונפלד את אילוז).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל ראיתי היום את התקציר ואני חושב בדיוק כמוך.yedidel כתב:https://www.youtube.com/watch?v=ENzJysh ... /index.php
1) אנחנו כאלה פראיירים.
בקשר לסעיף 4, הכעס על יניב אלול גובר כשגיא לוי לפני המשחק מנחה את השחקנים לא לעשות בשום אופן עבירות באיזור הרחבה, זה הדגש המרכזי שהוא נותן לשחקנים לפני עלייה למגרש.
אם אני גיא לוי, אני מוציא באותו רגע את יניב אלול שפעם אחר פעם השנה מצפצף על ההוראות של גיא לוי ופוגע בקבוצה. מילא אם היה מדובר במאבק לגיטמי על כדור, אבל הבעיטה הזאת היא עבירה במתכוון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוראות או לא הוראות ניראה לי השחקנים שלנו רוצים להיתקע בליגה הזאת !!
זה שי !
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים במאה אחוז. טעות גדולה של גיא לוי - לא ברור לי למה לא לבצע את הזעזוע הזה.משה אוחיון כתב: אם אני גיא לוי, אני מוציא באותו רגע את יניב אלול שפעם אחר פעם השנה מצפצף על ההוראות של גיא לוי ופוגע בקבוצה. מילא אם היה מדובר במאבק לגיטמי על כדור, אבל הבעיטה הזאת היא עבירה במתכוון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כבר טענתי שי שלפעמים נראה לי ששחקנים מסוימים לא באים במוטיבציה גבוהה לנצח ,בגלל הפחד שאם נעלה ליגה, הם בגלל רמתם הנמוכה יאבדו את מקומם בקבוצה גדולה שמשלמת שכר גבוהה ובעלת קהל גדול.זה שי ! כתב:הוראות או לא הוראות ניראה לי השחקנים שלנו רוצים להיתקע בליגה הזאת !!
זה שי !
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שום פנדל , כבדה פשוט ראה שהוא לא ממגיע לכדור והוא חלש מספיק בשביל לשים גוף אז הוא נפל.bs war כתב:[quot
במחצית הראשונה, כבדה מקפיץ מעל שחקן ונכנס לרחבה, אותו שחקן של ר"ג ממש תופס אותו בחולצה ולא נותן לו להתקדם. אם זה לא פנדל, אז מה כן?