בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 18:00
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 18:00
אני לא רציתי להגיב על ברדה אבל אני מסכים עם אדם בלב בנשמה, ברדה עוד מהסיבוב השני בעונה שעברה לא משחק מספיק טוב, אני לא חולק על העובדה שהוא מנהיג אמיתי ואחד מ5 השחקנים הגדולים שהיו בקבוצה שלנו מאז שהקבוצה הוקמה ועד היום, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא כבר לא מצליח לכבוש ומנסה כמו מליקסון לעשות דברים גדולים מדיי ולא עושה את המהלכים הפשוטים, קחו למשל את בוזגלו וגורדנה שעושים דברים בצורה פשוטה ולא מנסים לחפש דברים גרנדיוזים, ברדה לעומת זאת כל הזמן מנסה לקחת כדור ולבעוט מרחוק גם ממצב שהוא יכול למסור.
אני חושב שעוד משחק אחד על הספסל לא יזיק לו, אבל מצד שני הלוואי והוא ישים מחר צמד אני מאחל שזה יקרה.
אני חושב שעוד משחק אחד על הספסל לא יזיק לו, אבל מצד שני הלוואי והוא ישים מחר צמד אני מאחל שזה יקרה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין סיבה שברדה יחזור אוטומטית להרכב, רק כי קוראים לו ברדה
הקבוצה רצה יפה מאוד בלעדיו בתקופה האחרונה, למה להרוס מומנטום?
זה לא אומר שהוא הופך להיות שחקן ספסל אלא מחכה לרגע הנכון לחזור להרכב, שום דבר נורא לא יקרה.
זה לא אומר שהוא הופך להיות שחקן ספסל אלא מחכה לרגע הנכון לחזור להרכב, שום דבר נורא לא יקרה.
הגזמתם לגמרי.
תראו שוב את המחצית הראשונה שלנו נגד קרית שמונה שהייתה נהדרת בזכות הלחץ הגבוה שלנו. תראו מה ברדה עשה שם ותחשבו שוב על התרומה שלו.
אגב ברדה יצא בסביבות הדקה השישים בגלל הפציעה. משם כבר היינו בנחיתות וגרוע מזה הקבוצה נראתה מבוהלת כי תנשו מה ? לא היה מנהיג.
תראו שוב את המחצית הראשונה שלנו נגד קרית שמונה שהייתה נהדרת בזכות הלחץ הגבוה שלנו. תראו מה ברדה עשה שם ותחשבו שוב על התרומה שלו.
אגב ברדה יצא בסביבות הדקה השישים בגלל הפציעה. משם כבר היינו בנחיתות וגרוע מזה הקבוצה נראתה מבוהלת כי תנשו מה ? לא היה מנהיג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עזוב, אנשים פה שופטים שחקנים אך ורק על פי שערים ובישולים. לא מבינים שבכדורגל יש מכלול של דברים שחשובים לא פחות משער או בישול.גדי כתב:הגזמתם לגמרי.
יש פה כמה גאונים ששלחו את אוגו הביתה כבר מזמן. שער ובישול או שתיים והופה פתאום הוא כוכב.
אני לא מדבר על הדיונים שהיו פה על בוזגלו בתחילת העונה שעברה, על פלט(החייזר), מליקסון וברדה.
ככה זה אצל האוהדים שלנו.
- OMERREMO33
עושה לי בחילה לקרוא (חלק) מההודעות פה... כפויי טובה נטולי הבנה מינימלית בכדורגל.
רצה יפה בלעדיו בתקופה האחרונה?! בסך הכל לא פתח משחק אחד, זאת התקופה? וברדה גם שהוא חלש מדביק אליו שחקן הגנה ומאפשר יותר חופש תנועה לבוזי,מליקסון וארבייטמן והדחיפה שלו שווה יותר מכל פס עומק של גורדנה (בלי לזלזל בתרומה של גורדנה שלדעתי צריך להיות הג'וקר מהספסל), מה שאני כן מסכים שאם ברדה במשחק לא טוב ותקוע בשלב מסוים את המשחק אלשיע צריך להחליף אותו תוך כדי משחק ולא לתת לו להיגמר סתם 90 דקותns75 כתב:אין סיבה שברדה יחזור אוטומטית להרכב, רק כי קוראים לו ברדה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לגמרי.OMERREMO33 כתב:עושה לי בחילה לקרוא (חלק) מההודעות פה... כפויי טובה נטולי הבנה מינימלית בכדורגל.
OMERREMO33 כתב:עושה לי בחילה לקרוא (חלק) מההודעות פה... כפויי טובה נטולי הבנה מינימלית בכדורגל.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת...
תמשיכו לקשקש על ברדה מפה עד לפלנד.
בינתיים הוא הבאנקר הכי גדול של אלישע.
לפני מליקסון,לפני גורדנה ולפני בוזגלו.
אז תמשיכו לקשקש,וכדאי שתשתו קצת אומגה 3 זה ירענן לכם את הזכרון,איפוא היינו לפניו ואיפוא אנחנו איתו.
תמשיכו לקשקש על ברדה מפה עד לפלנד.
בינתיים הוא הבאנקר הכי גדול של אלישע.
לפני מליקסון,לפני גורדנה ולפני בוזגלו.
אז תמשיכו לקשקש,וכדאי שתשתו קצת אומגה 3 זה ירענן לכם את הזכרון,איפוא היינו לפניו ואיפוא אנחנו איתו.
- The red one
חבר'ה אתם לוקחים קשה. תנו להביע דעה. לא טוב לכם אל תגיבו. מספיק שאחד שניים אומרים אותו דבר לא כולם צריכים להוסיף שמן למדורה.
אם היינו חושבים אותו דבר לא היה כאן פורום.
- OMERREMO33
מה זה אל תגיבו? מי לוקח קשה... כמו שיש כאן כמה שרשמו "נגד" ברדה אז יש כאלו שעונים את דעתם בעדו...
מה זאת אומרת "תנו להביע דעה ואל תגיבו"?אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר'ה אתם לוקחים קשה. תנו להביע דעה. לא טוב לכם אל תגיבו. מספיק שאחד שניים אומרים אותו דבר לא כולם צריכים להוסיף שמן למדורה.
למה הדעה שמורה רק לך ולמי שחושב כמוך?
קשה לכם קצת לקבל את הדעה שמנגד אז אתם משתמשים בקלישאה "תנו להביע דעה".
פאתטי.
עזבו את ברדה בשקט!
- The red one
ממש לא. שאלתי "אני היחיד שחושב..?" וקיבלתי תשובה שכנראה שכן, אבל בעצם 9 תגובות פה הם אותה גברת בשינוי אדרת.אדום זקן כתב: מה זאת אומרת "תנו להביע דעה ואל תגיבו"?
למה הדעה שמורה רק לך ולמי שחושב כמוך?
קשה לכם קצת לקבל את הדעה שמנגד אז אתם משתמשים בקלישאה "תנו להביע דעה".
פאתטי.
אבל במחשבה שנייה, תגובה מיותרת שלי, אתה לגמריי צודק. לכל אחד יש זכות להגיב. ואגב לא הבנתי למה הפכת אותי ל"לכם" "אתם" "משתמשים".
דעתי היא דעתי בלבד, לא נמנה על אף 'קבוצה' או 'חבורה' או מה שזה לא יהיה. אני מת על ברדה, אחד הסמלים הגדולים ביותר שדרכו כאן, אין לי משהו אישי נגדו (כמו לאחד המשתמשים כאן שהתגובות שלו אליו באמת מוגזמות ובבירור נוטפות מאניטרסים אישיים כרגע ברח לי הכינוי שלו) ואני מאחל לשלושער שלו מחר ובכל משחק מכאן ועד סוף העונה.
פשוט חושב שכמו שבנבחרת צועקים "לתת למי שטוב ובכושר שיישחק" כך צריך גם פה. ואם לא, כמו שאחד החבר'ה כתב כאן, לא להתעקש להשאיר את אליניב 90 דקות במקרה והוא חלש. אפשר גם להחליף אותו. נכון, הקבוצה תהיה בלי מנהיג, כי ברדה הוא מנהיג בדרכו על המגרש ולא משנה נגד מי ואיפה, אבל הקבוצה היא קבוצה ולא יכולה להיות תלוייה בברדה. למעשה, זה לא קורה. כי אם הקבוצה הייתה תלויה ביכולת של ברדה העונה לא היינו איפה שאנחנו היום. ככה שאפשר גם להסתדר בלעדיו, וניעור של משחק אחד - שניים על הספסל מסיבות מקצועיות לא יזיקו.
ואם נחזור לדיון המשחק - שורה קטנה של זריהן בערוץ הספורט אומרת שהובאן נפצע אמש באימון, והתקשה להשלים אותו, אבל נראה שיישחק מחר אם כי זה לא בטוח ב100%. גורנדה יחליפו אם לא יהיה כשיר.
א. לא קרה כלום,אח שלי בסה"כ הארתי את תשומת ליבך.אדום בלב בנשמהההה כתב: ממש לא. שאלתי "אני היחיד שחושב..?" וקיבלתי תשובה שכנראה שכן, אבל בעצם 9 תגובות פה הם אותה גברת בשינוי אדרת.
אבל במחשבה שנייה, תגובה מיותרת שלי, אתה לגמריי צודק. לכל אחד יש זכות להגיב. ואגב לא הבנתי למה הפכת אותי ל"לכם" "אתם" "משתמשים".
דעתי היא דעתי בלבד, לא נמנה על אף 'קבוצה' או 'חבורה' או מה שזה לא יהיה. אני מת על ברדה, אחד הסמלים הגדולים ביותר שדרכו כאן, אין לי משהו אישי נגדו (כמו לאחד המשתמשים כאן שהתגובות שלו אליו באמת מוגזמות ובבירור נוטפות מאניטרסים אישיים כרגע ברח לי הכינוי שלו) ואני מאחל לשלושער שלו מחר ובכל משחק מכאן ועד סוף העונה.
פשוט חושב שכמו שבנבחרת צועקים "לתת למי שטוב ובכושר שיישחק" כך צריך גם פה. ואם לא, כמו שאחד החבר'ה כתב כאן, לא להתעקש להשאיר את אליניב 90 דקות במקרה והוא חלש. אפשר גם להחליף אותו. נכון, הקבוצה תהיה בלי מנהיג, כי ברדה הוא מנהיג בדרכו על המגרש ולא משנה נגד מי ואיפה, אבל הקבוצה היא קבוצה ולא יכולה להיות תלוייה בברדה. למעשה, זה לא קורה. כי אם הקבוצה הייתה תלויה ביכולת של ברדה העונה לא היינו איפה שאנחנו היום. ככה שאפשר גם להסתדר בלעדיו, וניעור של משחק אחד - שניים על הספסל מסיבות מקצועיות לא יזיקו.
ואם נחזור לדיון המשחק - שורה קטנה של זריהן בערוץ הספורט אומרת שהובאן נפצע אמש באימון, והתקשה להשלים אותו, אבל נראה שיישחק מחר אם כי זה לא בטוח ב100%. גורנדה יחליפו אם לא יהיה כשיר.
ב. ברדה לא צריך ניעור,הוא יודע מצויין שהוא צריך להשתפר.
הכי קל זה להגיד שים אותו בספסל,אבל אחד כמו ברדה,שהמשחק והקבוצה הם בנפשו,מהלך כזה יכול רק להזיק.
במקום זה הוא חייב להמשיך לשחק ולהוציא את היכולות שלו החוצה,וגם לא יזיק שאחד החברים שלו במגרש שהוא יודע לדאוג להם מצויין,יעלה גם לו את הביטחון באיזה פנדל לבעוט,או בישול נחמד,כי זה מה שהוא היה עושה.