מכבי עובדת בשביל זהבי וזה לא במקרה, זו שיטת משחק. אני לא חושב שפאקו היה רוצה למנוע את זה. הוא מכוון לזה. הוא מנסה למקסם את היכולת של זהבי לטובת הקבוצה.
קשה להגיד שזה לא מצליח, בינתיים זהבי מסתמן כשחקן היחיד בליגה שעוד לא נמצאה הדרך לשתק אותו. וגם אם זהבי יעזוב כל השיטה של מכבי תשתנה ולא בטוח שהיא לא תדע להתמודד עם זה.
זו חייבת להיות העונה שלנו !
- ForeverRed
Re: זו חייבת להיות העונה שלנו !
מסכים לגבי הדברים שכתבת, אבל לא על התוצאה.bs war כתב:מכבי עובדת בשביל זהבי וזה לא במקרה, זו שיטת משחק. אני לא חושב שפאקו היה רוצה למנוע את זה. הוא מכוון לזה. הוא מנסה למקסם את היכולת של זהבי לטובת הקבוצה.
קשה להגיד שזה לא מצליח, בינתיים זהבי מסתמן כשחקן היחיד בליגה שעוד לא נמצאה הדרך לשתק אותו. וגם אם זהבי יעזוב כל השיטה של מכבי תשתנה ולא בטוח שהיא לא תדע להתמודד עם זה.
אתה טוען שזה עובד, ואני טוען שזה בינתיים עובד.
לאורך זמן, הסתמכות כל כך גדולה על שחקן אחד עולה באיבוד כושר וביטחון של שחקנים אחרים, שספק אם יהיו
שם כשיצטרכו אותם. אני לא אוהב את הדרך הזאת, גם אם כרגע היא מצליחה.
זה כבר הביא אליפות אחת די קלילה... ה"בינתיים" הזה נמשך כבר שנה וחצי.ForeverRed כתב: מסכים לגבי הדברים שכתבת, אבל לא על התוצאה.
אתה טוען שזה עובד, ואני טוען שזה בינתיים עובד.
לאורך זמן, הסתמכות כל כך גדולה על שחקן אחד עולה באיבוד כושר וביטחון של שחקנים אחרים, שספק אם יהיו
שם כשיצטרכו אותם. אני לא אוהב את הדרך הזאת, גם אם כרגע היא מצליחה.
מכבי ת"א היא הקבוצה החזקה בליגה,אפילו מאוד.bs war כתב:
זה כבר הביא אליפות אחת די קלילה... ה"בינתיים" הזה נמשך כבר שנה וחצי.
אבל..אתה לא יכול להתעלם מהתהליך שעובר שם ב3 שנים האחרונות.
בדומה לברצלונה להבדיל,מקבוצה קבוצתית חזקה שהיא הייתה בשנתיים האחרונות,היא הופכת יותר ויותר תלותית בשחקן אחד.
מה שנקרא "אם לא הולך,ניתן את הכדור לזהבי והוא כבר ישים את הגול".
אי אפשר באמת לדעת מה יקרה אם זהבי יעזוב בינואר.
כנראה שבטווח הקצר זה יפגע בהם מעט,אבל לטווח הארוך זה יוציא את האיכויות הרבות שנמצאים שם בשאר השחקנים וכאלו לא חסר.
אני בכלל חושב שגם אם זהבי יעזוב,יש להם מספיק שחקנים שיכולים לפרוץ,וזה מבלי לדבר על יצחקי שחוזר מפציעה.
- ForeverRed
לא מסכים. הסיפור הזה רק הולך ומקצין ממשחק למשחק, בטח שמעונה לעונה.bs war כתב:
זה כבר הביא אליפות אחת די קלילה... ה"בינתיים" הזה נמשך כבר שנה וחצי.
בעונה הנוכחית זה נהיה מוגזם מבחינתם. אבל מי אני שאתלונן..