WELCOME TO ISRAELredo כתב:-איך אנשים רצים לשלוח את אלישע הביתה כאן ועכשיו שאין שום אלטרנטיבה (שייע? גיא לוי? תעשו לי טובה)
-איך נפתחת פינה פסימית שהולכת וטופחת חצי שעה אחרי המשחק אם ניתוחים טקטיים מפה ועד הודעה חדשה שאף אחד אפילו לא ראה את המשחק?
-איך אנשים שוכחים כל כך מהר את התרומה של אליה לקבוצה הזאת ולא מבינים שאלמלא הוא היינו עדיין צריכים להתחנן לסיראז' נסאר ותומר סוויסה שיועילו בטובם להאריך חוזה?
-למה אנשים שוכחים ככ מהר איפה היינו לפני שנתיים- שתיקו עם חיפה היה כמו לזכות בצ'מפיונס?
-למה אחרי הפסד מסכן/תיקו הכל צריך להתפוצץ וכולם צריכים ללכת הביתה ואחרי הצגה כל דובב גבאי הוא ניימאר?
-למה אי אפשר להנות מהדרך ולהבין שזה ממש לא ברור מאליו שאנחנו רצים בצמרת שלא הכל מגיע כאן ועכשיו?
-למה לאנשים יש יצר הרס עצמי כל כך גדול?
סבלנות. סבלנות. סבלנות. זאת מילת המפתח.
כמה שאלות שאני שואל את עצמי
Re: כמה שאלות שאני שואל את עצמי
הטעות הגדולה היא שאנשים פה מסתכלים על מכבי, הם רק שוכחים שלמכבי יש תקציב של 100 מליון ש"ח, או שהם בעצם לא מבינים עד כמה גדול הפער התקציבי הזה.
תחשבו שאם היו לנו "רק" עוד 10 מליון, יכולנו להביא את עטר, דודו ביטון וגוטליב, לתגבר את הצוות המקצועי והצוות הרפואי, ועדיין התקציב שלנו יהיה נמוך ב-50 מליון ש"ח ממכבי, אז קצת פרופורציות.
אל תביאו לי את קרית שמונה כדוגמה כי אני ממש לא מתלהב מהם.
תחשבו שאם היו לנו "רק" עוד 10 מליון, יכולנו להביא את עטר, דודו ביטון וגוטליב, לתגבר את הצוות המקצועי והצוות הרפואי, ועדיין התקציב שלנו יהיה נמוך ב-50 מליון ש"ח ממכבי, אז קצת פרופורציות.
אל תביאו לי את קרית שמונה כדוגמה כי אני ממש לא מתלהב מהם.
פה בדיוק קלעת להגדרה של "מעצבן" על סף מתיש.zivmay כתב: לא נביא זעם, אומר את מה שנראה לי לנכון בזמן שאנשים אחרים חושבים אחרת.
היה שם רק דבר שאפשר להבין גם אם לא ראית את המשחק ולא יהיה בי שמץ של ביקורת כלפי מי שיטען זאת:zivmay כתב:חברה סה"כ יש תקציר, יש סיקורים, יש תגובות של אוהדים של שחקנים. ילד בן שנתיים יכול להבין מה הלך שם. אף אחד פה לא טיפש.
וזה לא שאנשים רושמים פה דברים על מנת להתסיס או לעצבן. קחו את זה בקלות.
היתה קבוצה אחת שרצתה יותר לנצח. היא היתה נחושה יותר, לוחמת ולא בכדי היא לקחה את שלושת הנקודות.
כל הניתוחים שמעבר, הם בדיחה עצובה ולא ריצינית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ובזה אפשר לסכם את העניין.Totti כתב: היה שם רק דבר שאפשר להבין גם אם לא ראית את המשחק ולא יהיה בי שמץ של ביקורת כלפי מי שיטען זאת:
היתה קבוצה אחת שרצתה יותר לנצח. היא היתה נחושה יותר, לוחמת ולא בכדי היא לקחה את שלושת הנקודות.
אני מאמין שלא פגשת כל חייך אנשים שחשבו באופן דומה כמוך, אני מקווה שבחיים אתה מסתדר עם זה יותר ברגוע.אדום זקן כתב: פה בדיוק קלעת להגדרה של "מעצבן" על סף מתיש.
לא מקבל.Totti כתב: היתה קבוצה אחת שרצתה יותר לנצח. היא היתה נחושה יותר, לוחמת ולא בכדי היא לקחה את שלושת הנקודות.
גם במשחקים כאלה צריך לדעת לקחת נקודות, כך שאני חושב שזה לא תירוץ מספק.
מה לעשות, בני אדם הם לא מכונות וקורה שיש משחק עם פחות חדווה וחשק מאשר אצל היריבה הקטנה יותר שזוכה לשחק מול קהל רב יותר, אתגר, חשיפה וכו׳.
חלק מהעניין זה לדעת ל׳קרר׳ את היריב ע״י הנעת כדור, לתת לו להוציא אנרגיות במשחק הגנה נכון ויציאה מהירה קדימה וכו׳.
אצלנו זה פחות קיים.
נוטים ליותר בלגן, וכשיש בלגן מונחים של מוטיבציה אכן מקבלים משמעות גדולה יותר.
כשכל הקבוצה ב-OFF מוחלט אחת לחודש וחצי בערך, זה אפילו מצביע על בעיה עמוקה יותר.
אנחנו עדיין לא יודעים לשחק לאורך זמן כפייבוריטים ולכן יש יותר מדי נפילות.
שנה שעברה הצבנו לעצמנו רף גבוה, הוספנו לזה את מליקסון וארבייטמן , ועכשיו כל קבוצה עולה עם מוטיבציה כדי להראות לב״ש שאפשר לנצח אותה, עדיין בלי פחד( כמו שיש ממכבי).
לכן המטרה עכשיו היא להתיש את הקטנות בזה שלא ניתן להם לדגדג אותנו, ולגרום להם לפחד מראש וזאת עבודה מנטלית לא פשוטה.
שנה שעברה הצבנו לעצמנו רף גבוה, הוספנו לזה את מליקסון וארבייטמן , ועכשיו כל קבוצה עולה עם מוטיבציה כדי להראות לב״ש שאפשר לנצח אותה, עדיין בלי פחד( כמו שיש ממכבי).
לכן המטרה עכשיו היא להתיש את הקטנות בזה שלא ניתן להם לדגדג אותנו, ולגרום להם לפחד מראש וזאת עבודה מנטלית לא פשוטה.