taltal כתב:איזה להיט
טוטי אתה גאון
בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
Re: בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני לחוץ מאוד. היה כל כך רע בסכנין שצריך שינוי ענקי בכדי שנעבור את המשוכה.
אגב מידע פנים גם אוהדי ביתר מכינים תפאורה רצינית
אגב מידע פנים גם אוהדי ביתר מכינים תפאורה רצינית
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין מה להיות לחוץ, אז לא ניצחנו SO וואט ? יש עוד 200 משחקים והרבה משחקים אחד נגד השנייה בפלייאוף, שם זה הדבר האמיתי.

עוד משחק אחד בפלייאוף בדיוק, בהנחה ובית״ר בכלל מגיעים לשם.maor20094 כתב:אין מה להיות לחוץ, אז לא ניצחנו SO וואט ? יש עוד 200 משחקים והרבה משחקים אחד נגד השנייה בפלייאוף, שם זה הדבר האמיתי.
אם לא מנצחים מחר אפשר לסגור את הבסטה לעונה, להתחיל לבנות לשנה הבאה.
למרות שאני צופה שאנחנו נותנים להם 3-4 חתיכות כבר בחצי הראשון.
יופי זה מעלה במקצת את הסיכויים למרות ההימור של הללי..dor69 כתב: לא זכור לי
אם הוא מוסיף "יהיה 2-3 אפס, קלללל" זה הפסד ודאי...
- The red one
זה לא התוצאה זו הדרך. שיחקנו במשחק חוץ לא פשוט בכלל ונראינו פח אשפה רציני ומיד לאחריו עברנו לאחד ממשחקי החוץ הקשים ביותר שהלגה יכולה להציע כל זה ב8 ימים.maor20094 כתב:אין מה להיות לחוץ, אז לא ניצחנו SO וואט ? יש עוד 200 משחקים והרבה משחקים אחד נגד השנייה בפלייאוף, שם זה הדבר האמיתי.
7 נקודות זה הרבה.maor20094 כתב:אין מה להיות לחוץ, אז לא ניצחנו SO וואט ? יש עוד 200 משחקים והרבה משחקים אחד נגד השנייה בפלייאוף, שם זה הדבר האמיתי.
מתיש יותר לרדוף,מאשר להוביל.
צריך מחר לעלות עם כל האנרגיות,של השחקנים,הקהל ולנצח.
אין אופציה אחרת.
- The red one
בשורה טובה מההעמוד הרישמי:
"אוהדים יקרים ערב טוב וחג חנוכה שמח!
אוהדי הפועל mobli באר-שבע ישבו מחר ביציע הצפוני של אצטדיון טדי (היציע המקורה). אלו מכם שרכשו כרטיס עליו כתוב כי הוא מיועד ליציע הדרומי, יוכלו להיכנס באמצעותו ליציע הצפוני.
נתראה בירושלים!
"
אוהדי הפועל mobli באר-שבע ישבו מחר ביציע הצפוני של אצטדיון טדי (היציע המקורה). אלו מכם שרכשו כרטיס עליו כתוב כי הוא מיועד ליציע הדרומי, יוכלו להיכנס באמצעותו ליציע הצפוני.
נתראה בירושלים!
"
אקוסטיקה טובה יותר וקירויאדום בלב בנשמהההה כתב:בשורה טובה מההעמוד הרישמי:
נתראה בירושלים!
"
מצויין!
בדיוק באתי לרשום למה צריך לשבת בדרומי,אם ביתר מכרו בקושי 6000 כרטיסים.
בדיוק באתי לרשום למה צריך לשבת בדרומי,אם ביתר מכרו בקושי 6000 כרטיסים.
זריהן ב103 אמר כי צפי ל 4.5 או 5 אלף קהל ב"ש, מליקסון ספק גדול מאוד אם ישחק מחר ואלירן עטר יחתום בב"ש אם ב"ש תמשיך להיות במאבק האליפות

ואת ה200 תנצח? 7 מהקריירה ו5 ממכבי זה יותר מידיmaor20094 כתב:אין מה להיות לחוץ, אז לא ניצחנו SO וואט ? יש עוד 200 משחקים והרבה משחקים אחד נגד השנייה בפלייאוף, שם זה הדבר האמיתי.
מרגיז העניין עם מליקסון. אני בטוח שזה לא באשמתו והוא רוצה לשחק, אבל מישהו כבר אמר את זה באחת מתוכניות הספורט, למה לא לקבל טיפול מחוץ למועדון?
רופא הנבחרת, המכשפה מבלגרד, שיר אלמליח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בכל שעה צץ מידע חדש על המשחק -
מסתבר כי נעשה היסטוריה! המשחק הזה יהיה המשחק הראשון בו ישתמשו בספריי החדש שהוכנס לשימוש במונדיאל בקיץ.
בשורה טובה לבוזגלו
מסתבר כי נעשה היסטוריה! המשחק הזה יהיה המשחק הראשון בו ישתמשו בספריי החדש שהוכנס לשימוש במונדיאל בקיץ.
בשורה טובה לבוזגלו
לפי מה שאני יודע הוא מקבל טיפול כמעט יום יומי אצל רופא בראשון לציון.Totti כתב:מרגיז העניין עם מליקסון. אני בטוח שזה לא באשמתו והוא רוצה לשחק, אבל מישהו כבר אמר את זה באחת מתוכניות הספורט, למה לא לקבל טיפול מחוץ למועדון?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה