הפינה הפסימית :: מחזור 13

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הפינה הפסימית :: מחזור 13

שליחה על ידי dardasmiley »

קצת לא נוח לי עם הדרך שלכם לבקר אנשים. "אתם מתהפכים כמו חביתות" משפט די שגור פה בפורום, לא! אנחנו לא מתהפכים, אנחנו (אני לפחות) אומר את דעתי על המשחק האחרון. אם השבוע היה טוב לדעתי ובשבוע אחר פחות טוב, זה מה שאגיד. אני לא ראה'מ ולא מדובר פה על דעתי על המו'מ עפ הלפסטינים אלא על משהו ורסטילי שמשתנה משבוע לשבוע. מי שמבקר משחק כדורגל על סמך דעתו מלפני המשחק חוטא למטרה, ראה שלמה שרף. ולא, לא לקחצי אישית ובטח שלא נעלבתי. פשוט מציקה לי נורא האמרה הזו שקופצת כל פעם שמישהו רושם משהו הפוך למה שרשם בשבוע שעבר...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: כמו שרשמו מעלי, דווקא כשעלינו למחצית השניה היו לנו איזה 10 דקות שפשוט ישבנו עליהם והכיוון היה נראה טוב, הקהל גם די התעורר בדקות האלו והתחיל עידוד שקצת הלהיט את הקבוצה, הטעות של הובאן+גורדנה+סוארז שהוביל לגול השני די שבר את הקבוצה ומאז הגול השני נעלמנו לחלוטין וסכנין הייתה קרובה לשלישי ולרביעי, אבל כמו שאמרו מעלי אם אחד הכדורים היה נכנס אז אלישע היה יוצא גאון ומאמן שחושב מחוץ לקופסא והיו מהללים אותו מפה ועד תאילנד, עשה שינוי, לא עבד, אני חושב שצריך ללמוד מזה, אבל לא היינו מגיעים למצב הזה מלחתחילה אם השחקנים היו עולים אתמול עם אש בעיניים, אתמול במשך 40 דקות ראשונות סכנין ניצחה כל מאבק אווירי על כדור, כל גליץ שלהם היה בול במקום, הם היו מנצחים בכל מאבק על כדור, לא היה קיים משחק הלחץ שראינו בשלושה שבועות האחרונים וזה נראה ככה גם במשחק, השחקנים עלו שאננים והם יכולים לבכות בתקשורת עד מחר שהמערך היה חדש והם לא היו רגילים, הם היו צריכים לעלות כמו נינגות במחצית הראשונה, לתת 2-0 רגוע ואז בכלל לא היינו מגיעים למצב שאלישע צריך לעלות מערך הזוי כזה
10 דקות שבהן לא הגענו למצבים זה נראה לך 10 דקות טובות?
החילוף הזה גרם לנו לגול הזה, אם אלישע לא היה משנה את המערך היינו מסגולים להתמודד עם המצב הזה בצורה יותר טובה ואולי היינו גם משווים, החילוף של אלישע גרם לכך שסכנין יהיו הרבה יותר מסוכנים מה שגם ככה הם היו עם 4 שחקני הגנה.
לא ברור לי איך אתם לא מבינים את זה, 4 שחקני הגנה = סכנין מסוכנים, 3 שחקני הגנה = סכנין מסוכנים אפילו יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מליקסון עושה הגנה והרבה ביחס לשחקנים בתפקידו. בסוף החצי הראשון אכן הייתה התעוררות, החילוף גמר את המשחק

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: 10 דקות שבהן לא הגענו למצבים זה נראה לך 10 דקות טובות?
החילוף הזה גרם לנו לגול הזה, אם אלישע לא היה משנה את המערך היינו מסגולים להתמודד עם המצב הזה בצורה יותר טובה ואולי היינו גם משווים, החילוף של אלישע גרם לכך שסכנין יהיו הרבה יותר מסוכנים מה שגם ככה הם היו עם 4 שחקני הגנה.
לא ברור לי איך אתם לא מבינים את זה, 4 שחקני הגנה = סכנין מסוכנים, 3 שחקני הגנה = סכנין מסוכנים אפילו יותר...
תשמע אני באמת שמתחיל להתייאש אבל אנסה שוב פעם,
אתמול כל השחקנים היו חלשים נקודה! ב 10 דקות האלו של אחרי שינוי המערך היה שינוי חיובי בקבוצה, לחצנו, הנענו כדור יפה, היו כמה ניסיונות להגיע למצבים שלא כל כך הצליחו אבל הכיוון בסה"כ היה חיובי, סכנין נראו מאוד בפאניקה ולא הבינו לרגע מה קורה, זה היה נראה כאילו אנחנו עומדים לחזור וגם בקהל הרגישו את זה, מה שהוביל לעידוד שעוד יותר הדליק את הקבוצה, לצערנו זה לא עבד, אחרי 10 דקות של הלחץ היתה את הטעות הזאת שגמרה סופית את המשחק, מאחרי הגול חזרנו ליכולת של החמצית הראשונה ואפילו היינו יותר גרועים מה שהוביל לכל ההחמצות ההזויות של סכנין שיכלה להגדיל את התוצאה. במהלך מחצית שלמה שיחקנו עם מערך של 4 שחקנים בהגנה, לא הלך, אני מאשים במצב הזה בעיקר את השחקנים שנראו כמו שנראו, בלי משחק לחץ, בלי אש בעיניים כאילו המשחק הזה הוא איזה עז שאין להם כוח אליו עכשיו, אתה לא יכול להתמודד עם האליפות ולעלות למשחק כמו שעלית אתמול, פשוט לא יכול, אתה צריך כל משחק לעלות עם רעל בעיניים וזה היה חסר אתמול לשחקנים, מה שאני מנסה להגיד זה שלא הניהול משחק של לאישע גמר לנו את המשחק ( לא שהוא תרם) אלא השאננות של השחקנים כאילו אנחנו מנצחים את המשחק 2-0 בקלילות, וזה מבחינתי לא מתקבל על הדעת

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: תשמע אני באמת שמתחיל להתייאש אבל אנסה שוב פעם,
אתמול כל השחקנים היו חלשים נקודה! ב 10 דקות האלו של אחרי שינוי המערך היה שינוי חיובי בקבוצה, לחצנו, הנענו כדור יפה, היו כמה ניסיונות להגיע למצבים שלא כל כך הצליחו אבל הכיוון בסה"כ היה חיובי, סכנין נראו מאוד בפאניקה ולא הבינו לרגע מה קורה, זה היה נראה כאילו אנחנו עומדים לחזור וגם בקהל הרגישו את זה, מה שהוביל לעידוד שעוד יותר הדליק את הקבוצה, לצערנו זה לא עבד, אחרי 10 דקות של הלחץ היתה את הטעות הזאת שגמרה סופית את המשחק, מאחרי הגול חזרנו ליכולת של החמצית הראשונה ואפילו היינו יותר גרועים מה שהוביל לכל ההחמצות ההזויות של סכנין שיכלה להגדיל את התוצאה. במהלך מחצית שלמה שיחקנו עם מערך של 4 שחקנים בהגנה, לא הלך, אני מאשים במצב הזה בעיקר את השחקנים שנראו כמו שנראו, בלי משחק לחץ, בלי אש בעיניים כאילו המשחק הזה הוא איזה עז שאין להם כוח אליו עכשיו, אתה לא יכול להתמודד עם האליפות ולעלות למשחק כמו שעלית אתמול, פשוט לא יכול, אתה צריך כל משחק לעלות עם רעל בעיניים וזה היה חסר אתמול לשחקנים, מה שאני מנסה להגיד זה שלא הניהול משחק של לאישע גמר לנו את המשחק ( לא שהוא תרם) אלא השאננות של השחקנים כאילו אנחנו מנצחים את המשחק 2-0 בקלילות, וזה מבחינתי לא מתקבל על הדעת
אני מבין שהיית במשחק, אז יש לי שאלה אלייך, האם ב7 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה השחקנים התעוררו?
אם כן מה היה הטעם בחילוף הזה?
מה היה הטעם לשנות מערך ולא לנסות לראות מה קורה, זה משחק שהיינו צריכים לחכות לפניי שעשינו חילוף כזה כי סכנין הם ההתקפה הכי טובה בתחתית.
וגם אם שלטנו כביכול זה עדיין לא מספיק בשביל לטעון שהחילוף של אלישע היה חילוף גאוני, זה היה חילוף שפגע בנו בסופו של דבר, לעשות חילוף כזה שאתה בפיגור 2-0 עוד מילא, לעשות חילוף כזה מול התקפה כמו של הפועל חיפה היה יכול להיות גאוני אבל שאתה משחק מול התקפה שהיא בין ההתקפות הטובות בליגה מבחינת חומר השחקנים אסור לך לעשות שטות כזאת...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אני מבין שהיית במשחק, אז יש לי שאלה אלייך, האם ב7 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה השחקנים התעוררו?
מה היה הטעם לשנות מערך ולא לנסות לראות מה קורה, זה משחק שהיינו צריכים לחכות לפניי שעשינו חילוף כזה כי סכנין הם ההתקפה הכי טובה בתחתית.
וגם אם שלטנו כביכול זה עדיין לא מספיק בשביל לטעון שהחילוף של אלישע היה חילוף גאוני, זה היה חילוף שפגע בנו בסופו של דבר, לעשות חילוף כזה שאתה בפיגור 2-0 עוד מילא, לעשות חילוף כזה מול התקפה כמו של הפועל חיפה היה יכול להיות גאוני אבל שאתה משחק מול התקפה שהיא בין ההתקפות הטובות בליגה מבחינת חומר השחקנים אסור לך לעשות שטות כזאת...
החילוף היה הזוי, כן. אבל מה אתה מנסה להוכיח פה?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:אני מבין שהיית במשחק, אז יש לי שאלה אלייך, האם ב7 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה השחקנים התעוררו?
שים לב שאתה מתעלם ממה שאני מנסה להסביר לך, אני לא אומר שהשינוי של אלישע היה גאוני או טיפשי, במקרה הזה הוא לא עבד אז אתה אומר טיפשי, ואם ב 10 דקות הראשונות של המחצית השניה היינו שמים גול ומנצחים היית אומר גאוני, אני לא מתייחס לזה עכשיו כי זה לא העיניין, העיניין הוא שהשחקנים עלו אתמול בשאננות שיא, שים לב למה שאמרתי מקודם, נוצחנו בכל קרב אווירי על כדור, בכל מאבק באמצע, לא היה משחק לחץ , כל המחצית הראשונה פשוט לא היינו, סבבה אז השחקנים התעוררו לחמש דקות בסיום המחצית, אבל זה פשוט לא היה זה, אני לא אומר אלישע גאון או לא, אני אומר שלפני שמדברים על הניהול משחק של אלישע שגם בעיני לא היה הכי טוב אתמול, אתה חייב לעלות לכל משחק עם רעל בעיניים, להתאבד על כל כדור, לעשות גליצים, להיאבק על האמצע כאילו מדובר במשחק ירידת ליגה ואז אם לא ילך נוכל לדבר על ניהול המשחק של אלישע ועל ההכנה הטקטית, אתה יכול להביא 10 אנשי צוות הכי מעולים ולהצמיד לכל שחקן gps לתחת ולתת לו הוראות מפה ועד תאילנד, אבל אם השחקן לא נלחם, ולא יורד לגליצים אז גם עם גוריודאלה היית מפסיד אתמול

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:קצת לא נוח לי עם הדרך שלכם לבקר אנשים. "אתם מתהפכים כמו חביתות" משפט די שגור פה בפורום, לא! אנחנו לא מתהפכים, אנחנו (אני לפחות) אומר את דעתי על המשחק האחרון. אם השבוע היה טוב לדעתי ובשבוע אחר פחות טוב, זה מה שאגיד. אני לא ראה'מ ולא מדובר פה על דעתי על המו'מ עפ הלפסטינים אלא על משהו ורסטילי שמשתנה משבוע לשבוע. מי שמבקר משחק כדורגל על סמך דעתו מלפני המשחק חוטא למטרה, ראה שלמה שרף. ולא, לא לקחצי אישית ובטח שלא נעלבתי. פשוט מציקה לי נורא האמרה הזו שקופצת כל פעם שמישהו רושם משהו הפוך למה שרשם בשבוע שעבר...
אם תשים לב, תראה שרוב הטענות מתייחסות בדרך כלל לאותם משתמשים.
אליך מעולם לא באתי בטענות על הביקורת שלך, כי התגובות שלך ענייניות ומתייחסות לגופו של עניין ולא לגופם של
אנשים. כשאתה מעביר ביקורת על אלישע, זה נעשה בדר"כ בצורה קרה ואובייקטיבית ולא על מנת להצדיק את עצמך.
כשאני מדבר על אנשים שמתהפכים כמו חביתות אני לא מתייחס אליך, אלא לאותם גולשים שמשתמשים בכל האמצעים
לצורך הוכחת טיעוניהם. אי אפשר מצד אחד לבקר את אלישע על חוסר גמישות, ואז על גמישות יתר. אי אפשר לבוא
בטענות בכל שבוע על חילופים מאוחרים, ואז לבקר על כך שהוא ביצע חילוף כבר בפתיחת המחצית. יש עוד המון
דוגמאות אבל אני חושב שהבנת את הכוונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אם תשים לב, תראה שרוב הטענות מתייחסות בדרך כלל לאותם משתמשים.
אליך מעולם לא באתי בטענות על הביקורת שלך, כי התגובות שלך ענייניות ומתייחסות לגופו של עניין ולא לגופם של
אנשים. כשאתה מעביר ביקורת על אלישע, זה נעשה בדר"כ בצורה קרה ואובייקטיבית ולא על מנת להצדיק את עצמך.
כשאני מדבר על אנשים שמתהפכים כמו חביתות אני לא מתייחס אליך, אלא לאותם גולשים שמשתמשים בכל האמצעים
לצורך הוכחת טיעוניהם. אי אפשר מצד אחד לבקר את אלישע על חוסר גמישות, ואז על גמישות יתר. אי אפשר לבוא
בטענות בכל שבוע על חילופים מאוחרים, ואז לבקר על כך שהוא ביצע חילוף כבר בפתיחת המחצית. יש עוד המון
דוגמאות אבל אני חושב שהבנת את הכוונה.
פעם בעונה הוא מבצע חילוף הזוי ובשאר העונה הוא מקובע, אבל אתם תמשיכו לבקר אותי ואני אמשיך לצאת צודק...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הייתי במשחק.
קשה לציין משהו אחד שעבד לטובתנו. פשוט חושך מוחלט. אולי קצת אג'ידה.

אני קורא לא מעט בפינה כאן ונזכר בשיר של דני סנדרסון "בדיעבד".
אלישע עשה בדיוק מה שעשה שנה שעברה בבלומפילד שהביא לניצחון מרגש ומדהים.
הפעם זה לא עבד.
מה שאני רוצה להגיד שבאמת אי אפשר להאשים מישהו ספציפי - אף אחד לא בא למשחק אבל זוהי הקבוצה שלנו ואני מאמין בכל ליבי בשחקנים האלה וגם באלישע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

צודק גדי, רק "בדיעבד" של אריאל זילבר לא של סנדרסון..

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

OMERREMO33 כתב:צודק גדי, רק "בדיעבד" של אריאל זילבר לא של סנדרסון..
חחחחח
אבל מילים ולחן דני סנדרסון אז אנחנו 50:50

הכרטיס מול עיני הניפה
המטוס בחמש יוצא
או שבאת איתי הפעם
או לעולם לא נתראה

אז ביקשתי ממנה רגע
מנסה קצת להתעכב
מתעלם מכדור הרעם
ההולך ומתקרב

אה וואלה
כמו סופה
מהדלת יצאה
לו היה לי שכל
פועל ממש מיד
הייתי על הג'מבו
בדיעבד

בדיעבד - לו רק פעלתי
נשארת איתי
בדיעבד גם כל הקטע
לא היה פוקד אותי

שימו פריז על שנה אחרי כן
כביש החוף מאוחר בליל
מהרדיו שיר בוקע
ואני ת'עצמי שואל

איך הלכה לי מבלי לשובה
איך נטשה בלי לומר שלום
הרמזור מתנפנף ברוח
ואני בתוך חלום

אה וואלה
תאונה
המכונית נמחקה
היום היה לי אוטו
ואת אשתי ליד
אם הייתי על הג'מבו
בדיעבד

בדיעבד - לו רק פעלתי...

הם אמרו לי תלך ימינה
אמרו לי תלך לשמאל
אמרו לך על צנוע
אמרו לך על גדול

אה וואלה
מסתבר
הגורל לא חבר
מה שכאן בטוח באופן מחודד
כולם פה גאונים
בדיעבד

אם לא הייתי
כה חולמני
בדיעבד אולי הקטע
לא היה פוקד אותי
בדיעבד

בדיעבד - לו רק פעלתי...

כלום לא חלמתי
לו רק פעלתי
לבד נשארתי
בדיעבד
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מאיפה יש לכם את הזמן לרשום את כל הניתוחים האלה עייפתם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מאחל למי שמקלל את ברדה את האיחולים הכי נוראיים שיש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:פעם בעונה הוא מבצע חילוף הזוי ובשאר העונה הוא מקובע, אבל אתם תמשיכו לבקר אותי ואני אמשיך לצאת צודק...
מי קובע את המדדים לחילוף הזוי או נכון?

מספיק לבלבל כבר את המוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה