מח' 13 נגד סכנין | עדכונים חיים
Re: מח' 13 נגד סכנין | עדכונים חיים
מעניין תתחת מה אנשים פה אומרים, הם חושבים הם בפוטבול מנ'גר.
אני כבר חודשיים אומר שברדה על הפנים וגורדנה צריך לשחק במקומו, מאבד הרבה כדורים בועט 40 מטר מעל השער, שחקן בן 33 הוא לא שחקן בן 25 לא משנה כמה מנהיג יהיה.
אני כבר חודשיים אומר שברדה על הפנים וגורדנה צריך לשחק במקומו, מאבד הרבה כדורים בועט 40 מטר מעל השער, שחקן בן 33 הוא לא שחקן בן 25 לא משנה כמה מנהיג יהיה.

- OMERREMO33
חחח אין שידור, ברדיו בקושי מעדכנים (וגם כשכן אומרים שכולם גרועים) אז החלטתם שוב שברדה אשם כי מסי (גורדנה) בספסל... טמבלים.. למה לא להוציא מישהו אחר??
- ForeverRed
הייתה לי הרגשה רעה עוד לפני המשחק.
מבחן אופי מאוד גדול לקבוצה.
מבחן אופי מאוד גדול לקבוצה.
עונה שעברה היו רק איזה 500 מהפכים ובכללי אלישע עשה מיליון מהפכים בקריירה שלוג'וני כתב:
א- לא עשינו מהפך העונה !
ב- אלישע לא מסוגל לשנות!
ג- משחק חוץ.
שוב פעם איבדתם את הצפון? תרגעו, מחצית במשחק שאתם בכלל לא רואים, את הביקורות תשמרו לסוף המשחק
ביום ראשון האחרון כולם כאן אמרו שאנחנו מנצחים את ריאל... די, קצת סבלנות, תנו למשחק להיגמר לפחות... גם אני מבואס, אבל אנחנו לא יודעים מה הולך שם.
תאכלס לפי השידור המסכן אי אפשר לדעת מי הכי גרוע.....אבל זה סקסי להגיד להוציא את ברדה....
טמבלים אתה יודע למי תקרא ילד.OMERREMO33 כתב:חחח אין שידור, ברדיו בקושי מעדכנים (וגם כשכן אומרים שכולם גרועים) אז החלטתם שוב שברדה אשם כי מסי (גורדנה) בספסל... טמבלים.. למה לא להוציא מישהו אחר??
יש פה פורום שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה ואנשים כמוך לא יגידו מה להגיד ואיך.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 13 דצמבר 2014, 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

גם מדיווחים מדוחא אומרים שברדה חלש
מעניין מה יהיה הדיבור אחרי המשחק( כמה חביתות יהיו פה...)
לא בעטנו למסגרת לפי הרדיו.
אני מקווה שאלישע מכה אותם עם סרגל חם בברכיים בחדר ההלבשה
אני מקווה שאלישע מכה אותם עם סרגל חם בברכיים בחדר ההלבשה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
ששששש שב בשקט ילדוןmaor20094 כתב: טמבלים אתה יודע למי תקרא ילד.
יש פה פורום שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה ואנשים כמוך לא יגידו מה להגיד ואיך.
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 13 דצמבר 2014, 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאמן דרך הרדיו, מאמין שמגיע לך כפייםmaor20094 כתב:מעניין תתחת מה אנשים פה אומרים, הם חושבים הם בפוטבול מנ'גר.

כל הקבוצה משחקת על הפנים אבל ברדה אשם, לא רק שהוא סוחב את כל הקבוצה על הכתפיים, עכשיו גם את כל הביקורת.
די נחנקנו ממכם אוהדי "שישו ושימחו"

יש הבדל בין לחשוב שגורדנה צריך לפתוח כי הוא בכושר יותר טוב לבין לדבר, ללכלך או לשרוק בוז כשברדה פותח/נכנס כמחליף.maor20094 כתב:מעניין תתחת מה אנשים פה אומרים, הם חושבים הם בפוטבול מנ'גר.
בכלל, על סמך מה החלטת שברדה הוא הבעיה אם אתה לא רואה את המשחק?
מה שברדה עשה למועדון הזה, כל הסגל ביחד לא עשה ולא יעשה. אז צריך לתת לו את כל הכבוד הראוי.
ומה הקשר הגיל?אתה יודע בן כמה לאמפרד?פירלו?דרוגבה?צ'אבי?יש הרבה שחקנים מבוגרים ממנו שעדיין נשארו טובים למרות הגיל..ואליה רק בן 33.
יאללה סתמו, יש עוד מלא זמן
כמו שזה נשמע ברדיו, אף אחד לא מספק את הסחורה
כמו שזה נשמע ברדיו, אף אחד לא מספק את הסחורה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]