אתה צודק - גם אם זה מעצבן הדעה לחלוטין לגיטימית אבל לעצם העניין מה שברדה עשה נגד קרית שמונה לא יופיע בשום סטטיסטיקה וזה עוד מעבר למנהיגות. חטפנו אין ספור כדורים בחצי שלהם וברדה פשוט שיגע אותם.אדום בלב בנשמהההה כתב: ממש לא. שאלתי "אני היחיד שחושב..?" וקיבלתי תשובה שכנראה שכן, אבל בעצם 9 תגובות פה הם אותה גברת בשינוי אדרת.
אבל במחשבה שנייה, תגובה מיותרת שלי, אתה לגמריי צודק. לכל אחד יש זכות להגיב. ואגב לא הבנתי למה הפכת אותי ל"לכם" "אתם" "משתמשים".
דעתי היא דעתי בלבד, לא נמנה על אף 'קבוצה' או 'חבורה' או מה שזה לא יהיה. אני מת על ברדה, אחד הסמלים הגדולים ביותר שדרכו כאן, אין לי משהו אישי נגדו (כמו לאחד המשתמשים כאן שהתגובות שלו אליו באמת מוגזמות ובבירור נוטפות מאניטרסים אישיים כרגע ברח לי הכינוי שלו) ואני מאחל לשלושער שלו מחר ובכל משחק מכאן ועד סוף העונה.
פשוט חושב שכמו שבנבחרת צועקים "לתת למי שטוב ובכושר שיישחק" כך צריך גם פה. ואם לא, כמו שאחד החבר'ה כתב כאן, לא להתעקש להשאיר את אליניב 90 דקות במקרה והוא חלש. אפשר גם להחליף אותו. נכון, הקבוצה תהיה בלי מנהיג, כי ברדה הוא מנהיג בדרכו על המגרש ולא משנה נגד מי ואיפה, אבל הקבוצה היא קבוצה ולא יכולה להיות תלוייה בברדה. למעשה, זה לא קורה. כי אם הקבוצה הייתה תלויה ביכולת של ברדה העונה לא היינו איפה שאנחנו היום. ככה שאפשר גם להסתדר בלעדיו, וניעור של משחק אחד - שניים על הספסל מסיבות מקצועיות לא יזיקו.
ואם נחזור לדיון המשחק - שורה קטנה של זריהן בערוץ הספורט אומרת שהובאן נפצע אמש באימון, והתקשה להשלים אותו, אבל נראה שיישחק מחר אם כי זה לא בטוח ב100%. גורנדה יחליפו אם לא יהיה כשיר.
בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 18:00
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 18:00
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ברדה הוחלף כמה פעמים העונה, ובדקות יחסית מוקדמות (50, 60).
מאמין שהובאן ישחק. גם אם לא, קישור של גורדנה ואוגו יהיה מצויין, הם עשו אחלה עבודה נגד חיפה בזמנו ועכשיו אוגו פי עשר יותר טוב ממה שהיה אז.
מאמין שהובאן ישחק. גם אם לא, קישור של גורדנה ואוגו יהיה מצויין, הם עשו אחלה עבודה נגד חיפה בזמנו ועכשיו אוגו פי עשר יותר טוב ממה שהיה אז.
בכל מקרה ההרכב של סכנין:

אל תצפו לנתניה/הפועל חיפה, יהיה פה משחק לא קל בכלל.

אל תצפו לנתניה/הפועל חיפה, יהיה פה משחק לא קל בכלל.
- The red one
יש להם התקפה נהדרת ואחת הטובות מ"ליגת 4-14". הגנה ושוער קצת פחות, שכבר עשו פאדיחות. אנחנו צריכים לנצל את העניין הזה.
לק״ש חש שחקנים פצועים מקווה שיאבדו נקודות
עוד הרבה שנים ידברו על בש עד ברדה ואחרי שברדה הגיע.
בלעדיו היינו עוד אחת מהקבוצות במרכז טבלה בלי עניין ממשי
בלעדיו היינו עוד אחת מהקבוצות במרכז טבלה בלי עניין ממשי
כן, גם קישור לא מדהים. סגס מאתבי נתן משחק לא רע נגד מכבי, אבל אני מאמין שאוגו ינער אותו בקלות. נקווה שחלאיילה לא יפצע לנו שחקן עם הצהוב הקבוע שלו..אדום בלב בנשמהההה כתב:יש להם התקפה נהדרת ואחת הטובות מ"ליגת 4-14". הגנה ושוער קצת פחות, שכבר עשו פאדיחות. אנחנו צריכים לנצל את העניין הזה.
אני מקווה שבן ביטון יודע שהוא צריך לקבל צהוב
- The red one
נכון נקודה מעולה!אדום זקן כתב:אני מקווה שבן ביטון יודע שהוא צריך לקבל צהוב
ומה תגיד לשחקן כמו גורדנה? לא משנה כמה טוב תשחק יש אחרים שיפתחו במקומך משחק הבא כי הם שמות יותר גדולים?red guy כתב: רצה יפה בלעדיו בתקופה האחרונה?! בסך הכל לא פתח משחק אחד, זאת התקופה? וברדה גם שהוא חלש מדביק אליו שחקן הגנה ומאפשר יותר חופש תנועה לבוזי,מליקסון וארבייטמן והדחיפה שלו שווה יותר מכל פס עומק של גורדנה (בלי לזלזל בתרומה של גורדנה שלדעתי צריך להיות הג'וקר מהספסל), מה שאני כן מסכים שאם ברדה במשחק לא טוב ותקוע בשלב מסוים את המשחק אלשיע צריך להחליף אותו תוך כדי משחק ולא לתת לו להיגמר סתם 90 דקות
בעצם מדובר פה על שתי פילוסופיות משחק, פילוסופיה אחת שבה יש היררכיה ברורה של שחקנים, כל אחד יודע את מקומו ומה מצופה ממנו (מאמנים כמו שלמה שרף או אלישע לדוגמא, מאוד מאמינים בפילוסופיה הזו)
והפילוסופיה מנגד שטוענת ששמות לא משחקים על המגרש, מי שהכי טוב בנקודת הזמן הנתונה הוא זה שיפתח ( סוזה, פאקו)
אין נכון או לא נכון, כל אחד ותפיסת עולמו.
אני אישית מתחבר יותר לגישה השנייה, ויסלחו לי סוגדי הסמלים למינהם.
- OMERREMO33
פחחח׳חחחחחחחחחחחחחns75 כתב:
ומה תגיד לשחקן כמו גורדנה? לא משנה כמה טוב תשחק יש אחרים שיפתחו במקומך משחק הבא כי הם שמות יותר גדולים?
בעצם מדובר פה על שתי פילוסופיות משחק, פילוסופיה אחת שבה יש היררכיה ברורה של שחקנים, כל אחד יודע את מקומו ומה מצופה ממנו (מאמנים כמו שלמה שרף או אלישע לדוגמא, מאוד מאמינים בפילוסופיה הזו)
והפילוסופיה מנגד שטוענת ששמות לא משחקים על המגרש, מי שהכי טוב בנקודת הזמן הנתונה הוא זה שיפתח ( סוזה, פאקו)
אין נכון או לא נכון, כל אחד ותפיסת עולמו.
אני אישית מתחבר יותר לגישה השנייה, ויסלחו לי סוגדי הסמלים למינהם.
הרגת אותי...אז אתה סוזה??
יאללה נמאסתם. מי זה גורדנה?? מה הוא עשה עד היום???(ותחסוך ממני את ה"סטטיסטיקה" שלו אני מכיר) בדקה שלושים חנוק כמו מעשן כבד..
אתם הזויים!!!!!!!!!!
ברדה בן 40 פצוע עם ידיים ועיינים קשורות עדיף!!!!
מאיפה אפשר לדעת אם יש שידור פיראטי? יש אתר ספציפי עם קישורים? אף פעם לא יצא לי לראות משחקים של ליגת העל באינטרנט..
- ForeverRed
אנשים פה פשוט לא מבינים את החשיבות של שחקנים שיודעים לעלות מהספסל ולשנות משחק.
גורדנה עושה את זה מצוין עד עכשיו. למה לשנות בכוח?
גורדנה עושה את זה מצוין עד עכשיו. למה לשנות בכוח?
אם יהיה משהו קונקרטי מחר בסמוך לפתיחת משחק אפרסם כאן...הפועלעולה כתב:מאיפה אפשר לדעת אם יש שידור פיראטי? יש אתר ספציפי עם קישורים? אף פעם לא יצא לי לראות משחקים של ליגת העל באינטרנט..
בהקשר למשחק(אל תקרעו אותי): 3 קל! הקבוצה שלנו התחילה להתחבר, התחילה להיות רעה, והקישור שלנו התחיל להיות הבורג המרכזי!
- OMERREMO33
אם יהיה שידור כזה (פיראטי) זה יעלה בסמוך לפתיחה בכל מיני אתרים, מאמין שמישהו יביא גם לכאן.הפועלעולה כתב:מאיפה אפשר לדעת אם יש שידור פיראטי? יש אתר ספציפי עם קישורים? אף פעם לא יצא לי לראות משחקים של ליגת העל באינטרנט..