אלישע תשאיר את המפתחות מחר בבוקר אצל אלונה
Re: אלישע תשאיר את המפתחות מחר בבוקר אצל אלונה
גם אני חושב שאלישע לא יצעיד אותנו לתארים וקמפיינים אירופאים אבל מנגד אסור בתכלית האיסור לפרק את החבילה באמצע העונה
נו בבקשה,"ויילך הזרזיר לעורב".zivmay כתב:אל תדאג שימי, יש פה אנשים שמייחסים לכל הודעה, תגובה בפן האישי באוטומט. דבר קצת הזוי, אבל כל אחד בדרכו.
בקשר לתוכן, אין סרט כזה שאלישע יעזוב כל עוד לא תהיה קטסטרופה.
בינתיים העונה לצד נצחונות יפים, היו גם בזיונות כמו היום. כי שוב פעם, קבוצה שהיא לא מאומנת, היא לא קבוצה יציבה. אלא פשוט חייה על ימים טובים של שחקנים.
כרגע אנחנו ממקסמים את עצמנו בצמרת הגבוהה. אליפות לא תהיה, עד שאנשים ישפרו את הדברים שחייבים לשפר.
אבל בינתיים לפחות אנחנו במקום טוב, והפסדים כאלה או אחרים לא כלכך מפתיעים בנסיבות הקיימות.
מצאת לך שותף למירמור.
סתם שאלה שמציקה לי,
נניח ואלישע באמת שם את המפתחות היום בבוקר והולך הביתה, את מי בדיוק היית מצפה שאלונה תמנה למאמן בנקודה הזאת של העונה?
נניח ואלישע באמת שם את המפתחות היום בבוקר והולך הביתה, את מי בדיוק היית מצפה שאלונה תמנה למאמן בנקודה הזאת של העונה?
מספיק לפטר אנשים על ימין ועל שמאל, מי יביא לו פרנסה, אתה ?
תן לבעלת הבית לחשוב מי מספיק טוב ומי לא.
תן לבעלת הבית לחשוב מי מספיק טוב ומי לא.

מתאר לעצמי שהוא רשם את זה בלהט ההפסד
מקווה שהבוקר הוא התפקח והבין שאלישע לוי הוא המאמן הכי טוב שהגיע לבאר שבע בעשור אחרון
מקווה שהבוקר הוא התפקח והבין שאלישע לוי הוא המאמן הכי טוב שהגיע לבאר שבע בעשור אחרון
רק מלקרוא את הכותרת יש לי בחילה.
נראה לך באמת שאני מעסיק את עצמי במרמורים על אנשים כאלה ואחרים...אדום זקן כתב: נו בבקשה,"ויילך הזרזיר לעורב".
מצאת לך שותף למירמור.
נו באמת.. רק כדי שתפקח את עיניים ותכתוב בפורומים בשביל הכתיבה עצמה.
שבוע טוב יא גבר