https://one.co.il/Article/243692.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שיתוף הפעולה בין עיריית באר שבע וקבוצות הספורט בעיר ממשיך להתבצע בצורה יעילה. העירייה הודיעה היום (שני) כי החל מהמשחק הביתי הבא של הפועל ב"ש מול הפועל פ"ת, יגיעו לאצטדיון וסרמיל פקחים עירוניים על מנת לאכוף באופן מוחלט את נושא העישון במשחקי כדורגל.
תחילה עסקו במועדון בהסברה לכלל האוהדים ועכשיו הגיעו שם לכדי אכיפת החוק. ההודעה שפורסמה הגיעה בעקבות תלונות של אוהדים רבים על כך שהחוק טרם נאכף בצורה ראויה ועל פי ההחלטה, המעשנים שלא יצייתו להוראות יספגו קנס כספי גבוה שיכול להגיע גם למאות שקלים.
מנכ"ל הקבוצה אסי רחמים התייחס לנושא ואמר: "נתנו לאנשים לעכל את החוק ולא רצינו להנחית את זה כרעם ביום בהיר ולהתחיל ישר עם קנסות. אז השלב הראשון היה הסברה, השני יהיה אזהרה כבר במשחק הקרוב מול הפועל פ"ת והשלב השלישי יהיה כבר אכיפה עם קנסות".
גם לווסרמיל יגיעו פקחים כדי לאכוף את חוק העישון
Re: גם לווסרמיל יגיעו פקחים כדי לאכוף את חוק העישון
בשעה טובה (;