אני בא לראות את הפועל באר-שבע.
לא את אלול או את גיא ואפילו לא את אלונה, הפועל באר-שבע שלי!!! זה העיקר.
יום הדין חובת הגעה לעילוט.אוטובוס אחד לאוהבים באמת
Re: יום הדין חובת הגעה לעילוט.מכירת כרטיסים להסעה
הלוואי ויקרה נס ואני אוכל להגיע..
לצערי העבודה מונעת ממני להגיע גם היום לעירייה וגם ביום שני למשחק הכל כך חשוב הזה.
שיהיה בהצלחה לכולנו!
לצערי העבודה מונעת ממני להגיע גם היום לעירייה וגם ביום שני למשחק הכל כך חשוב הזה.
שיהיה בהצלחה לכולנו!
הפועל אני כבר משתגע
- אור אבוחצירה האדום
איז באסה לא יכול לבוא...
מקווה שהפועל תנצחח.....
זאת פעם 1 העונה שאני מפסיד משחק חוץ...
לא נוראא נעודד את הקבוצה מהבית חחח..
מקווה שהפועל תנצחח.....
זאת פעם 1 העונה שאני מפסיד משחק חוץ...
לא נוראא נעודד את הקבוצה מהבית חחח..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בטח מגיע, משחק קריטי, צריכים אותנו שם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
באיזה שעה ההסעה אמורה לצאת?
תנו טווח שעות, כי זה הרי ידוע שהווינר יותר חשוב מקהל אז למה לעשות משחק חשוב בסוף השבוע כשכולם יכולים להגיע? נעשה ביום שני כשיש לימודים ועבודה על הראש!!!
תנו טווח שעות, כי זה הרי ידוע שהווינר יותר חשוב מקהל אז למה לעשות משחק חשוב בסוף השבוע כשכולם יכולים להגיע? נעשה ביום שני כשיש לימודים ועבודה על הראש!!!

מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
מישל בדיוק באתי לפתוח טופיק על זה . אני לצעיר לא יגיע כי אני בצבא אבל חברה תבואו בשביל הקבוצה שלכם ותתדחפו אותה לניצחון!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
ההסעה יוצאת ב 14:45מוטי כתב:באיזה שעה ההסעה אמורה לצאת?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
ה-מ-ש-ח-ק!!!!
מעבר ל-3 הנק' שהמשחק הזה יכול לתת לנו. יש כאן פן של מומנטום. לנצח את אחי נצרת ולפתוח מהמקום ה-6 פער של 6 נק' (!!!!!!!!) אמור בהחלט להספיק לנו עד לסיום העונה. לא נשכח שאחי נצרת עדיין לא מעדה בצורה רצינית העונה, ובתקווה שגם זה יגיע. אך מאידך, הפסד שלנו ואנחנו משתווים למקום ה-6 ואף יורדים אליו כי לאחי נצרת יחס שערים טוב יותר.
לאחי נצרת, ההתקפה הטובה בליגה. ההגנה שלנו, איך לומר בעדינות, לא משהו שניתן לסמוך עליו יותר מדי...
מה שבטוח,
חם הולך להיות שם.
מעבר ל-3 הנק' שהמשחק הזה יכול לתת לנו. יש כאן פן של מומנטום. לנצח את אחי נצרת ולפתוח מהמקום ה-6 פער של 6 נק' (!!!!!!!!) אמור בהחלט להספיק לנו עד לסיום העונה. לא נשכח שאחי נצרת עדיין לא מעדה בצורה רצינית העונה, ובתקווה שגם זה יגיע. אך מאידך, הפסד שלנו ואנחנו משתווים למקום ה-6 ואף יורדים אליו כי לאחי נצרת יחס שערים טוב יותר.
לאחי נצרת, ההתקפה הטובה בליגה. ההגנה שלנו, איך לומר בעדינות, לא משהו שניתן לסמוך עליו יותר מדי...

מה שבטוח,
חם הולך להיות שם.