אדום בלב בנשמהההה כתב:
את המשחק מול בית״ר בכל מקרה לא יפסיד כי ההשעיה נכנסת לתוקף 2 משחקים לאחר קבלת הצהוב, יעני גם אם יקבל צהוב מול סכנין לא יחמיץ את בית״ר .
לפי מה שאתה אומר אם לא יקבל צהוב נגד סכנין אז בוודאות ישחק מול מכבי...
עדכנתי את המחזור, לא זכור לי אם ביטון קיבל צהוב על הפנדל או לא
סוארז אשם בגול ה2
מליקסון וביטון אשמים בגול הראשון
אין איש המשחק למחזור זה, מבחינתי כולם היו פחים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
shovalb9 כתב:עדכנתי את המחזור, לא זכור לי אם ביטון קיבל צהוב על הפנדל או לא
סוארז אשם בגול ה2
ביטון לא קיבל כרטיס צהוב...
ומסכים לגביי הגול הראשון.
אגב עוד אשם לגול השני, רועי גורדנה שכבר חטף את הכדור ואיבד אותו..
shovalb9 כתב:עדכנתי את המחזור, לא זכור לי אם ביטון קיבל צהוב על הפנדל או לא
סוארז אשם בגול ה2
עודכן למחזור 14
המצטיינים
חובידו אובן תענוג של שחקן, 5 בישולים-היתכן כאלו מספרים מקשר 50/50 בבירת הנגב??
בוזגלו-מה קורה פה?!?!? 14 משחקים 9 שערים 8 בישולים אין מילים
סוארז גול שלישי והנייחים עדיין עובדים-GG אלישע
השאר
עוד שער נקי להגנה, אג'ידה עשה הצלה מדהימה מול ממן ולידור כהן, פאיוביץ הציל מאצילי ברגע האחרון וסוארז המנהיג מפגין שקט מאחור-ביטון עם משחק שקט ונקי, דוידזאדה היה חלש היום.
אוגו כרגיל משתפר ממשחק למשחק.
על גורדנה אין מה לספר חוץ מהאדום-שמוסיף לו ל2 צהובים הקודמים שלו 4 צהובים להערכתי-או שזה לא עובד ככה?(צריך לבדוק את העניין)
ברדה דווקא מאוד השפיע אותי לטובה היום! מחויבות וניידות, בנוסף למנטליות הווינריות שלו-הקנה לנו הרבה כוח כדי לנצח במיוחד אחרי האדום. גם אהבתי את התנועה שלו, ולמרות שהוא חלוד והרבה פעמים מאבד ברשלנות, יש לו את הטכניקת בעיטה מהטובים בארץ אם לא הטוב ביותר אצל החלוצים...
ארבייטמן היה חלש ובגדר נעלם, להשתפר.
מחזור קסום וביתר הוכחו כשווים לכלום-שבוע הבא הפועל פת בבית, שיהיה לכולנו חג שמח!
shovalb9 כתב:עודכן למחזור 14
המצטיינים
חובידו אובן תענוג של שחקן, 5 בישולים-היתכן כאלו מספרים מקשר 50/50 בבירת הנגב??
בוזגלו-מה קורה פה?!?!? 14 משחקים 9 שערים 8 בישולים אין מילים
סוארז גול שלישי והנייחים עדיין עובדים-GG אלישע
השאר
עוד שער נקי להגנה, אג'ידה עשה הצלה מדהימה מול ממן ולידור כהן, פאיוביץ הציל מאצילי ברגע האחרון וסוארז המנהיג מפגין שקט מאחור-ביטון עם משחק שקט ונקי, דוידזאדה היה חלש היום.
אוגו כרגיל משתפר ממשחק למשחק.
על גורדנה אין מה לספר חוץ מהאדום-שמוסיף לו ל2 צהובים הקודמים שלו 4 צהובים להערכתי-או שזה לא עובד ככה?(צריך לבדוק את העניין)
ברדה דווקא מאוד השפיע אותי לטובה היום! מחויבות וניידות, בנוסף למנטליות הווינריות שלו-הקנה לנו הרבה כוח כדי לנצח במיוחד אחרי האדום. גם אהבתי את התנועה שלו, ולמרות שהוא חלוד והרבה פעמים מאבד ברשלנות, יש לו את הטכניקת בעיטה מהטובים בארץ אם לא הטוב ביותר אצל החלוצים...
ארבייטמן היה חלש ובגדר נעלם, להשתפר.
מחזור קסום וביתר הוכחו כשווים לכלום-שבוע הבא הפועל פת בבית, שיהיה לכולנו חג שמח!
שובל אדום ישיר לא שווה שני צהובים זה פשוט אדום, חשבתי שאתה מבין כדורגל...
אגב מבחינתי הובאן איש המשחק שני בישולים היום וסחיטת עבירות והיה היחיד שניסה לשחק במחצית השנייה עד השער הראשון!
shovalb9 כתב:עדכנתי את מחזור 15, משום מה לא נתן לי לעדכן ספציפית את נאסר ופאיו, וכל פעם שניסיתי זה החזיר לי לפעם האחרונה שעדכנתי.
מנהלים תדברו איתי בפרטי...
הוספתי לך את נאסר ופאיו. אני אצור קשר עם אביאל ברגע שיהיה לי זמן ואבדוק במסד מה לא תקין.
אני מצטער, אבל זה לא עבד.
הטבלה לא מעדכנת לי את כל השחקנים, וזה עושה את זה מסורבל, במיוחד כשהכנסנו כמות משחקים ששחקנים משחקים, צהובים ואדומים זה היה סבבה דווקא.
אני אעשה חושבים עם אלה שיצרתי את הטבלה איתם, ונראה איך נתקן את זה- קבלו את סליחתי
ONMYOWN דבר איתי בפרטי כשתוכל...
שובל אני עדכנתי עד כמה שזכרתי את הנתונים לכלל השחקנים.
מכיוון שמערכת ההודעות פרטיות בפורום כובתה אצטרך שתעדכן כאן בהודעה את הנתונים נכון למחזור האחרון שאעדכן במערכת שלנו!
אני כרגע גם משפצר אותה עוד קצת ומוסיף עוד כל מיני דברים נחמדים ( יש לי קצת זמן פנוי לשם שינוי).